Na poslední chvíli.

4. 11. 2023 · 2 426 zhliadnutí sugar_d

O půlnoci už domácí večírek ztratil náboj.

Hudební playlist se zklidnil a přešel z hiphopových beatů, které se odrážely v hrudi, na romantické poprockové hity 80. let. Ti, kdo celé hodiny divoce tančili, se teď usadili do měkkých pohovek a křesel. Jejich poskakování a jančení se změnilo v lehké pohrávání si a flirtování, povídání a škádlení.

Jeden kluk, který měl ještě dost energie a vcelku slušný hlas, zazpíval dívce sedící vedle něj “Take On Me” od AHA. Mladá dáma se rychle přitiskla k jeho hrudi.

O gauč dál seděla tmavovláska vedle blonďáka, narovnávala mu límeček na polo košili a lehce ho líbala na rty, zatímco on ji rukama držel na svém klíně. U krbu stáli dva hubení kluci a smáli se a další pár spolu téměř usínal na lehátku, navzdory všemu, co se kolem nich dělo.

Jana stála u předního okna. Na večírku byla už několik hodin. Žádný chlap ji nezaujal natolik, aby se usadila na pohovce nebo si narovnala límec. Přesto byla rozčilená. Už je to nějaký čas, co si naposledy vrzla. Ne že by se nemohla dostat s kýmkoliv do postele, samozřejmě, ale nikdo ji neokouzlil.

Konečně na příjezdovou cestu vrazilo malé čtyřdveřové taxi. Vyrazila ven.

“Svobodova 16, prosím," řekla pětadvacetiletému řidiči.

"Jo. Potřebuju jen vyzvednout jednoho chlápka tady. Jede k hotelu Imperial.” odpověděl.

Přemýšlela, jestli toho chlapa viděla na večírku. Ať už to byl kdokoli, asi neměl zrovna zajímavé chování. Držela si kabelku na klíně a na telefonu hrála Forge of Empires. Otevřely se zadní dveře a na zadní sedadlo vedle ní se nacpal muž. Kolena měl přitisknutá daleko k přednímu sedadlu spolujezdce, i když ho řidič posunul dopředu. Jana si všimla, jak zjevně velké má ruce, opřené o kolena. Měl pěkně zastřižené nehty a žádné prsteny.

Voněl chladivou kolínskou a na sobě měl jednoduché polo tričko a džíny. Límeček potřeboval narovnat. K jejímu potěšení měl dobře oholenou tvář. Světlé vlasy měl krátce zastřižené. Když už nic jiného, stálo za to se na něj prostě dívat a po očku ho sledovat.

"Tady je to pěkně natěsno," řekla s úsměvem.

"Přinejmenším. Doufám, že nemáš odpor k dotýkání se cizích lidí, protože já nemůžu přestat. Absolutně to nejde. Tohle auto je tak malé," řekl.

"Nemám problém s dotýkáním." Bez většího rozmyslu o tom, jaké poselství tím předá, dodala: "V životě jsem se dotýkala mnoha cizích lidí a nikdy to nebylo špatné."

Ušklíbl se, ale jeho obočí mluvilo hlasitěji. Pohladil ji po koleni.

Řidič nepatřil k těm, kteří jezdí bezpečně. Na hrbolaté cestě se s ním pohupovali a naráželi rameny, protože silnice byly plné výmolů.

V jedné zatáčce se Jana zapřela a nechtěně ho chytila za stehno. Držela se ho, dokud se nezdálo, že se pneumatiky opět dotkly silnice.

Jakmile ho pustila, řekla rozpačitě: "Za to se omlouvám."

Z legrace nad situací se pousmál a ona se brzy začala smát také. "Když už jsme skoro jeden na druhém," řekla, "asi bych se měla zeptat, jak se jmenuješ."

"Michal. A ty?”

“Jsem Jana."

"Těší mě."

Na přemýšlení o další konverzaci bylo příliš málo času.

"Vydržte," zavolal řidič z předního sedadla a strhl volant doprava.

Jana si nebyla jistá jeho schopnostmi, protože se zdálo, že dvě kola opět opustila vozovku. Její ruka při této zatáčce minula jeho stehno. Sklouzla mu do klína a stejně tak rychle se zase stáhla zpátky.

