Krásná “amatérka” M.

14. 10. 2023 · 1 123 zhliadnutí Kerrap

Po tisíci zaslaných textovkách a fotkách se už detailně známe, ale nikdy jsme se nepotkali, nikdy jsme se neslyšeli. Jak asi zní tvůj hlas? Domluvit termín není snadné, máme své povinnosti, jsme odjinud, ale oba se chceme potkat. Konečně takový den nastal.

Sejdeme se v Pardubicích na nádraží kolem čtvrté. Čekám na tebe, vystupuje shluk šedých bezbarvý lidí a ty! Zářící usměvavá brunetka s čokoládovýma očima. Jdeme na večeři, do baru a do dalšího baru, porážíš mě ve fotbálku. Moje obavy z toho, že nebudu vědět co říkat jsou pryč. K našemu překvapení je pryč už celý den, odbila půlnoc a studentský bar se vylidnil. Zavíráme! Tvůj poslední vlak odjíždí za 20 minut a můj za 15. Víme, že vlak ani jeden nestihneme, ale asi díky vypitému alkoholu optimisticky vyrážíme na nádraží. Míjíme potemnělý hotel Labe a pokračujeme dál. Vlak už odjel…

Vracíme se zpět s tím, že se pokusíme sehnat pokoj, kde bychom mohli přespat. Vracíme se k potemnělému hotelu a k našemu překvapení je stále otevřeno. Unavený recepční nám podává klíč od pokoje. My dva, ty a já, sami ve výtahu. Já nevím co říct a jen se na sebe culíme. Naštěstí se ozve zvonek výtahu a otevírají se jeho dveře ve dvanáctém podlaží. Vstupujeme na chodbu, nervózně otevírám pokoj. Nevím na co myslíš ty, ale já myslím jen na to jak jsi krásná, jak krásně voníš a jaké by to bylo s tebou nespat celou noc. Na to jak tě hladím po stehnech a po bocích, na to jak tě líbám na rty, na to jak tě svlékám, na to jak ti stahuji kalhotky, olizuji bradavky a na to jak chutnáš. Ty říkáš něco o tom, kolik je hodin a mizíš v koupelně. Kontroluji kohout radiátorů a pouštím topení naplno. Oknem pozoruji město jako na dlani, začíná sněžit.

Pustila jsi sprchu a já si tě představuji, jak se celá natíráš mýdlem. Se zakloněnou hlavou se hladíš po krknu, po ňadrech, po hýždích…. Z té představy mi trčí penis v kalhotách. Protože se znám, vím, že dnes k ničemu nedojde. Vypínáš sprchu a vycházíš z koupelny omotaná snad veškerými hotelovými ručníky, až mám obavu, že pro mě už žádný nezbyl. Vystřídám tě v koupelně, zbyla tu po tobě vůně, která v mé mysli vykouzlí další představy, jaké by to bylo být s tebou ve sprše, moci tě osahávat, prstit a lízat. Z té představy mám opět erekci. Umyji se a počkám až mé nadšení opadne.

Když vstoupím do pokoje a vidím tě na posteli s mokrými vlasy, jak jsi přikrytá peřinou, pod kterou mi je skryto tělo po kterém toužím už od první zaslané fotografie. Musím se jít rychle přikrýt na svou polovinu postele. Povídáme si dlouhé minuty, čekám na nějaké znamení, které mi dáš abych věděl, že k tobě smím blíž. Stále nepřichází, nebo ho nevidím, ale možná je to znamení právě to, že jsi stále nezhasla a neusnula. Přiblížím se k Tobě o kousek blíž, snažím se alespoň o letmý dotek. Otáčím se na břicho a hledím do těch nejčokoládovějších očí, hezky se usměješ. Teď je ta správná chvíle.

