Zneužitá Katka

28. 3. 2023 · 5 069 zhliadnutí MMDc

Katka byla studentka vysoké školy, se kterou jsme si společně během studií přivydělávali. Byla o tři roky mladší než já. Štíhle postavy, menší prsa, pevný zadek, dlouhé špinavé blond vlasy dost často nosila svázané do culíku. Byla trochu ztřeštěná, nevyblázněná, přesto, co se týče sexu zkušená. Měl jsem ji rád, navíc její postava a vzhled dával prostor pro fantazie. Celkem jsme si rozuměli a v práci nám to fungovalo.

Několikrát během směn proběhli sexuální narážky z obou stran. Plácnutí přes zadek, nevinné otření pozadím, ale nikdy jsme nezašli dále. Oba jsme byli zadaní. Ne zrovna šťastně, ale přesto jsme naše partnery respektovali.

Bohužel po ukončení školy a nástupu do zaměstnání, mi má práce už neumožňovala přivýdělek, tudíž jsme se s Katkou jako pracovní partneři rozešli. Uběhli přibližně další dva roky a my na sebe narazili na pumpě během tankovaní. Oba dva jsme nestíhali, ale alespoň jsme si vyměnili nové kontakty a slíbili si, že se navzájem ozveme.

Večer, když jsem dorazil do prázdného bytu, s bývalou partnerkou už jsme přes rok byli od sebe, jsem zvedl telefon, našel číslo na Katku a pozval ji na kafe, abychom zavzpomínali na staré časy, které jsme spolu trávili na noční. Než jsem si stačil ohřát večeři, cinkla mi na mobilu zpráva. Psala Katka, že mě též ráda viděla a s kafem souhlasila. Během pěti zpráv jsme sladili termín a čas naší schůzky. Poté jsme si popřáli dobrou noc, já ještě chvíli koukal nepřítomně na televizi, než jsem usnul na gauči. Následující dny před naší schůzkou jsme si vyměnili pár zpráv, stihli si sdělit, že jsme oba dva momentálně sami a konverzace po telefonu plynula, jako za dob, kdy jsme spolu pracovali.

Nastal den D, hodina H a já na Katku čekal před domem autem. Vyrazili jsme do jedné mojí oblíbené kavárny. Dali jsme si kávu a rozebrali život za poslední roky. Katka dostudovala a nastoupila do marketingové firmy. Ze mě se stal bakalář a pracoval jsem ve strojírenské firmě. Rozchod nás potkal dá se říct ve stejnou chvíli. Nedostatek času, neshody a hádky na denním pořádku. Oba jsme si notovali. Po asi hodině jsme se dohodli, že v pátek večer zajdeme na drink a dopovíme si zbytek. Odvezl jsem ji domů a jel k sobě.

V pátek večer jsme se sešli v baru. Ona už seděla u stolku, který jsem zarezervoval a upíjela gin s tonicem. Už z dálky jsem viděl, že má na sobě černou koženkovou sukni, černé punčochy, bílou košili a boty na podpatku. Přiznám se, že v tu chvíli mi lehce spadla brada a i dole jsem se probral k životu. Jediné, co stihla říct, než jsem si sedl bylo, že se nestihla po práci ani pořádně převléct. Ze mě jen vypadlo, že vypadá úžasně. Než mi barmanka stihla dodat drink, povídali jsme si o práci. Měla na starost nový projekt a vedla tým o deseti lidech. Bylo na ní vidět, že je lehce unavená z řízení lidí. Na mě zase, že jsem unavený z plnění “nemožných” úkolů od nadřízených. Po pár drincích jsme se oba uvolnili a přešli jsme na odvážnější témata než jen práce a co, se za poslední roky stalo. Oba jsme přiznali, že nám chybí sex. Sice jsme oba měli pár známostí, oba si užili nezávazný sex, ale ani jednomu z nás to nesplnilo přehnaná očekávání. Po dalším drinku jsme začali rozebírat víc a víc sex. Během fantazírovaní Katky nás přišla barmanka zkasírovat, jelikož se blížila zavírací doba. Katka ji neviděla a tudíž slyšela, na co myslí. Pobaveně se na ní smála a moje společnice byla rudá až na zadku. Po zaplacení útraty jsme se tomu dalších pět minut smáli. Následně jsem Katce nabídl, že ji doprovodím. Nejkratší cesta k ní do bytu vedla přes park a jelikož bylo už po půlnoci, chtěl jsem se zachovat jako gentleman.

