Zpověď poprvé nevěrné manželky- fantazie

22. 2. 2023 · 6 013 zhliadnutí a-oz

Je mi 40, jsem spokojená máma od rodiny a v podstatě mi nic ke štěstí nechybí. S manželem jsme spolu strašně dlouho, máme se rádi, fungujeme, pořád ho miluju a jsem si jistá, že i on mě.
Moje někdejší sportovní tělo už mě ne pomalu, ale rychle opouští, zadek trochu kyne kvůli tomu, že na něm sedím celý den v kanceláři, ale prý „manža si pořád šmákne“ :-), abych použila okřídlený termín z mimibazaru.
Miluje můj zadek, až se mi zdá, jako bych ani žádné jiné části těla neměla.
Sex je pořád prima, mě by stačil tak jednou za 2 týdny, to si o to i sama řeknu, ale David (manžel) by chtěl samozřejmě pokud možno každý den a nejradši dvakrát :-)
Naštěstí i on má náročnou práci, do toho starost o děti, takže v průměru si užijeme hezkou půlhodinku tak jednou za týden a mezi tím, mu občas večer pomůžu pusou, když žadoní o pomoc.
Má krásný penis, pro mě akorát, ne malý, ne velký a pěkné koule, které někdy opravdu s chutí lížu a připadám si trochu provinile a trochu sladce zkaženě zároveň. Občas se při tom "pomáhání" tak vzruším, že si nakonec na něj i nasednu a když jsem obvzlášť vzrušená, řeknu mu ať mě pořádně šuká. Jo, občas i mamka od rodiny mluví sprostě a vzrušuje ji, když může říct třeba "lízej mi píču, ošukej mě, dej mi tam čuráka". Ale je to výjimečně, aspoň u mě ... A když se potom uděláme, dojdu si do sprchy, tam ze sebe smyju jak všechny naše šťávy, tak masku téhle zlobivé holky a jdu vedle toho mého spát jako nemluvňátko. :-)
Před lety začal najednou David chodit s trochu divnými řečmi a zdálo se, jako kdyby na mě začal žárlit. Změnila jsem tehdy místo, konečně obě děti začaly chodit do školky a chápu, že z toho byl potom nesvůj. Ale já na to neměla ani pomyšlení, stačil mi náš jednotýdenní, myslím si že opravdu "kvalitní" sex a kolegy z práce jsem vnímala jako přes mlhu, protože mě práce bavila. Říkala jsem to Davidovi opakovaně a s údivem jsem po pár týdnech zjistila, že se mu to vlastně líbí a vzrušuje ho ta představa, že s někým něco mám. Ano, šimralo mě z toho v podbřišku a dokonce i takové elektrizující mravenčení tam dole se na chvilku objevilo, když mi to zajíkavě a stydlivě říkal... Ale někdo z nás musí mít rozum, když už ne on, takže jsem to rychle utnula s tím, ať si tohle teda radši nepřeje, protože já spát jen tak s někým neumím a že když už bych se s někým vyspala, tak má David velký problém, protože bych byla dost pravděpodobně zamilovaná.
Na chvíli ho to přibrzdilo, ale protože mě zná a ví, z jedné mojí slabší chvilky, že si občas při onanování představuju jak si tu moji chlupatou kundičku prohlížejí úplně neznámí chlapy a jak si u toho přetahují své ztopořené ptáky, tak to pomalu zkoušel dál. No a nakonec se představy o tom, jak si někde užívám s jinými staly pravidelnou součástí našeho manželského milování s tím, že k tomu sice nikdy nedojde (jsem ho ujišťovala a sebe taky) ale že jako představa je to docela vzrušující.
