Vanilkové šukání

12. 8. 2023 · 1 340 zhliadnutí dadaista

Ležela vedle něj a nechtělo se jí usnout. Mrkla na něj. Ležel s přivřenýma očima a pravidelně oddychoval. Usínal. Potřebuji se unavit, pomyslela si. Znovu se na něj podívala. Přes rty se jí mihl lišácký úsměv. Prsty mu přejela přes tvář, ke rtům. Ani se nehnul. Jak chceš, prolétlo ji hlavou. Pomaloučku nadzvedla přikrývku a vklouzla pod ní. Spal nahý, což byla její výhoda. Sesunula se k jeho klínu. Jemně ho líbla pod pupík. Pak se osmělila. Špičkou jazyka přejela přes slabiny a zamířila k penisu. Ležel na jeho stehně. Políbila jej na špičku. Reaguje, usmála se, když viděla jak lehce zmohutněl. Pootevřela rty a sevřela do nich jeho žalud. Nasála jej a zmohutněl ještě více. Znovu nasála, dva rychlé tahy a penis mu ztuhnul a stál jako svíce. Vzrušilo ji to. Rukou sjela do svého klína a začala si dráždit klitoris. Byla celá vlhká, s tím problém neměla. Nasála jeho péro znovu do svých úst, celé, kam to jen šlo.

Zavrtěl se a zasténal. To ji povzbudilo. Začala mu ho kouřit, ale už žádné jemné tahy. Přirážela na jeho penis rychle a vášnivě. Ucítila jeho ruce, jeho prsty, jak jí vklouzly do vlasů. Hladil jí a začal lehce pohybovat pánví vstříc jejím rtům. Odkryla deku, aby se mohl dívat. Věděla, jak moc ho to vzrušuje. Najednou ji zarazil. Nevydržím to dlouho, zašeptal. Přestala na chvilku. Vyjela rty nahoru a nechala jeho nalitý žalud ve svých rtech, jen ho cumlala a nedělala rychlé pohyby. Měl přivřené oči, jeho dech byl zrychlený. Překonával první návaly vášně, které hrozily že se přelijí do orgasmu. Musím převzít iniciativu, prolétlo mu hlavou. Chytl jí za ramena a naznačil ať ho pustí ze svého nebezpečně vzrušujícího sevření. Nechala se odsunout a položit. Chvilku lež,řekl jí a odběhl z pokoje.

Když se vrátil, spatřila v jeho ruce šátek. Šátek a lano. Co jdeš dělat? Zeptala se. Uvidíš, odvětil, zatímco si sedl naproti ní. Uvidíš, usmál se. V jeho očích zajiskřilo. Políbil jí na rty a jeho ruce se šátkem se přiblížily. Omotal jí ho přes oči, kolem hlavy, lehce utáhl. Já nic nevidím, špitla. O to mi jde přeci, řekl chlípně. Uchopil lano, udělal smyčku, pak druhou. Lano provlékl přes ozdobnou trubku jejich pelesti. Vzal její dlaně a protáhl je okama. Zatáhl. Lano se napřímilo, její ruce uvěznily. Znovu jí políbil a polibkem ji zatlačil na záda. Teď si s tebou budu dělat co chci já, zavrčel. Jen se nadechla, ale neodpověděla. Ta myšlenka ji rajcovala. Líbal její krk, pak sjel níž. Dlaně stiskly její ňadra k sobě. Zabořil mezi ně svůj obličej. Líbal je, jazykem kroužil po bradavkách, které bral mezi rty a jemně je tiskl. Posunul se tak, aby jeho penis dosáhl na její klín a přitlačil si ho mezi její stehna. Tím jek mu stál tlačil mezi její roztoužené pysky, které byly celé mokré od jejího vzrušení a on mezi nimi začal projíždět. Krásně mlaskala vzrušením. Kousala se do rtu, vždy když jí nalitým žaludem projel přes zduřelý poštěváček. Chci ho tam, moc ho tam chci, zakňourala. Já jsem tady pán, zasmál se a dál jí jen dráždil. Když se začala lehce chvět, přestal.

