Časová deprivace

26. 11. 2023 · 869 zhliadnutí on_purpose

Další z reálných příběhů dvou lidí, kteří se potkali tady a ani to vlastně neplánovali, nehledali. Ale prostě se to stalo. A zůstane to nezapomenutelný. A občas bolestivý, komplikovaný. Možná pro oba.

---

Ještě teď cítil její jazyk chtivě pulsující na jeho zadku. Jedna z jeho slabostí, kterou ona dokázala využít, vychutnat si. Snad se jí to vážně líbilo. „Líbí se mi vidět, co to s tebou dělá,“ tak to argumentovala. A vlastně mu bylo jedno proč, prostě si to užíval. Zadíval se spokojeně na latexový legíny na jejích štíhlých nohou. Pravý stehno neslo znaky čerstvýho umazání. Umazal je on, semenem. Když před ním poslušně klečela a kouřila ho. Hluboko do krku. Obličej zamazaný od slin, který jí ještě majetnicky roztíral po obličeji. Na poslední chvíli ucuknul a nechal semeno dopadat na její lesklý legíny. Oba sdíleli tuhle vášeň pro lesklý materiál. A umazání ho.

Potáhnul z cigarety. Seděla před ním nahá, jen v černých kozačkách na vysokým podpatku a kalhotkách. Tady na balkóně v pátým patře. Dost daleko, aby nemusela cítit stud, ale ne dost daleko, aby jí někdo nemohl spatřit. Měli před sebou ještě skoro tři hodiny, a i když se to zdálo jako hromada času, věděli, že tenhle písek rychle uteče. Chtěli oba ještě šukat, vyzkoušet pár hraček. Pak se mazlit, after care má svůj význam. A taky jí chtěl vzít na pozdní oběd. Nedá se plánovat. S ní vůbec. Divoká, spontánní, otevřená jeho perverzním choutkám, poslušná jemu.

Vzrušovalo ho, když její děvkoidní kozačky klapaly po chodbě. Ta její bezprostřednost, otevřenost, spontánnost. Vzrušovala ho i děsila zároveň. Děj dalších tří hodin byl stejně intenzivní jako všechny ostatní schůzky. Třeba jako když za ním přijela do kavárny a oznámila mu předtím sama od sebe, že bude v sobě punčochu. Zprávu pak dokreslila fotkou. Tohle byla prostě ona. A teď a tady se mu nastavovala v nejrůznějších polohách, na sobě latexový legíny a kozačky na vysokým podpatku. Šukal jí. Tvrdě až brutálně. Svíral jí krk. Sál její bradavky. Svíral její boky, zatínal prsty do jejího perfektního zadku. Bral si jí na všechny polohy. Legíny stažený pod zadek. Když to na něho přicházelo, vytáhnul ocas z ní a nahradil ho prsty. Měla to tak ráda. Prsty i celou ruku. Za chvíli měl obličej i hruď mokrou od ní. Stříkat uměla. Její orgasmy ho bavily. Bylo to jako opojná droga, kdy s dávkou roste chuť.

Pak dostala chuť otočit si role. Proč ne. Nejdřív vzala jeho tvrdej ocas mezi kozačky, honila ho podpatky. Parádní pohled. A následoval ještě lepší. Přitáhla si jednu nohu k sobě a olízala podpatek, naslinila ho. Pak přišla apokalypsa perverze. Přiložila úzký, dlouhý podpatek k jeho análu a pomalu zatlačila. Pomalu pohybovala nohou sem tam až měl v sobě celých těch dvanáct centimetrů. Nepřestala, šukala ho dál. Píchala jeho zadek podpatkem svojí kozačky. A bylo to dobrý. Zatraceně dobrý. Skoro jako když jí pak chytil, tvrdě hodil na postel, roztáhnul jí nohy, plivnul na místo, kde se pod legínami rýsovala její kundička a třel se o ní. Mokrá skvrna na kalhotech v místech jejího rozkroku se zvětšovala stejně jako jeho ocas. Musel to ale ještě vygradovat. Oba měli v hlavách zatměno. Pohlceni chtíčem a sexuální energií. Hranice už dávno padly. Ne tady a ne dnes. Už dávno. Udělala by pro něho prakticky cokoliv, on to věděl a bylo na něm udržet je. Ale tohle nebylo za hranicí. Určitě ne za tou jejich. Prostě se přestal hýbat a nechal svůj ocas ležet mezi jejími roztaženými stehny, na lemu latexu. Pak ucítil to uvolnění. A ona to teplo dopadající na její břicho a hruď. Roztírala si jeho moč po svém těle.

„Ale jo, ten oběd stihneme, kotě“