A pak mi najednou bylo 39, stala jsem se vedoucí oddělení a s tím se začaly pojit i častější cesty na konference a kongresy. Většinou nás jelo z naší firmy víc a bylo to takové příjemné vytržení z rytmu. S Davidem jsem si vždycky psali SMSky když jsem někde byla, občas klasické rodinné, ale občas i trochu smyslnějšího typu: "Je tam někdo kdo se ti líbí?", "Co budete dělat večer, zase do hotelového baru, vyfoť mi v čem se mi tam pro ně budeš promenádovat?" a nakonec před spaním "Užij si to a pošli fotky:-)". Samozřejmě jsem nikdy nic neposlala, nebylo co, ale tahle konverzace mě - nutno dodat že občas - bavila. A občas jsem si to i sama na hotelu udělala. Když jsem byla na pokoji sama a když bylo ještě ideálně proti posteli zrcadlo, vyndala jsem si kartáč na vlasy, který na 100% navrhovala ženská a tím dokonale tvarovaným madlem jsem si projížděla kundičku a přitom jsem se pozorovala v zrcadle. To je spolehlivý způsob jak se udělám během pěti minut :-)
No a tohle jsem si přesně dopřála i na konferenci v Ostravě. Byla pauza před večerním programem, došla jsem se osprchovat a užívala jsem si, že kolegyně co měla jet se mnou nakonec nemohla a mám pokoj pro sebe. Ještě roztopená ze sprchy jsem si lehla na postel proti velkému zrcadlu na dveřích skříně, roztáhla jsem nohy a probrala moje husté černé chlupy tam dole, které jsem v pubertě nenáviděla, ale které můj David miluje - a to dokonce i ty na zadečku :-). Pomalu jsem si roztahovala prsty kundičku, kroužila po poštěváčku, vnikla jimi na okraj pičky a pak rychle s nimi do pusy, což mi občas přijde odporný, ale občas to strašně chci ochutnat, olíznout tu sladkoslanou šťávu a zase s nimi dolů. Pak jsem si levou rukou začala střídavě kroutit bradavky na obou kozičkách a kartáč na vlasy začal dělat svoji práci. Tam a zpátky, tam a zpátky, tam a zpátky, ven, přejet po poštěváčku sjet po mokré pičce až na hráz k zadečku, mírně zatlačit na zadní dírku, ale jen trošku a pak zpátky do kundičky.
Takhle jsem si užívala několik krátkých minut, když se ozvalo krátké zaklepání na dveře. Nevěnovala jsem tomu pozornost, mám přece teď práci, tu nejlepší jakou si dokážu představit :-) Když najednou stál v pokoji úplně opařený Honza z našeho oddělení! Do prdele! Do prdele! Do prdele! To jsem špatně zaklapla dveře, nebo kurva co?!
Rudý v obličeji koktal - "P-P-Promiň, nebylo za-za-zavřeno" a utíkal pryč a dal si velký pozor, aby dveřní zámek důsledně zaklapnul. Vzrušení před chvílí ještě tak dokonalý, bylo najednou fuč. Jak mám sakra teď jít dolů na večerní program, kde máme zasedací pořádek, všichni z oddělení sedíme na určených místech a samozřejmě Honza musí být vedle mě! A aby toho nebylo málo, tak mi ještě přišla SMS od Davida "Vezmi si na večer něco sexy a doufám, že ti někdo aspoň pěkně pohladí tvojí zarostlou prdelku". Úplně ho vidím, jak si honí svoje péro když to píše a kdyby věděl co se právě stalo, tak bude honit celou noc...
Takže znovu do sprchy, tentokrát studený, rychle obléct a jít dolů, nějak to zvládnu...
