Sex se spolupracivnici

24. 10. 2023 · 3 739 zhliadnutí dunky5

Začalo to nevinně v pátek po pracovní době na pracovní párty u spolupracovníka na zahradě. Měl tam chatu. Šel jsem si prohlédnout tu chatu a ona tam odpočívala na pohovce byla v místnosti sama tak jsem si sedl k ní a povídali jsme si ,z vedlejší místnosti se ozvalo co tam vy dva děláte no a ona ze srandy začala hekat jak kdyby jsme souložili jak jsme si povídali zjistili jsme že máme doma stejně problémy manželskou krizi,party skončil a šli jsme domů.

... V pondělí za mnou přišla. Dělal jsem na automatickém lisu, jehož výhodou je, že je v samostatné místnosti, kterou lze zamknout. Já jsem právě svačil. Přišla ke mně. Klekla si. Překvapením jsem skoro přestal dýchat. Svými prstíky rozepla punta. Nebránil jsem se...

Druhý den přišla znovu a hned za sebou zamkla přišla ke mě a začala my sundávat montérky vyslékla se taky měl jsem tam papírové proklady tak je dala na zem a klekla si vzala si mé pero do pusy a jak jsem byl vzrušený tak my řekla ať hi ho dám do kundičky neváhal jsem pěkné jsme se za souložili cítil jsem že to na mě jde tak jsem ho vytáhl a vystříkal jsem se jí na krásné ploché břicho. Oblékli jsme se a beze slov odešla.

Podobné poviedky