Ten večer

12. 3. 2023 · 4 113 zhliadnutí stormgatan

Přijel jsem z náročné služební cesty. Venku už je šero, mám toho dnes opravdu dost. Parkuju auto před domem. Z komína se kouří, ale světla oken svítí jinak, než obvykle. Jdu po schodech nahoru a slyším ženský smích... A sakryš, to si neodpočinu, někdo je u nás na návštěvě.
..
Otevřu dveře, vejdu do pokoje a vidím svou ženu a kamarádku Elis. V krbu praskají polena a ty dvě mají otevřené víno. Smějí se a povykují, je vidět, že to není první láhev..

Chtějí, abych si dal s nimi, ale já bych se tak nejraději osprchoval a viděl v posteli. Řekl jsem jim to a ony, že mi pomohou. Sundaly mi sako, kravatu a za chvíli jsem nahý. Svlékly se i ony a už mě cpou do sprchy. Naštěstí nemáme žádný malinký sprchový kout, takže se tam vejdeme pohodlně všichni. Jsem tím poměrně překvapen, ale kdo četl některé naše starší příběhy ví, že v této partě dokážeme najít společnou řeč.
Všichni jsme pokryti pěnou sprchového gelu, děvčaty už trošku zklidnily svou rozjívenost z vína a teplá voda harmonizuje naše nálady. Holky se tulí, hladím je po zadečcích, občas mě některá políbí a sem tam se políbí ony navzájem.

Rozjeti sprchou jsme se přesunuli do postele. Hodily mě tam na záda, jako pytel obilí a skočily za mnou. Elis toho hned využila a ukořistila můj ocas. Sála ho jedinečně, jak to umí jen ona. Přesunula se do šedesátdevítky a dala mi svou úžasnou růžovou kundičku přímo před obličej. Ližu ji a najednou vnímám, že je tam i jazyk mé ženy, která se věnuje jejímu zadečku. Když je to po chvíli přestalo bavit, tak Elis zůstala nahoře a žena se napíchla na můj ocas a rozjela takový tanec v bocích, že to asi dlouho nevydržím. Můj jazyk se stále věnuje té krásné úzké škvírce, péro je těsně před výbuchem a ty dvě mršky se líbají tak intenzivně, že by už jen ten pohled vydržel málokdo.

Když jsem explodoval, dva růžové jazýčky očistily mé péro a po chvilce mi holky řekly, že musí ještě něco dodělat. Odběhly nahé do vedlejší místnosti, že si musí dopít svou načatou láhev. Dvě nahé holky, které si rozumí a rozpitá láhev! Rád bych to viděl, ale dnes ne...

Dnes se mi bude krásně spát!

Nick
Región
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
Pacicka_1 Pacicka_1
Czech Republic
martin_andy martin_andy
Czech Republic
Ifannn Ifannn
Slovakia Trenčiansky kraj
Tomas-31 Tomas-31
Czech Republic Liberecký kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Niemo-Regi Niemo-Regi
Czech Republic Pardubický kraj
666zoolu666 666zoolu666
Czech Republic Vysočina
Gregorz Gregorz
Czech Republic Jihomoravský kraj
luki555 luki555
Czech Republic Jihomoravský kraj
BlueTruth BlueTruth
Slovakia Bratislavský kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
Bertyn Bertyn
Czech Republic Pardubický kraj
analityk analityk
Czech Republic Hlavní město Praha
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
tool tool
Slovakia
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
noirornoir noirornoir
Czech Republic Jihomoravský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Sunsetka Sunsetka
Czech Republic Hlavní město Praha
aloe aloe
Czech Republic
2434512 2434512
Germany Bayern
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj

Podobné poviedky