Masérka

12. 10. 2023 · 3 787 zhliadnutí Baculenka40

Tenkrát jsem žila v Ostravě byla jsem mládě a v Porubě jsem měla za pár švestek pronajatou garsonku.
Pracovala jsem téměř na druhém konci města. Právě mi končila směna a po vydatné sprše jsem čekala než odbyde hodina po které jsem mohla opustit zdi ústavu.
Hurá už čekám u píchaček fronta se rychle krátila a já přesně ve 14:00 opouštím práci. Letím na trolejbus do centra, mám ještě chvíli čas stojím na zastávce a v kapse mi zavrní telefon.
Píše mi majitelka wellness centra že mě dnes čekají 3 klienti.
Řeknete si 3 klienti?
Ne opravdu jsem se vždy živila slušně. Na Dubině jsem měla pronajatý krcálek po mé kolegyni ve zmiňovaném Wellness centru.
Chtěla jsem tak zúročit svůj půlroční kurz na masérku.
Masírovat mě bavilo a doma na mě nikdo nečekal takže jsem měla spoustu času. Než ten čas proležet u televize vydělám si nějakou kačku navíc.
V centru vystupuji z trolejbusu a letím na tramvaj bylo to tak tak. Šalinka zazvonila a vyjela směr Dubina. "Neptejte se mě na které zastávce jsem vystupovala už si to nepamatuji a vlastně to ani není podstatné".
Od šaliny ještě 300m a hurá už otvírám dveře malého centra. U recepce mě vítá Monča a já se jí ptám:
Co tam máme?
Monča nahlédne do mého deníčku a čte mi nahlas:
Máš tady jednu celkovou, jednu šíji a záda.
Super zaběhnu se převléct a vyřídím si telefonát. Kdyby něco jsem u sebe v kamrlíku.
První klient ke mě chodil pravidelně. Pán tak čtyřicet, každý sval v jeho těle byl jako kámen. Většinou chtěl masáž celého těla. Vždy přišel zcela oholem a když píšu zcela tak zcela. Nebyl na něm jediný chlup. Jediné místo, které mi bylo skryto byla jeho bederní část. Ovšem už jako mladá jsem byla velice zvědavá a moc ráda bych věděla co se skrývá pod jeho ručníkem a jestli je tam taky do hladka oholen. Samozřejmě myslet jsem si mohla co jsem chtěla. Chovala jsem se profesionálně ovšem moje myšlenky dočista masírovaly moje sexuální představy. Pána jsem mordila téměř hodinu a půl. Byl upovídaný což mi u některých klientů vadilo a u některých ne jak kdy. Zrovna u něj jsem byla nadřená jak býk. Rád si povídal co bylo včera ve zprávách. Nějak jsem mu nemohla vysvětlit že na zprávy čas opravdu nemám. Tak jsem ho nechala vymluvit a jen přitakávala.
Mezi klienty jsem měla chvíli čas, sešla jsem dolů na recepci prohodit pár slov s Mončou. Ptala jsem se jí jestli tady byla majitelka? Řekla mi že ne, ale že přijde později. Nestihly jsme toho moc probrat a už se ve dveřích objevila další moje klientka.
Povoláním učitelka houslí. Šíji měla vždy tak tvrdou a byla tak křehká že jsem se snad i bála abych jí neublížila.
Kdo byl někdy na masáži ví že masáž ztuhlého svalu prostě bolí. Ovšem jsou dva druhy klientů. Někteří přijdou protože chtějí pomoci od bolestivého zatvrdnutí a někteří chcou jen pohladit a cítit lidský dotek. Po půl hodince hlazení paní houslistky jsem si šla umýt ruce a čekala na třetího klienta.
Přišla ještě jedna paní a asi po 45 minutách bylo po všem.
Venku už byla tma a já se dívala v kolik mi jede autobus. Poslední mi jel kolem 7 pak už jsem musel složitě přestupovat.
Už jsem se chtěla převléknout že pojedu domů po docela náročném dni a v tom ze spodu slyším svoje jméno. Pavli, prosím můžeš na chvíli. Seběhla jsem těch pár schodů a u malého baru vedle recepce na mě čekala majitelka. Jmenovala se taky Monika a tak jsme se pozdravili a já usedla vedle ní k baru. Monika byla tak třicetiletá černovlasá kráska. Prostě ten typ co se musím zaručeně líbit každému chlapovi. Kdybych byla chlap určitě bych se neudržela, ale ženské mě neberou.
Zeptala se jestli si dám kávu a já na to že ano, ale že mi v sedm jede poslední bus. Měla jsem ještě dost času a Monča mi udělala černé presso s bez cukru tak jak jsem to měla ráda.
Usrkávala jse kafčo a Monča probírala nějaké pracovní věci. Na konci našeho monologu mě požádala abych zůstala déle že tady má ještě jednoho klienta, který se přihlásil o masáž. Překvapeně jsem na ni vykulila oči a už se viděla jak složitě jedu domů šalinou jak přestupuji a jak čekám 20 minut na další šalinu. Nadšená jsem nebyla od rána už jsem toho měla plné brejle,ale co naplat vyhověla jsem.
Hodila do sebe poslední lok kávy a vyběhla čekat na posledního klienta.
V duchu jsem si říkala a prosila toho nahoře aby to byl chlap a aby aspoň na pokoukání byl hezký. Když už mě čekala taková dlouhá cesta domů. Přišlo mi to vždycky jako ztráta času někde dlouho čekat.
A tak jsem čekala i teď. Dveře od mého kamrlíčku byly pootevřené a já se z nudy dívala ven z okna a čekala na svého posledního klienta. Trošku jsem se zasnila a hlavou se mi honilo spousta myšlenek jak už to u mě tak bylo nechyběly ani ty něžné ani ty zvrhlé, které občas otřásly ne jen mou myslí.
Vylekalo mě až tiché šoupání dveří.
Leknutím jsem se otočila a kybych nebyla na venek slušně vychovaná tak bych s doširoka pootevřenou pusou vyštěkla kurva to jsem se lekla.
Na štěstí se nic takového nestalo a ten pán ve dveřích se slušně omluvil že mě nechtěl vylekat.
Do háje, honilo se mi hlavou když jsem se podívala pořádně kdo mě tak vyděsil.
Ve dveřích stál muž oproti mě starší, ale velice přitažlivý a pohledný. Kolem pasu měl omotaný ručník a předpokládám že pod ním byl nahý. Zírala jsem na něj jak na svatý obrázek. Hnědé vlasy na krátko střižené medové oči a tělo mu půjčil sám satan, protože tohle by mi z vrchu neposlali. Ještě pár vteřin mi trvalo než jsem se probrala.
Prosím položte se a hlavu zde do toho otvoru. Hlavou mi projelo že bych tu jeho hlavu nejraději viděla v jiném otvoru než v tom lehátkovém. Ha ha čuně jsem na co hned nemyslím.
Tak co to bude? (krásný muži) pomyslela jsem si.
Prosím záda a nohy…. Nohy? To jako fakt se mám dotýkat těch krásných svalnatých noh a dočista výstavní zadnice?
Ať jsem chtěla nebo ne byla jsem nadržená až hrůza.
Chcete hřejivý gel nebo spíš chladivý.
Prosím raději hřejivý.

