Posunutá hranice

15. 10. 2023 · 1 360 zhliadnutí porucikgoodbody

Čas vymezený pro jejich schůzku v „tělocvičně“ neboli BDSM studiu se pomalu chýlil ke konci. Už jí něžně otřel velkou osuškou, když se osprchovali a Ona sloupala vosk z jeho zad a promazala mu Hirudoidem zadek zmalovaný rákoskou. Opírala se o něj, když šli ze sprchy do předpokoje, kde měli oblečení. Trochu se jí podlamovala kolena. Nebylo divu, orgasmy za ty dvě hodiny nepočítala, prostě si je užívala. Nedovolila mu dnes, aby se jí dotkl jinak než jazykem. Musel mít ruce za zády, když ho pustila k sobě. Za to, že v jednu chvíli zapomněl a pokusil se ji chytit za lýtka, aby se mohl lépe přisát k její hladké a voňavé kundičce právě dostal rákoskou. I když to nebylo dnes v jejím plánu, řídila se zásadou, že trest má přijít ihned po provinění. Nakonec ho zavřela do klece, ze které mu koukala jen hlava. Přitiskla se klínem na jeho obličej, sevřela mu hlavu stehny a nechala si lízat nejprve zadeček a potom kundičku v této poloze. Netrvalo to dlouho a zaplavila mu pusu a nos výstřikem, který doprovázel její dnešní poslední a největší orgasmus. Nepřiznala by mu, že to bylo poprvé, stejně jako bylo poprvé to, že ho ve sprše tlakem na ramena přiměla pokleknout a opláchla mu obličej ulepený jejími šťávami nejprve pissem a pak teprve vodou ze sprchy. Bylo součástí jejich vztahu, že on se jí otvíral, věděla všechno nejen o jeho touhách a přáních erotických, ale i o běžných starostech a radostech. Zatímco ona hrála roli Tajemné Paní a radost z posunutých hranic skrývala v sobě. Dělilo je 25 let, ale ona se cítila dobře v roli té zkušené a vedoucí, zatímco on, muž s mnoha životními i sexuálními zkušenostmi se zcela samozřejmě podřizoval jejímu vedení a vůli. Snad proto, že jeho zkušenosti byly povýtce vanilkové a byla to Ona, kdo mu otevřel dveře do světa BDSM. Jejich vztah by se dal nazvat „kamarádství s výhodami“. Nikdy o tom přímo nemluvili. Ona, zklamaná z předchozího nevydařeného BDSM+ manželství se nechtěla hrnout do nového vztahu, on by měl zájem jejich vztah prohlubovat, ale nepovažoval za vhodné a moudré v tomto smyslu vyvíjet iniciativu.
Proto se snažil nedat najevo svoje zklamání ze skutečnosti, že i když byl strůjcem několika jejích orgasmů (nebyl si jist, zda pěti nebo šesti, které registroval, anebo zda některé ani nevnímal, ale na tom vlastně vůbec nezáleželo), nebyl mu dnes dopřán žádný. Od začátku puberty masturboval v průměru dvakrát denně, když začal sexuálně žít, doplnily masturbaci orgasmy z párových aktivit, a i po padesátce ho měl obvykle každý den. Nyní trpěl napětím po desetidenní abstinenci, kterou mu před jejich setkáním uložila a kterou poctivě dodržel. Byl rád, že se mu podařilo se ovládnout i při jejím uspokojování, stejně jako ve chvílích, kdy si s jeho penisem hrála, když byl přivázán na lavici a na jeho prsa, břicho stehna i genitálie dopadaly kapky horkého vosku. Ochutnala a dala mu ochutnat kapku lásky, která mu vytanula na špici žaludu, ale dávala si velký pozor, aby ho nepřivedla k vyvrcholení. Nyní už tedy bylo po všem a mělo následovat oblékání, při kterém jí rád asistoval a rozloučení. Přicházeli a odcházeli každý sám. On jí očekával nahý, klečící v rohu tak, aby ji neviděl při převlékání do jejího „hracího kostýmu“, zatímco při odchodu ji pomáhal s oblékáním prádla, punčoch a šatů a teprve po jejím odchodu se sám oblékal a upravoval, aby při odchodu z domu vypadal jako nenápadný postarší kravaťák jdoucí z pracovního jednání.
