Ten večer

12. 3. 2023 · 4 083 zhliadnutí stormgatan

Přijel jsem z náročné služební cesty. Venku už je šero, mám toho dnes opravdu dost. Parkuju auto před domem. Z komína se kouří, ale světla oken svítí jinak, než obvykle. Jdu po schodech nahoru a slyším ženský smích... A sakryš, to si neodpočinu, někdo je u nás na návštěvě.
..
Otevřu dveře, vejdu do pokoje a vidím svou ženu a kamarádku Elis. V krbu praskají polena a ty dvě mají otevřené víno. Smějí se a povykují, je vidět, že to není první láhev..

Chtějí, abych si dal s nimi, ale já bych se tak nejraději osprchoval a viděl v posteli. Řekl jsem jim to a ony, že mi pomohou. Sundaly mi sako, kravatu a za chvíli jsem nahý. Svlékly se i ony a už mě cpou do sprchy. Naštěstí nemáme žádný malinký sprchový kout, takže se tam vejdeme pohodlně všichni. Jsem tím poměrně překvapen, ale kdo četl některé naše starší příběhy ví, že v této partě dokážeme najít společnou řeč.
Všichni jsme pokryti pěnou sprchového gelu, děvčaty už trošku zklidnily svou rozjívenost z vína a teplá voda harmonizuje naše nálady. Holky se tulí, hladím je po zadečcích, občas mě některá políbí a sem tam se políbí ony navzájem.

Rozjeti sprchou jsme se přesunuli do postele. Hodily mě tam na záda, jako pytel obilí a skočily za mnou. Elis toho hned využila a ukořistila můj ocas. Sála ho jedinečně, jak to umí jen ona. Přesunula se do šedesátdevítky a dala mi svou úžasnou růžovou kundičku přímo před obličej. Ližu ji a najednou vnímám, že je tam i jazyk mé ženy, která se věnuje jejímu zadečku. Když je to po chvíli přestalo bavit, tak Elis zůstala nahoře a žena se napíchla na můj ocas a rozjela takový tanec v bocích, že to asi dlouho nevydržím. Můj jazyk se stále věnuje té krásné úzké škvírce, péro je těsně před výbuchem a ty dvě mršky se líbají tak intenzivně, že by už jen ten pohled vydržel málokdo.

Když jsem explodoval, dva růžové jazýčky očistily mé péro a po chvilce mi holky řekly, že musí ještě něco dodělat. Odběhly nahé do vedlejší místnosti, že si musí dopít svou načatou láhev. Dvě nahé holky, které si rozumí a rozpitá láhev! Rád bych to viděl, ale dnes ne...

Dnes se mi bude krásně spát!