Ne jen že byl krásný on byl i vtipný a nádherně voněl. Vyzařoval takovou energii, kterou už jsem snad od té doby nezažila. Byla jsem hodná a slušná holčička takže jsem se jeho těla dotýkala s velikou úctou pokorou. Pouze jako masérka,ale můj hlas mě občas prozradil a já jsem se červenala až u kotníků. Hned jsem si dokázala tohodle nadsamce gentlemana predstavit v úplně jiné situaci.
Hodinka masáže plynula hrozně rychle a v jeho přítomnosti mi ani nevadilo že mi ujel poslední autobus, ale i tramvaj. Vůbec se mi nechtělo přemýšlet jak pojedu domů. Ovšem tyhle peníze co jsem právě vydělala na jeho dokonalém těle nejspíš budu muset utratit za taxík.
Masáž byla příjemná ne jen pro něj, ale i pro mě. Únava rázem zmizela a já byla celá mimo sebe.
Podal mi ruku, děkoval a něco mi vykládal hleděla jsem mu do očí a on hleděl do těch mých.
V duchu jsem ho posílala pryč nebo se neudržím.
Představila jsem si jak si mě přitáhne a vášnivě mě políbí.
Domluvil rozloučil se a opustil moji špeluňku. Sedla jsem si na lehátko a tupě zírala do šera. Sakra co to bylo?
Po chvíli jsem mrkla na hodiny a bylo už něco málo před osmou. Rychle jsem skočila do sprchy a horkou vodou jsem se nechala přivést k životu. Oblékla jsem se maličko přimalovala a šla jsem dolů do vestibulu že pojedu domů. U baru jsem viděla sedět Moniku a onoho pána který u mě před chvílí ležel polonahý.
Pozdravila k odchodu a tu slyším jak mě Monika volá.
Pavli, prosím pojď sem na chvilku.
Ok nechávám si ujet poslední šalinu a jdu k baru.
Pavli tohle je David moc si tě chválil.
Červená až do morku kostí jsem odvětila jen děkuji. Mrkla jsem na Davida a do široka se usmála.
Monika se mě zeptala jak jedu domů a já jí odvětila že nejspíš taxíkem že poslední tramvaj už mi ujela.
To mě mrzí podíval se na mě David. Kvůli mě? Nesměle jsem pokrčila rameny a naznačila mu že ano.
Monika si začala balit věci a chystala se k odchodu. Ještě jsem mrkla do šaten jestli tam někdo není a mohli jsme pro dnešek zavřít.
Pečlivě zamkla všechny zámky a namačkala bezpečnostní kód.
Ještě jsem se Moniky zeptala jestli nemá číslo na nějaké taxi. Monča vytáhla mobil a začla lustrovat seznamem.
A v tom se ozval David. Co kdybych vás odvezl domů? Kvůli mě vám to ujelo a já bych vám to rád vynahradil.

Podobné poviedky