Ztráta poctivosti 3

30. 4. 2023 · 2 446 zhliadnutí uzzkuseny

Opět mi to trvalo, než jsem se dokopal k tomu, abych dokončil příběh s mou nevlastní neteří. Jestli máte chuť, přečtěte si nejdřív moje první dva díly, ať máte návaznost.
Asi po třech nedělích od našeho posledního setkání mi od Lindy přistála sms: Tak jako kdy? Nechal jsem to bez odpovědi a zavolal ji až večer, že jsem si myslel, že se ozve sama. Trochu jsem ji zlobil, pravda. Dlouho jsem nebyl na milování tak nadržený. „Zítra mi skončí měsíčky, antikoncepci mám a už se moc těším“ řekla mi. „Dobrá,“ odpověděl jsem, „v pátek má žena noční, tak není problém, abychom si to užili.“ „Super strejdo (pozlobila i ona mě), tak já si udělám alibi na diskotéku“. „Já ti dám strejdu ty koťátko“. Moje podmínka byla, aby mi říkala Pavle, abych se necítil tak divně. Tři dny se mi v hlavě promítal možný scénář pátečního večera.
Zajel jsem na chatu dřív, zatopil, připravil vše podle mých představ a v 18 hod vyzvedával Lindu.
Musel jsem uznat, že snad za ty tři týdny ještě víc vyspěla, zkrásněla a z dítěte se stala skoro žena.
Nebo jsem měl tak zatmělou mysl? Jakmile jsme měli na silnici větší soukromí, položila mi ruku do klína, promnula „nářadíčko“ a řekla, „strašně se těším“. Musel jsem zastavit. Přisáli jsme se k sobě rty na pěkně dlouho dobu.
Po příjezdu jsme skočili spolu do sprchy a zkoumali navzájem svoje těla. Klidně jsem dovolil Lindě, aby mě vyhonila, protože jsem si říkal, že alespoň pak víc vydržím. Osušili jsme se a vlezli do postele, dali vínko na větší uvolnění a krátkou dobu si povídali. Cítil jsem, že nastala ta správná chvilka. „Jsi si jistá, že to chceš teď a se mnou?“ zeptal jsem se asi celkem zbytečně. Podívala se mi do očí a prohlásila: „nikdy víc jsem o ničem nebyla tak přesvědčená“.
Začal jsem předehru ke „stvoření ženy“. Celé tělo jsem laskal rukama i ústy. Linda chtěla být také aktivní, ale řekl jsem ji, ať se uvolní a soustředí se jen na sebe a krásu milování. Laskáním jsem došel až do jejího klína a začal jazykem a prsty připravovat její lůno na akci. Podložil jí zadeček polštářem a když jsem cítil, že je skoro na vrcholu blaha, i když byla dost mokrá, vzal jsem ještě trochu gelu, máznul svůj úd, aby lépe vklouzl a nasadil na vchod do jeskyně. Cítil jsem jak se zachvěla, ale zároveň mi i vyšla vstříc. Trochu jsem ji ještě prstem poškádlil na poštěváčku, ale pak jsem nekompromisně přirazil...Nalehl jsem na ni a nehýbal jsem se. Chytila mě okolo krku tak silně, že až skoro škrtila. Čekal jsem. Za chvíli jsem už začal cítit, jak se její úzká kundička pomalu uvolňuje, jak se jí uklidňuje dech a povoluje sevření okolo mého krku. Troufl jsem si tedy malinko povytáhnout a opět zasunout. Vše vypadalo v pohodě, tak jsem se v ní začal pomalu pohybovat. I ona začala přirážet. Trochu jsem se nadzvedl, abych se jí podíval do obličeje. Měla zavřené oči, slzičku v koutku, ale lehký úsměv na tváři. Povedlo se, blesklo mi hlavou.
