Dárek – pokračování 2 – závěr (Femdom)

14. 9. 2023 · 1 560 zhliadnutí Kinkybitch4u

Sobotu jsem nějak přetrpěl, zvykal si na nový „šperk“ a přemýšlel jak dál. Dělal běžné činnosti a v mezi pauzách seděl u netu a hledal různé info a pomůcky k BDSM. Musím přiznat, že jsem se kolikrát u toho dost vzrušil. Jen v dané chvíli mi klícka vždy oznámila můj stav.

Nelenil jsem a vyhledal nejbližší obchod. V pozdním odpoledni vyrazil na nákup. Celý nervózní jsem vybral dvě různě velký dilda, lubrikant a po dlouhé úvaze i dva dárky pro Dámy. Dost mě zaujal jakýsi humbler a důtky. Slečna prodavačka byla velmi ochotná, popsala mi, jak se co používá a už při té představě mi začalo mrazit v koulích. Úplně jsem viděl, jak mám v zadku dildo, koule sevřené v humbleru a důtky do nich šlehají. Při placení se na mě prodavačka šibalsky podívala a popřála mi hezkou zábavu. Celý jsem zčervenal, poděkoval a svižným krokem odešel.

Po návratu domu jsem vše vybalil, uvařil kafe a vymýšlel, jak budu plnit úkoly. Odešel do koupelny, osprchoval se, naistaloval telefon a pustil nahrávání. Klekl si na zem a začal dráždit bradavky. Různě je mačkal, tahal, kroutil. Ocas mi natýkal a zkoušel se drát skrze klícku. Měl jsem šílenou chuť se vyhonit. Smůla. Jestli jsem z toho takhle nadrženej teď, co potom těch 14 dní? Radši jsem se začal plácat po koulích. Prvně jen tak lehce, pak jsem přidával na intenzitě a zkoušel co vydržím. Párkrát jsem se slušně jebnul, až jsem to pak musel vydýchat.

No nic, povídám si. Je čas na poslední část. Na tu nejvíc ponižující. Na prsty gel a pomalu jsem začal promazávat dírku. Zasouval prst, prsty a připravoval anál na dildo. Zatím jsem sáhl po tom menším, ale i tak to byl v mým očích slušnej šulin. Pomalu jsem ho zasouval, roztahoval si díru a postupně cítil, jak se uvolňuje a dildo v klouzává do mě. Ze začátku ten tlak, a i určitá bolest byla silná, ale pak už celkem převládalo vzrušení. Rajtoval jsem na gumáku a přemýšlel, že snad Dámy budou spokojené. Péro se mi krutě tlačilo v kleci a měl jsem pocit, že ji snad roztrhne. Na chvilku jsem přestal a s klackem v zadku se pleskal po koulích. Tahal se za bradavky a po pár minutách cítil, že začínám lehce téct. Radši jsem přestal. Prstem jsem ze špičky klícky stáhl preejakulát a olíznul. Něco bylo i na podlaze. I to jsem očistil. Zastavil video, dal opět sprchu a u panáka poslal video s děkovným a pokorným vzkazem Dámám. Ani jsem nečekal nějakou odpověď. Tušil jsem, že neodpoví.


Takhle to šlo každý den. Až asi po týdnu jsem od Dam dostal odpověď. „Ahoj Čubičko. Krásná videa posíláš, jak nádherně plníš úkoly. Je to už týden, co jsi zamčený a jistě musíš mít plný koule a být nadržený jak stepní koza. Upgradujeme úkoly! Při plnění zadaných úkolů nesmíš vytéct!!!! Chceme, abys pak dorazil pěkně s plnejma koulema.“

No, měly pravdu. Koule plný a nadržený, že bych snad ojel i sousedku, tu hlásnou troubu. To bude ještě těžký týden.
Jak dny plynuly, čím dál víc jsem se nemohl dočkat dne D. V práci jsem se na to snažil nemyslet, ale několikrát jsem se nachytal, jak čumím do blba a myšlenkami lítám už na setkání.