Když jsme vešli do parku, nikde nebylo nikoho vidět. Šla jeden, dva kroky přede mnou a pohybovala zadkem tak smyslně, že boule v mých kalhotách se drala ven. Vzpomněl jsem si na její fantazii z baru, kdy přiznala, že by ráda, aby ji někdo na veřejnosti rozkazoval, co má dělat. Oba dva jsme byli díky alkoholu v dobré náladě a já díky jejímu natřásání a “svádění” zneužil situace. Udělal jsem dva rychlé kroky, chytl ji za culík, zastavil ji. Otočila se na mě, v očích jiskřičky. Chtěla něco říct, ale druhou ruku jsem jí přitiskl na pusu a jen jsem procedil, že bude zticha. Vzal jsem ji za culík a jako na vodítku si ji vedl k jedné lavičce pod lampou, která jen problikávala. Sedl jsem si a přikázal jí si kleknout přede mě. Nechtělo se jí klekat do prachu a štěrku. Nic jiného jí nezbylo. Po jejím zakleknutí, jsem si druhou rukou uvolnil poklopec a knoflík u kalhot. Malinko stáhl boxerky a ven na světlo poblikávající lampy se dral můj penis. Přitáhl jsem ji za culík blíž a pobídl ji lehkým plácnutí penisem po tváři k akci. Pochopila, co chci beze slov. Začala jazykem rejdit od koulí k žaludu a zpět. Olíznula si rty a přisála se k žaludu. Jezdila pusou nahoru a dolů, pomáhala si jazykem, ale pokaždé se dostala max do poloviny. Během kouření jsem ji v jedné chvíli chytil za nos a druhou rukou ji tlačil do temene, dokud nepolkla plnou délku mého penisu a já nenarazil na její mandle. Takto jsme to opakovali ještě dalších pár minut než první dávka semene zkropila její namalovaný obličej, který po hlubokém orálu byl značně rozmazaný. Druhá dávka šla níž a z košile ztékala na koženkovou sukni. Pomohl jsem ji vstát a usadil ji vedle sebe. Chtěla se upravit, ale to jsem ji nedovolil. Řekl jsem jen, že zprzněné subinky chodí domů tak jak je Pán postříkal. Jiskra z očí nezmizela, spíš zažehla oheň. Vyloudali jsme se z parku a cestou potkali pejskařku s malým yorkšírem, která když Katku viděla, muselo jí být jasné, co se právě stalo. Před domem jsem ji dal pusu a do ucha ji zašeptal, že to rozhodně nebylo naposledy.. pokud bude chtít.

S tím jsem se rozloučil a s prázdnými koulemi vyrazil zpět do svého bytu. Následující dny jsem byl na pochybách, zda jsem to neposral. Katka se moc neozývala a já nechtěl dolézat. Až ve čtvrtek večer mi pípla zpráva. Psala Katka. Stručně a jasně, že zítra v devět hodin večer u ní. Odepsal jsem velmi stručně, jen “Budu tam!”. Celý pátek jsem byl jako na trní a práci jsem nebyl moc schopný se věnovat. Přeci jen moje myšlenky bloudili po Katčině těle, jak ji zneužívám jako poslední děvku. Chtěla to tak a já taky.

Odpoledne po práci jsem provedl očistu a upravil se na večer. V půl deváté jsem nastartoval auto a vyrazil k mojí vyvolené pro dnešní noc. Po zaparkování jsem zkontroloval na telefonu maily, vzal láhev šampusu, kytici tulipánů, koženou tašku a dvě krabičky sushi, oba jsme ho milovali. Zazvonil na zvonek a čekal na bzučák. Když otevřela, nasměřovala mě do šestého patra. Po vystoupení z výtahu jsem uviděl pootevřené dveře. Vstoupil jsem a na zem jsem málem upustil vše, co jsem donesl. Katka stála přede mnou, ve dveřích z obývacího pokoje. Na sobě měla černé krajkové prádlo, podvazkový pás, podpatky, na krku šátek ala letuška, pro které jsem měl vždy slabost. Dodávali ženě kus ženskosti a pro mě to byl velmi rajcovní kus dámského doplňku. A ona to věděla - mrcha. Zneužila mé slabosti, aby mě dostala do kolen. Po chvilce se mě zeptala jestli půjdu dál nebo tam budu stát jak solný sloup. Přešel jsem chodbu, dal ji pusu a prošel do obýváku. Jídlo a pití jsem odložil na stolek, brašnu pod něj a kytku předal její právoplatné majitelce. Chtěla jít pro vázu, ale chytil jsem ji za ruku, přitáhl k sobě a začal jí líbat. Pravou rukou jsem ji jel po noze směrem k mušličce, která se schovávala pod krajkou. Jemně jsem zatlačil na podbřišek, přejel prsty mezi její nohy a během líbání ji přes kalhotky třel. Po chvíli jsme toho nechali, když se otočila, plácnul jsem ji po zadku až malinko poskočila. Dala kytku do vázy, napustila do ní vodu a usadili jsme se k jídlu na pohovku. Povídali jsme si během jídla a Katka zabrousila na zážitek z parku. Řekla, že mi to jednou vrátí. Já jen odvětil, že dnes rozhodně ne.. Dnes budeš poslouchat a užijeme si vše o čem jsme spolu debatovali.. do poslední fantazie..

