Smíšená trojhra

9. 12. 2023 · 3 321 zhliadnutí stormgatan

O tom, že Alenka sní o sexu se dvěma muži víme dlouho. Celkem neskrývaně mi nabízí, že by chtěla, abych jeden z nich byl já. Nejsem úplně proti, mohlo by to být zajímavé a ještě jsem tuhle situaci nezažil. Moje žena taky není proti, jen se při tom tam podivně usmívá.

Sedíme u Alenky. Jsem trochu nervózní. Žena je v klidu a docela se baví. Chce to vidět a slíbila Alence, že ji připraví. Sama se toho však přímo účastnit. nechce.

Zvonek. Všichni jsme na vteřinu "zmrzli", ale není cesty zpět. Alenka jde otevřít. Vchází vyšší muž kolem pětatřiceti let a představuje se jako Karel. Alenka mu naleje skleničku vína a chvíli povídáme. Atmosféra se trochu uvolňuje, ale nepřijde mi, že by to byl zrovna divoký mejdan.

Obě holky odchází do ložnice. Zůstáváme s Karlem v obýváku. Asi o dvacet minut později se objevuje žena ve dveřích, kompletně oblečená a sděluje nám, že Alenka na nás čeká. Podle lehkého ruměnce v její tváři jen já poznávám, že z dnešního večírku neodejde s prázdnou. Aspoň jeden orgasmus už prožila.

Alenka sedí na posteli a má dlouhý černý saténový župan. Stoupne si, lehce ho pootevře, jakoby náhodou, poupraví si ho. Satén rozvlní její vůni po pokoji. Velice jemně provokuje. Karel už je jen v džínách, já se pomalu svlékám. Brzy jsme oba nazí. Alenka sedí na posteli a lehce se dotýká našich pomalu tuhnoucích ocasů. Vždy jednoho z nás bere do úst a pomalu nás kouří. Toho druhého honí rukou. Když se jí zdá, že jsme připraveni, v rozmáchlém gestu shazuje župan a zůstává jen v černém prádle. Sedáme si k ní na postel. Lehá si a nechá se hladit, líbat a rozmazlovat. Její tělo se začíná rozpalovat. Kouří Karla a já ji lížu kundičku. Všímám si, že Alenka má v zadečku svůj kovový anální šperk. Chytá mě za vlasy a přitahuje si mou hlavu na prsa. Líbám jí bradavky a zasunuji péro do kundičky. Je žhavá a teče...

Pokládá Karla na postel a nasedá na něj. Mluvila o tom mockrát, chce v kundičce dva najednou. Nečekám a zasunuji. Chvíli trvá než se sehráváme, ale za chvíli je všechno v pořádku. Alenka je dost hlasitá, užívá si svůj sen.

Vyndávám jí šperk ze zadečku a cpu tam svoje péro. Alenka střídavě mručí blahem a řve z plných plic. Šukáme jí, co se do ní vleze. Občas jí plácnu po zadku. Vidím, jak ji středem zad teče kapka potu. Její kůže je úplně žhavá, ale Alča stále nemá dost a přiráží jak zběsilá. Zrychluje pohyb, je to k nevydržení. Chroptí v orgasmu. Pohyb se na chvíli zpomaluje, Alenka ho však zase rozjíždí. Už také dlouho nevydržíme. Alenka se posouvá a bere Karlovo péro do ruky. Karel mohutně stříká a Alča toho musí mít plný obličej. Stříkám na Alenčina záda. Semeno se tam míchá s krůpějemi potu.

Na scénu přichází moje žena. Je úplně nahá, jen v pase má uvázaný Alenčin černý saténový pásek od županu. Letmo pohladí naše vadnoucí ocasy a posílá nás s Karlem do sprchy. Karel je udiven. Já příliš ne. Když odejdeme z ložnice, dveře se zavřou a cvakne za námi klíč. Přes dveře ji slyšet dvojí kočičí vrnění.

Vůbec nepochybuji o tom, kdo byl režisérem dnešního podvečera. Ale stálo to za to!

Podobné poviedky