Nečekaná swingers párty 🍾🥂 (soutěžní)

24. 10. 2023 · 19 315 zhliadnutí Karroli

Je to už nějaký ten pátek, kdy jsem dnes už s ex partnerem dováděla, jak se jen dalo, ale to bezstarostné mládí k tomu vybízelo.

Je to trochu bi, takže komu to vadí, tak to prosím přeskočte. :))

Měla to být docela obyčejná house párty u nás doma. Byla první pořádaná u nás, v podstatě na revanš všem těm párty, které jsme společně vymetli u ostatních.

Musela jsem se docela snažit, protože jsem do celého kolektivu ještě úplně nezapadala. On se kvůli mě vykašlal na svou partnerku, která byla všem kamarádkou a mě brali jako mrchu, která ji odstřihla. Michal byl o patnáct let starší, takže jsem ještě byla i za takovou tu mladou blbku- hračku. Byla jsem v tom však docela nevinně, ale to už nikoho moc nezajímalo. On byl v kolektivu velmi oblíbený a v podstatě si to nikdo nedovolil vyslovit nahlas, ale to napětí jsem cítila vždy. Docela mě to trápilo, ale říkala jsem si, že mám ideální příležitost jim všem ukázat, že jsem lepší než si myslí.

Sezvali jsme tedy pár těch nejbližších jeho přátel k nám domů. Pozvali jsme Honzu s manželkou Janou, Dalibora s Klárou, Petru s Petrem, Terezu a Moniku, Tomáše a Jakuba a nečekaně dorazil ještě Damián a Martin. Tomáš i Jakub s námi už v trojce byli, takže jsem si malinko představovala, že by tentokrát jako afterpárty mohli být součástí oba kluci a třeba by mohla zůstat jedna z holek. Nebudu lhát, těšila jsem se víc na to co bude následovat.

Honza byl čtyřicátník, velmi dobře stavěný s plešatou hlavou, celý potetovaný a s krásnýma modrýma očima a jeho Jana byla taková velmi udržovaná panička s rudými vlasy a obřími prsy a ještě větším zadkem. Nutno podotknout, že to uměla prodat a byla vážně sexy. Dalík, Péťa, Tomáš i Jakub byli věkově plus mínus stejně jako ten můj a všichni na pohodu, takoví normální chlapi. Damián a Martin byli benjamínci, měli okolo pětadvaceti a vypadali skoro jako dvojčata, hezcí kluci s těly z posilovny. Klára byla blondýnka s postavou přesýpacích hodin a Petra byla taková mi nic neříkající bledá tvář, ale taky to byla nej kamarádka partnerovy ex, takže bych byla radši, kdyby tam nebyla. Terka a Monika byly obě štíhlé brunetky. Monču zdobilo tetování, které hrozně ráda ukazovala a nosila topíky tak, aby ten rukáv šel vždy vidět a Terča byla taková plachá kočička, věk už nevím, ale bylo jim do třiceti let. Můj chlap- Michal byl obrovský, měřil přes dva metry a vážil přes 140 kilo, tlustý však nebyl. A pak já, tenkrát čerstvá osmnáctka s černými vlasy po zadek, modrýma očima a takovou ještě docela dívenčí postavou.

Byli jsme docela slušně zásobeni alkoholem, navíc každý něco přinesl a zábava prostě jela. Já jsem se pasovala do role DJ a donutila všechny zúčastnit se i karaoke, které jsem připravila. Účast byla povinná a když jsem používala svých donucovacích prostředků na posledního nezájemce, tak řekl, že tam půjde jedině, když mu ukážu prsa. Alkohol sice dělal svoje, ale přeci jen mě to trochu zarazilo a hledala jsem Michala ať vím jestli můžu. Kývl na mě, že ano, tak jsem Honzovi řekla, že půjdeme vedle, načež se ozval Dalík, že se chce taky kouknout, Klárka si ho zpacifikovala s tím, že tady má svoje, Víc jsem už neslyšela, protože jsem táhla Honzu za ruku do ložnice.

