Středeční šichta (gay)

22. 8. 2023 · 3 254 zhliadnutí sexdivak

Něco na tom pořekadle bude: Pondělí a středa, penis je třeba. Byla středa 😉 a odpoledne se pomalu přehupovalo do večera. Kolega mi poslal ad hoc schůzku, že prý nutně potřebuje pro jednoho klienta připravit podklady. Takže místo domů se vydávám do zasedačky a projíždíme excelovou tabulku. Něco se mi nezdá, až po chvilce říkám: "Tady máš chybu! Ta čísla nesedí..."
"Kde?"
"Tady," ukazuju prstem na display, "na 15tým řádku je chybný součet".
"Ukaž," a stoupl si za mne, naklonil se k notebooku, až se mi opřel o rameno. Rozkrokem. A zatlačil.
Zvedl jsem hlavu, přejel očima od jeho rozkroku k hlavě... a na můj tázavý pohled kolega pokrčil ramena a povídá: "Už tu nikdo není".
Usmál jsem se: "Ale nejdřív bychom měli dokončit ten Excel?"
"Ten neřeš, odpoledne jsem odeslal správnou verzi," dodal se šibalským úsměvem.
Otočil jsem se, levou rukou mu zmáčknul koule. Rozepnul jsem mu pásek, kalhoty spadly k zemi a já se kochal jeho plnýma trenkama. Péro stočené do strany. Znovu jsem mu levou rukou chytil varlata a pravou mu přejel po kládě. Potáhl jsem gumu od trenek, až na mne vyskočil jeho stojan. Na nic jsem nečekal a rovnou začal kouřit. Levou rukou stále mačkám...
Po chvilce přidávám pravou ruku a přihoňuju. Kolega se s hekáním mírně zakláněl. Dlouho nevydrží... Nevydržel a já si pochutnával na dezertu 😉.
Když jsem mu očistil kládu, ještě stojící si ji uklidil do trenek se slovy: "díky, to jsem potřeboval".
"Kdykoliv," odpovídám s úsměvem a dodávám: "tak už můžeme jít domů, ne?"
"Nebo na pivo. Manželka je s dětma u tchýně..."

Příjemně zrelaxováni po třech pivech opouštíme hospodu a nabízím kolegovi přespání. Po příchodu domů si chtěl dát sprchu. Když jsem mu do koupelny nesl čistý ručník, už byl svlečený a pouštěl vodu. Věděl, že se dívám a dával si při mydlení svého nádobíčka patřičně záležet. Už byl v pozoru. Skvělý pohled 😉. Nedám se však lacino, mrknul jsem na něj, položil ručník a odešel z koupelny.
Po chvilce přišel, nahý a vlhký. Natlačil mne čelem na ledničku, "zalehl" a klackem mne tlačil na zadku. Kousal mne do krku a do ucha, přitom se snažil přirážet. Roztáhl jsem nohy, aby mohl zajet "mezi" a cítil jsem, jak mi přes kraťasy nabodává koule.
Párkrát to ještě zopakoval a prohlásil: "tak si ho vem", a tlačil mou hlavu do svého rozkroku. Chytil jsem ho za penis a odtáhl na gauč. Leží s roztaženýma nohama, pytel mu krásně visí a péro ukázkově stojí jako svíčka. Palcem levé ruky zmáčknu pytlík, abych oddělil kulky od sebe a přimáčknu až na hráz. Líbí se mu to 😉
Jazykem přejíždím od kořene po špičku, občas strčím jazyk za předkožku, olizuju žalud dokola. "Už prosím," žadoní. Narazím si ho co nejdál do krku, prst stále na varlatech. Sliny tečou až na stehna. Kouřím o 106, pořádně tisknu rty, při vyjíždění nahoru nechávám přes žalud přejet zuby. Slyším hekání, pokládá mi ruce na hlavu a tlačí ji co nejníž. Zarazil se mi do krku a drží. Napočítám 5-6, povoluje, povytahuju a snažím se dýchat. Znovu zaráží, ale už né tak hluboko. Jde pánví naproti a šuká mi pusu. Pouštím prst ze šourku a nechám párkrát koule hopsat, než je pravačkou chytnu do dlaně, smáčknu a zatáhnu. Vzdech potvrzuje, že to dělám dobře 😉. Musel to být zajímavý pohled: leží zpocený na gauči, přiráží mi do pusy, zatímco mu mačkám pytel.
Potřeboval oddych – uvolnil jsem ruce, nadzvedl jeho výbavu a jazykem přejel od hráze, přes kulky, kořen až na špičku žaludu. Spokojeně zavrněl, zopakoval jsem…
„Otoč se na čtyři, podojím tě.“ Poslechl, klekl jsem za něj, pravačkou jsem drapnul „cecík“ a začal tahat. Levou rukou mu roztáhnu půlky a jazykem jsem přejel přes dírku. Lekl se, udělal jsem to znovu. „Ty vole, jo…“ bylo potvrzení. Pár vteřin a hlásil, že bude stříkat. Trochu nemotorně jsem se nasoukal mezi nohy, abych ho mohl dokouřit. Stále klečel, držel a já bradou narážel do koulí. Prstem levé ruky jsem kroužil kolem dírky a občas stlačil. Odměnou bylo cukající péro a plná pusa smetany. Chvilku jsem ještě „čistil“, než zcela změkl. Při „vysouvání“ z pod kolegy jsem si všiml, že se mu klepou nohy. Byl jsem asi fakt dobrej 😉.
„Půl jedenáctý, pěkný. Dáme panáka a asi půjdeme spát, ne?“ povídám.
„Nevím, jestli usnu. Mám v hlavě zmatek – to s tím jazykem a prstem, to bylo… Nikdy bych neřekl, že by se mi tohle mohlo líbit.“
„Proto ten panák,“ mrkám a usmívám se.

Ráno jsem se vzbudil brzo, bylo ještě šero a kolega spal. Odkopaný, na zádech a stál mu. Má ho fakt krásnýho a ty velký koule. Nevydržel jsem se jen dívat, pomalu jsem se přiblížil a jazykem začal šimrat šourek. Trochu zavrčel, ale nevzbudil se. Olízl jsem po celé délce a jazykem obkroužil žalud. Začínám jemně kouřit. Už se probouzí…
„Ale, dobré ránko,“ takové probuzení se mu evidentně líbí.
„Lízej mi koule,“ a začal si ho sám honit.
Cucám jednu po druhý, kolega levačku u kořene, pravačkou poctivě mastí. Zrychleně dýchá. „Už,“ a postříkal mi tvář. Pak žalud otřel o druhou tvář a prstem mi „smetl“ sperma do pusy.
Udělal se 3x během půl dne a stále toho měl dost a chutnal.
„Pojďme se nasnídat, ať můžeme jít pokračovat na další tabulky,“ dodal a vytáhl mi prst z pusy.