A najednou tu byl pátek. Vzal jsem si dovolenou, abych se mohl připravit, a hlavně kvůli tomu, že jsem byl opravdu nervózní. Vzrušení střídalo strach z toho, co bude. V práci bych byl k ničemu.
Blížil se večer. Dárky dal do tašky, oblékl se a před pátou vyrazil. Po cestě jsem ještě koupil pro Dámy kytky. Za 5 minut šest mě taxík vyhodil na adresa. Vilová čtvrť. Nádherný dům, obehnaný kamennou zídkou, s kovanou brankou.
Zazvonil jsem. Po pár vteřinách vyšla nádherná, vysoká brunetka. Oblečená jen v silonkách, podvazcích a v botách na vysokém podpatku. V podstatě byla nahá a okolnímu světu hrdě ukazovala svá nádherná prsa, zadeček a lasturku s upraveným bobříkem nad ní.
„Ahoj, já jsem Tereza a jsem tvá průvodkyně“. Podává mi ruku. „Pojď dál. Madam Marky a Lady K Tě už čekají.“ Nebyl jsem skoro schopen slova. V kládě mi hučelo a bušení srdce muselo být slyšet snad přes celé město.
Tereza mě zavedla do domu bočním vchodem. Sešli jsem po schodech do suterénu, který byl poměrně obyčejně, ale vkusně zařízen. Za prvními dveřmi povidá: „Tady je šatna. Vysleč se, oblečení si slož do skříňky a vedle je koupelna. Než se osprchuješ, odnesu dary Dámám. Pak pro Tebe přijdu.“

Asi za 10 minut se vrátila. To už jsem stál v celé své kráse v šatně a čekal. Vzala mě za ruku a vedla dlouhou chodbou. Na konci otevřela velké, železné dveře a přede mnou se objevil úplně jiný svět, který jsem doteď neznal. Vše kamenný, svíčky, pár bodovek, spousty různých udělátek, beden, klecí, atd… Proti dveřím na konci místnosti menší pódium, dvě křesla a v nich mé Dámy.

Vstaly a šly ke mně. Obě nádherné, taky spoře oděny, ale tak, že nic nebylo vidět. Tereza mě pustila a někam odešla. V ten moment se už dění ujaly Dámy. „Vítáme Tě tady, čubičko.“ Beze slova jsem poklekl a políbil jejich boty. „No, krásný. Hezky rychle jsi pochopil, co se sluší a patří!“ Stále jsem klečel na všech čtyřech, koukal do země. Dámy chodily kolem mě, jen letmo přejížděly nehty po mém těle. „Moc děkujeme za dary. Parádně jsi to vymyslel. Kytky si dáme pak do svých bytů a nástrojů na mučení není nikdy dost! Dnes je jistě okusíš!“ Byl jsem poctěn jejich upřímnou radostí a hrdý. A zároveň i vystrašený. „Hned na Tobě vyzkoušíme důtky. Slíbily jsme Ti trest za tvoji předešlou nevychovanost.“

„Vstaň a běž támhle k tomu kříži a stoupni si čelem k němu!“ Jak jsem šel ke kříži, všiml jsem, že v jednom rohu místnosti je v přítmí další osoba. Vypadala jako žena přivázána na nějakém stole. Víc jsem to neřešil. Mé myšlenky utnuly příkazy. „Zvedni ruce, rozkroč nohy!“ Připnuly mi ruce a nohy ke kříži. Teď dostaneš 30 ran důtkami. To už si budeš pamatovat, jak se odepisuje! A hezky počítej!!!“ Než přiletělo „první pohlazení“ pěkně jsem s sebou cuknul, jak jsem se lekl. Pak už jen třásně šlehaly moje záda, zadek a já jen sykal a počítal.

Pak mě odpoutaly. „Stoupni si tady do prostoru. Pěkně si Tě prohlédneme.“ Chodily opět kolem mě. Podpatky klapaly po dlažbě. Bradavky mi ztvrdly, koule scvrkly a v kládě hučelo. Stouply si přede mě. Jedna mě začala kroutit bradavky, druhá promačkávat koule a klepat na klícku. „Jak sis užil posledních 14 dní? Doufáme, že máš stále plné koule!!!“ V ten moment mi je Lady K pěkně zmáčkla až jsem se bolestí ohnul. Okamžitě jsem dostal pleskanec po zadku.
„Máme pro Tebe dobrou zprávu. Sundáme Ti klícku. Ale nepočítej, že si teď budeš honit, nebo snad mi Tebe! Čeká Tě pěkně mučení tvých koulí a ani ocas nebude po zadu!!!“

Pak si Madam Marky dřepla, odemkla zámeček a vysvobodila šulina z klece. Okamžitě vystřelil vzhůru a ještě víc ztvrdnul. Neskutečná úleva.
Dámy se začaly škodolibě smát. „Oooo, pěkně nadržená kurvička!!!“ Madam Marky mi ho krátce a rychle pohonila a vzápětí švihla bičíkem.

