Ovládnutí

21. 5. 2023 · 2 295 zhliadnutí Jsemkdosi

Tato povídka je o něco delší. Doufám, že někoho z vás zaujme a dočtete ji do konce.
Hodně dlouhý čas jsme s Pánem nemohli sladit časové možnosti a něco více podniknout. Za tu dobu jsme se jen jednou potkali ve wellnes, ale bylo tam moc lidí a tak jsme se jen viděli a Pán viděl moji ženu.
Pak mi Pán zakázal se udělat a to na měsíc, že mi pak zkontroluje jake mam po té době koule a semeno. Bylo to pro mě hodně náročné období. Občas me koule bolely. Obzvlášť, když jsem tady psal s Pánem a zažíval tu směs ponížení a vzrušení. Například z toho jak komentoval jak moje žena naposled ukazovala kozy víc než jindy.
Konečně se naskytl možný termín setkani. Po víc než měsíci mého nevyhonění. Ja už moc toužil uvolnit ten tlak, i když jsem citil stud, že mi Pán bude kotrolovat koule, prostatu a semeno. Současně jsem moc chtěl byt u něho a i opět dostat vyprask.
Pán řekl kdyby mohlo setkání proběhnout. A že bude na obvyklém místě v autě. Já napsal. Pane Vaše čubka prosí o setkání s Vámi o kontrolu a výprask a o Vaší medicínu (semeno). Na schůzku bylo nutné se samozřejmě předem připravit vyholit a také řádně vyčistit. Opakovaně jsem se vyplachoval večer den před schůzkou, ráno v den schůzky a ještě asi hodinu před časem schůzky. Bylo to intenzivní a cítil jsem u toho chvění a obavu, aby nikde nic nezůstalo. Pán by se jistě zlobil.
Pripravil jsem hračky sebou. Dutky, anální kolíky, análni i obyčejný vibrátor, pripnak, kterým uspokojuji manzelku (můj malý a nestavící se šulínek to nedokáže) a jeji womanizer s vibratorem v jednom. Oblekl jsem si pod oblečení manželčiny tanga.
Ve stanovený čas jsem čekal plný nervozity, chvění, ale i radosti, že opět budu v Pánově blízkosti. Pán u mě po chvíli zastavil. Nastaupil jsem dopředu. "Čau čubko." Okamžitě jsem pocítil vlnu ponížení, ale i zvláštní spokojenosti. "Dobrý den Pane" spitl jsem. "Těšila ses čubko?" "Ano Pane" Přijeli jsme na klidné místo na polní cestě.
"Čubko, dej mi svůj mobil, prohlednu si ho!" To byl pro mě šok. Třásl jsem se v obavách, co Pán může zjistit. A také zjistil, že jsem v jedné věci neposlechl. "Za to čubko dostaneš dnes pořádný vyprask." "Pane, omlouvám se hned to napravím" Pán dal prohlížel můj mobil. Občas se něco zeptal. "Čubko, tak ty bys chtěl lodičky?" Celý rudý jsem jen dokazal sepnout: "Ano Pane" Pak ještě okomentoval pár fotek s plenkovou tématikou. A mobil mi vrátil.
Šel sklopit sedadla a připravit kurf auta. Pak se vrátil ke mě. "Čubko, dej mi kufřík s hračkami. Vysvleč se a vlez si dozadu." Vystoupil jsem z auta a chvějící jsem se vysvlekl jen do tang. Vlezl jsem na sklopená zadní sedadla. Pán zatím prohlížel kufřík s hračkami netušil jsem, co z nich použije. "Čubko, zadkem ke dveřím kufru" zazněl příkaz, když Pán ještě seděl vepředu. Poslušně jsem se tak okamžitě otočil a čekal, až si Pán vybere pomůcky z kufříku.
Pán otevřel kufr. "Co ty tanga čubko?! Řekl jsem donaha!" Okamžitě stahuji tanga ke kolenům. "Omlouvám se Pane" Chvíli se nic nedělo. A pak přišlo prvni silné švihnuti dutkami. Silně to štíplo. "Děkuji Pane" V rychlém sledu následovaly další rany. "Čubko to je za tu neposlušnost." Zadek mě palil, občas jsem se musel kousnout do rtu. A přijímal jednu ránu za druhou v te nejponižujicí pozici nahý s vystrčeným zadkem. "Děkuji Pane" stenal jsem mezi ránami. Po chvíli rány ustaly. Přede mě dopadly kalhotky Panovi ženy. "Čuchej čubko! Vybral jsem ti pořádně označené. Opravdu byly špinavé nejen od jeji kundy, ale i zadku. Byly hodně cítit a mě ponižovalo, že je musím čichat. Ale současně mě ta vůně fascinovala a nasával jsem ji plnými doušky.
