Míň myslet...

26. 7. 2023 · 2 006 zhliadnutí Koko125

Míň myslet víc…mrdat
Sedím na barové stoličce luxusního baru v luxusním hotelu. Sama. Popíjím Mojito a jsem nasraná! Tolik jsem se na ten víkend těšila! Konečně spolu! Konečně sami na celý víkend. V luxusním welness hotelu. Kurva! Proč jsi nepřijel? Je to super, že jsi zaplatil celý víkend, který měl být jen náš! Ale co já teď sama v hotelovém pokoji s masážní vanou a snídaní do postele! Potřebovala jsem, abys tady byl se mnou. Večeřel se mnou, miloval se se mnou, věnoval se mi!
Sedím na barové stoličce. Pouzdrové šaty sotva pod zadek. Kalhotky zůstaly na pokoji. Vím, rajcuje tě to a chtěla jsem ti udělat radost! Rajcuje to i mě, sedět tady s holou kundičkou a čekat na tebe! A tvoje SMS zpráva: „Promiň, něco mi do toho vlezlo, nepřijedu, užij si to sama…“ mi opravdu radost neudělala! Sebrat se a jet domů? K protivnému manželovi a dětem? Tolik mě to stálo námahy, lží a vymýšlení abych tady mohla být s tebou! Sakra! Sakra! Tak jsem se na to těšila!
Sedím na barové stoličce. Barman mi podává třetí Mojito, které jsem si neobjednala, po dvou jsem už řádně nadržená, po třetím bych klidně tančila nahá na baru: „Slečno, to vám posílají ti pánové v černém…“ a očima mi ukazuje směr. Podívám se tam. U stolu sedí dva muži. Nevypadají špatně. Urostlí, svalnatí, dobře oblečení. „Zaneste jim to. Své drinky si platím zásadně sama!“ a vracím se k tomu svému dopitému. Alkohol mě rajcuje! Mám chuť mrdat. Kundička se hlásí o svá práva. Cítím její vlhkost. Díky Bohu, že jsem si s sebou vzala své oblíbené hračky! Přemýšlím nad tím, kterou si to dnes udělám. Možná se všemi…
Sedím na barové stoličce. Pánové si sedli vedle mě. Prý mě nechtěli urazit, ale když viděli, jak jsem tu sama… Nemám chuť mna rozhovor, mám chuť mrdat. Nasral jsi mě, a to se neodpouští! Vytáhneš mě na welness víkend a nepřijedeš! Asi tě už nechci vidět. Asi tě už nechci cítit v sobě! V mojitovém opojení - stejně máš ten ocas malý, ale to ti říct nemůžu!
Proč jsem si našla milence, který mě neuspokojí? Má malý ocas, menší, než manžel. Čím mě zblbnul? Nudou doma? Stereotypem? „Bude dnes něco? Jsem unavený z práce. Možná zítra…“ Ale já chci dnes! A zítra taky! Potřebuji to! Potřebuji cítit plnou kundičku! Potřebuji zapomenout alespoň na chvíli na to, že syn má angínu a dcera je protivná! Potřebuji protáhnout a zapomenout při tom na starosti všedního dne. Potřebuji mrdat jak před lety! Sakra! Vymrdej mě! Měl jsi být doplněk. Měl jsi mě udělat, mrdat mě jak děvku… Nic jiného bych od tebe nechtěla, jen ocas a uspokojení.
Sedím na barové stoličce. Pán vlevo ode mě něco povídá, jsem myšlenkami mimo. Nechápu, že si dávám další drink… „Máte neskutečně krásné nohy!“ slyším jakoby z dálky. Jasně! Sukni mám už vyhrnutou skoro po rozkrok! Komu by se nahé štíhlé nohy nelíbily? Zaostřím na něho. Černá rozhalená košile, černé kalhoty, široká ramena. Hm, vypadá dobře. Ten zadek taky není k zahození! Proč tu se mnou ztrácí čas? Musí mít každou, na kterou se podívá. Jaký má asi ocas? Jak mrdá? Myslí jen na sebe, nebo i na ženu pod sebou? Kundička pláče touhou… Potřebovala by to. Pán vpravo mi něco šeptá do ucha. Dotýká se ho. Nevím proč, ale vzrušuje mě to. Něco povídají, ale nevnímám to. Jen jejich vůni. Je nějak opojná, nevím proč. Sakra, už jsi mě měl dávno mrdat!