Měla jsem na sobě vypasované mini šaty bez ramen a bez podprsenky, tak jsem je jen popotáhla níž. Vzápětí jsem měla jeho dlaně na mých prsou a v mžiku byl přisátý rty na bradavkách, které byly úplně tvrdé a já již začínala být značně vzrušená. Říkala jsem si sakra co to dělám, vedle má ženu a já partnera, je tam dalších x lidí, ale zároveň jsem chtěla, aby pokračoval. V tu chvíli mě napadlo pootevřit dveře a podívat se alespoň na ty naše dva, co dělají a dle toho pokračovat. Spojila jsem se pohledem s jeho ženou a ta se hned zvedala a šla za námi, cestou přibrala Michala a něco mu špitala. Byli tam, já prsa venku a drobná panika, když Janča říká :"No pokračujte, my si chceme taky hrát." a tak se i stalo.

Věděla jsem, že už můžu všechno a dostala chuť hlavně na ni. Ty její prsa mě prostě fascinovaly. Chtěla jsem je vidět, potěžkat, pohrát si s nimi. Přesunuli jsme se na postel a Michal šel ještě vedle na párty, ať to není blbé. Líbala jsem se s Janou a ona se u toho pomalu svlékala, nešlo to úplně hladce a Honza ten si jel své, svlékl mi šaty i kalhotky, roztáhl mi nohy a hlavou se zabořil do klína. Jana byla už jen v podprsence a kalhotkách a já se nemohla dočkat až na mě ty její prsa vypadnou. Byly prostě obří, tak těžké, ale tak jemné. Byla tam docela tma, ale i přes to jsem viděla ty její obrovské dvorce, které mě dostávaly. Osmělila jsem se a vzala si to jedno prso do pusy, druhou rukou ji hladila a užívala si laskání jejího manžela. Už jsem nevnímala čas a jen si užívala.

Po nějaké chvíli přišel Damián jestli se může koukat, Janča ho hned zpražila: "Žádné koukání a pojď se o mně postarat." Nenechal se dlouho pobízet, letělo dolů triko a kalhoty a už se sápal na Janu. Nechal otevřené dveře do ložnice a já viděla do obýváku, kde se líbala Klára s Daliborem a viděla jsem Michala, který vedl nějakou zapálenou konverzaci s Mončou, Tomášem a Jakubem. Jak jsem pochopila zbytek už tam nebyl. Po chvíli se ještě v ložnici objevil Martin, který si přišel vyzvednout Damiána, ale když viděl co se to v ložnici děje, zůstal jako ve zjevení stát. Stál mezi dveřmi a koukal na nás a do obýváku a prohodil: "A co já?". Všichni jsme se začali smát.

Já jsem chtěla, aby se toho všeho se mnou zúčastňoval i Michal, ale nevěděla jsem jak pro něj dojít, když jsem byla nahá, tak jsem na něj aspoň houkla ať mu dojde, že má dojít. Vyložil si to po svém a začal iniciovat roztažení gauče. Já jsem najednou měla před očima péro od Martina. Byl krásný tvrdý, vzala jsem ho první do ruky a užívala si tu sametovou hebkost, olízla jsem mu ho jazykem a pomalu si ho zasunula celého do pusy, rukou jsem mu hladila koule a druhou mu tiskla zadek, ten měl opravdu hezký. Cítila jsem dole změnu a z ničeho nic měla v sobě něčí péro, neviděla jsem přes Martina kdo to byl, ale bylo to příjemné, najednou velmi zrychloval a šukal mě rychle a tvrdě, líbilo se mi to a věděla jsem, že za chvíli budu, už mi dělalo problém se soustředit na to krásné péro v puse a neudržela steny a přišlo to, udělala jsem se a nahlas vzdychla, nešla to udržet, vytáhl ho ze mě a celou mi ji postříkal. Cítila jsem na ni to horké sperma a užívala si to, konečně jsem se mohla zase naplno věnovat tomu krásnému péru v puse. Vzápětí jsem cítila, že mě někdo líže, rukou jsem chtěla nahmatat hlavu, abych rozpoznala kdo to je a byla to Jana. Slíbavala ze mě sperma, lízala mě a hladila mi ji a velmi opatrně do mě zasouvala prst. Bylo to skvělé. Martin vysvobodil moji pusu a šel zezadu ošukat Janu. Když se vzdálil, měla jsem konečně zase výhled a viděla jsem konečně co se děje vedle v obýváku.