"Promiň, moc se omlouvám, nechtěla jsem, jen jsem se snažila, ten obrat, víš," zamumlala.

Michal jí položil ruku na koleno, aby ji uklidnil. "To je v pořádku. Jak jsem říkal, nemám problém s tím, když se mě dotýkají cizí lidé - zvlášť ne ženy, které neznám." Upřeně se na ni podíval.

V té trapné situaci byla rozladěná. "Dlužím ti zadarmo osahávání, aby se věci vyrovnaly?"

Jeho odpověď ji elektrizovala.

"To je fér."

Sebevědomě si prohlížel její hruď a nohy. Neodradila ho od pohledu, ani nezareagovala, když se pohnul. Nezabránila jeho velké, teplé ruce, aby ji uchopila za koleno. Ve skutečnosti si kousek po kousku roztáhla kolena.

Michalova tvář pohasla a oči potemněly, když se jeho ruka přesunula na její stehno. Touha, vrhnout se na ni, mu zakryla tvář jako maska. Pro ni to bylo vzrušení, přesně to vzrušení, po kterém už nějakou dobu toužila. Cizinec, pohledný a ochotný. Cizinec, který ji rozechvíval, rozehříval jí kundičku a zaplavoval žíly nadržeností. Cizinec, který rozuměl jejím vzkazům a její vlastní ochotě. Cizinec beze strachu z překročení zdvořilostí.

Michal se natáhl dál a její hlava se opřela o opěrku hlavy. Vypadala, že se v tichosti modlí, a přes její tvář přecházely záblesky intenzity.

Janino tělo ho pobízelo, aby pokračoval, ale jeho ruka se zastavila. Ukončila modlitbu a zeptala se: "Proč... Proč jsi přestal?"

"Jsme u Imperialu," řekl řidič a tápal ve slovech.

Přes zkrácený dech se zeptala: "Kam máš namířeno, Michale?"

"Vystupujeme tady.” odpověděl.

"Vystupujete tady?” nechápal mladík za volantem.

“Ano." stál si za svým Michal.

Řidič se zeptal: “Nepokračujeme na Svobodovu?”

"Vystupuji tady.” hlesla Jana.

Řidič pokrčil rameny.

Michal si vzal na recepci hotelu kartu, dostali pokoj číslo 7 a oba vstoupili dovnitř. Jana nestihla provést zvědavý průzkum kvality pokoje. Pravou rukou se jí vplížil do zátylku, pevně ji sevřel a levou rukou jí přejel po stehnech a nadzvedl šaty. Jeho přísné, panovačné oči ji okouzlily. Chtěla se do těch očí dívat a přemýšlet, co by mohlo být za jejich temnotou. Jaký muž se za nimi skrývá? Tiše jí odpověděl. Jeho levá ruka ji chytila za zadek v silném sevření. Zavrávorala, ale v rozkvétajícím vzrušení na bolesti nezáleželo. Vlastně chtěla víc bolesti, chtěla, aby ji dostal na její místo, chtěla, aby ji tam držel, dokonce proti její vůli. Chtěla, aby využil své velikosti nad její.

Aby podpořila jejich dovádění, propletla mu prsty vzadu na krku. Opřela se o něj, aby ho přitáhla k sobě na postel. On byl však jako silák Herkules a zůstal neoblomný. Místo toho se její prsty uvolnily a ona sama padla zpět na houpající se postel. Vzhlédla a byla ohromena tím, čeho byla svědkem. Jeho košile padla na zem. Jeho oči ji už předtím uchvátily, teď ji uchvátila jeho zvířecí ramena. Jeho trup se zužoval do útlého pasu. A jeho objemné paže odpovídaly velikosti jeho těla. Byl to velký muž.

Vyhrnul jí sukni a stáhl kalhotky, takže měla na očích svou vlhkou kundičku. Chladný závan vzduchu ji rozechvěl. Byla oholená. Ráda se viděla čistá a voňavá.

Michal zasunul prst do její vlhké lasturky. Vyjel ven a pak do ní strčil dva prsty. Líbilo se jí to.

