Fantazie - Valentýnský Ďáblík (soutěžní)

21. 2. 2023 · 1 332 zhliadnutí Tantric_explorer

Seděl jsem v kavárně už pěkně dlouho, čekajíc na své valentýnské randíčko, holka se kterou jsem se viděl zatím jen jednou se pořád neukázala a kytka na stole, kterou jsem jí přinesl měla tendence se mi vysmívat. Byl jsem z nastalé situace zklamaný a cítil jsem se osaměle. Projížděl jsem pohledem po kavárně a všiml jsem si nádherné dívky, která seděla o pár stolů dál. Pozoroval jsem ji a uvědomil jsem si, že jsem si ji předtím vůbec nevšiml, dokonce bych přísahal, že před pár vteřinami tam nikdo neseděl a ani jsem neviděl nikoho přicházet hlavními dveřmi.
Všimla si, že na ni koukám a po výměně letmých pohledů se najednou zvedla a vykročila směrem ke mně. „Ahoj, koukám, že tu už nějakou chvíli sedíš. Buď máš ve zvyku chodit na rande o hodinu dřív, nebo jsi právě dostal košem.“ Byl jsem překvapený, s jakou přímostí ke mně přišla a mluvila. „No asi už to tak bude, vypadalo to na zpackaný valentýn, ale teď si myslím, že to zvládneme otočit, možná jsem tu čekal právě na tebe.“ S úsměvem jsem ji podal kytku, kterou ona s neskrývaným potěšením převzala.
Hned jsme si padli do oka a začali jsme se seznamovat. Představila se mi jako Eliška, byla velmi příjemná a já se s ní cítil fajn. Po sklence vína a prodrbání našich bývalých partnerů mi řekla, že je ráda, že moje rande nedorazilo, že se se mnou, i navzdory svým očekáváním docela baví. Zářivě se u toho usmála, aby dala najevo, že to myslí hezky.
jméno Eliška mi k ní vůbec nesedělo, Elišky co znám jsou takový milí andílci, hodné holčičky, ale tahle Eliška, to byla jiná pohádka. Vyzařovala z ní taková nepopsatelná dravost, která člověka připoutává a nutí ho objevit jeho tajemství. Byla to asi 160cm vysoká brunetka s útlými boky. Její rovné vlasy se jí přelévaly přes ramena a končily těsně nad prsy. Ostré rysy v obličeji měla vkusně vykreslené jemným makeupem, který ale nezakrýval její přirozenou krásu, ze které vystupovaly zářivé rudo-hnědé oči.
Všiml jsem si, že pod svými černými šaty nemá podprsenku a díky příjemnému chladu v místnosti na to její bradavky, které byly v pozoru nádherně upozorňovaly.
„Oči mám tady nahoře“ vydala ze sebe s jasně naznačeným pobavením. Trochu jsem se začervenal a situaci zachránil správně zvolenou sarkastickou poznámkou. Náš rozhovor byl v hravém stylu a velice rychle jsme začali být přirození a cítili jsme se spolu moc příjemně. Znáte to, takové to náhodné setkání s člověkem, kde není ani náznak ticha a stále máte nevyčerpatelnou zásobu společných témat, která můžete propírat do 5 do rána. Pomalu, ale jistě jsem si ovšem začal uvědomovat, že po ní neskutečně toužím, že to rozhodně z mé strany nevypadá na celou noc povídání si, ale v myšlenkách se mi začaly honit úplně jiné myšlenky toho, jak s dnešním večerem naložit.

S Eliškou jsme postupně přešli na dosti přímé flirtování a já jsem si uvědomil, že jsem úplně zapomněl na hořkou pachuť toho, že se na mě dneska někdo vykašlal. Byl jsem zcela pohlcený myšlenkami na tu tajemnou holku, na to, jak krásná je. Z ničeho nic jsem cítil, jak mi nožkou nejdříve jako omylem ťukla do nohy, ale krátce na to cítím její chodidlo na mojí vnitřní straně stehna. Projela mnou elektrizující vlna a trochu jsem znejistěl. Najednou jsem cítil jemné šimrání v podbřišku, které přerůstá v přelévané teplo v mém rozkroku.
