Dame kavu ?

27. 8. 2023 · 1 674 zhliadnutí Pokecnereal

Pípla mi sms , nevěříčně koukam na obsah ve kterém stojí : zítra ve 14:30 u mě buď přesná je to pro Tvé dobro . Má odpověď je jasné ok pokusím se . Večer nemohu usnout a přemýšlím co asi chystáš . K ránu jsem usla a po probuzení jsem si uvědomila hned jak potřebuji přípravu do hladka se oholit dát si sprchu atak podobně . Ve správný čas usedám do auta a vydávám se na cestu , stále přemýšlím co vše mé tělo dnes čeká. Zaparkuji auto a jdu zazvonit na Tvůj zvonek otevřeš mi a já vchazím do velké předsíně ve které už stojíš a jsi plně připraven. Zavážeš mi oči a ted se můžeš zout usměješ se . Mám to stížené , ale jde to . Zůstaň tak jak jsi v předklonu . Zvedneš mi šaty se slovy malá kontrola , která obnáší zda jsem opravdu do hladka začínám vlhnout což Ti neuteče . V ruce už máš připraven gelem natřený anální kolík se šperkem pomalu a jemně mi jej zastrčíš do zadečku se slovy tak a můžeme pokračovat dál . Odvádíš mě dál do bytu jdeme pomalinku neuteče Ti pohled jak kroutím zadečkem a užívám si kolíčku . Postavíš mě ke stolu a se slovy sedni si hezky rozkročmo jen Ti radím sedej si velmi pomalu . Když si sedam tak hned cítím cosi studeného nevěděla jsem co to je do chvilky kdy mi žalud robertku odhrnul zavojíčky. Nasedala jsem velmi pomalu a vzdy se trošku nadzvedla a zase sesunula dokud do mě nezajel úplně a ja seděla se zaplněnými otvory . Sundal jsi mi šátek a udělal jsi čaj .
Nevrť se pořád, popravdě vůbec mi to nešlo . Dopila jsi čaj ? Ještě ne prosím . V tom už máš v ruce zase šátek se slovy posuneme se zase dál. Zase nic nevidím jen cosi slyším v tom ucítím jak strečkou utahuješ mé nohy k židli to samé i s rukami dokonce mi vezmeš i bříško se slovy když neumíš sedět v klidu tak Tě uklidníme.

Mé vzrušení tím jen stouplo byla jsem úplně mokrá vzal jsi hlavici a na nejjemnější program jsi ji zapl a dal mezi mé nohy to už jsem se vrtěla úplně. Stál jsi předemnou a hrál sis s mými prsy vzdychala sem rozkoší . Postavil ses ke mě tak blízko , že jsem cítila u pusy Tvého ptaka byl tak krasne tvrdý začala jsem ho olizovat pomalu sát kourit Tys mi mnul a pomačkával prsa a začal jsi mi šukat pusu tak že jsem se chvilkami až dávila dokud si veškeré své semeno nevýstříkal na mé prsa.