Vím z předchozích dvou zkušeností, že první sex pro ženu, z hlediska bolesti deflorace, nemusí být nic extra, takže jsem se opravdu snažil krotit, abych nenasadil „styl šicí stroj“ a neutloukl ji. Když jsem si myslel, že už toho píchání bylo dost, tak aby z toho ještě něco měla, dolízal jsem ji k orgasmu, že mi sevřela koleny moji hlavu. Dlouho jsme leželi. Zatím co ji se dech uklidňoval, mně začal docházet kyslík. Opatrně jsem se vysvobodil a objali jsme se. „Pavle, moc děkuji,“ porušila ticho Linda. „Nebolelo to moc?“, měl jsem obavy. „Vlastně ne, čekala jsem to horší,“ zahihňala se. „A co ty? Užil sis to?“ „Jo, bylo to super.“ „Ale ty ses neudělal,“ podívala se na mě přísně. „No ale to bylo milování pro tebe a ne pro mě.“ „No tak to ne, to musíme napravit,“ jala se být aktivní. „Počkej, počkej," zastavil jsem ji. „Teď hybaj do sprchy nebo to tu bude jak po vraždění neviňátek,“ plácl jsem ji přes zadek. „Já to tu trochu poklidím.“ Tušil jsem, že nějaká krev a stopy budou, tak jsem připravil prostěradlo, abych ho pak mohl vyhodit a netrápit se, že na něco manželka přijde. Vyměnili jsme se ve sprše a když jsem se vrátil, Linda, která ležela na posteli, roztáhla ruce a nohy a ukázala se mi v celé kráse. „Tak co?“ ptala se. „Jako co, co,“ dělal jsem nechápavého. „No je ze mě žena,“ usmívala se. „Ano a moc krásná a žádoucí,“ musel jsem konstatovat.
Později jsem přemýšlel o tom, jak rozdílné mohou mít asi mají ženy pocity při a po odpanění. Kolik proměnných má na tom podíl. Chování chlapa, touha ženy, že to chce nebo že je pod tlakem, že to chce kluk, prostředí (venku, na záchodě na diskotéce, v klidu doma, na chatě), plánovaně, neplánovaně, střízliví nebo pod vlivem, věk dotyčných a také zkušenosti aktérů. Strašně moc věcí. Naše skotačení jsem si uzavřel tak, že jsem Lindino očekávání splnil. A i já si to užil.
Milovali jsme se ten večer ještě 2x a usnuli okolo třetí ráno. Později jsme se sešli ještě čtyřikrát. Zkusila si mě vykouřit až do konce a spolykat semeno, zkusili jsme nějakou hračku (koupil jsem ji za odměnu Womanizer a Venušiny kuličky) a také jsme trochu vyzkoušeli anální dráždění. K análnímu sexu nedošlo. Neměla k němu důvěru a neměli jsme čas čistit a roztahovat prdelku a vyzkoušet to. Nicméně hodně jsme si povídali a já se jí snažil předat všechny moje zkušenosti, co jsem měl z reálu, i načtené.
Poslední dvě setkání byla skutečně milování dvou milenců a se snahou užít si co nejlíp vzájemné dráždění a uspokojování. Dokonce si pečlivě spočítala plodné dny a protože brala antikoncepci, tak jsme vyzkoušeli i stříkání do kundičky, což se samozřejmě líbilo mně, ale jí také, když cítila, jak do ní proudí moje semeno. Tlačil jsem na ni, abychom ten náš poměr co nejdřív ukončili. Nehledě na to, že jsem měl strach z prozrazení. Domluvili jsme se, že z nás bude zase hodný strejda a slušná neteř. Nebo naopak??
A jak to vše skončilo? Nakonec vysněného Honzu sbalila. Byl jsem první, kdo dostával informace, jak to vše probíhá, včetně jejich prvního milování. A když mu ho poprvé vykouřila dokonce, prý prohlásil: „tebe si nechám.“ Už je to skoro 15 let, co jsme takto zhřešili. Oni jsou spolu 13 let manželé, byli jsme na velkolepé svatbě, mají dvě děti. Málokdo ví o tom, co se tenkrát stalo. Troufl jsem si to říct jen někomu tady na amatérech a teď o tom napsat povídku. Samozřejmě, že se mi kolikrát honily hlavou myšlenky, jestli bylo vše správně nebo jestli jsem takový prasák a nebo ten, který „jen“ splnil přání dívky, udělat z ní ženu. Když to ale shrnu, myslím, že to byla dobře odvedená „práce“. A do smrti na to budu vzpomínat.
A vážení, jména jsou sice změněná, ale tento příběh se s minimálními odchylkami stal a zažil ho „uzzkuseny“.