"Ano," zašeptala se zavřenýma očima. "No tak." Dvořila se mu, jako by se dvořila divokému zvířeti. Tohle zvíře však plně nechápala.

Jeho prsty jí znovu zajely do kundy a pak se jí prsty zaryly do úst. “Olízej je, děvko."

Požadavek, aby sála, v ní na zlomek vteřiny vyvolal strach. Ale sála a sála poctivě. Znovu jí vyprstil kundičku, ale třemi prsty, a ty tři jí přiblížil k ústům a strčil dovnitř. Slízala všechnu šťávu.

Dnes v noci si tu intenzitu vychutnávala. Její mysl se točila a nasávala všechnu tu pozornost.

Pak se skrz příval její mysli a tělo ozvalo prosté zacinkání kovu a rychlý zip. Naklonila se a uviděla vztyčený široký penis - takový, jaký ještě neviděla, kromě porna, na které se dívala, a představovala si ho v podivných erotických příbězích, které četla. Byla vedena jako beránek do jámy lva, šelmy, která byla připravena ji vší silou roztrhat.

Michal popadl svůj penis a zlehka s ním plácl o její mokrou kundu. "Hej, děvko, strč si toho ptáka do pusy a pořádně ho pokuř.”

Posadila se dřív, než udělal další kroky. Vzala si do úst co největší část jeho penisu. Líce se jí nafoukly, jako by najednou spolkla příliš mnoho bonbónů Oh! Pomalu pohybovala hlavou, když potlačovala dávivý pocit, který jí svíral hrdlo. Michala to však neuklidnilo. Tahal jí hlavu sem a tam, strkal jí penis hluboko dovnitř a v rytmu se vrtěl. Sliny stékaly Janě po bradě a ona se sama přirážela na Michalovu délku a obvod. Několikrát se musela od ptáka odtrhnout, aby se vzpamatovala.

Jemně jí sevřel bradu v dlani a žíznivě se na ni usmál. V mžiku jí však odstrčil hlavu dozadu. Svezla se na postel.

"Dej mi ho," pokusila se říct, ale Michalova ruka jí sevřela ústa a sotva jí dovolila dýchat. Oči se jí rozšířily v podivné směsici strachu, blaženosti a dušení. Zadívala se na jeho pohlednou, ale divokou tvář. Takovou sexuální převahu necítila už léta.

Kluk na vysoké, se kterým krátce chodila, ji rád nutil, aby ho sexuálně ukojila. Jako poslušná žena mu to dovolila. Roztáhl jí nohy a držel je doširoka, když jí kotníky připoutal k hlavě a nohám postele. Odtud si mohl dělat, co chtěl, řídit se svými touhami. Kromě svého penisu používal i vibrátory, a to hned několik. Nechal také dlouho běžet šukací stroj. Během tohoto vztahu se naučila mít ráda anální sex.

Cítila, jak se jí Michalův penis tiskne na kundičku. Snažila se posadit, měla obavy z jeho velikosti v porovnání s její velikostí. Nedovolil jí to. Vrazil jí ptáka do kundy. Její pysky a růžky byly pevně roztažené. Pak do ní tvrdě přirážel. Křičela a kroutila hlavou při každém jeho přírazu.

"Kurva, ten tvůj pták je tak velkej," kvílela. Škubala za pokrývku postele, až se držela jen jejího lemu. Zatnula zuby, když změnil taktiku. Už žádné rychlé šukání, ale hluboké mrdání. Tvrdě do ní strčil, hluboko do ní, mačkal její tělo pod svou vahou. Násilím ji krmil kundičku.

Po chvíli své nadvlády přišla změna a Michal změnil taktiku. Chvíli nad ní stál. Byla jako bolavé jehně. Přesto ho to neznepokojovalo. Převrátil ji na postel a zvedl ji na všechny čtyři. Zvedl jí zadek a plácl ji po něm, přičemž na něm zanechal rudý otisk ruky.

Vstoupil zezadu do její opotřebované, promočené lasturky. Znovu ji začal šukat, přirážel do ní tak silně, až se jí hýbalo celé tělo, břicho, půlky, stehna i ruce. Vytáhla si z trička prsa a nechala je pohupovat. Jak se jí prsa vrtěla sem a tam, její bradavky se otíraly o drsný potah postele, což se přidalo ke všem ostatním horkým místům po jejím těle. Znovu se pevně držela pokrývky postele ve snaze se ovládnout. Ale orgasmus ji pohltil a zmítal jejími smysly.

