Trochu lásky na pobočce

12. 10. 2023 · 13 194 zhliadnutí AnnaDeluxe

Bylo to před rokem. Jezdila jsem na pobočku do Berouna. Byl tam docela milý chlap, vedoucí pobočky. Zralý taťka od rodiny, přes 50 let. Byl to milý gentleman.

Běžný pokec se časem změnil na osobní. Vyslechla jsem si komplimenty, jak jsem šikovná a elegantní. A já ho pochválila, jak skvěle vede pobočku s tím, že je muž, který rozhodně ví, co dělá. Později se téma zvrtlo. Poslouchala jsem, jakou má doma mrchu. Ta se dokonce jednou zastavila na pobočce, ověšena zlatem, a já uvěřila.

Byla to opravdu panovačná mrcha. Viděla a slyšela jsem, jak s ním mluví. Větu „Ještě jsem neskončila“, ten tón, si pamatuji dodnes.

Bylo mi ho líto. Navrhla jsem mu, že si můžeme o tom v klidu popovídat u sklenky vína po pracovní době tady na pobočce. Souhlasil. A tak se stalo.

Dozvěděla jsem se historii třicetiletého manželství, kde láska žila asi jenom 5 let. Že žijí vedle sebe, ne spolu. Nabyla jsem dojmu, že je to doma takový hodný a věrný ňouma, který se snaží, ale není nikdy pochválen.

Když ho nepochválí jeho žena, co hezkého můžu pro něj udělat já? Dát mu trochu porozumění, trochu lásky.

Šla jsem do kuchyňky. Zvolala jsem na něj, že kape vodovodní kohoutek, ať se na něj podívá.

Jak stál u dřezu, opřela jsem se o jeho záda. Cítil moje pevná prsa. „Ten kohoutek pořád teče…“ Tiše jsem dodala „Je mokrý jako já“. Něco zamumlal. Otočil se, chytnul mě za boky. Pošeptala jsem, že některé věci potřebují ověřit funkčnost. „Jaké?“, tiše se zeptal.

Pomalu jsem mu rozepínala košili. Měla jsem pootevřené rty. Hluboce dýchal a já viděla, jak se jeho chlupatá prsa mocně zvedají. Líbala a jemně jsem kousala jeho bradavky.

Poklekla jsem.

Pohled na bouli v kalhotách byl nádherný. Rychle jsem rozepnula opasek a knoflík na kalhotách. Ale zip, ten jsem stahovala hodně pomalu. Když byl zip rozepnut, strhla jsem kalhoty dolu i se spodním prádlem.

Jeho krásný tvrdý ocas jsem pevně uchopila, velice pomalu stáhla předkožku, ulízla šťávičku, žalud dala do pusy. Moje hlava začala dělat kopulační pohyby. Jednu ruku měl v bok, druhou mi držel hlavu. Zastonal a řekl „Málem jsem zapomněl, jaké to je…“

Když začal intenzivně vzdychat, já věděla, že nesmím ani zrychlit, ani zpomalit. Pusou jsem pečovala o jeho krásný žalud, jak nejlépe jsem věděla.

Ucítila jsem v puse cuknutí a silný proud semene, pak znovu, a znovu a znovu. Polkla jsem. Chutnal mi. Kopulační pohyby jsem zpomalila. Palcem jsem si vytlačila zbytek semena a olízla.

Jeho žalud jsem rty oblékla zpět do předkožky a dala na něj něžný, malý polibek na závěr.

Vstala jsem. Obejmul mě a já rychle zašeptala děkuji, chtěla jsem být s poděkováním první. „Taky děkuji. Chtěl bych …“, přerušila jsem ho a zašeptala „Šššššš… Už je pozdě, musíme domů, tak kam patříme.“

Podobné poviedky