Kundolení a prdolení

14. 9. 2023 · 2 125 zhliadnutí xattack

Vyšetření se blížilo a jak jinak na něho jít než připravená. Napadlo mě, že dívat se mé těhotné chlupatici pod sukni je možné jen po jejím oholení.
„Co kdybych si tě před vyšetřením oholil?“ napsal jsem své ženě a po nějaké době mi zvonil telefonát od ní. Že si ji předholí a já dodělám to, co se jí nepovede. No prý lepší něco než vůbec nic, ale i tak mě to trochu mrzelo.
Doma na mě už čekala buclatá těhotenská pička, hezky oholená a řádně pyskatá. Její velké okvětní plátky na mě nenápadně koukaly z pod šatů během večeře a také na dobrou noc, když ulehla. A tehdy jsem k ní přišel, polechtal na bříšku a dostal na ni chuť.
Začalo to přirozeně prohlídkou její druhý den vyšetřené vagíny. Silnější baby je mají tak hedvábně tučné, měkoučké. Její prcina není jiná. Stehna se odlepila od sebe a já hned hlásil, že tam trčí docela dost neoholených chlupů a takhle na vyšetření nemůže ani náhodou. Souhlasila, že nechce být za tu nešiku, co si ji ani pořádně neoholí. Vyrazil jsem tedy do koupelny pro žiletku.
Žena poslušně čekala na posteli. Já si ji s její pomocí přitáhl k okraji, abychom neměli kundích chlupů plnou postel. Když se mi doširoka roztáhla její téměř hladce oholená pičulka, já se blíž předklonil, ovanul mě příjemný zápach ženského klínu říznutý močí po vytření kundičky z toalety. Přirozeně mi začal tvrdnout, ale musel jsem nejdřív svou ženu náležitě esteticky doupravit. Krátkými tahy jsem se pustil do chlupů nejdřív na Venušině pahorku, tehdy mi řekla, že snad budu holit proti směru. Tak se ženský dohodněte… po směru to prý nejde, proti směru růstu chlupů vám zas zarůstají… Mlsně jsem tedy žiletkou kmital obráceně a bral chloupky jeden za druhým. Něco na podbřišku, něco na tříslech a na velkých pyscích, které se stahovaly jak sladká broskvička a mezi nima trčely vytahané listy salátu zalitého čůránkovou zálivkou. Ach… idylka.
„A teď prdel!“ zavelel jsem spokojeně nad holou pičou. Musel jsem si jít navlhčit žiletku a při návratu čekala zadkem ke mně a na boku.
„A je to nutné?“
„Musí být všechno. Na všechny čtyři.“
„Nechci si zalehnout bříško s malým.“
„Říkám na všechny čtyři, ne aby sis lehla na břicho.“
Vystrčila širokou prdel a hned upozornila, že nahoře to nezvládla, což jsem hned viděl. Prdel má decentně ověnčenou chlupy, ale dnes muselo všechno dolů. Žiletka zmizela mezi půlkami a s téměř vyplazeným jazykem trpělivosti jsem se pustil do holení kolem análku a hlavně v těsném prostoru začátku zadku, kde se to nedá roztáhnout tak, aby šlo chlupy snadno oholit. Radši jsem se proto často věnoval už hladkým místům, užíval si výhled na prdel své ženy a penis se mi nadobro postavil. Žalud šťouchl do ženiných chodidel a brzo mi ho začala nohama honit, zatímco jsem se snažil do hladka oholit macatou prdelku. Nebudu lhát, ale na stupnici obtížnosti vagína, koule a prdel, je prdel na druhém místě těsně před koulema a je jedno jestli dámská nebo pánská. Ovšem ten pocit zvrhlé blízkosti byl k nezaplacení.
Otřel jsem chlupy kapesníčkem, měla je řádně dlouhé, a dovolil jí si zas lehnout. A tehdy jsem se na ni vrhl… oholená kunda je taková lepkavá, jak přísavka na sklo, myslel jsem, že se budu dobývat dlouho, ale stačilo trochu zatlačit na klitoris, sem tam políbit a poškrabat a už mi k mému překvapení zmizel mezi pyskama. Šukal jsem ji intenzivně, mezi líbáním mi dráždila bradavky, a i přes počáteční nevoli mi dovolila stříkat do ní. Tak snad doktoři při vyšetření nic nepoznají…

Podobné poviedky