Posunul se výš a sedl si obkročmo na ní. Zatlačil svůj penis mezi její prsa. Zmáčkl je k sobě a začal mezi nima projíždět. Tahal ji za bradavky. Cítila jak je velký a pevný. Toužila po něm. Předklonila hlavu a snažila se jej uchopit mezi rty. Olíznout špičku. Zmocnit se ho. Ale dostala ho jen když on jí to dovolil. Vzal si ho do ruky, žaludem jí obkroužil rty, bradu, tváře. Strašně ho chtěla ale bezmoc vyvolaná svázáním ji nedovolovala nic. Dal jí ho na chvilku ke rtům. Rychle ho nasála. Strašně jí chutnal. Rejdila po něm rty a jazykem a užívala si jeho chloubu. Dlouho jí to ale nedovolil. Když byl celý vlhký od jejích slin, vrátil se a znovu ho zmáčkl mezi prsa a začal prirážet. Jeho prsty si prorazily cestu k jejímu klínu. Obkroužil klitoris. Chci tě tam hned, znovu zakňučela. Prosím. Jedním prstem ji umlčel. Položil jí ho na rty a řekl Pssssst. Chňapla po něm. Sála jej jakoby to bylo jeho péro. Jeho druhá ruka zatím rozehrála koncert v její roztoužené kundičce. Byla tam otevřená a mokrá, že mu tam dva prsty vjely jako po másle. Začal tvrdě zasunovat tam a zase zpátky. Rychle, vášnivě. Mlaskala a svírala se rozkoší. Sténala a dál kouřila jeho prst. Byla hodně rozrajcovaná. Když už to vypadalo, že se blíží její vyvrcholení, přestal. Proč mi to děláš, zašeptala.Protože já jsem tady pán, odpověděl.

Vstal z ní. Chytil ji za ramena a naznačil ať se posadí. Splnila jeho pokyn. Pak ji otočil. Na bříško. Lehla si. Uchopil druhé lano, které měl v záloze. Opět udělal dvě smyčky. Roztáhl její nohy od sebe. Oka navlékl na chodidla, lano bylo opět propletené pelestí. Ležela na bříšku, ruce přitažené k rámu postele. Nohy od sebe a ohnuté v kolenou, zvednuté, přitažené také. Nemohla se hýbat. Nemohla se dívat. Nemohla nic. Jen čekala co bude. Přiklekl za ní. Prolízl její kundičku. Zachvěla se. Tak už pojď, křikla. Jak chceš čubičko, zavrčel v odpovědi a chytl její boky. Nasměroval svého ptáka mezi její nohy. Špičkou poškádlil klín, který se ještě více rozevřel. Pak přirazil. Vnikl do ní. Krásně, lehce. Vrazil ho do ní, nadoraz. A zůstal tak. Cítila, jak je plá, jak je v ní, jak v něm tepe. Napřímil se nad ní. Jeho ruka ji vzala za krk a lehce zmáčkla. Víc, prosila, víc. Chci abys mě pořádně ošukal. Překvapilo ho jak mluví, běžně takhle nehovořili. Ale bylo to v tu chvíli rajcovní. Splní jí to. Ještě více zmáčkl její krk a začal přirážet. prudce. clý ven a celý dovnitř. Sténala jako nikdy. Její kundička byla celá zmáčená. Cítil jak se stahuje a zase roztahuje, rychleji a rychleji. Vrážel ho do ní a byl brzy na kraji vyvrcholení. Musí být dřív než já, musí být. Ani si to neuvědomil a chytil její vlasy. Jak je přitáhl k sobě a zároveň ho do ní vrazil až po koule, vyjekla. Její kundička se úplně stáhla a její tělo rozechvělo. Orgasmus ovládl její nitro. Klepala se. Vzdychala. Nešla zastavit. Věděl, jak je v tu chvíli citlivá, tak se přestal hýbat. Užívala si tu chvíli, cítila že je v ní, ale přitom jí dával možnost si vše pořádně vychiutnat. Byla to extáze. Když cítil, jak se svalstvo uvolňuje a tělo zklidňuje, vyklouzl z ní.

Povolil její nohy i ruce, posadil. Chtěla si sundat šátek ale to jínedovolil. Chytil její bradu a stále tvrdým penisem přejel přes rty. Nasála jej okamžitě. Hlubokými tahy jej hnala i k jeho vrcholu. Cítil jak to na něj jde, ve slabinách mu cukalo a už to nemohl dlouho vydržet. Vytáhl ho z jejích úst a začal stříkat. Jeho husté horké sperma skrápělo její tolik krásný obličej. Olizovala se a snažila se jej zachytit. Sundal její šátek, otřela se jím. Teda...kde se to v tobě vzalo? špitla. Nelíbilo sna? zeptal se. Naopak...bylo to nové, úžasné a... doufám že ne poprvé a naposledy...usmála se a v očích měla plamínky mísenou se spokojeností. ...