Překvapení od Swarovského - 2. část

12. 3. 2023 · 1 122 zhliadnutí snowfall

Uběhl týden a Tomáš se nemohl nabažit touhy, kterou jejich první schůzka vyvolala. Eva mu začala posílat své fotky a své fantazie. Tomášem po každé takové zprávě projela obrovská vlna napětí a touhy. Tolik energie mu teď kolovalo tělem, až měl pocit, že musí dřív nebo později explodovat. Musel se krotit. Drtil zuby proti sobě a v hlavě mu hrála věta ‚Já bych ji tak vomr...‘. Chtěl se s Evou co nejdřív sejít, ale jejich práce jim to nedovolovala. Viděli se až o 10 dní později. Tomáš netušil, jak obrovskou lavinu chtíče spustil také u Evy. Měla v hlavě jasnou představu, co s ním chce dnes dělat. Ještě před pár dny, by do sebe neřekla, kam až její fantazie sahá.

Jako minule se setkali v obchoďáku u kavárny. Evě oči přímo zářily, když ho uviděla. Usmál se na ni. Objali se a políbili. Přelévala se mezi nimi obrovská vlna energie z odpírané touhy.
„Sluší ti to a “ začal Tomáš, ale Eva ho nenechala domluvit: „Máš hlad? Nepotřebuješ něco?“
Tomáš překvapeně zavrtěl hlavou, že ne.
„Dobře. Kde parkuješ?“ pokračovala rázně Eva.
„Jako minule. Hrozně tě chci.“ dodal stále zaskočený Tomáš. Eva ho vzala za ruku a odvedla ho do garáží vedle obchoďáku. U jeho auta se na chvíli zastavili.
„Otevřeš nám?“ zeptala se. Tomášovi chvíli trvalo než z upnutých modrých jeansů vyndal klíče. Toho Eva využila.
„Nemusíš se bát, kolem je spousta lidí a kamery.“ oznámila mu s vážnou tváří, ale s rozpustilýma očima „jen ty klíče si nechám, abys mi nikam neutek.“.
Tomáš se jejímu vtipu zasmál, ale to už nastupovali dozadu k němu do auta.

