Večer chtíče a perverze

25. 11. 2023 · 1 587 zhliadnutí on_purpose

Prsty se intenzivně zařezávaly do páček brzd a pot stékal po jeho čele a pálil v očích. Těžiště držel vzadu, aby si kolo samo našlo cestu mezi nerovnostmi. Cesta se dávno ztratila a on kličkoval někde mezi stromy a kameny. Ale takhle ho to bavilo nejvíc. Ticho, klid, příroda, upocený, unavený. Spokojený. Ale dneska přibylo ještě pár dalších intenzivních pocitů. Očekávání, vzrušení, touha. Nadrženost, chtíč. Jeho mozek vnímal cestu z poloviny, druhá část se už viděla večer s ní.

Položil se gauč, sprcha počká, dát si jeden drink po sportu mu přišlo jako správný happy-end. Ani nestihl polknout, když se jeho mobil roztančil po desce konferenčního stolu. Displej se rozsvítil. Je tady. Dřív. Šikovná holka. Sprchu bude muset odložit, jen to ještě netušil, že do rána.

Nalil jí drink a sám sobě dolil druhou skleničku. Rum si uměly vychutnat oba. Tenhle warm-up fungoval perfektně. Užíval si její přirozenost, nenucenost. Její sexy provokativní výraz ve tváři. Její touhu po něm, její ruku, která se drze přesunula do jeho klína. Chytl jí majetnicky za vlasy a přitáhl její hlavu ke svým rtům. Zastavil její rty kousek přes svými.

„Otevři pusu“
Poslechla
„Vyplázni jazyk, kotě“
Poslechla. Věděla, co bude následovat. Nebránila se. Snad si to i užívala.

Plivnul jí do pusy. Měl to tak rád. Jeho rty se pak chtivě přisály na ty její. Líbali se, mazlili. Chvíli pevně stisknul její krk, zamezil přístupu kyslíku do jejích plic, aby pak povolil a jazykem ho touživě přejel od spodní části až k bradě. A výš, opět k jejím rtům. Opakoval tenhle jejich rituál několikrát. Důvěřovala mu. Věděla, že se mu může odevzdat.
„Tak se uklidníme, kotě“, nalil jim další drink. Ona se nadechla a snažila se vrátit svoje myšlenky do reality. Nalil si trochu tekutiny do úst, naklonil se k ní a předal jí ho. Byly opět v tom. Chtivém, energickém opojení, kdy neexistovalo nic než oni a jejich pocity, touhy, potřeby.

Její kundička už dávno zmáčela kalhotky. Měla na sobě ty, které jí koupil. Ty s otvorem. Musel toho využít. Jeho prsty se pomalu draly do jejího klína. Netrvalo to dlouho a podvolila se mu. Měl v ní celou ruku až po zápěstí. Šukal jí tak rukou. Držela, užívala si to.

Následující děj už byl v mlze pro oba. Opar vzrušení, touhy, perverze. Vzala si vysoký kozačky nad kolena na vysokém podpatku. Ty, co slušný holky nenosí. Natáhla si dlouhý latexový rukavice, kožený obojek na jejím štíhlým krku to perfektně podtrhnul. Šukali jako dva milenci, co se právě potkali. Divoce, spontánně, hrubě, chtivě. Proměnila se v jeho děvku, čubku. Mohl jí použít jak chtěl a věděl to. Šukali na všechny polohy, kůže na hlavě jí pálila, jak často svíral její vlasy a její krk na tom byl obdobně. Občas si udělali pauzu, aby nafotili pár fotek. Nabízivě mu pózovala v kurvoíznich pózách, provokovala ho, nastavovala se mu. Podal jí lackový catsuit, do kterýho se ráda navlíkla, kozačky na to.

„Chci tě jít vyvenčit, čubko“

Podala mu ruku na souhlas. Vysoký podpatky hlasitě klapaly po schodech, protínaly noční ticho. Vyšly na ulici. Její silueta pod lampou byla dokonalá. Opřela se o kapotu jeho auta, předklonila se. Hned by jí tady ošukal. Oběma bylo jedno, že je může někdo pozorovat z oken nebo jít kolem. Ale udržel se. Ne pro stud, ale aby mohl udělat pár fotek.

Další průběh už jen podtrhoval vzájemný chtíč. Sex, střídal hrátky, jejich těla se potily. V jednu chvíli položil její tělo stále ještě v catsuitu na postel a postavil se nad ní. Držela, čekala. Věděla. Teplý proud dopadal na její tělo, nohy, břicho, odhalenou kundičku. Fascinující pohled. Držela a roztírala si to po těle. Směs alkoholu a chtíče. Proč ne. Pokračovali v jejich fantaziích, o kterých si často psali. Jestli někdo zas bude tvrdit, že na amatérech se nedá seznámit, nechápe. Jemu se to povedlo v minulosti už několikrát. Jednou z toho byl vztah, párkrát příběh. Tohle bylo ale mnohem dál, než kdy zašel v minulosti. A chtíč neochaboval, naopak.

Usnuli v objetí, domazlení. Unavení. Spokojení.

Ráno se probudil dřív než ona. Pozoroval jí, užíval si její přítomnost. Její sexy křivky. Jeho tělo se začalo probouzet. Ranní nadrženost fungovala. Odhrnul deku a zabořil jazyk mezi její půlky. Kundičku ale vynechal. Dráždil, laskal, dral se jazykem do jejího zadečku. Probudila se. Nastavila se mu, sama si roztáhla půlky. Rád lízal její anál a ona to měla ráda, stejně jako on od ní. Ale tentokrát její zadeček patřil jemu. Vzal jí do náruče a obrátil její štíhlý tělo proti zrcadlu. Ležela na břiše. Jeho nejoblíbenější poloha. Nalehnul na ní. Naslinil si ocas a pomalu začal tlačit do její zadní dírky. Nespěchal. Tlačil pomalu, vnímal její reakci. Pomalu se v ní začal pohybovat, její anál svíral jeho ocas. Úžasný pocit, zbožňoval to. Potřeboval to. Intenzita přírazů se stupňovala. Šukal jí. Sama zvedla pánev proti němu. Jednou rukou jí dráždil kundičku, druhou rukou jí sevřel vlasy a zvrátil hlavu. Přímo proti zrcadlu.

„Podívej se na sebe. Jak tě šukám do zadku. Jak mi držíš. Jsi moje děvka. Prostě moje“

Jeho prsty se přesunuly z jejích vlasů do jejích úst. Držela. Zvedl se na rukou a drtil její tělo. Opřel se o její ramena, zatlačil její tělo do matrace a dál jí šukal do zadku. Bylo to sprostě brutální. Porno, který chce mít každý chlap. Vzdychala.

Pak přestal. Pohyby ustaly. Sevřel víčka k sobě. Soustředil se. Pak ucítil, jak z jeho ocasu proudí do jejího zadečku teplá záležitost. Piss měl rád, i když těch zkušeností příliš neměl. Ale teď a tady čůral do jejího dokonalýho zadku. Teď mu patřila. Věděl to. I ona…

Věděl o ní, o její minulosti málo. Jen to, co mu sama řekla. A někdy mu přišlo, že ne všechno bylo tak, jak mu podala. Ale už dávno lidi nesoudil. Neřešil. Respektoval lidi podle jejich chování, jednání. Uvažování.