Červení mniši 2

8. 12. 2023 · 2 160 zhliadnutí Barlock

Červení mniši – II. Část

Má průvodkyně mě přivedla do menší místnosti. Prozradila mě, že ještě než půjdu do hlavního sálu, musím být připravená.

Sundala mi hedvábný šátek. Viděla jsem lavici, na které bylo nasazených několik dild v tělové barvě. Od menšího po největší velikosti. Bylo mi jasné, co mě čeká.
Nemusela mě pobízet. Také jsem odmítla gel, který mi podala. Byla jsem z té kuřby docela rozžhavená a myslím, že by nebyl potřeba, jestli mi rozumíte, jak to myslím.
Přišla jsem k lavici a podívala se na jednotlivá dilda. Byla ze slonoviny nebo z podobného materiálu. Pevná a s pěknými lesknoucími se žaludy. Vypadaly opravdově. Měly i žilkování.

Nasedla jsem si na nejmenší. Nebyl to žádný problém, zajel do mě úplně hladce. Stejně i druhý rozměr nebyl problém. Třetí už byl ale kratší ale měl velký žalud. Tak snadno již to nešlo. Po chvíli se mi jej ale podařilo dostat dovnitř. Krásně mi komůrku otevíral.
Další byl stejně široký, ale delší. Po předchozím jsem byla již otevřená, tak to celkem šlo dobře a dostala jsem ho dovnitř celého.
Předposlední už tak jednoduchý nebyl. Byl širší. Snažila jsem se ho opatrně dostávat dovnitř. Po kouskách se prodíral vpřed. Nakonec jsem ho dovnitř zavedla celého.
Zbýval poslední. Žalud byl stejně široky, ale vprostřed se začal rozšiřovat. Uf to asi nedám.
Takový macek. Pomalu jsem se začala nasoukávat. Tím, jak byl zahnutý, tak mě uvnitř plně zaplňoval a čím dál víc tlačil po celé délce. Nebylo vůbec místa. Začala jsem se kroutit abych jej do sebe dostala.
Moje průvodky mi nabídla znovu gel. Vyndala jsem ze sebe dvě třetiny a namazala jej. Šlo to o něco lépe, ale problém s mazáním nebyl. Moje kundička na takový průměr nebyla vůbec navyklá.

Moje průvodkyně mi prozradila, že je to nutné podstoupit. Někteří mniši jsou takto obdařeni. Není jich mnoho ale nevíme, jestli zrovna nebudu mít štěstí. Pak není prostor se dobývat a místo slasti jen strast, což nechtějí připustit. Když jsem si ji poslouchala, nabodnutá na toho macka, stále mě kus chyběl. Přišla ke mně a přiložila na mě ruce. Hladila mě po ramenou a jak jsem se nasouvala, zatlačila mi na ně. V tu chvíli jsem si sedla na doraz toho velkého dilda. Úplně jsem na něm visela. Jako kdyby na nějakém kůlu. Zvednout tu lavičku, budu s ním snad natrvalo spojená. Stal se mou součástí. Cítila jsem ho úplně všude. Má kundička řvala…pod tím tlakem, které po celé délce kundy didlo vyvolávalo. Takový pocit ještě nezažila. Má průvodkyně mi řekla, ať se začnu nadzvedávat a zase zajíždět. Pomalu jsem toho obra začala ojíždět a kundička si zvykala na obří rozměry.
Znovu mi dala průvodkyně ruce na ramena a řekla mi, že to stačí. Čeká nás ještě jedno cvičení.
Velmi podobné, ale o trošku níže. Polilo mě horko. Do zadečku jsem to s přítelem dělala párkrát, ale vůbec nám to nešlo. Má průvodkyně mi utěšila, ať se nebojím, že mi pomůže a budu připravená. Naopak že to bude moc příjemné.




