Jak porazit chlapa?

11. 12. 2023 · 1 384 zhliadnutí sugar_d

"Co to sakra je? Zase jsi mě porazil!"

Monika si přehodila kaštanové vlasy přes rameno, vrhla pohled na tabulku scrabble a zmateně zavrtěla hlavou nad tím, jak ji právě rozdrtil. Obrátila pozornost zpátky k Tomášovi, který seděl naproti ní u jídelního stolu, rozvalený na židli. Věnoval jí samolibý pohled, který ji měl rozčílit, ale jediné, co udělal, bylo, že ji povzbudil k úsměvu. S každou další hodinou si jeho společnost užívala víc a víc.

Její spolubydlící Jana odjela před pár dny na dvoutýdenní dovolenou se svým přítelem a informovala Moniku, že to bude romantický pobyt strávený převážně v posteli - spolu se spoustou dalších podrobností, které Monika nechtěla ani nepotřebovala vědět. Protože její pokoj bude prázdný, nabídla ho svému bratranci Tomovi, který byl ve městě na návštěvě u rodiny.

Monika se se Janou přátelila už léta, takže se s Tomášem několikrát viděla; ne tolik, aby měla pocit, že ho dobře zná, ale dost na to, aby zmizely rozpaky, které často přicházely při setkání s někým novým. Ani láhev vína, kterou dnes večer společně vypili, nebyla v tomto ohledu na škodu.

Bohužel bez ohledu na to, jak moc se snažila, snadno vyhrál první dva zápasy jejich série na tři vítězné. Následně jí galantně nabídl, že ji prohlásí za absolutní šampionku, pokud ho ve třetím zápase porazí, ale ...

"Jak jsi to udělal?" zeptala se.

Zvedl ruce v posměšné kapitulaci.

"Není to moje vina. Pořád jsem se snažil otupit sám sebe, abych ti dal šanci, ale tak hluboko prostě klesnout nedokážu."

Monika cítila, jak se v ní ozývá smích, i když se na něj mračila. Neměla vztah ani náhodný intimní sex s mužem už ... dost dlouho na to, aby si vzpomněla, že ji to stálo nějaké úsilí. Tomáš se svými kávově hnědými rozcuchanými vlasy a šedýma očima zářícíma pobavením představoval přitažlivý objekt. Měl na sobě modré tričko a jídelní stůl skrýval dlouhé, džínami potažené nohy.

"Myslím, že za to můžu jen já sama," řekla. "Nevypadáš moc chytře, takže mi to dodalo falešný pocit bezpečí."

Jednu nohu si na jídelní židli složila pod sebe a červené šaty ve stylu tílka si zastrčila kolem stehen. Zvuk Tomášova hlubokého smíchu k ní doléhal, když se natáhla přes stůl, aby sbalila hru. Celý večer se střídali mezi vyměňováním škádlivých urážek a flirtováním, ale teď už to dospělo do bodu, kdy si ani neuvědomovala, že to dělá.

"Chytrák. Na někoho, kdo vypadá tak sladce, máš překvapivě rychlou pusu."

Usmála se na něj, když smetla dlaždice z desky.

"To je jedna z věcí, které se na mně mužům obvykle líbí nejvíc."

Monika nevěděla, jestli ji k tomu přimělo mírné omámení z vína, nebo jen prosté zjištění, že je Tomáš fajn chlap.

Zvedla pohled s úmyslem pokračovat v narážkách, ale její oči se setkaly s jeho a náhle mezi nimi proběhla jiskra, při které se jí rozbušilo srdce. Udržoval spojení, trpělivě ji pozoroval a jí se zmocnil pocit touhy, jaký dlouho nezažila. Celý ten okamžik trval jen pár vteřin, ale stačil k tomu, aby v jejím žaludku vyvolal příval motýlů.

