Výměna rolí snadno a rychle

6. 4. 2023 · 4 525 zhliadnutí Vkalhotkach

Pokračování povídky "odpanění trochu jinak".

Po předchozím zážitku přišlo divné období sucha. Už 10 dní vůbec nic nebylo, Markét chodila doma skoro nahá a zdálo se mi, že se předemnou schválně nakrucuje. Pokaždé když jsem k ní přišel a chtěl něco zkoušet mě odbyla tím, že ji stále bolí obě dírky a že za to stejně můžu sám tak ať si nestěžuju. Po dalším týdnu jsem se v pátek vrátil z práce, v celém bytě byla tma a jen z ložnice šlo pootevřenými dveřmi vidět prosvítá tlumené světlo lampičky. Vešel jsem dovnitř a to co jsem viděl mi málem vyrazilo dech. Markét ležela na posteli nahá s pokrčenýma nohama a projižděla si kundičku umělákem.
"Konečně jsi doma, pojď mě honem vylízat.
Nic jsem nechápal, ale ani na nic nečekal. Svlékl jsem se a skočil šipku za ní do postele. Čekal jsem, že vytáhne uměláka, ale to se nestalo, tak jsem se přisál na její pošťeváček a lízal jí zatím co se protahovala dokud nevybouchla v orgasmu. Vysvobodila dildo z kundičky a já se hned začal přesouvat celej šťastnej že se konečně po takové době zase udělám. Markét dala nohy k sobě. "Copak copak ? Snad bys taky něco nechtěl?
"To víš že bych chtěl! Nestříkal jsem víc jak dva týdny, už se prostě musím udělat.
"Dobrá, můžeš mě vyšukat, ale jen v případě, když mi slíbíš, že uděláš přesně co ti řeknu a nebudeš odmlouvat.
Byl jsem tak nadrženej, že bych slíbil úplně cokoliv.
"Dobrá budu tě poslouchat na slovo a nebudu odmlouvat, ale teď už pojď konečně na to!
Markét se jen šibalsky usmála.
"Tak jo věřím ti ale nejdřív si tě vyzkouším. Klekni si na čtyři a otoč se prdelkou ke mě.
Udělal jsem jak chtěla a cítil jak mi po dírce rozmazává gel. Uvolnil jsem se a už do mě pronikal první prst, po chvíli se přidal i druhý a já začal sténat. Po chvilce prsty vytáhla, nahla se ke mě a ukázala mi růžový anální kolík. Nebyl nijak extra velký ale za to zajímavě tvarovaný jakoby do písmene S.
"Tohle je jedna z hraček který jsem nám koupila. Doufám že se ti líbí.
Ani jsem se nezmohl na odpověď a už ho do mě cpala. Bylo to teprve po druhé v životě co si hrála s mojí prdelkou a já zjišťoval že se mi to opravdu líbí. Jen co dosedl na správné místo tak se spustili vibrace které mi asi dráždili prostatu, protože pták mi ještě víc ztvrdnul a začali z něj téct provazy vzrušení.
"Teď mě pojď vyšukat.
To mi nemusela říkat dvakrát. Otočil jsem se a hned jí ho zabořil do kundičky. Bohužel kombinace dlouhého půstu a kolíčku v prdelce způsobila že jsem do minuty stříkal jak panic.
"Tak to ze mě pojď všechno pěkně vylízat, nezapomeň co jsi slíbil.
Nechtělo se mi, ale měla pravdu slib je slib. Lehl jsem si hlavou mezi jeji nožky a viděl jak jí z kundičky pomalu vytíka dvoutýdenní zásoba.
"No tak bude to?!
Neochotně jsem zabořil jazyk a začal lizat a sát. Chuť nebyla nic moc což se dalo čekat, ale Markét začala hned vzdychat a během chviličky dosáhla orgasmu. Pak mě přetočila na záda, sedla mi na pusu v poloze 69 a začala něco dělat s mým stále ještě měkkým ptákem.
"Lízej a nemel sebou, neboj nebude to bolet.
Po chvilce vstala, já pusu celou ulepenou od semene a koukám jak blázen. Ona mi nasadila růžový, plastový pás cudnosti.
"Co to má kruci znamenat?
Markét se jen rozhyhňala.
"Co by? To aby sis nemohl jen tak sám hrát. Slíbil jsi, že mě budeš poslouchat. Víš už před těma dvouma týdnama jsem zjistila že se mi hodně líbí mít tě ve své moci a dnes jsem si to jen potvrdila. Takže si zahrajeme takovou hru od teď budu já tvoje Madam a ty moje kurvička. Buď mě budeš poslouchat a dostaneš odměnu, nebo ne a bude trest. Pokud souhlasíš tak si klekni a řekni ano Madam. Pokud ne tak tě zase odemknu a zapomeneme na to.
No co třeba bude sranda řekl jsem si a klekl.
"Ano Madam.
"Výborně, věděla jsem že mě nezklameš. Teď si ještě vyzkoušíme že to myslíš vážně. Klekni si na kolena a zavři oči.
Udělal jsem jak chtěla a slyšel jak vytahuje něco ze skříně. Po chvilce přišla přede mě a poručila abych otevřel pusu a otevřel oči. Hned co jsem to udělal tak jsem viděl jak mi do pusi vjíždí umělým ptákem připevněným postrojem k tělu. "Tak a teď pěkně kuř nebo ti ho narvu až do krku.
