Laskavost za laskavost (soutěžní)

15. 3. 2023 · 2 011 zhliadnutí magnatickx

Potřebovali jsme oddech. Oba dva. A nejlepší forma, která nám funguje, je zajít do sauny. Bylo právě úterý, ideální den na odpočinek v sauně. Víkendová vlna lidí lačných po wellnessu se nabažila, a to je nejlepší předpoklad pro prázdnou klidnou saunu. Vnímám to jako příjemné prostředí, kde jsme si víceméně všichni blíž než obvykle, minimálně o jednu vrstvu oblečení. Mám jednu oblíbenou v hotelu hned na okraji Prahy. Při příjezdu bylo parkoviště téměř prázdné, to se ale nedalo říct o recepci, kde čekalo spousta lidí na check-in. Lenka vzdechla, že nechala župan v autě, že se vrátí a sejdeme před šatnou. Ale všechno v pořádku, v řadě přede mnou stála krásná holka - dlouhé černé vlasy, fitness postavu podtrhovaly černé legíny, které zvýrarňovaly její dokonalý zadeček. Příjemná podívaná, jasmínová vůně se nesla vzduchem. Během jejího check-inu začala něco hledat v kufru. Podřep jako při cvičení s kettlebellem. Jak se předklonila, legíny začaly na zadečku prosvítat a odhalovat, co se pod nimi skrývá, objevil se malý trojúhelníček zelených kalhotek. Do toho jak byla ohnutá se mezi nohama objevila mezírka, z které vykoukly její pysky obepnuté legínami. Nad ničem jsem nepřemýšlel, stačilo to jen vidět a cítil jsem, že mi tvrdne.

Střih, záblesk, zastavit čas, všechno zmrazit, nikdo se nehýbe, ale všichni vnímají… Přistoupit k ní z boku, abych na ní viděl. Chytit ji jemně pod bradou, abych ji mohl později přejet palcem po rtech. Trochu ji poodkrýt legíny a druhou ruku vsunout pod lem, prsty pokračovat níž, až bych se zarazil o kalhotky, které mi brání vniknout do její kundičky. Sledovat ji přitom jak nerozumí, co se děje, že se nemůže hýbat, ale podle slabých vzdechů je jí to příjemné. Je úplně paralyzovaná. Cítit horký dech na palci, který vnikne do vlhkých úst, hledat cestu, jak se dostat přes kalhotky a zajet do vlhké kundičky. Zrychlit pohyby rukou. Cítit intenzivní stahy její skulinky.

Střih.

Jsem zase zpátky v realitě. Svět se dal opět do pohybu jako gramofonová deska. Našla, co potřebovala, rychle zapnula kufr a já se konečně dostal na řadu. Žádný check-in, jen dvakrát prostěradlo a ručník a pokračoval jsem ke schodům k wellness. Dokonce jsem ji zahlédl na konci chodby, a tak jsem přidal do kroku ji naposled zahlédnout ten skvostný zadeček, protože wellness sekce pokračovala po schodech dolů. Snažila se táhnout nesmyslně kufr do mezipatra nahoru, načež na schodech uklouzla. Z ruky jí vypadlo zavazadlo a pádem ze čtvrtého schodu se zastavilo na podlaze. Možná tomu přispěla akce na recepci, kdy mohla narychlo, neúplně, dovřít zip, ale po dopadu se kufr otevřel a část jeho obsahu vylétla ven. Instinktivně jsem udělal tři rychlé kroky, byl jsem hned u ní na kolenou a snažil se zamezit ještě větší škodě. Automaticky jsem se zeptal, jestli je v pořádku, jestli se jí nic nestalo a u toho se snažil sbírat rozházené věci. Ve chvíli, kdy jsem to dořekl jsem v ruce držel fialový vibrátor, který ležel pod oblečením. V tu chvíli nevím, kdo byl v horší pozici - ona ležící sedící na schodech, nebo já na kolenou kousek od jejího klína s barevným vibrátorem v ruce. Trapnost by se dala krájet. “Omlouvám se, pardon… Jsem v pořádku. Jsem v pořádku.” opakovala a ujišťovala mě o tom gesty.

Střih, záblesk, zastavit čas, všechno zmrazit, nikdo se nehýbe, ale všichni vnímají… Přistoupit k ní dlaněmi sjíždět po vnitřní straně stehen až k rozkroku. Je čas, prohlížet si jí a hladit jí. Stáhnout jí legíny ke kolenům. Zelené kalhotky následují. Je krásně vyholená, růžová, mladá kundička, jak z magazínu. Můžu si s ní hrát jak chci, ona se může jen dívat. Je paralyzovaná, zakletá v čase. Opřít palec o horní stranu a ukazováčkem zajet lehce dovnitř. Uvnitř je horká a vlhká. I když se nehýbe, napne se jí svalstvo a je slyšet povzdech. Využít situace a zahrát si její hru, vzít vibrátor a dát ho na kraj kundičky. Druhou rukou palcem rytmicky lehce přejíždět přes poštěváček až se jí kundička začne stahovat a znatelně zvlhne ještě víc. Dívat je do jí do očí a mít potěšení z jejího chtíče. Pomalu zajet hlouběji.