Pomohl jí tedy natáhnout punčochy a zapnul je do podvazků a jen letmo mu proběhla hlavou vzpomínka na první setkání, kdy jí je musel naopak svléknout, aniž by je poškodil. S rukama svázanýma za zády to šlo velmi těžko, ale tuhle první zkoušku složil. Neviděl její úsměv, se kterým ho sledovala – vzpomněla si na totéž. I na to, jak vážně to bral a snažil se jí vyhovět. Kalhotky neměla, takže jí zapnul podprsenku a srovnal ramínka a pomohl přetáhnout přes hlavu dlouhé šaty a zapnout je vzadu na krku. Čekal, že mu nabídne jako obvykle ruku k políbení a půjde. Ale k jeho překvapení mu nařídila, aby si klekl. Když byl na kolenou, usadila se do křesla a ukázala mu prstem, že se má přesunout blíže k ní. Povytáhla si šaty a posunula nohy dopředu. „Můžeš se vyhonit,“ oznámila mu, „máš na to 30 sekund a vystříkáš se mi na nárty. A dívej se mi při tom do očí“. Chopil se svého údu a začal zkušenými pohyby s masturbací. Byl vzrušený dnešním hraním a nadržený abstinencí. Ale pohled do jejích očí, ve kterých viděl lehký výsměch, ale i jakousi něhu ho poněkud srážel. Samozřejmě, že nějaký časový interval neřešil. Ani neměl jak. Jednak při svlékání odkládal i hodinky a jednak by si nedovolil nesplnit její příkaz a odvrátit oči od jejích. Takže netušil, jak dlouho trvalo, než tlak v tříslech dosáhl mezní hodnoty a on s neartikulovaným výkřikem ejakuloval. Bylo mu jasné, že dávka semene, kterou vystříkl, nebyla malá. A jen doufal, že dopadla tam, kam měla. Stále pohyboval rukou na svém žaludu a cítil, že mu zbytek lepkavého semene vytéká na ruku. Teprve, když Ona sklonila oči a podívala se dolů, přestal a následoval její pohled. Měla oba nárty a spodní část lýtek a oblast kotníků pokryté vrstvou jeho mrdky. Pokud něco skončilo mimo, nebylo to na podlaze vidět. Vnitřně si oddechl a zároveň ho napadlo, zda má dost papírových kapesníků, aby ji očistil. To však byla zbytečná starost. „Olízej to“ ozvalo se nad ním. Zaváhal. S ejakulací měl dost zkušeností, s hrátkami s mrdkou v podobě jejího rozmazávání po těle partnerky také. Samozřejmě ji i ochutnal v podobě olíznuté namočeného prstu. Ale s lízáním a polykáním takového množství nikoliv. „Tak na co čekáš?“ zeptala se a cítil v jejím hlase lehké zklamání. Měl ji příliš rád na to, aby ji chtěl zklamat. Nadechl se, sklonil se k jejím nohám a začal poctivě lízat a polykat. Kupodivu to s ním nic neudělalo. Takže netrvalo dlouho a Její nohy byly čisté. Zůstal k nim skloněný a přemýšlel o tom, kde jsou jeho hranice. Nechala ho chvilku, byť psychologii nikdy nestudovala, věděla o ní hodně a věděla, že potřebuje tenhle zážitek zpracovat. Vzala ho zlehka za bradu a pohlédla do jeho zmatených očí. Sklonila se k němu a políbila ho. „Byl jsi úžasný, děkuji. Jdi se obléknout a odvezeš mne domů, ano? Musíme ještě srovnat ten nedodržený limit. Máš přeci volný večer, že?“ Usmál se na ni a přikývl.