Bezdomovec Alois 8: Ach ta kurva

12. 3. 2023 · 1 086 zhliadnutí sex2vec

"Ale já ho miluju!" Řekla Aloisovi jednoho dne kurva, kterou měl na oblbování maníků z fóra. Hrála na webce nick Lindu, pod kterou psal Alois. "Já to nědělám!" Vzpírala se mu. Alois si myslel, že má jen svoje dny. Nechápal, jak se dá přes webku zamilovat, a zda to myslí vážnš. A taky kde teď má shánět jinou kurvu a zaučovat ji v tom, co potřeboval. Ba co víc, ta píča se prořekla, že snad není Linda a borcovi na sebe dala kontakt.

Skutečně se sešli, slovo dalo slovo a ona se postupem času stala prítelkyní jednoho programátora, na kterého měl Alois zálusk, protože pro pastevce to byl prvotřídní fotbalista. A kurva navíc odmítla hrát dále Lindu, ve které byla bezkonkureční. Nedokázal jí nabídnout tolik, jako ten ajťák, který se do ní zakoukal (rozuměj, s kým se zasnoubila). "Ach ta kurva mě sere!"

Naštěstí měl Alois v záloze pár ženských nicků, které sice příliš nepoužíval, ale měl je k dispozici. Na Lindu to však nemělo. Jistě najde další kurvu, jinak je docela nahranej, protože na pasáky každý sere. Když nebude nabízet nadrženým ajťákům fotbalistům motivaci v podobě kundy, byť té virtuální. Ta, která hrála Lindu dokázala dokonale srazit ego ajťáka, který si myslel, že vydělává hodně a ponoukat ho, zda dokáže vydělat více, než ona dovede utratit. Řešením byla změna práce, nebo apoň práce navíc.

"Co tu zase řešíš za bejkárny?" Zeptala se jeho spolubydlící a bývalá bezdomovkyně Marta. Marta byla bývalou učitelkou. Měla se docela fajn, ale propadla ruletě. Vlastně odmítala při svých spekulacích uznat, že je na ruletě nula. Samozřejmě začala chlastat, a začala jet bedny, ačkoliv jí to přišlo, jako píčovina. Jednou zkusila a automat ji náhodou vyplivl nějaké mince. A pak už to jelo. Podařilo se ji prohazardovat byt 3+1 v hezké lokalitě. Pak ji vyhodili z práce, protože středoškoláky učila svérázným způsobem, chodila do práce opilá a měla sex s někým, s kým neměla. Tehdy byla sama, možná, že kdyby byla ve vztahu, byly by věci možná jinak. Na ulici byla asi dvacet let, což je o deset více, než Alois. Byla chvíli na ubytovně, než se přestěhovala k Aloisovi.

"Ále, hledám nějakou kurvu! Neruš!" Řekl Alois a Martu decentně odstrčil. "Nemáš pajcku?" Zeptala se ho. "Mám, ale ty to zase chceš naházet do automatu." Řekl rázně Alois. "Ale ne!" Řekla Marta tiše.

Marta si vzpomněla na dobu, kdy žila s Aloisem na ulici ve smradlavém zeleném stanu. Když Alois obcházel kontejnery, byla před stanem fronta nadrženců. A v tom stanu se děly věci. "Běž si ho apoň opláchnout do řeky!" Okřikla chlapa držícího kilčo. Mezitím ho předběhl jiný, o nic méně nechutný. Marta však mávla rukou. "Ty bereš snad prášky, ne?" Zeptal se jí pán, který byl u ní asi nováček, protože se chlapi ve frontě začali smát. Brzo však mohli Martu pokropit sami, mrdkou. "Nechči tu ty prase!" Musela okřikovat maníka, který měl své místo ve frontě a nechtělo se mu odskočit si kousek dál, protože by ho někdo předběhl. Ach ty vzpomínky na pravý bezdomovecký gangbang, když se všichni nalili a MArta nechtěla ani stováka!

"Ego ajťáka bych uměla srazit dobře, zvláště panice." Psala kandidátka na kurvu jako odpověď důmyslného dotazníku. "Jestli chceš, přišlápnu mu podpatkem koule! Jako nic!" Dodala. "Ne, já potřebuju jenom webku! A jenom občas!" Napsal Alois. Pak dodal k čemu to potřebuje. "To zní, jako zábava!" Řekla kurva, kterou vybral pro nick Tereza. Tereza se samozřejmě učila programovat. Alois byl tak šťastný, že si vybral i kurvu do foroty. Pamela se zdála jako sličná slečna, a měla vnady jako Linda, což dovedl Alois ocenit.