Vytáhl jsem zpod stolu brašnu, otevřel přezku a postupně jsem začal vyskládávat na stolek věci v ní ukryté. Obojek, vodítko, skřipce, kolíky, dilda, vibrátory, důtky, bičík, několik druhů roubíků, šátky a pár dalších hraček, mučících nástrojů. Koukala překvapeně, ačkoli věděla, že pro podobné hrátky mám slabost. Usmál jsem se na ní a pokynul jí nechť si klekne na koberec. Usmála se, ale já věděl, že ji úsměv zmizí z tváře, až s ní skončím. Uvolnil jsem šátek na krku a připnul jí obojek s vodítkem. Následně jsem ji nechal obojek skrýt opět šátkem. Obešel jsem ji, bičíkem jsem projel od zadku ke krku a lehce ji plácl přes zadek. Sykla bolestí, ale nevykřikla. Zatlačil jsem ji do zad, spadla čelem na sedačku a opřela se o ni. Klekl jsem k ní, vzal obě její ruce a u zápěstí je spojil policejními pouty. Poté jsem šátkem svázal její ruce v loktech. V tu chvíli byla bezmocná a já si s ní mohl hrát jako s loutkou. Zvedl jsem ji na nohy, svázal jsem je u kolen a kotníků, poté jsem vodítko přivázal k uzlu u kotníků. Nemohla se hýbat, měla jen směšně vyšpulený zadek, přes který dostávala důtky až se začali objevovat rudé fleky. Poté jsem odpoutal vodítko od nohou, bičíkem jsem jí podepřel bradu a pomohl se narovnat. Koukala mi do očí statečně a vzpurně, přesto bylo cítit ve vzduchu, že ji tohle jednání a okamžik rozpaluje. Kontrolou jejího rozkroku se má teorie potvrdila. Potopa, která máčela její brazilky se prosakovala na mé prsty. Stáhnul jsem kalhotky k prvnímu uzlu na jejích nohou. Prstem projel přes závojíčky, druhým dovnitř. Vydechla. Pošeptal jsem jí do ucha, že je jen nadržená děvka, která poslouží k uspokojení Pána. Popadl jsem masážní hlavici, přiložil a spustil. Vrněla, vzdychala a já poctivě čekal až se bude blížit vrcholu. Nechtěl jsem jí ho dopřát zadarmo. Když už měla na krajíčku, odložil jsem hlavici na stolek. Začala naříkat, proč jsem jí nedopřál orgasmus. Rozvázal jsem jí a na stolek jsem připravil dildo s přísavkou střední velikosti. Pobídl jsem ji ať si nasedne, chtěl jsem se dívat jak se ukájí. Rajtovala na něm jako zběsilá, tekla na stolek, že se na něm tvořila loužička. V tom nejlepším jsem jí opět přerušil a dildo sebral. Ten hněv v jejích očích bych nepřál nikomu. Vytáhnul jsem lubrikant z tašky a řekl jsem, že pokud si chce dnes vysloužit orgasmus, musí zavést největší dildo o délce 22,5cm a 5cm na šířku do své zadní dírky. Snažila se mě umluvit a uprosit, ale byl jsem nekompromisní. Vzala do ruky lubrikant a jemně vmasírovávala dávky do své zadní dírky. Následně nagelovala dildo a započla svůj souboj o roztáhnutí svého análku na tohohle macka. Asi po deseti minutách do sebe dostala špičku, ale nebyla schopná dostat do sebe víc než třetinu. Opět začala série výmluv a snah mě uprosit. Bez výsledku. Vstal jsem, položil jí ruce na ramena. V zadku měla stále toho macka. Začala na něm opět jezdit. Vždy, když šla dolů, jsem zatlačil. Postupně do sebe soukala toho obra až najednou bylo slyšet mlasknutí a seděla na desce stolu s dildem zaraženým až po koule ve své zadní dírce. Plakala. Obejmul jsem jí a pochválil. Přivinul k sobě s konejšil jí. Po chvíli si její dírka zvykla a ona sama od sebe přirážela. Vzal jsem zpět do ruky masážní hlavici, přiložil ke kundičce a dopřál ji orgasmus, jaký dlouho neměla. Vystříkla na stůl svůj nektar a svalila se z dilda do mé náruče. Když jsem jí otočil, viděl jsem jak se její zadek nemá tendenci uzavírat a je krásně vidět její roztažená dírka. Ten pohled nikdy nezapomenu - skoro panenská dírka roztažená jako macocha.