Raději jsem nedporoval a začal toho uměláka olizovat a zasouvat ho hlouběji do pusi. Co mě překvapilo bylo že se můj pták probral k životu a snažil se v klícce postavit. To samozřejmě nešlo ale Markét, nebo teď už spíš Madam si všimla jak se klícka zvedá a začala se smát.
"No ono se ti to vážně líbí? Ty budeš asi opravdu jen kurvička pro můj ocas. Teď ti předvedu jak se má správně šukat a né to tvoje šup sem šup tam a za minutu hotovo. Lehni si na postel na záda a dej si pod zadek polštář.
Byl jsem jako v tranzu a vše udělal jak chtěla. Na nic nečekala, pokrčila mi nohy vytáhla ze mě kolíček, namazala svojí novou chloubu gelem a už se do mě dobývala. Začátek byl bolestivej ale jak ve mě zmizel žalud tak se zastavila a nechala mi chvíli abych si zvykl. Pak ho do mě jedním pomalým dlouhým tahem zarazila až po koule. Pomalu ho vytáhla až k žaludu a zpátky dovnitř. Takhle to pořád opakovala a stále víc zrychlovala. Já sténal jak ta poslední děvka. Po asi pěti minutách tvrdého šukání jsem cítil jak mi z ptáka teče sperma. Orgasmus jsem necítil ale sperma ze mě teklo proudem. Madam se začala zase smát.
"Tak ty ses mi udělal na ocase? Hahaha. Teď už je mi to jasný ty nejsi chlap, jsi kurvička co
v sobě potřebuje pořádnýho ptáka. Já bych měla nosit kalhoty a ty sukně. Šukat neumíš ale držíš jako by ses pro to narodil.
Po té co ze mě snad všechno vyteklo Madam konečně přestala přirážet. Vyjela ze mě a slizala ze mě všechno sperma. Pak mi otevřela pusu a vše do ní vyplivla. Otočila se, došla k mému nočnímu stolku a vytáhla z něj všechny moje trenky. Pak došla ke svému, vytáhla patery kalhotky a hodila je po mě.
"Béž si dát sprchu a pak si je vyzkoušíš a uděláš mi přehlídku. Já jdu zatím tohle hodit do kamen. Trenky jsou jen pro chlapi a ty jsi právě dokázal, nebo spíš dokázala že to opravdu nejsi.
Ležel jsem na zádech naprosto neschopen slova. Zadek i pták mi pulzovali ve stejném rytmu a já si říkal co jsem to sakra odkejval. Sebral jsem zbytky svých sil a šel si dát horkou sprchu. Chvíli jsem bojoval s tím jak si ho mám umýt když je v klícce, ale nakonec jsem to vyřešil tak že jsem do otvůrku který slouží patrně pro močení nalil mýdlo, přepl sprchu aby z ní vycházel jednotný silný proud vody a ten opět namířil na zmíněnou dírku. Po té co mě sprcha probrala k životu jsem se vrátil do ložnice kde už čekala Markét. Seděla na posteli a vedle sebe měla vyskládaných oněch 5 kalhotek. Byli tam dvoje který měli zepředu látku a na zadku krajku, jedny měli černou barvu a druhý růžovou. Dál dvoje sytě rudá tanga a jedny obyčejný černý který šli jen stěží rozeznat od trenek.
"Tak šup začni zkoušet a hezký se mi v nich vždycky natoč že všech stran ať vím který mojí kurvičce nejvíc sluší.
Byl jsem rudej snad až na zadku, jak odpadla nadrženost tak se dostavil stud z toho co se stalo a co se má právě stát.
"Nestyď se, vždyť je to jen hra. A jestli se nepohneš tak vezmu pásek a seřežu ti zadek že si týden nesedneš.
Začal jsem si Teda postupně všechny zkoušet. Díky klícce jsem nemusel řešit kam schovat ptáka a velikostně mi byli akorát. Markét se smála a říkala že mi stejně sluší daleko víc než obyčejný hnusný trenky.
"Takhle jde alespoň vidět tvůj sexy zadeček a pod oblečením si stejně nikdo ničeho nevšimne. Tak si jedny rovnou obleč a zbytek si schovej do šuplíku. Brzo dokoupíme další.
Oblékl jsem si ty obyčejný černý, který mimochodem jsou oproti trenkám kratší a více obtahujou zadek.
"No dělej jak myslíš ale já být tebou tak si ty černý nechám na pozítří, to máš jít na prohlídku k doktorce.
V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Trenky hoří v kotlu a já na tu preventivku opravdu musím. Bože snad to doktorka nepozná. No nedalo se nic dělat. Znovu jsem je schoval a natáhl si růžový krajkovaný s myšlenkou že dnes budu stejně zbytek dne doma tak o nic nejde. Co mě všechno asi ještě čeká?


Díky všem co dočetli až sem a omlouvám se za gramatické chyby. Bohužel psaní na mobilu není ideální. Část příběhu je smyšlená ale větší část je podle skutečnosti. Pokud by někoho zajímalo pokračování zanechte koment. Díky