Pořád jsem si plně neuvědomoval, co se děje a než jsem si stihl přerovnat, jestli to může být nějaké nedorozumění, tak se šibalským úsměvem se mě Eliška zeptala, jestli mě to s ní taky dneska večer baví tak moc, jako jí právě teď.
Její jemné prstíky schované jen v tenoučkých prosvítavých silonkách klouzaly po látce kalhot a obepisovaly cestičku od zvětšujícího se žaludu po kořen. Během chvíle moje erekce vytlačila bouli do poklopce a cítil jsem se více a více nesvůj, ale za žádnou cenu jsem nebyl schopný ani náznakem tuhle slast ukončit, bylo to přesně to po čem jsem dneska toužil – oddat se tomuhle tajemnému ďáblíkovi a prožít něco neskutečného. V hlavě se mi nyní honily myšlenky na to, co když si toho někdo všimne, vždyť sem chodím často a znají mě tu.
Eliška si všimla mých rozpaků a nervozity a hbitě se ke mně naklonila přes stůl a pošeptala mi do ucha, "Přece holku v nesnázích nenecháš na Valentýna na ocet, hmm?" "Když cítím, co se ti zvedá v kalhotách, tak u mě pomalu začíná potopa." V tom jemně zavrněla a mrkla, naklonila se ještě o kousek blíž, až jsem cítil její vlhký dech na své tváři. Byl jsem z té myšlenky vzrušený a věděl jsem, že to chci. Od té chvíle mi bylo jedno, jestli ležíme spolu nazí na stole a oddáváme se slasti všem na pohled, chtěl jsem být s Eliškou a prožít s ní vášnivou noc.
Naše ruce se setkaly na stolu, přitáhl jsem si ji blíž k sobě a konečně ji políbil Byl to nádherný polibek, ucítil jsem sladkou vůni, která ji stékala po vlasech, voněla po šeříku.
Nechávám situaci dále volný průběh a pohodlně se opírám do opěrky židle, Eliška mi palcem nohy stáhla okraj kalhot i trenýrek a můj penis vyskočil jako pružina z vězení kalhot. Od pohledu ostatních hostů kavárny ho dělil ubrus a v podniku také bylo docela přítmí, které jim hrálo do karet. Její pohyby naznačovaly, že si je jistá v tom co dělá. Nad žaludem měla svoje chodidlo a něžně přejížděla přes uzdičku, spodní část penisu, až po dolní část kořene, kde vždy trošku nabrala jednu kouli a plynulým pohybem zase druhou. V pomalém a stabilním rytmu pokračovala. Po chvíli vzrušení nesnesitelně narůstá a těsně před vyvrcholením její chodidlo chytnu a držím se na okraji, v tom ale Eliška zmizí pod stolem a zdá se, že se mnou má jiné plány. Ztracená pod ubrusem najednou chytá můj úd oběma rukama a svými drobnými rtíky mi začala sát moje kapičky touhy. Najednou cítím, jak z jejích úst vychází jazyk a dere se na spodní část mého žaludu a začíná jako trsátko hrát na mojí uzdičce. Vychází ze mě jemný vzdych, cítím, že vlna extáze putuje jako horká láva po mé páteři, až nahoru do hlavy, vím že už to nemám šanci déle vydržet, pomalu jí svojí dlaní přejedu jemně po straně hlavy a zatlačím své prsty do její tváře, abych ji dal najevo jaké napětí mám v těle a že za chvilku už budu. Signál naprosto přesně pochopila a až se slyšitelným mlasknutím narazila svojí hlavu hluboko na můj penis, její ústa a krk byly mnohem víc horké, než jsem čekal a cítil jsem jak mě toto pulzující blaho přenáší blíž a blíž k orgasmu. Přidala na intenzitě a rychlosti, ruce mě krásně lechtaly na stehnech a střídavě na koulích a během následujících pár vteřin jsem již nekontrolovatelně pumpoval veškeré nahromaděné vzrušení hluboko do jejích úst. Najednou mi vše došlo, právě mi bylo vykouřeno v kavárně, na veřejnosti, tahle myšlenka mě opravdu rozesmála.