Střih. Zpět do reality z říše snů. S pootevřenými ústy s vibrátorem v ruce na ní jen zírám. Ona se směje absurdní situaci. “Jste moc laskavý, děkuji, ale odtud už to zvládnu sama.” v tu chvíli se podívám na vibrátor a zpět na ni. “Jasně, chápu, nepochybně.” koktám. Ona se jen opět začne smát a řekne: “Takhle jsem to ale vůbec nemyslela.” přehodí si vlasy a skončí s potutelným úsměvem. Nakonec jsme se oba vymotali z této situace a rozloučili se. Sešel jsem po schodech s právě prožitým infarktem do šatny, kde mě čekala Lenka. Teď' už nás čekal jen relax. Zvolili jsme saunu, která není tak horká. A opravdu, sauna byla téměř prázdná, většinou to vyšlo tak, že jsme se akorát s někým střídali a měli saunu jen pro sebe. Jen ticho narušované praskáním v elektrických kamnech, zavřené oči, rozjímání. Souznění s Lenkou. Pocit tepla rozlitého po těle.

Střih. Záblesk, recepce, schody, švihnutí černých vlasů vzduchem. Vzdech. Pevná malá prsa. Růžové rty, průsvitné legíny. Vlhká kundička. Vibrátor. Pronikavý pohled. Prsty přejíždějící po přední straně kalhotek.

Střih. Návrat do sauny. Nedaří se mi vypnout, stále se mi vrací ty představy, stále dokola v jiném pořadí. Co víc, i když mi začíná být horko, postavil se mi. V sauně se po ostatních nedívám, nehodí se to sem. Nezakrývám se, nerad jsem spoutaný prostěradlem, takže se to snažím maskovat, kdyby někdo přišel. Nakonec s rostoucí teplotou a časem výjevy odejdou a nastupuje klidný a vyrovnaný pocit. Nevydržel ale dlouho, při odpočinku jsem zahlédl onu černovlásku, jak prošla kolem mého lehátka. Cítil jsem až úzkost ze vzrušení a z pomyšlení, jestli si to předtím udělala tím robertkem nebo až po sauně. Chvíli to trvalo, ale nakonec jsme s Lenkou šli na poslední kolo saunování. Pic! Seděla tam, nohy skrčené, zabalená v prostěradle tak nešťastně, že měla zakryté prsa, ale od pasu dolu byla odkrytá. Lenka vybrala místo přímo naproti ní, Lehla si na břicho, odkryla ručník a oddávala se uvolňujícímu teplu. Já seděl s pohledem zabořeným do země. I přesto jsem cítil pronikavý pohled z druhé strany. Poslední dvojice se zvedla a s tím jsme zůstali v sauně jen my tři. Do toho ticha praskání elektrických kamínek se ozývalo mlaskání, jak si otírala pot ze svého těla. Pozoruje mě nebo Lenku?

Po lidech přece nekoukám, ale zvědavost mi nedala a zvedl jsem opatrně oči. Dívala se, nohy skrčené, ale mírně roztažené, jednou rukou na koleni přidržovala prostěradlo a druhou měla podezřele volně u rozkroku. Zkusil jsem se podívat blíž a v tu chvíli mi naprosto nevědomě zaškubalo v ptákovi. Viděl jsem, jak se pohybuje prstem přes kundičku. Pomalu tam a zpět. Ona si ji normálně před náma honí! Nedalo se to zamaskovat tak, aby si toho nikdo nevšiml. Stál mi jako obřadní svíce a vzrušovalo mě to. Chvíli jsem ji pozoroval. Z nepravidelného vlhkého zvuku, jak stírala pot z těla, se stalo pravidelné mlaskání, jak zrychlovala pohyb ruky. Periferně jsem si všiml, jak Lenka nejprve otočila hlavu a pak vsunula ruku pod sebe.

Střih, záblesk. Lenka ji samozřejmě spatřila a vzrušilo ji to také. To samé mlaskání so ozvalo i od ní podemnou. Přichází k Lenkce. Líbají se, ona u toho Lenku prozkoumává rukou v rozkroku. Podle toho jak se Lenka prohnula jí právě zajela prstem dovnitř. Saunou se nese sténání Lenky a zvuk pronikajících prstů. Položí si Lenku na lavici a sedne si jí na obličej tak, že je hlavou kousek od mého rozkroku. Dívá se mi při tom od očí, občas je vzrušením zavře, mírně se pohybuje dopředu a dozadu a užívá si, jak jí Lenka líže.

Střih. V téhle představě jsem ještě chvíli chtěl zůstat. Nicméně mě zas začalo zajímat, co se dělo na protější straně. Už si občas přejela naprosto vědomě rukou i po prsou, které se zaleskly do přítmí. Najednou vše přestalo - zahlédl jsem mírné záškuby, kolena se k sobě přiblížily. Rukou si zakryla rozkrok. Ještě chvíli občas mírný záškub pohnul jejím tělem a pak jen klid. V tu chvíli vyběhla ze sauny ven. Celkem vypada, že má naspěch.