Po tomhle jsem ji nechal odpočívat v náručí, zatímco v hlavě jsem spřádal plán na další hrátky. Usnula a já také. Probrali jsme se asi po dvou hodinách. Ona vysílená, s bolavým análkem, ja spokojený přesto však neukojený. Ze stolu jsem sebral kovový anální šperk s diamantem, který jsem nageloval a začal jsem opět dráždit její dírku. Protestovala nahlas a tak jsem poprvé pro ten večer šáhnul po roubíku. Byl roztahovací a na řemínku byli ještě připevněny nosní háčky, které se dali stáhnout. Roztáhnul jsem jí pusu a opatrně vložil háky do nosu a začal přitahovat. Vypadala komicky, ale pro můj další plán to bylo nezbytné. Opět jsem vzal do ruky kolík, přehnul ji přes kolena a dráždil jsem její rozmrdanou zadní dírku dokud jsem do ní kolík nedostal. Pak dostala deset výchovných na holou a pouta na ruce. Odvedl jsem ji do koupelny, která byla prostorná. Vévodila ji rohová vana a hned vedle zasklený walk-in sprchový kout. Začala huhlat, ale přes roubík jí nešlo rozumět. Když sebou škubla, došlo mi, že asi něco chce. Zeptal jsem se jí zda potřebuje na záchod, ona jen zběsile kývala hlavou. Pustil jsem ji, utíkala k záchodu a čekala, že jí zvednu prkénko. Byla na omylu. Začala se sklánět a s rukama za zády se snažila prkénko přizvednout. Nešlo jí to. Nakonec přelezla přes okraj vany, klekla si a jala se vykonávat malou potřebu. Až pozdě si uvědomila, že před odchodem do koupelny jsem ji natáhl zpět brazilky, přes které vytékal zlatý déšť. Pobaveně jsem na ni hleděl a usmíval se. Pohled v jejích očích značil ponížení míšené se vrušením z něčeho perverzního. Nechal jsem ji při tom ještě chvíli, než jsem přistoupil blíž, zadíval se jí do očí a spustil na ni svůj proud moči. Ještě nikdy jsem to s nikým nezkoušel, ale ten pohled na její tvář zkropenou mým proudem, kdy jsem se zaměřil i na rozevřenou pusu byl nádherný. Naplnil jsem ji pusu, zaklonil hlavu a nutil ji alespoň část polknout. Nechtělo se ji, ale provedla to. Po tom všem jsem ji pomohl z vany, usadil na záchod, stoupl si před ní a nadrženě jsem jí začal projíždět pusu. Finální výstřik by se s nadsázkou dal přirovnat proudu z požární hadice. Sperma ji zalepilo obě nosní dírky, teklo ji po tváři a bradě. Další výstřik šel až na její čelo, odkud přes obočí stékalo k jejím perverzním očím. Pozoroval jsem ji. Poté jsem utrhl kousek toaletního papíru, utřel s ním sperma a strčil ho do rozevřené tlamičky. Milionový pohled pro perverzáky. Po tom všem jsem ji odpoutal, odepnul roubík i háky a dal ji čas dát se dohromady. Odešel jsem z koupelny natáhnout se do ložnice, kde jsem spokojeně s tím, že tohle rozhodně nebylo poslední číslo dnešní noci…

Podobné poviedky