Buší mi srdce, dotýkám se tě prsty a přibližuji k tvým rtům. Když jsem u tebe tak blízko, že cítím žár, tvé pokožky začneš bouřlivě zhluboka dýchat, políbím tě a ty mně polibek opětuješ s ohromnou energií a vášní. Tvé rty jsou tak horké, naše jazyky se propletly a ty teď cítíš mé horké vzrušení na svém stehně. Odhodila jsi deku někam na zem roztáhla nohy a já tak mohl až k tobě. Zuřivě jsem tě líbal, hladil na prsou a cítil tvojí hřející kundičku na svém podbřišku. Trošku jsem znejistil a podíval se na tebe, jestli to taky chceš. Při pohledu to tvých očí bylo jasné, že ano. Navzájem jsme se svlékali, abychom cítili žár našich těl. Líbali jsme se, hladili, vzájemně se ochutnávali. Vůně tvé rozpálené pokožky mě lákala jako láká květina svého motýla. Až jsem se odhodlal a zajel ti po stehně rukou mezi nohy. Přes kalhotky jsem cítil, jak jsi nádherně vlhká. Zvedla jsi nohy vzhůru a čekáš co bude dál. Svlékám ti hned kalhotky a házím je někam do tmy. Když nohy opět položíš a dovolíš mi abych je roztáhl, vidím tě konečně celou, takovou jakou jsem si tě dlouho představoval. Okolo kundičky zcela vyholená, ale nahoře hezký upravený trojúhelník tmavých zastřižených chloupků. Lehám si opět na tebe, líbáme se a osaháváme, rukou mi přejíždíš přes naběhlý penis chytneš ho, hraješ si s ním a honíš. Chci tě lízat, chci poprvé ochutnat šťávičku, která ti stéká přes kundičku a na mě působí jako vábnička.
Projíždím ji celou jazykem odspodu přes závojíčky až k poštěváčku, chutnáš nádherně. Laskám tě prstem a kloužu dovnitř, lížu tě, cucám a šukám oběma prsty, ty sténáš a škrábeš mě do ruky. Přitahuješ si mě k sobě. „Pojď mě píchat“ Chytáš mi ptáka přiložíš k poštěváčku, několikrát přes něj přejíždím tvrdým ocasem, zajedu níž zatlačím a poprvé na žaludu cítím jak jsi rozpálená a vlhká. Poprvé jsem v tvé nádherné rozpálené štěrbince. Šukám tě a líbám s upřeným pohledem z očí do očí. Střídáme polohy, posadíš se obkročmo na můj klín a s pocitem uspokojení dosedáš na můj ztopořený penis. Nejprve se pohupuješ v bocích, pak dorážíš až po koule, abys ho v sobě měla úplně celého.
Vyšpulíš na mě zadeček, konečně ho můžu pohladit a plácnout si jak jsem si už tolikrát přál, tvoje lesklá vlhká pipka mě chce znovu. Neskutečně krásná šukačka končí až když jsem úplně zpocený a na konci sil. Jdeme společně do sprchy, kde se v horké tekoucí vodě dál líbáme na krku, na zádech… Klekám si před Tebe, cucám ti bradavky, líbám na bříšku, škrábeš mě do ramenou. Zvedneš si mě, chytáš mě za penis, klekáš si přede mě, olízneš mi ptáka od spodu přes žalud a poprvé jej vložíš do pusy. Nádherně mě honíš, saješ, držíš za koule a vášnivě kouříš, hladím tě po vlasech a přirážím až k hrdlu. Chci tě ještě píchat, otočím tě, ty našpulíš zadeček, držím tě zezadu za kozy, po zádech a přes zadek ti stéká horká voda. Tělem svého rozpáleného ptáka ti přejíždím přes análek. Přitáhnu si tě k sobě co nejtěsněji to je, kousnu tě do ucha a ty hlasitě zasténáš. Jsi tak neuvěřitelně hladká.
Roztahuješ nožky, abych tě mohl ještě píchat. Chytám si penis a ještě jednou vklouznu do tvé připravené kundičky, cítím jak mě při píchání v sobě svíráš, jak se na něm vrtíš a stahuješ, ještě se nechci udělat, ale cítím, že jsem na pokraji výstřiku. Klekáš si přede mě, bereš ho do úst, kouříš, honíš a čekáš na dávku semene. Několika stříkanci ti zaplavím ústa. Krásně mě spolykáš, olížeš a dokouříš. Vstáváš, objímáme se a líbáme, v tvých ústech ještě cítím zbytek svého semene, což mě zvláštním způsobem vzruší. V tu chvíli jsi celá má a já celý tvůj. Vzájemně se umyjeme a jdeme se zahrabat do peřin. Pokud si správně vzpomínám na ranní společnou rozcvičku, bude ještě o čem psát.