Omyla jsem se a lehla si na postel. Má ochránkyně se ke mně přiblížila. K mému klínu a pohladila jej.
Tohle jsem neznala. S ženou jsem neměla žádné zkušenosti. Bylo to zvláštní a pocity se ve mně mísily.
Vzala si do ruky lahvičku lubrikantu a nanesla si jej na prst. Řekla mi ať se uvolním. Začala mi laskat lasturku a přejela jazykem k zadečku. Jak se jej jazykem dotkla, málem jsem slastí omdlela. Bylo to zcela něco jiného. Má řiťka se začala rytmicky stahovat, když jej jazykem přejížděla. Ke klitorisu a zase ke kakaové dírce. Má pomocnice mě tak přiváděla k šílenství. Kundička mi úplně opět tekla.
Po chvíli mě dlaní přikryla kundičku a prstem začala kroužit u vstupu prdelky. Pomalu vstupovala. Šlo to kupodivu hladce. Pocity byly zcela jiné, než když jsem se nabodávala kundičkou na dilda nebo na pyj mého přítele. Prodírala se pomalinku dovnitř. Po chvíli vždy zastavila. Trošku se vrátila a zase znovu šla prstem vpřed. Také s ním začala hýbat na strany. Bylo to zajímavé. Pomalinku jej vytahovala.
Opět si nanesla gel, ale tentokrát na menší dildo. Mělo tvar kuliček. Nebyly nikterak velké. Mohlo jich být tak pět. Víc ne. Trochu chladily.
Opět se dotkla mé dírky a začala kuličku zasouvat dovnitř. Jednu po druhé. Vždy když jedna zajela, počkala, aby si prdelka zvykla. Jak tam byla druhá kulička začala ji vytahovat. Nevytáhla ji ale celou. Znovu s ní zajela dovnitř. Pocity jsem měla smíšené. Takové zvláštní. Má průvodkyně rozkoší mi sdělila, že je to normální. Mozek posílá signály, které zná. Jenže tělo ne. Musíme takto chvíli ještě pokračovat. Jak dáme druhé větší dildo, mozek začne vysílat zcela jiné signály a ty potřebujeme. Začne vyplavovat do těla endorfiny.
Jak jsem měla čtvrtou kuličky uvnitř, prdelka si již pomalu přivykla na tyto nové neznámé pocity.
Začala mi jej vytahovat. A celý vytáhla. U poslední, když už byla skoro venku, zastavila a pomalinku jej vytáhla. Ne zcela. Stále se dotýkala vnějšku prdelky. Počkala až se nadechnu a v tu chvíli, jak jsem vydechovala mi jej začala zasouvat dovnitř. Už ne pomalu ale docela rychle. Každá kulička pěkně zajela.
Zatlačila a byla ve mě i poslední. Zastavila a usmála se. Lízla mi klitoris, narovnala se a začala mi prdelku projíždět. Začala zrychlovat. Mé tělo to začalo přijímat. Bylo to skvělé. Ani jsem si nevšimla, že jej vytáhla. Nagelovala posledního vetřelce. Dildo s žilkami a žaludem. Mělo i koule. Jiný materiál než dilda pro kundičku. Pevný, ale ohebný. Tělové barvy.
Začala mi jej zasunovat. Žalud šel docela dobře. No, než do mě zajel, zastavila a začala druhým prstem ruky kroužit kolem žaludu po mém okraji řiťky. Začala na ni tlačit. Až pak do měl zajel žalud. Neváhala a pomalu tlačila vpřed. Zhruba do jedné třetiny dila. Zastavila.
Měla jsem dildo v prdelce. Ne zcela, ale ten pocit byl prostě skvělý. Vůbec by mě nenapadlo, že to může být tak zajímavé. Průvodkyně se usmála. A začala dildem ve mně opatrně kroužit a vytahovat je. Cítila jsem žilky i žalud, jak mi obepínal zevnitř prdelku.
Začal ve mně rejdit a pohybovat se ve mně. Tentokrát už ne pomalu. Ale celkem rychle. Zajíždělo do mě a ven jako nic. Stále ale ne celý. No pomalu ale jistě se do mě dobýval a scházel již jen kousek.
Má pečovatelka zrychlila. Začala mě regulérně šukat do prdelky. Tempo ještě zvýšila.
Dildo jezdilo úplně na doraz a skoro celé ven. Bylo to šílené. Nemohla jsem nic dělat, jen se oddávat novým, bláznivým pocitům. Vytáhla jej ze mne a políbila kundičku. Usmála se a sdělila mi, že jsem skoro připravena. Čekala mě horká vana a konečně hlavní sál…..

Podobné poviedky