V tom jsem ucítil Panovi ruce na zadku a gel na své dírce. "Čubko, uvolni se, nebudu se s tebou přetlačovat!" Vnikl mi prstem do prdele a začal jím kroutit. Neudržel jsem vyheknuti. Druhou rukou mi Pán začal mačkat mé plné koule a kotrolovat jejich tvrdost. Po chvili prst vytáhl z mého zadku. A začal mi mnout i šulinka. Vysmival se mi: "Čubko, s tim nic nemůžeš svoji uspokojit, je tak malý a měkký." Znovu mi vnikl do prdele až jsem vyhekl a jezdil tam. Až později mi řekl, že mi tam k mému velkému šoku nacpal prsty dva. Nikdy bych nečekal, že to zvladnu.
"Na zada čubko!" Okamžitě jsem se otočil a úplně při tom sundal tanga. Teď Pán viděl mého malého a měkkého šulínka. Smal se a začal mi znovu mnout tvrdé koule. Než jsem se nadál měl jsem opět prst v zadku a Pán mi ho tam tvrdě vražel. Až jsem hekal. Začal mi druhou rukou mnout měkký ocasek a silně ho dráždit. Bylo to silně ponižující, že jsem tak v jeho moci. No me vzrušení rostlo. "Čubko, ne, že se udeláš!" Nekompromisně mi však dál vražel prst do zadku a dráždil drobečka. Nedokázal jsem nic než ležet na zadech a víc a vic stenat. Snažil jsem se ubránit orgasmu. Po měsíčním půstu jsem však po chvili začal kňučet "Pane, prosím už dost já já to nevydržím a vy vy vyteču." Vše však bylo marné Pan pokračoval. Začal jsem se celý chvět a kňučet "Pa paneee aaaaa jaa jaaa oomlouvaaam see" Zteatil jsem nad svým tělem kontrolu a potupne se udělal Pánovou rukou. Nedokazal jsem v tu chvíli nic. Celé mé tělo se třáslo. Po odeznění vrcholu se dostavilo uvědomění si ponizeni a toho, že jsem se před Pánem odhalil jak nikdy před nikým. V takovém stavu mě neviděla ani žena. "Očisti se čubko!" Musel jsem prsty nabrat svoje měsíční semeno, bylo husté a před Pánem ho snist. To ponížení.
"Otoč se čubko!" Ještě chvějici se otačim hlavou ke dveřím. "Dostaneš medicínu " A už vidím jak Pán vytahuje z poklopce svůj fascinující ocas. Cítim jeho mužný pach samce. Ještě víc si uvědomuji jeho převahu. Automatický otvírám pusu. "Čubko, nadržená ještě máš čas " smeje se Pán a honi si svůj pro mě jedinečný ocas. Nedokážu od jeho ocasu a kouly otrhnout oči. Pak už vidím, že to přijde a otvírám pusu. Pán začne stříkat do me pusy. Některé cakance dopadají az do krku a vyvolaji reakci dávení, ale hned to ovládnu a přijímám další cakance. Když skončí. Povalim jeho semeno po jazyku a polknu. Jeho semeno je cítit dominantním samcem.
"Obleč se cubko!" Nahý vylezam z auta. Klín mám ulepený. Oblekam tanga a další oblečení. Uklízím hračky do kufříku. Nasedam do auta. Pán mě o.dváží k mému autu. "Měj se čubko." "Děkuji Pane"
Stojím u svého auta. Ještě se chvěji a vstřebávám co se stalo a své pocity. Uvědomuji si, že mě Pán měl zcela ve své moci, že jsem se mu zcela poddal, že mě viděl v maximálně ponižujících pozicich. Že jsem nejspíš kňučel jako děvka.
Děkuji všem kdo přečetli celou mou povídku. A budu rád za jakýkoliv názor.