Eliška se vynořila zpět do židle a se zvláštní jiskrou v očích mě propaluje svým toužebným pohledem. Mám silné nutkání z ní ty její šaty strhat přímo na místě a osvobodit to její tělo hned teď a tady. Zaplatil jsem útratu a navrhnu ji se přesunou ke mně domů, jen pár ulic od kavárny.

Cestou noční Prahou jsem nasával její esenci v celé její kráse, Eliška byla neuvěřitelně elegantní a její tělo bylo dokonalé – dokonce i v temné kavárně jsem si toho všiml. Měla úzký pas, který zdůrazňovala její vyrýsovaná postava. Přirozeně plula ulicí za klapání vysokých podpatků a elegantní černé šaty s odkrytými rameny podtrhovaly její ženskost.
Jak jsme se dostali ke mně domů, tak hned ve dveřích jsme se pustili do vášnivého líbání. Přemáhal mě divoký pocit, který mi nedával smysl. Eliška byla jiná než kterákoli žena, kterou jsem kdy poznal. Cítil jsem jako by mě ovládala, a já jsem byl ochoten jí dát všechno, co si přála.

Když jsme vešli do obýváku, sundala si své silonky, klekla si na koberec a prošla se po čtyřech jako kočka, pod sukni se jí zaleskla její prdelka. Usedla si na kožešinu, kterou jsem měl na zemi, a pohodlně se posadila, tak, že pohledem na stín mezi jejími stehny nebylo pochyby o tom, že nemá kalhotky. Vzal jsem lahev vína, nalil nám sklenici a usedl k ní.
Potom začala Eliška pomalu mluvit o tom, co jí dopřává potěšení a co ji žene kupředu. Povídala mi o tom, jak ji baví lákat muže, jak se cítí mocná, když si získává jejich pozornost a jak se s nimi pak oddává smyslnému potěšení. Byla to věc, která mi byla cizí, ale zároveň mě to nesmírně zajímalo. Chtěl jsem vědět a zažít víc.
Usmála se na mě a já jsem cítil, jak mi srdce rezonuje v žaludku. Otočila se ke mně a začala mě líbat. Její rty byly měkké a teplé, a já se cítil, jako bych se topil v moři nekonečného štěstí. Hladí mě po hrudi a já jí pomalu hladím stehno rukou, přejíždím výš, až pod okraj šatů a přes její pánev pokračuju dál. Pohladím její nahé břicho a druhou rukou ji pevně držím na boční straně krku a vášnivě ji líbám, nejdříve na uchu, "Chci tě," šeptnu jí do ucha. "Chci tě tak moc.", obkroužím její lalůček a přejdu na krk ze strany a jemně jí kousnu.
Eliška se usměje a položí mi ruku na rozkrok. "A já chci tebe," odpoví. Pomalu mi začne rozepínat kalhoty. Já ji zároveň zezadu rozepínám šaty a přes ramena jí osvobozuji nádherné ňadra, líbám jí na hrudi a snažím se nechat ji vnímat, jak moc po ni toužím.
Když jsou mé kalhoty dole, Eliška se ukloní a políbí mě na klín. Pak si vezme do ruky můj penis a začne ho pomalu honit. vzdychám a hladím ji po vlasech. "Ano, dělej to takhle," říkám jí. "Jsi úžasná."