Po tomhle kole sauny končíme. Krátký odpočinek a zamíříme ke skříňkám se převléct. Po wellness se před zavíračkou pohybovalo už jen pár lidí. Po sprše na sobě mám jen ručník a jdu hledat fén, abych si vysušil vlasy. Šatna byla koncipovaná jako několik míst do tvaru ”U” spojené jednou chodbou. Zahlédl jsem fén naproti jednomu výklenku se skříňkami a šel za ním. Když jsem už byl u něj, periferně jsem zahlédl opět “JI”, jak se zabalená do ručníku, převléká. Spustil jsem fén a otočil se k ní zády. Avšak přes celou stěnu bylo veliké zrcadlo a já ji tak mohl pohodlně sledovat. Jak jsem pustil fén otočila se a zaregistrovala mě. Chvíli nejistě pozorovala. Naše pohledy se střetly a jen jsme na sebe lehce pokynuli, jako že o sobě víme. Přitáhla ručník a snažila se přese mě projít. Chtěl jsem se jí udělat prostor, ale i tak se o mě musela otřít. Chytla mě velice jemně za boky a do hučení fénu jsem zaslechl “Pardon, jenom...” Situace se opakovala s jejím návratem. Nedalo mi to a pozoroval jsem ji, co bude dál, šlo mi o to, abych viděl, jak z ní spadne ten ručník a ona vše okryje. V ruce držela krabičku zřejmě s krémem a natřela si nejdřív rychle ruce a pak dala si stoupla nohou na lavici, aby si ji natřela také. Ručník ji lemoval okraj zadečku. Stačilo by jen kousek a viděl bych vše, co jsem chtěl. Naneštěstí mi u pozorování opět začal tvrdnout přítel tam dole. Snažil jsem se zachovat klid, ale příliš to nešlo. Hlavně se to zhoršilo ve chvíli, kdy se sice mírně odklonila do boku, ale odkryla ručník a začala si krémem natírat prsa a bříško. Bylo mi jasé, že mě testuje, protože koukala, jestli se dívám. Už zcela otočená čelem ke mně odkryla celý ručník a natírala si podbřišek. V tu chvíli, jak byla moje erekce mocnější a můj rozkrok se plnil objemem, tak se uvolnil uzel na ručníku. Ručník spadl na zem a já s rukama ve vlasech se před ní ocitl úplně nahý se stojícím klackem. Zezadu ke mně přistoupila, cítil jsem, jak se na mě nalepilo celé její mastné tělo. Levou rukou mě objala a položila ji na prsa, zatímco jsem ucítil její pravou ruku, jak mi roztírala krém po celé délce penisu. Speciální pozornost věnovala žaludu. “Laskavost za laskavost?” zašeptala mi do ucha. Táhlé dlouhé pohyby se střídaly s krouživými na špičce mého penisu. Letmé rytmické pohyby se měnily v pomalé pevné stisky. Prsty přejížděla jen po žaludu a pak opět zrychlila stahování předkožky. Karta se obrátila, teď jsem byl já úplně paralyzovaný. Byl jsem jako zmrazený, neschopný se hýbat, schopný jen vnímat. Tohle se nedalo moc dlouho vydržet po tom všem, co jsem dnes večer zažil. Cítil jsem, že to přichází, stáhl jsem břicho a začal zrychleně dýchat. Ze zadu mě k sobě víc přitiskla, drápky levé ruky mi zaryla do hrudi, aby měla větší stabilitu a pravačkou zrychlila tempo. Ve chvíli, kdy ucítila, že mi v ptáku pulsuje přestala. Nechtěl jsem, aby přestala, vždyť ničí všechno, všechno! Byl jsem na pokraji, ale neudělal jsem se. Po krátké pauze to opět rytmicky rozjela, zrychlovala, až jsem věděl, že tentokrát je to nevyhnutelné, těsně předtím přestala s rychlými pohyby a jen mě pevně stiskla u kořene, aby nerušila pocit vyvrcholení. Bylo mi jedno, co se stane. Začal jsem stříkat na zrcadlo přede mnou. Horké sperma zasáhlo zrcadlo v několika dávkách. S další vlnou mi ho opět začala honit a já jsem úplně klesl do kolen. Skoro jsem nemohl popadnout dech. Obešla mě, přišla k zrcadlu a s lehkým úsměvem se podívala na mě a pak na zrcadlo a poznamenala, že to bylo velmi slušné. Prstem přejela po postříkaném zrcadle a napsala spermatem na plochu zrcadla velkou číslici “405”. “Jste oba krásní. Jen kdybyste mě chtěli navštívit na pokoji…” a s tím přes sebe hodila župan a odešla. Stále jsem nevěřil, co se stalo. Dál jsem se klepal vzrušením. Načež se z poza rohu objevila převlečená Lenka. “Kde jsi?! Pospeš si, všiml sis, co se stalo při tom posledním kole?. To nebudeš chápat…” řekla s napětím a pohled se jí zastavil nad zrcadlem. “Tak ale teď jsem asi víc zvědavá, co se stalo tady. Udělej mi laskavost a vysvětli, co tohle má znamenat.” řekla s nechápavým pohledem a zdviženým obočím.