Nečekaný zážitek na VŠ kolejích - soutěž

16. 9. 2023 · 8 679 zhliadnutí danny-zed

Před 20 lety jsem studoval v Plzni strojárnu a život na kolejích bylo moje nejdivočejší období. Život na kolejích bez dozoru, bez závazků, párty, alkohol, věčně nadržený, stejně nadržené holky z ekonomky, práv a pajdáku…, to byla dokonalá kombinace. Na pokoji jsem měl dva spolubydlící. Na nich bylo nejlepší, že nejpozději ve čtvrtek ráno odjížděli domů a já měl celý prodloužený víkend pokoj sám pro sebe.

Nejvíc jsem si rozuměl s Martinem, který bydlel o patro výš. Stejně jako já proháněl holky, kdy to jenom šlo, a vzájemně jsme si dávali tipy, které holky není složité přemluvit, co na kterou platí a co má která ráda. Martin mi ukázal Xchat, který tenkrát jel ve velkém a nebyl tam žádný problém najít holky čistě na sex.


Bylo páteční odpoledne a já zůstal na víkend na kolejích. Přes chat jsem měl domluvenou schůzku na sobotu, na kterou jsem se hrozně těšil. Řekl jsem si, že abych do zítřka vydržel, upustím páru, zapnu si po sprše péčko a udělám se u toho. Vyšel jsem nahý z koupelny a pustil video, jak jinak než s prsatou holkou krev a mlíko. Sotva video začalo, někdo silně zaťukal. Zavázal jsem si ručník kolem pasu a šel otevřít. Byl to Martin.


„Zdar, já se na to ty vole vyseru“ vybalil na mě místo pozdravu a energicky vešel dovnitř, kde se postavil před monitor se začínajícím péčkem. „Tak já odmítnu Zuzanu, ať jede klidně na víkend domů, protože chci klátit tu kozatou Lucku z práv. Jenže ta mi teď napsala esemesku, že za ní nečekaně dojede její kluk, takže tenhle víkend nic. Lucka nic, Zuzana doma a já bych mrdal, až bych brečel.” Když skončil svůj monolog, konečně si všiml, co mi běží na PC. „Ale ty vidím, že si na tom podobně, co? Ty seš na pokoji aspoň sám, já tam mám dneska ještě spolubydlícího.” „Já mám schůzku zítra, domluvil jsem si něco na chatu, tak uvidím, jestli dojde a nevycouvá. A jestli chceš, tak se vyhoň tady, nechám ti tady soukromí.” Myslel jsem to s nadsázkou a Martin na to nijak nezareagoval. Místo toho se začal vyptávat na moji zítřejší holku, jak vypadá, kolik jí je, co na sebe prozradila. „Ty mi děláš hrozný chutě, to není možný,” záviděl mi. „Však ti říkám, vyhoň se tady,” zopakoval jsem svoji nabídku, tentokrát už vážně.

Martin se podíval na monitor, kde holka už ležela na posteli nahoře bez, kluk jí sundával kalhotky a chystal se jí to dělat pusou. „Ale ty si vyhoníš taky,” nastoupil na mě Martin. „No tak to vůbec,” odmítl jsem. „Proč ne? Nedávno jsme se přece bavili, že zkusíme najít dvě holky na čtverku. A to bysme byli přece oba nazí.” „To sice jo, ale nebude tam nazí jenom my dva, ale budou tam nahý i ty dvě holky, to je rozdíl”. Martin se nenechal odradit. „Musíme si na sebe nazí zvyknout, ať nás to pak nerozhodí a nestane se, že jednomu z nás se kvůli tomu nepostaví.” To jsem musel uznat, že na tom něco je. Neochotně jsem odložil ručník a úplně nahý si sedl na postel vedle Martina. Ten když to viděl, že jsem ustoupil, vytáhl si péro z kalhot a oba jsme se začali dívat na péčko.

Holka si užívala lízání s roztaženýma nohama a při pohledu na vyholenou kundičku nám oběma péra rychle postavily. To už vzájemný ostych opadl, oba jsme si je vzali do dlaní a lehce začali honit. „Ty její čtyřky jsou luxusní, máme stejnej vkus,” zhodnotil Martin a já pokračoval: „Až najdeme holky na čtverku, nebude problém si je prohodit, líbí se nám stejný.” „A myslím, že ani holky si nebudou stěžovat. Hele, máme skoro stejný péra,” řekl Martin a já se poprvé pořádně podíval na to jeho. Měl pravdu, obě stejný, možná on nepatrně tlustější, já nepatrně delší. “No fakt, sleduj,” řekl a najednou z ničeho nic vzal levou rukou moje péro do dlaně, zatímco svoje si držel pravou. Já zůstal jako opařený, tohle jsem nečekal. “Schválně, zkus to Dane sám,” řekl a pustil svoje péro. Nechtěl jsem být za brzdu, zvlášť když jsem si předtím nechtěl s ním vyhonit. Vzal jsem jeho tvrdé péro do pravé ruky „no jo, fakt ho máš stejně velký”. Poprvé v životě jsem držel jiné péro než to svoje a ještě k tomu stojící. Čekal jsem, že mi ho Martin pustí a každý budeme pokračovat v tom, co jsme dělali předtím, ale Martin mi ho pořád držel a tak jsem si nechal v dlani i to jeho.