Přitiskne se ke mně a začne mi líbat krk. Pomalu se přesouvá k mým ústům a já ji líbám vášnivě zpět. Oba jsme už rozpálení a naše vzrušení je patrné z každého doteku. Narovná se a pomalu si stáhne šaty, rozprostře se mi pohled na to, co jsem si do teď jen vybavoval, její pevná a krásně tvarovaná ňadra se přehupují nad krásně vysportovaným bříškem, jehož linie klesají dolů k jejímu klínu, kde se leskne její mušlička, lehne si na záda a já se přikláním k ní. Rukou si stáhnu tričko a kalhoty a poprvé se naše horká těla navzájem dotýkají. Cítím, jak mi stehno mezi jejími nohami klouže v tekuté vášni. Hraju si s jejími prsy, pečlivě se věnuji bradavkám a ona zavzdychá. Pak se přesunu níž a líbám ji na břiše. Políbím ji na klín a jazykem udělám kroužek po jejích krásně vystouplých stydkých závojích, ještě párkrát obkroužím, přejedu na vnitřní stranu stehna a letmo se vracím a jazykem leštím její klitoris. Vnímám, že se jí to líbí, hlasitěji a hlouběji povzdychuje a lehce propíná záda. V tom ji začnu lízat a přidávám jeden, dva prsty, kterými pomalu zasunuji dovnitř. Eliška se zaklonila hlavou dozadu a sténala slastí, tón už je mnohem vyšší a cítím, jak se mi její nehty zarývají do ramenou. Nepřidávám na intenzitě, ale postupně měním rychlost lízání a přirážení mých prstů, až nakonec cítím, že se udělá. Její břišní svaly se v rychlých intervalech stahují a okolo mých prstů cítím objetí její lasturky v orgasmické křeči. Jen hluboce oddechuje a chytá dech.
Nechám ji chvilku vydechnout, ale ještě v tom horkém vzrušení se na ni nasouvám a svým tvrdým penisem cítím, že je pořád úplně mokrá, položím se na ni a pomalu do ní pronikám. Cítím každý vroubek uvnitř jí, je nádherně úzká a probleskne mi hlavou, že se z toho vzrušení možná hned udělám. Cuká sebou a já začínám pohybovat boky, vnímám tu neskutečnou energii a spojení. "Ano, takhle, prosím," šeptá mi. "Takhle to chci."
Naše těla se potkávají a oddělují, tisknou se k sobě a znovu se odtahují. Přitisknu se k ní a cítím, jak můj penis proniká dovnitř a já začínám zrychlovat, zatímco se snažím zachovat tempo s jejím dýcháním. Eliška se stává hlasitější a hlasitější, a já pocítím příjemnou teplou vlhkost, když se vzrušení v ní hromadí. Vzájemně si hladíme těla a já ji chytím pod krkem a docela silně ji přimáčknu. Z její reakce vidím, že to nečekala, ale moc se jí to líbí, na tváři se ji objeví šibalský úsměv. Začínám přirážet stále rychleji, najednou cítím, že se blížím k orgasmu. "Budu!" křičím a Eliška odtrhne mojí ruku z krku a zavře mi ústa svým jazykem. V hlavě mi tepe z toho narůstajícího napětí, mám pocit, jako by vedle nás vybouchl granát, ta vlna vzrušení se prolívá celým tělem, tam a zpátky a v tom to přichází, cítím, že i ona je opět před orgasmem, její mušlička naprosto pohlcuje můj penis a stahuje se okolo něj jako horká houba. Vzájemně si jezdíme jazyky hluboko v ústech a něžně se kousáme do rtů. Je to naprosto úžasné a já cítím, jak se nám oběma blíží vrchol. Tiskneme k sobě tváře, zatímco naše těla pulzují. S každým dalším pohybem se v nás hromadí větší a větší napětí, až najednou s hlubokým řevem se vše slastně uvolní a já se udělám přímo do ní. Sesunu se a lehnu si na zem vedle ní, zcela vyčerpán. "To bylo nadpozemský“ říkám s úlevou
Svaly v našich tělech se pomalu uvolňují a já se snažím zůstat co nejdéle v této příjemné chvilce. Znovu se převalím na bok a ona si lehne vedle mě, ruku položí na mé břicho a zavře oči. Je to naprosto úžasný pocit a já si uvědomuji, že právě teď jsem s ní naprosto šťastný.