Naklonil se dopředu, aby jim pomohl sbalit písmenka, a svými pohyby rozptýlil podivnou náladu, která se na ně usadila. "Proč? " zeptal se. 
“Hm ... Proč co?" Netušila, jak se může tvářit, jako by se nic nestalo, když ona sotva dokáže dát dohromady dvě slova. 
"Proč se mužům líbí tvoje ústa?" Zvedl obočí a zdálo se, že ho nový směr rozhovoru pobavil. "Co s nimi děláš, že se k tobě pořád vracejí?" Zaplavila ji vlna erotických představ a slova, která volně plynula celou noc, se zadrhla. Zatímco si představovala, co by mu mohla udělat pusou, Monika nespěchala s ukládáním zbytku obsahu Scrabble do krabice a doufala, že když bude dostatečně dlouho otálet, přejde k jinému tématu a její srdce přestane tak silně bušit. Bohužel zvuk jeho tichého pochechtávání jí napověděl něco jiného.

Podívala se na něj a jeho úsměv jí pomohl zmírnit náhlé napětí. Monika přivřela oči a mrštila po něm jedním z dílků Scrabble.

"Přestaň si mě dobírat."

Zablokoval její útok rukama a ušklíbl se. "Nemůžu si pomoct. Jsi roztomilá, když se červenáš."

Její bledá kůže vždy spíše hořela, než aby se opalovala. Pihy měla i na kořeni nosu. Nebylo snadné ji přivést do rozpaků, ale když ji něco vyvedlo z míry, vždycky se to projevilo na její tváři.

Skutečnost, že jednoduchá otázka z jeho strany dokázala vyvolat tuhle reakci, ji překvapila. "Lidé mi vždycky říkají, že jsem roztomilá," řekla. "já ale nejsem."

"Nesouhlasím. Kromě toho jsi ještě něco."

Odsunul židli, vstal a kývl hlavou směrem ke kuchyni. "Vezmeme druhou láhev vína a příště tě porazím v kartách."

Monika odstrčila židli od stolu. Nebyla si jistá, jestli by jí to škádlení vadilo od někoho jiného, ale od Tomáše působilo jako zvláštní druh předehry. Vstala a posbírala jejich prázdné sklenice, bosé nohy jí po dřevěné podlaze podupávaly, když ho následovala.

“Tak ... co jsem ještě?" zeptala se, když se trousila do kuchyně. Věděla, že ta otázka nejspíš vyznívá zvědavě, ale nemohla to nechat plavat, když už s tím přišel.

“Hmm ..." Tomáš vzal z pultu červené víno a podíval se na ni, zatímco otevíral láhev.

“Inteligentní?” předběhla ho. 
Odšpuntoval zátku a gestem ji požádal o skleničky. Jednu mu podržela, aby ji naplnil.

"Mohla bys, víš ... mluvit trochu sebevědoměji?" Zasmál se, když láhev vyklopil.

"Dobře, inteligentní mínus otazník. Taky jsi vtipný.”

“Díky." Usmál se.

Z hrdla láhve vytrysklo víno a jeho prsty se obtočily kolem jejích, aby skleničku udržely v klidu. Nedokázala říct, jestli to byl záměr, ale pohled, který spolu předtím sdíleli, teď ve srovnání s jeho dotykem bledl. V místě, kde se setkala s jeho rukou, ji zamrazilo a musela bojovat s nutkáním přiblížit se k němu.

Nabídla zbývající sklenici a on ji uvolnil, aby ji naplnil. Jakmile postavil láhev na lavici, vzal si z její natažené ruky svůj nápoj a jejich pohledy se při usrkávání setkaly.

Během posledních několika hodin zjistila, že se na něj ráda dívá. I když její pohledy byly většinou letmé, pokaždé, když si ho prohlédla, našla něco nového, co ocenila. Puls jí přeskakoval, když si prohlížela husté řasy lemující jeho oči a nedbalé strniště na tváři. Když sklonil sklenici, její pozornost se přesunula k jeho rtům a pokušení naklonit se k nim a ochutnat je, ji téměř přemohlo.

"Ještě jedna věc," řekl a vypadalo to, že se snaží neusmívat. "Nevím, jestli to ze mě mluví jen alkohol, ale myslím, že jsi ... jak se to řekne? Sexy."

Sotva jí dal čas, aby si tuto poznámku uvědomila, odešel. Monika se za ním dívala, když odcházel z kuchyně. Věděla, že jeho poznámka o alkoholu v ní měla vyvolat smích, ale právě teď v sobě smích nenašla. Při zvuku jeho hlubokého hlasu, který ji nazval sexy, jí naskočila husí kůže. Vypila ještě několik loků vína a při polykání zavřela oči.

