Omylem se švagrovou

7. 8. 2023 · 7 242 zhliadnutí Fornii

Společně se svou přítelkyní bydlíme v poměrně velkém domě s ložnicí pro hosty. Návštěvy, které k nám dojedou mají tedy dost pohodlí a soukromí. Často k nám jezdí na víkend i švagrová s manželem, byť s tím tak úplně nesouhlasím, protože to často dopadne večerní chlastačkou a postupem času už mě to spíš nudí. Odcházím zpravidla jako první spát a zbytek často jede až do rána. Moje přítelkyně a švagrová si jsou dost podobné, zkrátka sestry. Obě blondýny, s brýlemi, štíhlé a mají naprosto stejný hlas. Když jsem se Zuzkou začal chodit, trvalo mi přes rok, než jsem dokázal bezpečně rozeznat jejich hlas lišící se jen lehce v intonaci. Po telefonu to často nepoznám dodnes a holky toho-nejen u mě využívají. Nejčastěji ke srandičkám.
Jednou v sobotu, kdy se opět hrály společenské hry a popíjelo se, jsem-tentokrát se švagrem, který je běžně nezničitelnej spát. Jemu bylo po týdnu v práci - pracuje na vysoké pozici jedné známé televize - blbě. Já byl jen unavenej a trochu klasicky už znuděnej a tak holky zůstaly samy dole v přízemí a dál si popíjeli a řešily ženský věci.
Po sprše jsem si šel lehnout do naši ložnice a švagr do pokoje pro hosty. Když už se mi zavíraly oči, probudilo mě otevření dveří u mě v pokoji a švagr mě poprosil “Sorry jestli tě budím, ale můžeme si prosím vyměnit postele? Mě se tam leží nějak blbě, tlačí mě tam asi něco…doufám, že neva…”
“Jo v pohodě, pojď sem. Ať je do rána líp”… a odešel jsem spát do pokoje pro hosty. A nijak jsem nepřemýšlel, že by to mohlo způsobit zmatky u našich poloviček.
Nicméně - stalo se tak. Někdy v noci, nevím kdy, protože jsem spal jako špalek jsem zaslechl dupot a tlumený smích. Holky se vracely z přízemí a očividně jim to dělalo problém. Nějaká ta láhev vína padla.
Otevřely se dveře a zaslechl jsem “ Zu..Zuzi dobooou, ….jdu si lenout…paaaaaaaaaa.”
Teď mi došlo, že Sabrina se loučí s mojí Zuzkou, která jde k nám do ložnice a Sabrina ke mě. Na šrot. No…řekl jsem si, že o nic nejde, lehne si a hned usnu. Ráno si to vysvětlíme a cajk.
Věci se měly jinak. Jak si ke mě lehla do postele…zašeptala “laaaaasko….spiiiiiš?” Musel jsem mlčet. Dělal jsem, že spím.
Najednou jsem ucítil jak šmátra rukou pod peřinou. Nevěděl jsem, co čekat. Myslel jsem, že jen jak je nalitá, tak sebou mele. Nicméně celkem přesně nahmátla moje péro a začala jej opatrně honit. Lekl jsem se ale nenapadlo mě uhnout nebo to utnout. Celá ta situace mě tak vzrušila, že jsem byl okamžitě tvrdej a nechával si ho honit od švagrové. Pořád jsem ale dělal, že spím. Byla šikovná a několikrát si naslinila prsty levé ruky, kterými mi jezdila po obnaženém žaludu a pravačkou mi držela naprosto tvrdého čuráka. Po chvilce se nahnula a po pár polibcích v podbřišku mi zakmitala jazykem na uzdičce a už sála. Dělala to fakt dobře. I když nebyla úplně ve formě kvůli množství alkoholu v sobě, snažila se hrála si se mnou tak , že jsem sem tam heknul slastí. Odvážil jsem se ji chytit i za hlavu abych ji mohl přirazit pérem víc do krku a to jen zamrmlala: “aaaaaa…..se někdoprobuil” a sála dál. V hlavě se mi honilo, kdy pozná že nekouří švagra ale mě. Kdy to zjistí Zuzka, že nespí vedle mě,…kdy sem kdo vtrhne…
Ale pak jsem si řekl, že je to už prostě jedno a co…užiju si! Sabrina mě kouřila krásně, voněla ale jinak, měla jiné oblečení než Zuzka a neměl jsem pocit, že jsem nevěrný, ale že mám jen zpestření.
Sabrina si začala během mého kouření hladit kundičku a příjemně vrněla blahem. Najednou se silně otřásla a poznal jsem, že se udělala.
“Teďty….jsemtak opalá…”
Beze slova jsem zkusil zariskovat a trochu nadzdvihl a rozevřel nohy. Ležela mi pod kolenem levé nohy bokem a naznačil jsem ji, aby mi lízala koule. To dělala moc hezky a já si ho začal honit. Hezky mě sem tam olízla ztvrdlé koule, sem tam mě poškádlila na hrázi. Trochu se mi zdálo, že už usíná tak jsem ji zatlačil hlavu ještě níž. Bez problému mi olízla zadek a hezky mi tam rejdila špičkou jazýčku. Myslel jsem, že to ani nevnímá a užíval si to, skoro jsem sténal nahlas blahem a snažil se to držet.
“To….se mibí….ráda noý věci….” Pochopil jsem, že se ji to asi líbí a se švagrem se tomuhle ještě nevěnovali. To mě uklidnilo a přidržoval ji dlaní hlavu dál, aby mě lízala dírku a honil si.
Nechtěl jsem ji nahlas upozornit, že budu stříkat a tak jsem ji dál nechal, ať si mě hraje byť už trochu neobratně jazykem s prdelkou a vystříkal se zprudka na břicho. Když jsem dostříkal, a vzpamatoval se z orgasmu, už spala. Přemýšlel jsem co budu dělat. Velmi opatrně jsem vstal, otřel se, oblékl se a lehl si na peřinu, kterou jsem si dal na zem. Sabrinu jsem přikryl druhou peřinou , aby to nevypadalo, že tu něco proběhlo a usnul.
Ráno mě probudila Zuzka, která vlítla do pokoje jak velká voda se slovy “ Dobré ráno vy milenci, tak výměna manželek se vším všudy koukám.” Nechápal jsem naoko a tvářil jsem se, že nevím, o čem mluví.
“No, že jsme spali každá v ložnici, ale žádná s tím svým.” “Jo ták, haha, nojo nějak jsme se prohodili no…”hrál jsem nevědoucího. A v duchu se trochu obával co bude až se vzbudí Sabrina. Ta se ovšem probrala s totální kocovinou a nepamatovala si nic… ufff :)

Podobné poviedky