Jak tak vedle sebe ležíme, tak si zapálím cigaretu. Eliška se mi kouká hluboce do očí a mlčí, v očích se jí leskne cosi, čemu nerozumím, najednou se ke mně přiblíží a pošeptá mi „Mám jedno velký tajemství a dneska večer jsi mě naprosto okouzlil, chtěla bych z tohoto večera udělat něco, na co nikdy v životě nezapomeneš, nevím ale jestli jsi na něco takového připraven.“ Zkoumavě se na ní dívám a přemýšlím, pak dodá „Když se ti svěřím, poznáš moji pravou podstatu a podobu, ale už nebude cesty zpět, jakmile mě jednou odpoutáš, budeš naprosto v mé moci. Ani já se potom nebudu schopná ovládat.“ Chci o tom co mi říká přemýšlet a rozhodnout se, ale cítím, že nemám na výběr, všechny smysly a buňky mého těla řvou, abych se této bytosti naprosto odevzdal. Vypadne ze mě pouze tiché „Souhlasím, chci tě.“ V tom se zachichotá, tón jejího smíchu přechází z vysokého pisklavého do hlubokého, až děsivého tónu, ale necítím v tu chvíli strach, pouze to, jak mnou prostupuje neuhasínající touha. Její tělo se nade mnou naklání a já mám pocit, jako by nyní vyrostla a byla snad větší než já. Rysy v jejím obličeji se stávají ostřejší a nespočetněkrát přitažlivější, na čele se objeví dva malé růžky. Nejsem schopen ze sebe vydat ani hlásek, zkouším se zvednout, ale mé tělo jako by vážilo snad tunu. Vzduchem je cítit intenzivní vůně našeho potu, přebytá výraznou vůní šeříku a angreštu. Všímám si, že se jí na zádech objevily tmavě červená blanitá křídla, její kůže nabere červeno fialový odstín a ukáže se jí úzký ocásek vyrůstající z kostrče, který je zakončen zaobleným výstupkem, který se leskne. "Jsem Succubus!" řekne, "teď zažiješ něco, co jsi nikdy neokusil, jsi můj vyvolený, vysaju z tebe všechnu energii a uspokojím tě tak, jak to nikdy žádná pozemská duše nedokáže. Ovládnu tě a dovolím ti prožít vzrušení takové intenzity, že kdybych tě nedržela ve své ochraně, tak bys na místě zemřel.". Její podoba je naprosto dechberoucí, nikdy jsem neviděl nic přitažlivějšího, její aura vyvolává nadpozemskou touhu a slast.

Když mě odvádí do ložnice, vnímám jak jsou měkké koberce pod nohama a mám pocit, jako by veškeré mé smysly byly naprosto omámeny a neuvěřitelně posíleny. Jen z doteku koberce na chodidlech okamžitě dostávám erekci, veškeré prožitky nyní mají erotický nádech. Moje pohyby nejsou mé, tělo pouze slepě následuje Sukubu a vše má takový zvláštní snový nádech. Lehá si na postel, s přitaženými nohami a roztaženými pažemi mě pobídne, abych se k ní přidal. Její křídla působí sametovým dojmem, leží a čeká na mě. Její tělo vypadá úchvatně, místnost je naplněna fialovo modrým světlem, ničím už nepřipomíná moji ložnici, ale vypadá jako nějaká svatyně touhy a smilstva, uprostřed je obří krvavě rudá postel, která se zde tyčí jako velký obětní stůl. Když se k Sukubě přibližuji, cítím, jak se mi v žaludku rozhořívá vzrušení. Její rudé oči vrhají kouzelné pohledy a zuby se lehce dotýkají jejích rtů.