„Šup támhle na bednu na všechny čtyři!“ Zazněl příkaz. Jak jsem si tam klekl, okamžitě mi Lady K zezadu začala promačkávat a natahovat koule. Občas mě plácla po zadku. Madam Marky mezitím připravila humbler. Poprvé ho okusím a ještě jsem ho donesl já. Netušil jsem k čemu je a co způsobuje. Natáhly mi a zasadily do něj koule, zašroubovaly a chvilku mě tak nechaly. Zatím jsem cítil lehký tah. Obě dámy si stouply za mě, koukaly na zadek a trčící koule. Něco si špitaly, ale pořádně jsem je neslyšel. Pak jsem ucítil jemný dotek prstů na koulích. Laky K mi povídá: „Teď Ti ztrestáme koule.“ Plesk rukou a následné zmáčknutí. „Podle zaslaných videí jsme určily tvé hranice a možná je zkusíme i posunout!!!“ Celý jsem se orosil. „Slez z bedny. Budeš se teď procházet.“ Už jen změna pozice z kleče do stoje byla pro mě problém. Instinktivně jsem se chtěl narovnat, ale bolest natažených koulí řekla ne! Byl jsem v mírném předklonu a musel chodit kolem Dam. Střídavě mě u toho šlehaly přes koule bičíkem, rákoskou a vším co jim přišlo do rukou. U některých ran jsem myslel, že omdlím. Po několika kolečkách jsem opět musel na bednu. Sundaly mi humbler a že prý dají koulím odpočinek.

„Je vidět, že jsi poctivě koule trénoval. Máme pro Tebe odměnu. Určitě sis všimnul támhle další osoby.“ Povídá Lady K. „Víš, kdo to je?“ Odpověděl jsem, že nevím. Lady K se jen zasmála. „To je naše spolužačka Bára. Nejhezčí holka na škole. Pokud si pamatuji, tak jsi na ni na střední měl zálusk a byla jediná, kterou jsi nedostal. Dnes budeš mít na konci šanci! Pokud budeš hodný!!!“ Dovedly mě k ní. Byla stále nádherná. Pevný trojky, úžasnou, vyholenou kundičku. V puse roubík a přes oči pásku. „Zatím Ti dáme jen „čuchnout“. Klekni si a začni ji lízat!“ Byl jsem v šoku a tohle fakt nečekal. Báru jsem opravdu vždycky chtěl. Okamžitě jsem poslechl a začal si s ní jazykem hrát. Dámy obešly stůl, stouply si každá z jedný strany a začaly ji dráždit bradavky a mačkat nádherný prsa. Bára po pár vteřinách začala úžasně téct. Kundička nádherně voněla a její medová šťáva se mi plnila v puse. Ta chuť a vůně byla omamná. Při jejím vzdychání jsem ani nepostřehl příkaz Madam Marky směrem k Tereze.

„Terezo, pojď sem a připrav ho!“ Jak jsem lízal Báru, Tereza si ke mně zezadu přidřepla, nanesla si gel a začala mi prstit anál. Šulin mi ztvrdnul snad ještě víc. Lízal jsem užasnou štěrbinu a zároveň mi nádherná průvodkyně dráždila zadek. Myslel jsem, že vyteču. Občas mi i pohonila ocas. Do chvíle, než si toho všimla Lady K a okřikla ji, ať na to zapomene.