Připadala jsem si jak kdyby mě neviděl jenom Honza, ale asi všichni. Cítila jsem se jak zmoklá slepice, ale snažila jsem se nedat nic znát. Honza už seděl na svém místě, bavil se s někým z jiné firmy co seděl po jeho levé straně a jakmile mě uviděl, měl uši rudé jako rak. Já jsem měla knedlík v krku a usednutí na své místo jsem oddalovala u ohřívače s kávou jak nejdéle to šlo. Pak nebylo zbytí, když program začínal a jako neviditelná jsem usedla na židli. Honzovi pořád hořely uši, když se ke mě naklonil a pošeptal "Promiň, moc se omlouvám, nic jsem neviděl". Kecal samozřejmě, nešlo nic nevidět, když je metr od vás nahá ženská s roztaženýma nohama a z pičky jí čouhá kartáč na vlasy, ale tahle lež byla milá. Vzpomněla jsem si na scénu z Pupenda, kdy Dušek dětem o onanii říká "Dělali jsme to všichni a kdo říká že ne, ten to dělá dodnes." a musel se v duchu usmát při představě, jak se asi Honzovi bude dneska usínat po takovém zážitku. Trochu jsem se oklepala a naklonila se k němu "Cos tam vůbec chtěl, to nevíš, že k dámám do pokoje se nechodí bez výslovného vyzvání i kdyby bylo dokořán?" "Chtěl jsem si u tebe vzít ty podklady pro zítřejší prezentaci a ještě se na ně kouknout, promiň, jsem blbec." odpověděl. "No, tos teda na něco kouknul." vypadlo ze mě ani nevím jak, až mě píchlo v podbřišku když jsem si uvědomila co jsem řekla. "Co jsem viděl, bylo dokonalý." vydechl mi do ucha a k mému překvapení se mi v podbřišku rozlilo takové mravenčení, jako při prvních schůzkách s Davidem. Jen jsem na sucho polkla a nebyla schopná ze sebe vypravit ani hlásku. Večerní přednášku si vůbec nepamatuju, vířily mi hlavou různé představy a byla jsem jak praštěná po hlavě. Protože jsme byli kolem stolu nahuštění, nešlo se ani vyhýbat fyzickému kontaktu s Honzou, letmý dotek koleny, rukama, když někdo z nás odcházel musel se otřít o druhého a já zjistila, že to úplně mimovolně vyhledávám a Honza už taky zdaleka nepůsobil tak nesměle. Občas mi jakoby náhodou pod stolem zavadil rukou o stehno v silonkách, jeho letmé doteky byly čím dál delší a já, já jsem jeho ruku nakonec nechávala ať putuje po mém stehně kam se jí zachce.
Měl větší dlaň a prsty než David, měl silnější stisk a když doputoval až tam, přisunula jsem schválně blíž ke stolu, aby to jednak nikdo z vedle sedících neviděl a taky aby měl Honza kratší cestu k mým v té době už úplně promočeným kalhotkám.
Najednou to všechno, co jsem upírala Davidovi a říkala, že se to nikdy nestane, bylo tak snadné a tak přirozené, že jsem vůbec neváhala. Vstala jsem uprostřed něčí prezentace a zašeptala Honzovi "Musel jsi se chudinko strašně leknout, musím se ti omluvit tam, kde se to stalo." a šla nahoru. Při chůzi k výtahu jsem cítila jak mám úplně provlhlé kalhotky a těšila jsem se, až si je sundám a nechám svojí kundičku konečně volnou.
V pokoji jsem se svlékla z šatů jako had, lehla jsem si na postel tak, jak mě viděl před pár hodinami Honza a užívala jsem si sama se sebou, uvolněná, v hlavě jen silný šum vzrušení a čekání, které nemuselo trvat dlouho. Honza přišel chviličku po mě, bylo mi úplně jedno, že to musel každý poznat, kdo zaregistroval náš odchod, teď jsem měla v hlavě jen elektrizující mlhu a jediné co jsem chtěla bylo šukat jako snad ještě nikdy v mém životě.