Sedím na barové stoličce. Pán vlevo mi přejíždí rukou po holém stehně, dívá se mi do očí, jeho ústa se nebezpečně blíží k těm mým: „Líbal bych tě celou!“ šeptá. Ani nevím, kdy jsme si potykali. Pán vpravo, toho jsem si ještě ani pořádně neprohlídla, mi zezadu hladí zadeček přes šaty, ústy a jazykem mi laská ušní lalůček. Jak sakra ví, že mě to rajcuje? Přestávám myslet, mám chuť mrdat! S jedním, nebo s druhým? Je mi to jedno! Potřebuji ocas v sobě! Tvrdě a hluboko.
Už nesedím na barové stoličce. Stojím ve výtahu mezi dvěma statnými muži. S jedním se líbám a rukou hladím jeho rozkrok, zatím co druhý si hraje s mým holým zadečkem! Jeden, nebo oba? Ještě jsem to nezažila, ale všechno je jednou poprvé. Jsem nadržená! Mokrá a hladová po ocase!
Dotančili jsme do mého pokoje, ani nevím, že bych je zvala. Stojím mezi nimi nahá a užívám si jejich doteky na mém těle. Laskají mě. Laskají mě všude. Teču jak studánka. Toužím cítit jejich nahá těla na svém. Toužím se jich dotýkat, hrát si s jejich ocasy. Cítit jejich hebkost a tuhost, mazlit se s nimi, dělat jim dobře, sát je a honit… Mrdejte mě! Vymrdejte mě! Dělejte si se mnou, co chcete.
Jsou pořád oblečeni, a to mě přivádí k šílenství. Tak ráda bych je už viděla. Je – to myslím ty jejich chlouby! Jejich ocasy! Jejich ozdoby, které mi udělají dobře. Vymrdají mě! Mazlí mě a já se je snažím svlékat. Padají košile! Ach ty namakané hrudníky a břicha! Určitě sportují! Líbí se mi to. Rozepínám jednomu po druhém kalhoty… Oba jsou na ostro? Překvapení! Ocasy vystřelují vzhůru jak torpéda. A nejsou to žádné flétničky! Pořádné trombóny! Krásné, tvrdé, žilnaté ocasy s velkými žaludy. Miluji mít ocas v ústech! Miluji se dívat při tom muži do očí a vidět, jak si to užívá! Střídám je v ústech. Mačkám jim koule, prstem přejíždím přes zadek. Drží mě za hlavu a narážejí si mě, mrdají mě do úst. Střídám je, aby ani jeden o nic nepřišel. Když to udělám manželovi, jer hned hotovo. Ani se moc nemusím snažit – pravda, moc mě to s ním nebaví. Udělá se hned a pak už s ním nic není a abych se pak snažila sama se sebou. Nuda. Tady je to jiné. Pánové si to nadmíru užívají! Sami se v mých ústech střídají a kouřit takové nadržené klády, to je sen. Ale všechno má svůj čas. Mám ráda semeno v ústech, ale až po tom, co jsem vymrdaná!
Nechám toho, zvednu se a padnu na postel. Samozřejmě s roztaženýma nohama. Rukou si zajedu ke kundičce a laskám klitoris. Stojí u postele, honí di ocasy a sledují mou hru: „Kdo první neodolá?“
Rajcuje mě okamžik překvapení! Který to bude? Líbí se mi oba dva! Kdo bude první, který ho do mě vrazí? Který ucítím v kundičce? Jak hluboko zajede? Jak bude mrdat? Je mokrá a připravená je přijmout. Možná oba! Chtěla by to vyzkoušet! Ještě to nezažila!