Přejedu rukou po jejím těle, které je hladké a semišové, z toho doteku cítím jako by mi duše měla vyskočit z těla. Vjemy začínají být abstraktní, něco, co se nezdá být možné vysvětlit slovy.
Najednou se všechno kolem zastaví a ztrácím pocit reality. Cítím, jak se mi celé tělo zmítá vzrušením. S ní u sebe se cítím jako ve světě, který neexistuje a nikdy neexistoval.
Z jejího pohledu bylo vidět, že si užívá svou roli. Když se na mě usmála, věděl jsem, že jsem v bezpečí.
Lehám si na posteli odevzdaně vedle ní, přetočí si mě na záda a zaklekne si na mé břicho. Její rozkrok mě pálí na břiše, není to ale bolest, je to jako by mé tělo spalovala neuhasitelná touha. Můj tvrdý pták se pasuje mezi její půlky a tlačí se ji do zad. Když se zadívá do mých očí, tak se pouze zasměje a prohodí „Je to k nevydržení, že ano? Pro uvolnění bys teď udělal cokoli, že? Někdo se dokonce z takového vzrušení zblázní, ale ani to není někdy na škodu.“
Své tělo bych roztrhal na tisíc kusů, vše se jen napíná, stále se zvyšujícím napětím. Své prsa, která jsou nyní mnohem tvrdší a téměř pulzují nakloní nad moje ústa. Zabořím se do nich ústy a můj jazyk je jak šílený, cucám a saju, až mi sliny ukápnou na hruď. Její bradavky tvrdnou, cítím, jak se k nim stahuje kůže a tvoří se tvrdé výstupky. Spokojeně si oddychuje, vidím, že začíná být také neskutečně vzrušená, na mém břiše cítím jemný, horký pramínek jejích šťáv, který pomaličku teče k mému ptákovi. Stáčí se mi okolo kořene a obepisuje moje koule, až nakonec jemně šimrá okolo análu.
„Jdeme ti maličko ulevit, abys nám z toho nezešílel“ prohodí žertovně, její hlas jako by rezonoval a zněl v několika různých frekvencích. Zavířila dvakrát křídly a v nepostřehnutelně rychlém přeskoku se na mně otočila a přistála svojí kundičkou přímo na mém obličeji. Připadalo mi, že to ona líže můj obličej, ale přestal jsem pro to hledat slova a vysvětlení a jen jsem se oddával nepředstavitelné slasti.
Byla mým zapálením mile překvapená, a tak se zaměřila na můj penis, který byl celý naprosto lesklý a napumpovaný k prasknutí, jak celý pulzoval a žíly se vlnily. Vyplázla svůj jazyk a k mému překvapení v ústech měla něco co připomínalo dva hadí jazyky, oba je omotala okolo mého žaludu a začala se šílenou intenzitou přejíždět můj penis. Ústy jej celý polykala a při pohybu nahoru a dolů vlnila a proplétala své jazyky okolo a špičkami se zaměřovala výhradně na uzdičku pod žaludem.
Přestal jsem se na ní soustředit a začal jsem hlasitě sténat. Cítil jsem, jak se přibližuju k orgasmu. Tělo se mi začalo třást, ale v tom, když už jsem cítil orgasmus, uvolnění nepřicházelo, naopak. Intenzita se dále stupňovala a já pouze slyšel bušící tlukot svého srdce. Začala se smát „To já jsem teď ta, kdo má kontrolu nad tvým orgasmem, takhle se můžu dobíjet tvojí energií a sílit. Uděláš se, až o tom rozhodnu já, až si tě vyždímám do poslední kapky“ Její oči žhnuly a bylo mi jasné, že není v mé moci nic z toho rozporovat. Naprosto jsem se jí oddal.
