Pánová děvka část II.

31. 8. 2023 · 1 488 zhliadnutí Aktep

Vzrušením jsem se nemohla dočkat večera, celé odpoledne jsme si s pánem vyměnovali zprávy plné erotiky a představ jaké to asi bude, jak to bude probíhat, co bych si přála, po čem toužím. Byla jsem nervozní ale taky dost nadržená už jen z představy co mě večer čeká. Chtěla jsem se stát kurvičkou za peníze.
Pán si přál abych si krom důkladné depilace nezapomněla připravit i zadní dírku. Trošku jsem se tomu nápadu bránila, přece jen se mělo jednat jen o kouření ale nakonec jsem pána poslechla.
Přemýšlela jsem co si vzít na sebe, chtěla jsem provokovat ale zároveň se poslední dny tak ochladilo že se mi nechtělo mrznout. Nakonec to za mě vyřešil pán, chtěl ať si neberu podprsenku ale vezmu si jen ty řetízky kolem prsou nato uplé tričko s výstřihem a do zadečku ať si dám anální šperk.
Abych venku neprochladla tak jsem přes tričko přehodila ještě košili ale nechala jí rozeplou a vyrazila na cestu.
Šlo poznat že na sobě nemám podprsenku naštěstí ty řetízky pod tričkem vidět nešly a o análním šperku jsem věděla jen já. A i přesto jsem měla pocit že na mě musí být vidět že jdu někam mrdat. Tolik jsem se styděla naštěstí cestou na zastávku jsem nikoho nepotkala. Asi jsem vyrazila moc brzy a chvíli čekala než dorazí můj spoj, měla jsem pocit že si mě každé auto co jelo kolem musí prohlížet a přitom jsem byla každému ukradená :D
Když přijel autobus nastoupila jsem zadními dveřmi, krom řidiče seděla vzadu ještě starší a tak uprostřed seděl chlapík tak o pár let starší než já. Váhala jsem kde si mám sednou a schválně jsem si sedla jen přes uličku od něho a čekala jestli si něčeho všimne. Přišlo mi že spíše kouka z okna a mě si nevšímá, po chvíli jsem ale zpozorovala že si mě nenápadně prohlíží. Snažila jsem se trošku provokovat, vypnout prsa podívat se jeho směrem ale asi se zalekl a začal dívat ven z okna. Tak toho jsem fakt nezaujala. Blížila se zastávka kde mám vystoupit. Postavila se ke dveřím, sundala jsem si košili a rozhodla se že zbytek dojdu jen v tom tričku.
Můj pán si přál ať vystoupím o zastávku dříve a na smluvené místo dojdu. Asi chtěl ať mě takhle vidí co nejvíce lidí ale opak byl pravdou. Krom dvou holek co venčili pejska jsem cestou nikoho nepotkala.
Byla jsem vzrušená, měla jsem pocit že každý opravdu každý to na mě musí poznat. V zadečku mě hřál anální šperk a bradavky mi stály vzrušením.
Na místo srazu jsem přišla nervozní, hezky pána pozdravila a sedla dovnitř do auta. Snažila se vyzvídat kam pojedeme ale nechtěl mi nic prozradit. Místo mělo být pro mě překvapením.
Když jsme autem vyjeli za město řekl že si můžu zkusit ho kouřit za jízdy v autě jak jsem si tolik přála. Nadšeně jsem si teda rozepnula bezpečnostní pás a nahnula se k pánovi, chvíli mi trvalo než jsem mu rozepnula knoflíček od kalhot ale nakonec se vše povedlo a hezky jsem mu ho vyndala. Zadívala jsem se mu do očí a když jsem dostala svolení vzala jsem ho do pusy a začala kouřit. Hezky nahoru a dolů, cítila jsem jak se mi v puse zvětšuje, jak roste vzrušením. Bylo to neskutečně vzrušující pro oba ale po chvíli jsme toho radši nechali ať se nestane nějaké neštěstí. Ve filmu tohle vypadá tak jednoduše :D
Po pár minutách jízdy jsme dorazili na místo, už se smrákalo. Zastavili jsme před velkou bránou a čekali. Netušila jsem kde jsme a co tam budeme dělat, myslela jsem si že je to třeba nějaký penzion? Hodinový hotel? Wellness? Azyl pro milence?
Po chvilce přemýšlení mi pán prozradil že je tady BDSM místnost na hraní, mučírna kde se setkám ze zákazníkem co si mě koupil na vykouřeni.
Byli jsme na místě první po chvílí nám majitel objektu otevřel vrata a my mohli autem dovnitř. Vystoupili jsme a šli do budovy kde nás přivítal a vysvětlil zdejší pravidla. Byla jsem nervozní určitě vědět co tam asi jdeme dělat ale zas na druhou stranu jsem se uklidňovala tím, že takových holek jako jsem já na tohle místo musí jezdit stovky.
Jakmile jsme v místnosti zůstali sami, pán mi přikázal ať se okamžitě svléknu a nic si zde neprohlížím. Začala jsem tedy plnit jeho příkazy a sundávat ze sebe oblečení, mohla jsem si na sobě nechat jen tu řetízkovou podprsenku nic více.
Když jsem byla hotová přemístila jsem se do vedlejší místností za pánem, místnost byla vybavená jako mučírna, na zdi byl kříž, gilotina, nechybělo gynekologické křeslo a plno dalších věcí. Nestihla jsem se ani rozhlédnout a už jsem se musela položit zády na stůl. Ruce mi pán uvěznil v poutech a nohy roztáhl široko od sebe. Něčím mi zakryl oči a najednou cítím že mě šuká nějaký šukací stroj do kundičky, cítím přírazy a vlhnu vzrušením.
Pán mě nechal v místností samotnou a odešel do vedlejší místnosti, najednou slyším zaklepaní a pak zvuk sprchy, pán se vrací a hraje si semnou, upravuje šukací stroj ať mě mrdá rychleji, moc se mi to nelíbí více to bolí než vzrušuje. Nemam čas moc vnímat co se děje kolem sebe, přes zavázané oči nic nevidím a jsem dost překvapená když na svých ústech ucítím něčí penis. Je jiný než na který jsem zvyklá, okamžitě poznám že mám před sebou zákazníka který si mě koupil na to abych mu to udělala pusou. Otevřu pusu a vezmu ho do pusy, kouřím hezky hluboko, mezitím pán vypnul stroj, anální šperk v mém zadečku nahradil svým penisem. Začal mě mrdat do zadečku, každým přírazem ho cítím pěkně hluboko v sobě. Chce se mi sténat rozkoší ale v puse mám penis zákazníka kterému se musím věnovat, snažím se ho kouřit hezky hluboko ale moc mi to nejde, cítím jeho ruce na mých velkých prsou, mačká je, hladí, dráždí bradavky. Kouřím svého zákazníka a pán mě přitom mrdá do zadečku.
Po chvíli se mého pána zeptá: "polyká ta kurva?" můj pán se jen usměje a řekne: "samozřejmě". Netrvá dlouho a zákazník mi nastříká své sperma do pusy, poslušně vše spolykám a nezapomenu mu očistit jeho penis jazýčkem. Tak jak mě to učil můj pán.
Jakmile je zákazník uspokojený, pan mě začne odvazovat. Dá mi do pusy roubík a odvede mě do takové malé místnustky kde za mnou zavře mříž a oba dva si zajdou ven na cigárko. Mě nechávají samotnou, s mými pocity, zážitky a pořád ještě dost nadrženou.

Co bude dál? Bude pokračovaní nebo pojedeme domu?

Mám dál vyprávět nebo si to nechat radši pro sebe?

Podobné poviedky