Nedalo se popřít, jak moc po něm touží. Hádala, že po jeho popisech a těch chvílích, kdy se jim tajil dech, nebylo příliš od věci předpokládat, že on cítí totéž. Jedinou otázkou teď bylo, jestli chce udělat první krok, nebo to nechá na něm. Znovu otevřela oči a usoudila, že jediný způsob, jak se rozhodnout, je následovat ho.

Její pohyby se zastavily, když si všimla, že stojí ve dveřích obývacího pokoje a tváří se pobaveně.

“Jo ... teď si k tomu seznamu přidám ještě zvláštní.” řekl.

Zamračený výraz, který mu vyslala, ztratil na působivosti, protože se snažila neusmívat. Monika k němu vykročila, aby oběma dokázala, že na ni jeho škádlení nemá žádný vliv, ale když ho chtěla obejít, zablokoval jí vstup do vedlejší místnosti.

"Zapomněl jsem se zmínit o své oblíbené věci na tobě.” řekl, přistoupil k ní a opřel ji o rám dveří.

Přiblížil se k ní natolik, že se jeho hruď téměř dotýkala její a díky své výšce se nad ní tyčil.

"Co je to?" zeptala se. Když se na něj podívala, tváře jí zaplnilo teplo. Jediná myšlenka, která v tu chvíli zastínila všechny ostatní, byla ta , jak moc chtěla, aby ji chytil a políbil.

Jeho pohled se přesunul z jejích očí na rty.

"Všechno, na co myslíš, máš přímo ve tváři." Věnoval jí vědoucí úsměv, pak se otočil a odcházel.

O hodinu později opět vybuchla. 
"Dobře, to je konec, vzdávám to.” Monika měla chuť zahodit karty přes celou místnost, ale místo toho je nechala spadnout na podlahu. Vždycky se považovala za skvělou hráčku, ale po dvou prohrách v “žolíkovi”, které se přidaly k jejím předchozím porážkám, jí došla trpělivost. Podívala se na Tomáše, který seděl vedle ní uvelebený mezi barevnými polštáři na jasně červené pohovce.

“V poslední hře sis nevedla úplně špatně,” řekl. “Stačilo trochu štěstí a dostala jsi mě."

"Díky, ale je jasné, že jsem dneska k ničemu."

Natáhl ruku, aby si na stolek odložil své karty.

"Nech mě hádat. To je další věc, která se na tobě mužům líbí."

Monika se usmála a narazila ramenem do jeho. Pozitivní stránkou celého zážitku byla rostoucí blízkost mezi nimi. Díky koketnímu škádlení a pocitu, že se jeho noha tiskne k její, se z toho vyklubala jedna z nejlepších nocí za poslední dobu.

Tomáš se opřel o pohovku, uchopil její ruku, otočil ji dlaní vzhůru a opřel si ji o tvrdý sval na stehně. Naklonila se k němu a uvědomila si, že je to poprvé, co se jí dotýká jen tak. Hladil její citlivou kůži a prstem ji objížděl kolem dokola. Ten vířivý pohyb ji hypnotizoval a na předloktí se jí zježily drobné chloupky.

Celou noc k tomuto okamžiku směřovali. Teď konečně přišel a jí se v očekávání zachvěl žaludek. Chtěla, aby napětí přerušil nějakým svým vtipem, ale on se stále věnoval jejich spojeným rukám.

"Vzpomínám si, jak jsem tě poprvé potkal.” řekl a věnoval jí krátký pohled. "Bylo to v den Janiných osmnáctin. Nafukovali jsme balónky na její oslavu a já se pořád rozptyloval, protože jsem se ti nemohl přestat dívat na rty."

Monika se pousmála, když si vzpomněla, jak bylo to odpoledne hektické, že si jeho zájmu ani nevšimla.

"Přemýšlel jsi o tom, že mě políbíš?"

"Ne, představoval jsem si tvou pusu přisátou na svého ptáka."