Opět si na mě přesedla a našponovala se nad můj úd. Z její kundičky na můj žalud odkapávaly malé husté kapičky. Čím více se její otvor blížil k mému žaludu, tím více jsem cítil elektrizující náboj ve svých koulích, nešlo se soustředit na nic, než prožitky a pocity.
Najednou jsme se vznesli z postele, její křídla mě podpíraly a vznášeli jsme se půl metru ve vzduchu. Nastavila si mě a jako šukací panenku si mě do sebe narazila. Bylo to jako vstup do ráje. Cítil jsem její horko a vlhkost kolem svého penisu a doslova mě dělala šíleným touhou. Cítil jsem v ní svůj penis, uvnitř její kundičky to bylo stále úzké, ale přibyly kluzké vroubky a do toho jsem měl pocit, jako by mě uvnitř něco nasávalo hlouběji. Její tělo se napnutím zcela přimklo k mému, takže jsem cítil každý její pohyb. Ztratil jsem se v tom pocitu a snažil jsem se zpomalit, ale její moc mě jen více a více povzbuzovala. Bylo to tak neuvěřitelné, že jsem se nechtěl nikdy vrátit zpět do reality.
Hluboce jsem zařval slastí, to už se ani sama neudržela a začala vzdychat. Rytmicky a v naprostém spojení jsem cítil i její vzrušení, které v nás spirálovitě rostlo. Naše těla se synchronizovaně a animálně srážela a obou se nás zmocňovala kosmická extáze. Na vnitřní straně stehna jsem ucítil něco zaobleného a tvrdého, klouzalo to nahoru směrem k mému zadku. Nestihl jsem si uvědomit co se děje, ale najednou cítím, že její špička ocasu pomalu proniká mým zadkem dovnitř, mé svaly se najednou stahují a uvolňují, je to neskutečné, ale zároveň tak přirozené. V tom se mé oči protočili do důlků a jako lodička v silném proudu jsem se pouze nechal házet mezi peřejemi úžasu, vzrušení a napětí. Penis mi mlaskal, jak jej ta ďábelská kunďička hltala a její ocas v mém těle tlačil na prostatu. Její křik nabíral na intenzitě, až začal bolet v uších a moje napětí se stávalo neúnosným. Najednou se její tělo začalo nelidsky svíjet v orgasmické křeči. Věděl jsem, že se udělala, začala rychle pumpovat všemi svaly. Její ocas začal také pulzovat a vibrovat a stahy její kundičky ze mě začaly sát veškeré zbytky spermatu, které jsem ještě měl. Bylo to tak silné, že jsem cítil, jak mi krev pulzuje v uších a srdce mi bilo jako o závod. Byl to úžasný pocit, který mě nutil dál sténat a vydat ze sebe všechno, co jsem měl.
Třískli jsme sebou do měkké postele a beze slova leželi. Celé tělo se mi třáslo a nebyl jsem schopný vůbec ničeho. Než se mi zavřely víčka, slyšel jsem jí šeptat „Zase si tě někdy najdu, až budeš silně po někom toužit“, políbila mě a já usnul.

Ráno k sobě přicházím, probouzím se s lehkou kocovinou, detaily mám trošku v mlze. Snažím se pochopit co se včera stalo a rozhlížím se po své ložnici. Vše vypadá, tak jak má být. „Byl to jenom sen?“ Pomyslím si a rukou si najedu na penis a cítím, že celá peřina je pokrytá od mého spermatu. Mokrý sen jsem nezažil od puberty, ale vše to krásně vysvětluje. Vedle postele vidím pohozenou kytku. Tak já jsem se včera ožral v kavárně a nadrženej, jsem si šel lehnout, pomalu střípky do sebe začínají zapadat, i když ten sen byl tak neuvěřitelně živý. Vydám se do koupelny, abych se mohl vysprchovat a v tom vedle kožešiny vidím dvě skleničky od vína a pohozené dámské silonky.

Podobné poviedky