Honza se nerozpakoval, shodil ze sebe sako, sundal kravatu a košili a já si všimla, že pod tou košilí má pevné tělo svěžího, sportovního třicátníka. Ležela jsem před ním, pravou rukou si mnula poštěváček a levou jsem si mačkala kozičku. Honza jen zíral, užíval si ten pohled a mnul si přes své boxerky naběhlého ptáka. "Ty máš tu nejkrásnější pičku co jsem viděl" pronesl pomalu s pohledem upřeným mezi moje nohy, "Tak už ji pojď ochutnat" vydechla jsem a během vteřiny jsem cítila jak jeho horký jazyk líže mojí mokrou, horkou a ulepenou kundičku. Věděl co má dělat, roztáhl si moje pysky, obnažil poštěváček a střídavě po něm kmital jazykem a střídavě ho sál, pak zase zajel jazykem dovnitř co nejhlouběji a chvilku mě tím jazykem šukal a pak zase ven a do kundičky místo jazyka strčil prst, který do té doby bloudil po mojí hrázi až ke konečníku, který byl najednou taky úžasně citlivý. Lízal mě takhle že jsem se poprvé udělala do jeho pusy, ale to byl jen začátek. "Dej mi ho do pičky" řekla jsem mu, přesunul se svými rty k mým a já jsem z něj ochutnala sama sebe. Během toho vyndal svoje stojící péro z boxerek a přiložil ho na moji kundičku. Byl delší a tlustší než David, ale jedním zasunutím byl ve mě celý až po koule, které pleskly o můj zadek. Bylo to jako ta úplně nejpřirozenější věc když ve mě Honza byl a přibíjel mě celým svým tělem k posteli a svým naběhlým ptákem mě posílal k dalšímu orgasmu. "Šukej mě, mrdej mě jako tvoji kurvičku" šeptala jsem mu do ucha. Cítila jsem se jako coura a bylo to to nejsladší a nejnestydatější vzrušení co jsem kdy zažila.
"Ty děvko" zašeptal Honza "tu tvoji černou píču jsem chtěl protáhnout už dávno. Víš co ale kruvy dělají? Nechají se mrdat zezadu a vystrčí pořádně prdel!". Bože to bylo ono! Ten pacholek věděl jak na mě. Odsunul se stranou přesně tak aby to stačilo na to, abych se rychle převalila na všechny čtyři a rázem trčela moje prdelka vzhůru a zvala ho dovnitř. Špulila jsem nestydatě zadek na mého podřízeného a nemohla se dočkat, až bude zase vě mě. "Řekni si o to! Popros!" zavelel, "Mrdej mě jako kurvu, ošukej mě svým čurákem" vykřikla jsem nahlas a cítila jak mi jazykem vniká do zadní dírky, kam jsem nikdy Davida s jeho pérem nepustila. Úplně jsem se tomu poddala, prohnula se a držela, zatímco mi Honza lízal hluboce můj zadeček, šoustal ho svým jazykem a jeho prsty bloudily v mojí pičce. Pak si stoupnul nad můj zadek a v podřepu mě začal jako pes znovu ojíždět. Naslinil mi u toho rozcitlivělou prdelku a vtlačil do ní prst. Vnímala jsem jenom několikanásobnou slast, která přišla v tolika vlnách, že jsem to ani nedokázala a ani nechtěla počítat. Tohle bylo milování i sprosté mrdání najednou, byla v tom obrovská vášeň a explozivní chemie mezi námi, kterou jsme právě objevili. Šukali jsme jako beze smyslů a jako by to byla poslední věc na které záleží a Honzovi nepochopitelně pořád stál jeho krásný pták.
Nakonec mi pošeptal "Správná kurvička vykouří do konce, víš to?" a ani nečekal, vyndal ho ze mě a přesunul se k mému obličeji, dlouze mě políbil a přisunul mi k puse svoje pořád tak pevné péro, olepené od mých šťáv. Davida jsem nikdy do konce nevykouřila, ale teď mi to bylo jedno, vzala jsem ho do pusy, sála a olizovala a během pár chvil mi už do pusy proudilo plno vazké a horké tekutiny. Ať jsem se ji snažila z pusy dostat co nejvíc, stejně mi nezbylo než část spolknout a nebylo to kupodivu nic tak strašného :-)
Svalil se vedle mě, oddechovali jsme a nebyli schopní slova. Tohle se David nikdy nesmí dozvědět, ale taky chci tohle zažít ještě mockrát, slibovala jsem si, než jsem úplně vyčerpaná usnula...


Podobné poviedky