Escort bisex pár

13. 10. 2023 · 2 262 zhliadnutí sex2vec

Jednou jsem se nudil a jen tak ze srandy si procházel weby prostitutek. "Hmm, hmm, hmm." Říkal jsem si, když jsem procházel docela nezajímavé profily. Najednou se zjevil inzerát, kde se nabízel pár, asi mého věku. Měli tam i telefon, kdyby snad náhodou někomu houplo a chtěl by si je objednat domů. "Pro dnešek obzírání kurvisek bylo dost!" Řekl jsem si.

"A co by se tak dalo dělat s tvým přítelem?" Ptal jsem se nesměle do telefonu.
"Já nevím, co chceš. Klidně pořádný prasárny! On je bi." Říkal mi ženský hlas.
"Prasárny ani tak ne, krom kouření!" Řekl jsem.
"To neva, klidně! Já jsem Tereza! A to znamená, že jsem ještě lepší, než můj přítel."
"Umím taky fest prasárničky! Omrdám jeho, nebo tebe klidně straponem!" Lákala.
Domluvili jsme se na částce za noc, protože jsem měl zrovna pnutí z rozchodu, když vedle mě v posteli nikdo nespí.

Za chvíli zvonil zvonek u vchodu. "To jsme my! Rrrrr rrrrr rrrrrr" Ozvalo se.

Otevřel jsem dveře bytu a spatřil velice pohledný pár. Řekl jsem si, že se nejdříve trochu představíme.

"Ahoj, on je dost nesmělý!" Šťouchla do svého přítele, a já si všiml, že mají oba na stejném místě snubák. Atmosféra by se dala krájet, ale u panáka slivovice jsme se docela uvolnili. Ona teda až moc, protože mu ho rovnou vytáhla a začala kouřit. "Pěkný!" Řekl jsem. "Máš chuť, co?" Usmála se Tereza. Vlastně mě pobídla, a tak ani nevím jak jsem měl jejího partnera v puse.

"Uffff" Jen vydal ze sebe. Ona se se mnou najednou začala líbat. Dost mi připomněla Nikol, byť nebyla zrzka jako ona, ale pěkná bruneta. "Co to jako děláš?" Zeptal se jí přítel. "Alkohol mi leze do hlavy!" Řekla Tereza a pobídla nás, abychom se začali líbat taky. Ona mi u toho začala honit, až jsem ucítil na svém péru její rty, zatímco se se mnou nepřestával líbat její přítel.

Pak se k ní přidal z druhé strany. To mě rozdráždilo natolik, že jsem hned stříkal. "Achhh, ochhh!" Vydal jsem ze sebe, když mě nepřestávali dráždit. Pak jsme to opakovali, opakovali, až najednou kouknu na hodiny a jsou tři ráno. To už jsme byli docela unavení, a tak jsme si povídali v posteli, než jsme se ráno rozloučili.

Když jsem pak na ně o měsíc později dostal chuť znova, inzerát už dostupný nebyl, ani telefon.