Nechala ho, aby usedl doprostřed zadních sedaček. Vyhrnula si sukni a obkročmo si na něj sedla. Zas ta vlna chtíče. Pevně ji chytil za zadek a přitiskl blíž k sobě. Začali se líbat. Jejich rty se něžně dotýkaly. Eva mu položila své malé chvějící se ruce na strniště na tvářích. Měla trochu opocené dlaně. Oba si vychutnávali tu blízkost. Vzrušení, dech, vůně. Vše se mísilo v tomto okamžiku. Eva ho lehce kousla do dolního rtu. Cítil jak jím projela další vlna vzrušení po zádech až do rozkroku. Jeho poklopec se začal nadouvat. ‚Úzké jeany nebyla správná volba na takové rande,‘ pomyslel si Tomáš. Chtěl ji zajet rukou pod sukni, ale ona ho zastavila.
„Ne, ne Tome.“ zašeptala mu do ucha a pokračovala: „Dneska to bude jinak.“ Naznačila mu, aby si lehnul. Vzápětí ho následovala. Znovu se začali líbat. Jeho strniště ji píchalo na rtech. Tomáš ji pevně držel za její kulatý zadeček. Eva cítila, jak jeho péro pulzuje na jejím stehně. Užívala si jeho narůstající chtíč i jemné mrazení kolem její pičky. Pak si sjela rukou mezi nohy. Byla už krásně vhlká. Zajela si prstem dovnitř. Potom svůj vlhký prst vsunula mezi jejich líbající se rty. Tomáš se už neudržel a zajel ji znovu rukou pod sukni. Eva ho opět zadržela. „Dočkáš se“, zašeptala. Posadila se a sundala si kalhotky. Otočila se a svou prdelkou zacouvala nad něho. Tomáš na okamžik zahlédl tu její nádhernou pičku. Pak ho zahalila tma pod její sukní. Nic neviděl. Chtěl ji sukni odhrnou, ale Eva ho nenechala. Sama si na něho lehla. Jeho rozkrok měla u obličeje, a viděla jeho naběhlou chloubu, ale neměla v plánu s tím cokoliv dělat. ‚Za minule si nic lepšího nezaslouží.‘ ujišťovala se v duchu. Tomáš ve tmě vnímal jen její vůni a chuť. Chytil ji za zadek a přitiskl si její pičku blíž ke svému obličeji. Jazykem prozkoumával její zákoutí. Nádherně chutnala. Eva začal tlumeně vzdychat. To ho ještě víc vydráždilo. Jeho ruce zajeli pod její zadeček a palci dosahoval skoro až k její štěrbince. Roztáhl ji. Eva se zavlnila. Tomáš ucítil jak ho pevně sevřela za jeho péro v kalhotech. Bylo to až bolestivé, ale v návalu chtíče se mu to líbilo. Jazyk se teď zaměřil na její klitoris. Sřídavě kolem něho kroužil, pak ho zase sál. Eva vzdychala tak, až se trochu bál, že je někdo uslyší. Zrychloval. Eva si jednou rukou sjela mezi nohy a poodhalila její naběhlý pahorek. Autem se nesla další vlna jejich vzdechů. Z úst ji vyklouzlo roztřesené ‚Anoooohhh‘. Prohla se v zádech. Zachvěla se a rukou se znovu chytla jeho péra. Ztuhla, Chvíle ticha. A pak jen dlouhé „AHHHHH“. Další chvění. Udělala se a Tomáš cítil její pulzující pičku na svém jazyku. Za chvíli už zase lízal tu její ještě chvějící se štěrbinku. Takhle se Eva udělala ještě dvakrát. Potřetí, když se vzpamatovala. Sedla si a podívala se na Tomáše. Usmíval se na ní a ona na něho.
„Seš šikovnej, “ řekla mu po chvíli.
„A co já?“ zeptal se ji, i když tušil, že ho odpověď ho nepotěší.
„Ty nic, “ reagovala okamžitě Eva, „možná příště.“ Dodala a šibalsky se na něj usmála. Políbila ho.
„Já to nevydržím.“ pošeptal ji do polibků Tomáš. „Chci tě. Hrozně tě chci.“ a sevřel ji pevně v náručí.
„Můžeš si to tady udělat, A abys věděl, že nejsem zlá. Tak se mi můžeš udělat na moje kalhotky.“ zase se usmála a podala mu kalhotky. „Ráda se podívám.“ dodala ještě.
Tomáš si od ní kalhotky vzal. Zaváhal, přišlo mu to ponižující. Evu bavilo sledovat, jak se v Tomášovi pere chtíč a hrdost.
„No dobře, tak pro inspiraci.“ prolomila Eva ticho a lehla si na bok, aby mu ukázala svou prdelku. Stále ale na něho měla dobrý výhled.
„Nešahat.“ okřikla ho, když k ní vztáhnul ruku.
Tomáš si ho začal honit. Eva ho pozorovala. Líbilo se jí to. Jeho naběhlé žíly na ruce. Jak na ni koukal. Užívala si být středem jeho chtíče a jeho vesmíru. Tomáš ji hhtěl ji držet za zadek a pořádně projíždět tu její úzkou s slaďoučkou pičku. Na druhou stranu dneska si ona hraje s ním a celkem ho to bavilo. A s tou myšlenkou se udělal na její kalhotky.
„Ty si nech“ řekla mu ještě. „Ať na mě myslíš, “ dodala a usmála se.
Pak si z kabelky vyndala nové kalhotky. Oblékla se. Políbila ho a vystoupila. Tomáš osaměl a v ruce držel její černé krajkové kalhotky. ‚Za butt plug jedny kalhotky, celkem férový obchod‘ pomyslel si Tomáš a usmál se.