Holka v péčku už pořádně vzdychala a kluk jí do kundičky strčil prsty a začal v ní jezdit. V ten okamžik jsem postřehl, že i Martin začal nenápadně pohybovat rukou a honit mi. Abych nezůstal pozadu, i já mu začal nenápadně honit. Čím rychleji se v péčku kluk v holce prstama pohyboval, tím víc jsme i my zrychlovali, až jsme si na fakt na férovku vzájemně honili péra. Vůbec mi to nevadilo, naopak. Bylo to něco úplně nového a byl jsem hrozně nadržený.

Na videu se kluk s holkou prohodili, teď si lehl kluk na záda a holka mu začala kouřit péro. „To je paráda, jak je předkloněná a jak jí ty velký kozy visí. A jak mu ho luxusně kouří,” komentoval jsem video. „Kouření miluju, nechal bych si ho kouřit kdykoliv,” řekl Martin. A jak jsem byl nadržený na maximum, vůbec nevím, kde se to ve mě vzalo, ale zeptal jsem se ho: „Nechal by sis ho kouřit fakt kdykoliv?” a stiskl jsem mu víc péro a dvakrát jsem mu pomalu zapumpoval. Na to mi Martin odpověděl: „Kdykoliv” a on zapumpoval mým úplně stejně.

Nadechl jsem se a pomalu jsem se přesunul z postele a klekl před jeho nohy, pravou rukou jsem pořád držel jeho péro. Čekal jsem, že uslyším, co to dělám, ale nic nepřicházelo. Jeho tvrdé péro jsem měl těsně před obličejem, nikdy jsem žádné jiné neviděl z takové blízky. Chvilku jsem počkal, pak se znovu nadechl, otevřel pusu a nechal jeho žalud vklouznout dovnitř. Stiskl jsem rty a hned jsem ho z pusy vytáhl. Znovu jsem čekal vynadání od Martina, ale klid. Podruhé jsem otevřel pusu a podruhé jsem jeho žalud nechal vklouznout dovnitř, tentokrát jsem si ho v puse nechal dýl a pak jsem ho vytáhl. Našel jsem odvahu zvednout oči a podívat se na Martina, kterému čišela z očí naprostá nadrženost.

Znovu jsem otevřel pusu, položil si obě ruce na jeho nohy a začal mu kouřit jen pusou, bez pomoci honění. Vybavil jsem si v hlavě kouření od všech holek, které úplně stejně klečely přede mnou jako teď já před Martinem a snažil jsem se ho kouřit jak nejlíp jsem uměl. Pouštěl jsem si jeho péro do pusy co nejhlouběji to šlo, pevně jsem ho objímal rtama, sál a rytmicky a pomalu jsem pohyboval hlavou nahoru a dolů. Mít v puse chlapské péro mě neskutečně rajcovalo, pomalu jsem přidával na rychlosti. „Ty vole přestaň nebo se snad udělám” ozval se poprvé Martin. To jsem nechtěl a tak jsem si ho vytáhl z pusy. Znovu chytil pravou rukou a tentokrát se mu věnoval jazykem. Jezdil jsem mu jazykem po lesklém žaludu, olizoval mu péro od kořene až nahoru, cucal jsem mu ho, kmital po něm jazykem, zblízka jsem si ho prohlížel a olizoval ho po stranách. Hrozně mě bavilo si s ním hrát, olizoval bych mu ho dál a dál, ale Martin mě přerušil. „Můžu tě taky zkusit kouřit?”

„No jasně,” souhlasil jsem, postavil jsem se a hned si lehl na postel na záda. Martin si mezitím sundal tričko a byl tak úplně nahý jako já. Nalehl na mě v pozici 69. Vůbec na nic nečekal a cítil jsem, jak se moje péro ocitlo v teple Martinové pusy a začal mě kouřit. Já to neviděl, protože jsem měl přímo nad svým obličejem jeho péro. Hned jsem mu ho chytl do ruky a střídavě honil a kouřil. Neskutečně mě to bavilo a rajcovalo. Akorát mi přišlo, že se Martin nemohl soustředit na to, aby mě kouřil a zároveň si užíval moje kouření. Čas od času si dal pauzu, přestal mě kouřit, jenom mi rukou honil a k tomu začal lehce pohybovat boky a lehce mi přirážel sám pérem do pusy.

„V šuplíku mám gel, jestli bys to chtěl zkusit do mě,” vyletělo ze mě ani nevím jak. „Seš si fakt jistej?” reagoval Martin nedůvěřivě, ale nadrženě. „Můžeme to zkusit, uvidíme,” odpověděl jsem mu nejistě, ale stejně nadrženě. Oba jsme se postavili, já ze šuplíku vytáhl gel, vymačkal si ho na dlaň a začal mazat Martinův tvrdě stojící ocas. V hlavě se mi honilo, že to není možný. Takhle si přece normálně geluju já svoje stojící péro, když přemluvím holku na anál a teď já sám geluju stojícího čuráka svýho kámoše. Když byl dost namazaný, klekl jsem si na postel na čtyři a podíval se na monitor. Tam se už holka projížděla na klukovi na koníčka a skákaly jí u toho kozy nahoru a dolů, jak se divoce napíchávala na jeho ocas. Martin si mezitím nageloval prsty a já byl hrozně nervózní. Vůbec jsem nevěděl, co mě čeká, jaké to bude a jak to dopadne.