Jeden to nevydrží. Klekne si mezi má stehna a zajede do mě. Naplní mi ji krásně! Chvilku vyčkává. To mám ráda! Přizpůsobujeme se sobě. Zvedne mi vysoko nohy a přiráží! Na doraz. Hluboko a tvrdě! Mrdá mě! Konečně mě mrdá! Tvrdě a divoce. Líbáme se při tom. Naráží na mě až mu koule pleskají o můj zadek. Miluji to a už tak dlouho jsem to nezažila! Druhý si kleká k mé hlavě a nabízí mi ocas k ústům. Proč ne! Udělám mu taky dobře! Nasaju ho a nechám si mrdat pusu. Nádhera! Sehrají se! Mrdají mě jako v rytmu samby! Užívám si ty tuhé ocasy! Ta pevná těla, která mě drtí mezi sebou! Bože, ať to nikdy neskončí!
Střídají se. Druhý si mě bere zezadu. Jeho ocas je snad ještě pevnější a větší než ten první. To dlouho nevydržím. Mrdá skvěle! Razance jeho přírazů je neskutečná! Jako by mě chtěl celou propíchnou svým kopím. Zmítám se na jeho ocase a nabodávám se na ten druhý! Neskutečná slast. Orgasmus přichází naprosto nečekaně! V křečích téměř ublížím tomu prvnímu ústy!
Uklidnění. Mazlí se se mnou a nechávají mě vydechnout. Téměř jsme nepromluvili ani slovo. Jen doteky a laskání. Zase mě probouzí. Laskají mě. Mazlí se se mnou. S celou se mnou. Nevynechávají ani místečko mého těla. Znovu toužím je mít. Oba. Oba najednou, tak, jak to vídám v pornu, u kterého si to dělám. Osměluji se, a říkám jim to. Usmívají se. Jeden si hraje s mými ňadry, druhý se velmi intenzivně věnuje mé kundičce a zadečku. Šílím slastí: „Mrdejte mě oba!“ vzdychám.
Jeden si mě pokládá na sebe a hned do mě zajíždí jeho ocas. Pomalu se ve mně pohybuje. Druhý kleká za nás, hladí mě po zadku a občas mi po něm přejede jazykem. Rajcuje mě to. Že by i do zadečku? To jsem ještě nezkusila…. Nechávám věcem volný průběh. Ne, zadeček to nebude. Ocas se tlačí k tomu prvnímu. Roztahuje mi ji, a nakonec úplně bez problému zajíždí dovnitř. Dva ocasy v kundičce! Nevěřila bych, že se tam vejdou! Jsou z počátku něžní. Pohybují se opatrně. Nechají mě, zvyknout si na tu naplněnost. Je to úžasné, když se začnou pohybovat. Jako dva písty! Mrdají mě! Jeden ven, druhý dovnitř! Cítím, jak se ve mně třou. Určitě to nedělají poprvé. Jsou sehraní! Neskutečně sehraní! Mrdají mě nádherně a další orgasmus na sebe nedá dlouho čekat! Nenechají mě vydechnout, teď chtějí už být oni! Chtějí mi ji vystříkat, udělat se, vymrdat mě! Řvu slastí a pobízím je, aby už byli! Chci to cítit. Cítit křečovité záškuby dvou ocasů stříkajících svou rozkoš do mého těla! Konečně je to tady! Cítím, jak se jim napínají, mohutní a pak horkost jejich semene plnícího mou kundičku! Přivádí mě to k dalšímu orgasmu, zmítáme se a řveme slastí všichni tři! Je to úžasné! Takový sen jsi mi splnit nemohl!
Muži odcházejí. Neznám jejich jména a oni neznají to mé! Jen si slibujeme, že zítra se jistě zase uvidíme. Co bude zítra? To necháme zítřku…