Tahle nádherná chvíle trvala si jen 10 minut. „Stačí!“ Zvolala Madam Marky. „Vstaň a běž na kozu!“ Provedl jsem. Tereza šla s se mnou, připnula mi ruce a nohy a stoupla si ke zdi vedle. Mezitím se Dámy připravily na další mé trýznění. Nasadily si strapony a opět s šibalským smíchem si mě obcházely. „Tak a teď vyzkoušíme, jak máš vytrénovanou prdel!!!“ Madam Marky mi strapon narvala do huby a musel jsem ho kouřit. Lady K mě začala mrdat. Hned jak mi ho narvala hluboko do zadku, chytla za boky zběsile mrdala. Pak se vyměnily a v drsném pokračovala Madam Marky. Mezitím Tereza odepla Báru, pomohla ji nasadit taky strapon a přivedla přede mě. Madam Marky a Lady K se jen usmály. „Abys mohl šukat nejhezčí holku na škole, nejprve ona ojede Tebe!“

Vytřeštil jsem oči. Mé poníže bude dokonáno. Všechny tři stály za mnou. Střídaly se na mně jak hladový lvice a víc jak půlhodiny mě mrdaly. Nezapomněly mě při tom pleskat po zadku, občas přes koule.
Jak mi tak projížděly prdel, začalo mi v ocasu pěkně škubat. Vzdychal jsem a kňučel. Toho si všimla Tereza. Přiskočila s miskou a já nádherně vytekl do misky. Ta úleva byla božská. Měl jsem pocit, že snad nikdy nepřestanu téct.

Poplácaly mě po zadku: „Hodná čubička. Pěkně si držel. Je vidět, že jsi měl koule opravdu plné. Snad máš ještě dost síly na svůj dezert.“ Povídá Lady K. „Terezo, odepni ho a připni místo něj Báru!“ Netrvalo dlouho, s bolavou zadnicí slézám z kozy a v mžiku stojím za Bárou a koukám na její mokrou pičku a nádherný zadek.
„Teď ji můžeš konečně pěkně ošukat! Péro stojí jak stožár, zasouvám ho do Báry. Prvně pěkně pomalu tam a zpět a postupně zrychluji. Za chvilku cítím, že to už nevydržím. Ale zasekne to Madam Marky: „Ne, že se teď uděláš. Na to zapomeň!!!! Ještě ji vymrdej i prdel!!!“
S radostí plním příkaz. Tlačím ocas do Bářinýho zadku, syká, vyjekne a jsem v ní. Jsem v tranzu, s šibalským úsměvem mrdám konečně nejhezčí holku ze školy. Včetně zadku! Bará heká až po pár minutách vybuchne v extázi. V tu chvíli bouchnu taky a plním ji zadek svoji mrdkou. Stále pořádně přirážím a plním a plním. Po chvilce ho vytahuju, obě Dámy mě pochvalně poplácají po zadku. „A teď to pěkně po sobě Báře slízej!!! Terezo podej tu misku s jeho mrdkou!“ Lady K vylejvá moji první mrdku na Bářin zadek. Vše musím slízat.

„Tak a jsme na konci! Je vidět, že zamčení a domácí trénink Ti prospěl!!! Těšíme se zase na další akci. Instrukce dostaneš opět SMSkou a zatím Tě teď necháme odemčeného. Můžeš jít!“

Klekám si před Dámy, poděkuji a políbím boty. Tereza mě bere za ruku a odvádí do šatny.

Vysprchuji se. Ve sprše jsem asi 20 minut a snažím se z nového zážitku vzpamatovat. Když se vrátím do šatny, čeká mě tam ještě překvapení. Sedí tam Madam Marky. „Musím Ti něco ještě říct.“ Povídá. Ale z ní už normálně. Tak nějak podobně, jak když jsem s ní mluvil poprvé v klubu na oslavě.
Povyprávěla mi celou historii. Jak ji o mně vyprávěla Katka v práci. Že mě ji dohodí. Ale vzhledem k její zálibě, vymysleli tyto akce, jestli se chytnu nebo hned uteču. Taková zkouška šokem a sázka do loterie.

A tak už dva roky mám užasnou přítelkyni. Vedeme klasický, běžný partnerský vztah. Občas vanilkové milování, občas domácí BDSM hrátky. Pravidelně mě zamyká, zvlášť když odjíždí na služebku, ale i když je doma. A jednou za měsíc se scházíme u Katky ve vile a všichni, včetně Báry a Terezy, uskutečňujeme podobné akce. Jsou to akce, na kterých i mohu pod dohledem Markéty šukat Báru a někdy jako velkou odměnu i Terezu. Výměnou je, že někdy Markéta sama asistuje Katce při akcích jiných čubek.