Cesta k povýšení

7. 8. 2023 · 4 830 zhliadnutí Sesyy

Je sama v kanceláři, ubíjí se nudou a najednou někdo zaklepe na dveře. Otevírá a kouká na něj jak blázen.

Ona je zaražená a fakt hodně nesvá takže celý vedení téhle situace je na něm. Přijde mu to vtipný, směje se a bere ji za ruku dovnitř. Ptá se ji jestli je v pohodě, zatímco ona není schopná vydat ani hlásku. Nakloní se k ní a zašeptá jí do ucha, že se o něj má hezky postarat.. Stále na něj kouká, jak na zjevení.

Začíná z ní sundavat halenku a je v sedmém nebi z toho, jak vypadají její prsa.. pokračuje dál a sundavá jí i kalhoty. Neustále jí opakuje, jak strašně sexy je. Posadí si ji na stůl, sundá jí kalhotky a začne ji lízat.

Sundavá si mezitím kalhoty a potom co ji dolíže, má svý péro v naprostém pozoru… vymění se a ona neváhá ani minutku a vrhá se na něj. ,,Bože to je dokonalý… tvý dokonalý péro…” Líže ho, saje, hraje si s ním jak s lízátkem, dokud ji nevystříká pusinku.

Zvedne si ji, opře o pracovní stůl. Hezky tak, aby měla zadeček vyšpulenej a začne ji po něm pleskat... nejdřív rukou, potom pérem… a potom do ni nevybíravě začne přirážet, přitáhne si ji za vlasy hezky k sobě a šuká ji jak svou děvku, což jí mimochodem nezapomíná šeptat do ouška. Vystříká ji a řekne ji ať se posadí na židli. Opět zadečkem co nejblíže ke kraji. Zasune do ni jeden prst, po chvilce přidá dva a pokračuje dokud v ní nejsou alespoň čtyři prsty jeho velké ruky. Po chvilce co ona zarývá prsty do židle, do něj a chytá se doslova všeho co může.. najednou prsty vysune. Z ní se okamžitě spustí vodopád.

Jeho to nabudí ještě víc a teď na čtyřech prstech začíná. Je tak odhodlaný, že do ní dnes dostane celou roku. Chvilku pokračuje v prstění se čtyřmi prsty, když v tom do ní dostane celou ruku až po zápěstí. Chvilku s rukou hýbe vevnitř a zkouší co za pohyby s ní dělají a když už ví co ano a co ne, rozjede to v plné parádě a už po druhé ji přivede k silnému výstřiku. Vidí jak chce dostat víc a víc.

Přestane.

Zvedne se a začne se oblíkat. Ona nehybně sedí a jen nevěřícně kouká, co se to právě děje. Zašeptá ji do ucha, že pro dnešek je židle mokrá dost a vzpomínka na něj bude v kanceláři rezonovat ještě dlouho... dodá, že také doufá, že odpoledne budou kalhotky skrz na skrz promáčené a dostane je jako svou výhru.

Se šibalským úsměvem odchází zatím co ona se teprve sbírá ze židle…

Podobné poviedky