Dalibor seděl na gauči a na něm jezdila Klára a on ji u toho mačkal zadek. Vedle nich ležel Jakub a na něm v šedesát devítce Monča, tu šukal Michal a ona u toho kouřila Tomáše. Ten pohled jsem si užívala. Když Martin došukal Janu, šli jsme společně do sprchy. Koupelna byla ale malá a pohodlně jsme se tam nevešly, navíc tam za chvíli stál Dalibor. Říkám mu: "Tady se už nevejdeš, pojď já tě očistím.", vylezla jsem z koupelny, klekla si v předsíni na zem a jazykem mu objížděla kolem péra, byla z něj cítit Klára což mě v tu chvíli přitahovalo ještě víc, začínal mu tuhnout, ale už jsem ho jen políbila s tím, že náš čas ještě přijde a šla za Klárou.

Klára seděla sama na gauči a pila víno, přisedla jsem si k ní a vedly jsme konverzaci o tom, že se to tady krásně zvrhlo a že ona teda krom toho svého jiného neměla a že ani neví jestli by ji to šlo a že teda taky neměla ještě jinou holku, zeptal jsem se ji jestli by chtěla a ona, že asi jo, ale že se první musí zeptat Dalibora. Přišlo mi to vtipné, když jsem si představila, že jsem měla před chvíli v puse jeho péro bez jediného protestu a dala jsem ji ruku na stehno a jemně ji po něm hladila výš ke klínu. Nebránila se a jemně rozevřela nohy, pohladila jsem ji po ni a naznačila si ať si lehne.

Pochopila to, lehla si a já ji ochutnala. Byla krásně do hladka vyholená a bylo z ní cítit vzrušení. Jazykem jsem si s ní hrála a jemně ji lízala, ona jemně vzdychala a bylo vidět, že se ji to líbí. Já u toho klečela na čtyřech a za chvíli jsem cítila, že mě někdo hladí na zadku, byl to můj Michal, za chvíli jsem cítila jeho jazyk v mém zadku, to měl nejradši a lízal mě od něj až ke kundičce. Užívala jsem si to. Po chvíli si lehl pode mě a lízal mě ze spod, za chvíli jsem cítila další ruce na mém zadku, ohlédla jsem se, byl to Jakub. Chvíli mě lízal společně s Michalem a já si to neskutečně užívala, za chvíli do mě Jakub zasunul péro a to bylo teda něco, už jsem ho znala, byl opravdu velký, cítila jsem každý jeho milimetr. Vjel do mě pomalu, ale když věděl, že jsem si zvykla šukal mě bez ohledu, občas ze mě vyjel a zajel do pusy Michalovi. Ani nevím kdo z nás si to víc užíval. Jakub mě šukal a u toho mě pleskal po zadku od kundičky od Klárky mě odsunul Dalík, který si lehl místo ni a jen řekl, že jsem mu to slíbila. Na nic jsem nečekala a vzala si ho do pusy, mnula jsem mu koule a hladila ho prstem po hrázi a zajížděla až k análu. Klára si mu sedla na obličej a nechala se lízat. Když jsem viděla, že se mu hraní si s análem líbí, zasunula jsem do něj prst a za chvíli jsem už cítila jak mu v něm cuká a vystříkal mi pusu.

Zatoužila jsem po polibku od Michala a Jakubovi jsem řekla, že je mírné střídáni a sesunula se na péro od Michala na které jsem si nasedla a dala mu konečně vytoužený polibek. Jakub to chvíli zkoušel strčit k nám, ale pochopil, že tohle úplně ne a do zadku jsem ho pouštět nechtěla, tak se přesunul k našim hlavám a strčil nám ho do úst. Já už jsem se pak jen nadzvedla a udělala si to na něm, tak jak to mám ráda k mému orgasmu. Když jsem byla hotová cítila jsem, že se do mě udělal i Michal.

Sesedla jsem z něj a přiznávám, že jsem měla dost. Šla jsem do sprchy a odebrala se do ložnice, kde už spala Jana s Honzou. Našla jsem si mezi nimi místečko a tam spokojená a vyčerpaná usnula.

Děkuji každému, kdo to dočetl až sem a vzhledem k tomu, že je povídka soutěžní, tak mě potěší i váš lak, tedy pokud se vám líbilo. 🫶🏼