Martin dal trochu gelu na můj zadek, položil na něho prst a zatlačil. Prst zmizel bez problémů v mém zadku. To šlo lehce, prolítlo mi hlavou. Začal prstem pohybovat a bylo to úplně v pohodě. Po chvilce přidal i druhý prst a i ten šel hladce. Jezdil mi prstama v zadku a nebylo to vůbec nepříjemné. Pak prsty vytáhnul, klekl si hned za mě, položil svoje péro na zadek a začal tlačit. To už tak příjemné nebylo. Instinktivně jsem stáhnul svaly a Martin musel tlačit o to víc. Jak ho měl docela širokého, tak to bolelo. „Dobrý?” kontroloval Martin. „Jo” sykl jsem a víc jsem mu odpovědět nedokázal. V hlavě jsem si říkal - v klidu, dýchej, uklidni se, uvolni se. Zkoušel jsem se uvolnit, ale moc to nešlo. Naštěstí to Martin neprotahoval a tlačil se dovnitř pomalu, ale důkladně. „Už jsem tam,” oznámil mi. Svaly se snažily jeho péro vytlačit ven, ale už to nebylo tak hrozné jako ze začátku. „Už je to dobrý,” dostal jsem ze sebe víc slov a dál to prodýchával, svaly si už začaly zvykat.

Byl jsem opřený o lokty a cítil jsem, jak se ve mě Martin začal pohybovat. Chytil si mě za boky a začal ve mě jezdit dopředu a dozadu. Dělal to pomalu, ale zajížděl hlouběji a hlouběji. Po chvíli jsem cítil, jak se břichem dotýká mého zadku. On fakt má svoje celé péro ve mě. Martin se už ve mě pohyboval bez problémů a můj zadek si zvykl. K hlasitému vzdychání holky z péčka se přidalo taky Martinovo potiché vzdychání. Fakt si užíval, jak mě šuká. A i já si to začal užívat, rajcovalo mě, že mu držím jako bych byl holka. „Klidně přidej, šukej mě jak potřebuješ, já jsem v pohodě” hecoval jsem Martina a abych tomu dodal důraz, natáhl jsem ruku dozadu, nahmatal jeho péro a začal mu hladit visící koule. On mě začal šukat rychleji, fakt jak holku a zajížděl mi do zadku až po kořen. Chvilku jsem mu tak hladil koule, Martin začal vzdychat ještě hlasitěji a já se podíval, co se děje v péčku.

V něm ten kluk teď mrdal holku zezadu, úplně stejně, jako Martin mě. Jediný rozdíl byl, že mně se na hrudníku nehoupaly žádné čtverky. To mě rozdráždilo a začal jsem vzdychat taky. „To je ono, mě se to fakt líbí jak mě mrdáš,” ulevil jsem si nahlas. Martin odhodil všechny zábrany, pevně si mě chytl a začal přirážet tak, až celým pokojem rozlíhalo pleskání a moje postel vrzala v rychlém tempu. Šukal jsem na ní docela hodně holek a teď na ní kámoš šuká mě. „Ty vole, já už budu!” ozvalo se zezadu. „Stříkej kam chceš, je mi to úplně jedno!” odpověděl jsem mu a byl připravený úplně na všechno. Posledních pár chvil Martin najel na neskutečnou rychlost, mrdal mě jak děvku. Najednou ho ze mě vytáhl a cítil jsem, jak jeho sperma dopadá v několika dávkách na moje záda. Chvilku zůstal klečet a pak se vyčerpaně svalil na záda vedle mě. Chvilku jsem se díval jak oddychuje a cítil, jak mi sperma teče přes boky na postel.

„Já se musím taky vystříkat nebo prasknu,” řekl jsem, lehl si na záda a začal si honit. Díval jsem se na péčko, kde kluk začal holku šukat zepředu. „Mám ti pomoct pusou?” zeptal se mě Martin, ale já mu řekl, že nemusí, že budu během okamžiku. Martin položil aspoň ruku na moje koule a začal mi je hladit. Já si mezitím rychle honil, stačilo pár okamžiků a z péra mi vystříkl proud hustého bílého semene, které mi pokropilo břicho.

„To vůbec nebylo špatný,” začal Martin, až jsme se vydýchali. „Byl to ale mazec. Jediný, co mi chybělo, tak že tu nejsou žádný kozy,” dodal jsem. Martin se chvilku zamyslel a říká: „Nedávno jsem se na chatu bavil s jednou holkou, která by chtěla zkusit trojku, ale jenom bi trojku. Nedomluvíme s ní něco?” „Ty vole, hned jí napiš!”