Začal zhluboka dýchat a sténat. Cítila, jak se mu kroutí boky a jeho silné sevření jejího zadku je stále pevnější. Poznala, že se blíží k vyvrcholení. Teď byla řada na ní, aby převzala vládu, aby se stala poslušnou ženou. Ale on z ní utekl dřív, než měla šanci. Otočil ji na záda. Najednou byl obrovský penis pár centimetrů od jejího obličeje, jeho ruka honila tak rychle, že to byla jen šmouha. Čekala, až ji jeho mužnost překvapí. Jazyk se jí vyvalil z pusy, dychtivě očekávající odměnu. Po hrdelním zasténání jí teplé sperma vystříklo na tvář, rozprsklo se jí na čele a pokrylo pravou stranu obličeje. Otevřela oči, když jí zbývající kapky semene rozetřel po rtech jako lesk. Pak ji poplácal po tváři hlavičkou svého penisu.

Seškrábla si sperma z tváře a olízla si ho z prstů. Setřel jí sperma z tváře a pak jí strčil prsty do úst. Dál si všechno vychutnávala.

O něco později se šelma sesunula do křesla u okna se závěsem. V klidu.

Péro měl položené na levém stehně a kalhoty kolem kotníků. Ležela na zádech, vyčerpaná, přesto si pohrávala s klitorisem a užívala si zbytky orgasmu. Zbytky sexu slábly a ochlazovaly místnost.

Ještě na zádech se zeptala: "Mimochodem, kam jsi měl předtím namířeno?" "Ano," odpověděl. Bez větší chuti než na pozdrav sousedovi odpověděl. “Za svou ženou." Jana se vymrštila na postel. "Tvoje žena? Nebude se divit, kde jsi, proč máš zpoždění?"

"Vypadá to, že mi záleží na tom, jestli se zeptá?"

"Řekneš jí, že jsi měl sex s jinou ženou?"

"Takhle přímočaře možná ne."

"Proboha, co jsem to udělala?” vyhrkla ze sebe.

"Řeknu ti, co jsi udělala. Dostala jsi co proto, přesně jak jsi potřebovala. A vím, že jsi nikdy neměla tak skvělého ptáka." Usmál se. "A líbilo se ti, že tě ovládal."

Tenhle muž, který byl bestií na více úrovních, uměl také číst v lidech. Těžko věřila, že být šelmou, sebevědomou a skličující, a zároveň bystrou, je v jednom člověku slučitelné. Tenhle chlapík byl vzácný exemplář.

"Jano." Když vyslovil její jméno, vzhlédla. Byl oblečený a připravený k odchodu. "Jano, ty víš, co děláš, a já jsem jen trochu ochutnal, čeho jsi schopná. Ten, kdo tě ty věci naučil, by měl dostat čestnou medaili.”

"Ale prosím tě," odtušila a mávla nad jeho komplimentem rukou. "Mluvíš, jako by sis přál hrát v nějakém filmu s klasickou hláškou. 'Polib mě, jako by to bylo naposledy,'" řekla dramaticky.

"Možná se někdy zase potkáme." Usmál se a ona klesla na záda, až dobře proleželá matrace zavrzala, jako když si stěžuje stará žena.

Když se otevřely dveře, ucítila, jak jí po těle proudí chladný vítr. Pak se dveře zavřely. Michal byl pryč a Jana byla sama. Všimla si okolního ticha. Byly v něm jen její myšlenky.

Upravila si makeup v zrcadle, pod ošklivými nažloutlými světly toaletního stolku. Vlasy měla zacuchané, make-up zničený od spermatu a rudou rtěnku rozmazanou po straně úst od jeho velké ruky. Rty, obě strany, měla našpulené a bolavé od vší té akce. Líbilo se jí to.

Brzy už čekala u okna před pokojem na odvoz taxíkem. Přemýšlela, jestli tentokrát pojede sama.

Podobné poviedky