Nebvyklý výlet

25. 3. 2023 · 3 474 zhliadnutí WHIPka

Na výletech do neznáma je krásné, že nevíme, co nás cestou potká či zda nalezneme ten správný cíl. Rozhodla jsem se, že se začnu rozmazlovat a hýčkat. Sbalila knížku, kterou jsem ještě ani nestihla začít číst, plavky a ze šuplíku nočního stolku pár hraček na večer.

Zavírám dveře od pokoje v horním patře hotelu ukrytého v horách. Vyrážím jen v županu směr sauna. Míjím sousední pokoj. Přemýšlím, kdo se v něm ubytoval a tipuji na mladší pár. Celou noc jsem přes stěnu poslouchala roztoužené vzdechy a tlumené výkřiky.

Halím se do prostěradla. Sauna je vyhřátá na 90 stupňů. V ranních hodinách jsou ještě všichni na snídani, užívám si samoty. Lehám si na prostěradlo a vychutnávám horkost prostupující celým tělem. Prostorem se line vůně dřeva.

Ani nevnímám, že do sauny vstoupil někdo další. „Nenechte se rušit.“ Otevírám oči. Přede mnou stojí pohledný blonďák, v rukou svírá tibetskou mísu. „Připravuji se zde na saunový rituál a potřebuji nahřát nástroje, nebude Vám vadit, když je postupně rozezvučím?“ Prohlížím si ho, lehce potetované osvalené tělo, kolem beder prostěradlo. Jen kývnu hlavou, že není problém. Lehám si a pohroužím se zpět do svých myšlenek.

Stále mi v uších zní vzdychání ženy a neklamné zvuky sexuálních hrátek probíhajících mi za hlavou na druhé straně společné zdi. Představuji si, jak asi vypadá. Je blond? Nebo bruneta? Nebo má barvu vlasů jako oheň a stejně tak zářivě rudé má i chloupky na ohanbí. Chci ji vidět. Ochutnat její sladký nektar. Jaký je on? Vysoký? S tělem Adonise?

Kapičky potu si razí cestu úžlabím mezi ňadry, cítím vnitřní pnutí a vzrušení, saunu rozeznívá zvuk tibetské mísy. Začíná mi být nesnesitelné vedro, a přitom mé bradavky trčí do prostoru jak při závanu ledového vzduchu. Balím se do prostěradla a prakticky běžím do studené sprchy vedle sauny. Stehna mi lepí chtíčem. Opírám horké čelo o stěnu a nechávám se bičovat proudy vody. Odhazuji mokré prostěradlo, oblékám zpátky župan a rychlými kroky mířím zpět do pokoje.

Otevírám dveře. Rabuji v otevřeném kufru. Konečně! Zapínám střední vibrace na vibrátoru a padám zády na postel. Jednou rukou pouštím hudbu na mobilu a druhou rozevírám ulepené pysky. Vklouzne do mě jak po másle. Prsty týrám klitoris a přidám na vibracích.

„Ehm…., promiňte, bylo otevřeno.“ S úlekem otevírám oči. V mém pokoji stojí pár. Oba v županech. „Nejspíš vám vypadla karta ke dveřím od pokoje.“ Podává mi kartičku. „Sakra! Nezavřela jsem dveře“, pomyslím si. Natahuji ruku a uvědomuji si, že ji mám úplně mokrou od mých šťáv. Dívám se mu do očí. Je velmi hezký. Kštice tmavších neposlušných vlasů, vysoký, ostře řezané rysy v obličeji, vousy. Nemůžu si nevšimnout vykukujícího žaludu vzrušením se deroucího zpod županu. Pohled stáčím na jeho ženu. Bruneta odhadem mého věku. Štíhlá, rudě nalakované nehty, dlouhé vlasy. Hltá mě pohledem. Jde ke dveřím a zavírá je. Míří zpátky do pokoje.

Vstávám z postele. Neobvyklá situace mě přiměje k činu. „Můžu?“ Ptám se jí. Přitáhnu si ji k sobě. Rukou vjedu do hustých pramenů a přisaju se na krásná a vyzývavá ústa. Její jazyk se, jak had proplete s mým. Stáhnu z ní župan a odhalím pevná prsa s rozkošnými bradavkami, pod jemně vyklenutým břichem se line něžná čárka tmavých chloupků a pod nimi vykukující vnitřní pysky. Je tak sexy!

Padáme na postel. Bořím hlavu do jejího klína. Roztahuji vytékající šťávu prsty po celé kundičce. Jazykem dorážím na klitoris. Vychutnávám každý záhyb té sladké děvky.

Do mnou nabídnuté tekoucí svatyně najednou zajede až na dno jeho penis. Prohnu se v bocích a nabodávám se na tu pevnou kládu. Pomalu mě šuká. Jeho šířka vyplňuje stěny a pravidelně dráždí G bod. Můj jazyk stále rejdí na poštěváčku a prsty si razí cestu do hlubin vzdychající krásky. Nacházím její bod rozkoše. Přidávám na tempu. Cítím, jak se uvnitř stahuje. Stříká mi do obličeje. Hltám prameny vášně.

Muž za mnou přibližuje i nás dva vrcholu. Svírám jeho penis. Výstřiky skrápím vše kolem. Celá se třesu prožitou rozkoší a padám na ženu pode mnou. Vytahuje penis, sperma se rozstřikuje po našich oblých křivkách. Vzdycháme jak po právě uběhnutém maratonu.

Opouští můj pokoj se slovy, že odjíždí již domů. Odcházím do sprchy.

Po odpolední siestě se vydávám do vířivky. Ve vedlejším pokoji klapnou dveře. Slyším hlasy. Přijeli další hosté.