Rychlé rande

13. 10. 2023 · 1 849 zhliadnutí Horny-Duo

Po tom, co jsem prošla už hromadu seznamek, absolvovala hromadu seznámení a osobních schůzek, provolaných minut a propsaných hodin jsem našla někoho, kdo za to může stát. Byl krásný, měl jemné strniště, jiskru v oku, ten jeho úsměv mmmm....nebyl úplně svalnatý, byl stejně velký nebo snad i menší než já. Ale něco zvláštního mě na něm přitahovalo. Chtěla jsme ho poznat, tak jsem si s ním domluvila schůzku nedaleko našeho bydliště.

Když jsem se dopravila na místě, stal už na parkovišti a vyčkával na mě. Měla jsem z té schůzky strach. Srdce mi bílo, jak splašené. Přiblížili jsme se k sobě, podal mi ruku a představil se, udělala jsem to stejné. "Nedáme nejdřív procházku po městě? Je tak krásné počasí." Neváhala jsem a šli jsme spolu výletním krokem ulicí. Když jsme obešli pár bloků, vrátili jsme se zpět k hotelu s restaurací. Když viděl, jak jsem nervózní, zašeptal mi do ucha. "Jsem hladový, ale po tobě. Chci tě ochutnat. Pojď se mnou nahoru." Moje nadrženost mi zaslepila mozek a já ho bezhlavě následovala po schodišti.

Když jsme došli do pokoje, nebylo to nic extra, ale na ten důvod, proč tam jsme, to stačilo. Dychtivě se po mě otočil a políbil mě. Jeho strniště mě šimralo na rtech. Začal mě svlékat očima a hned potom zavrčel: "Svlékni se, dáme si sprchu." Během chvíli jsem před ním stala celá nahá a následoval mě do koupelny. Nejdřív jsme se oplachli, u toho jsem mu očima sjížděla na jeho pomalu tvrdnoucí péro. Všiml si mé zvědavosti a zajel mi prsty bez varování do kundičky. Zavzdychala jsem, přivřela jsem oči a užívala si ten okamžik. Byl nekonečný a já vlastně ani nechtěla, aby to skončilo. Potom zničeho nic přestal. Začala jsem se mu tedy natahovat po jeho chloubě. Byl tak tvrdý a tak velký. Ten nateklý žalud mám v hlavě doteď.

Když jsme se opláchli, šli jsme hned do postele. "Nebudu se tě na nic ptát, pokud se ti něco nebude líbit, nebude ti to příjemné, musíš mi říct." Nestihla jsem ani zareagovat a už mě svalil na postel, klekl si nade mě a začal mi ojíždět moji pusinku. Začal mě pérem dávit, sliny jsem měla všude. Když mě konečně pustil, chytala jsem po dechu. Po obličeji jsem měla svoje sliny. To se mu líbilo. Usmál se a sliny mi setřel. Pomalu se mi začal prsty dobývat do mé kundičky. Začal s jedním prstem a pokračoval až ke třem a začal s nimi mrstně prstit moji dírku. Bylo to tak úžasné a tak příjemné, že jsem okamžitě začala stříkat. Na nic nečekal a strčil mi prsty od mojí šťávy hluboko do krku. Ochutnala jsem se. A nebylo to vůbec špatné. Byla jsem tak vlhká. Pak si mě přetočil na bok, lehl si za mě a začal mě šukat. Nekonečně úžasný! Pak si stoupl a začal mě šukat zezadu, prstem mi projížděl okolo análku. Bože!! To je něco úžasného. Pak začal zpomalovat a vynechával tempo. Věděla jsem, že už přichází k vrcholu. "Chceš to do pusinky? Spolkneš to?" Na nic jsem nečekala a začala jsem mu sát péro a koule. Chtěla jsem se tom jeho úžasným čůrákem zadusit. V tom to převzal do svých rukou a vystříkal mi pusinku. Všechno jsem spolkla, chutnal tak božsky.

Pak jsem spokojen chvíli leželi na postele, koukali se na sebe, líbali se. Potom už sprcha proběhla u každého zvlášť. Při odchodu z hotelu mě poprosil, abych šla napřed. Poslechla jsem. Venku byl jen pár minut po mně. Zasunul mi pramínek vlasů za ucho, podíval se na mě, usmál se. Jeho oči se zaleskly a povídá: " Bylo to nádherný, moc děkuji, snad mi dáš ještě druhou šanci. Měj se krásně, ahoj." S těmito slovy odešel k autu a odjel. Neznámo kam. Od té doby jsme se ještě nesetkali, ale chci, aby tahle zkušenost neproběhla naposled.