Jejich oči se setkaly a ona vyprskla smíchy. Zasmál se, obtočil svou ruku kolem její a přitáhl si ji na klín. Její kolena se rozestoupila a usadila se po obou jeho stranách, její hruď byla natolik blízko jeho, že cítila teplo sálající z jeho těla. Pocit jeho silných stehen vyplňujících prostor mezi jejíma nohama jí rozbušil srdce.

Sevřel její tvář v dlaních a přejížděl po ní pohledem. Humor té chvíle se vytratil a Monika zatajila dech, když se podíval z jejích očí na její rty.

"Představuješ si teď, jak tě kouřím?” zeptala se. Její hlas nabral chraplavý tón; hádala, že nebude trvat příliš dlouho, než ji hlas zcela opustí.

"Ne. Přemýšlím o tom, že tě políbím."

Změna nálady ji fascinovala. V jednu chvíli ji rozesmál a teď se přistihla, že od něj nedokáže odtrhnout pohled, přitahována něhou v jeho šedých očích.

Chytil ji zezadu za krk a přitáhl si ji blíž, až se její ústa srovnala s jeho. Sevřela ramena a nasávala každý detail, vděčná, že se teď dostali do bodu, kdy se může dívat, jak chce a nemusí se už tajit kradmými pohledy.

Tomáš se na ni lehce usmál a pak se dotkl jejích úst. Začal ji pomalu líbat, jeho rty byly měkké a teplé, jak ji vtahoval do tohoto okamžiku. Prsty se mu zabořila do vlasů a zavřela oči, aby si mohla vychutnat ten pocit. O tomhle okamžiku přemýšlela pořád dokola, ale teď, když se konečně pohnul, si uvědomila, že žádná z jejích fantazií se nemůže rovnat skutečnosti. Ochutnával ji pomalými doteky a rozsáhlým laskáním, jeho jemnost ji překvapila. Přitiskl dlaň na její páteř a jeho rty byly tak pozorné, že se jí z jeho péče tajil dech.

Polibek pokračoval a ona ucítila, jak jeho ruka sklouzla nahoru a chytila ji za hrst vlasů.

Kombinace jeho jemných úst a silného stisku ji donutila zakňučet. Přemlouval ji, aby ještě víc rozevřela rty a ponořil se dovnitř. Monika prudce vydechla nosem a přitiskla jazyk na jeho. Líbal ji dlouhé, líné minuty, jeho ruce ji udržovaly v klidu, zatímco jeho ústa ji vzrušovala nad únosnou míru.

Přerušila spojení právě ve chvíli, kdy to začínalo být zajímavé a ztěžka oddechovala, když přiblížila rty k jeho hrdlu. Loudala se mu po čelisti a okusovala mu ušní lalůček. Zvuk jeho tichého zasténání ji přiměl k úsměvu.

"Měla bych se držet zpátky a ztížit ti to, když jsi dnes večer vyhrál všechny ostatní výzvy.” řekla tiše.

Prsty jí prohrábl vlasy a přitáhl její tvář zpět k sobě.

"Udělej to tak, jak budeš chtít.” řekl a vtiskl jí polibek vedle úst.

Přenesla váhu a objevila bouli ukrytou v jeho džínách. Pomalu se třela o jeho rostoucí erekci a s potěšením vnímala jeho tiché vrčení.

Přesunul ruce na její široká stehna a dlaněmi ji hladil sem a tam. Jeho palce vklouzly mezi její nohy a sledovaly její hebkou kůži. Jeho dotek ji přiměl mírně roztáhnout ústa a zmocnil se jí pocit potřeby, který jí kradl dech. Koutek úst se mu zvedl, když ji pozoroval. Chtělo se jí usmívat a sténat zároveň.

Jeho palce se pohybovaly dál po vnitřní straně stehen a přibližovaly se k okraji jejích kalhotek. Otočil hlavu, znovu ji chytil za ústa a vlepil jí jemný, vlhký polibek. Odtáhl se a vklouzl rukama pod její šaty, aby ji pohladil po hladké křivce zadečku.

Monika potlačila smích a chytila se za lem šatů. Vyslala k němu poslední vyzývavý pohled, pak si přetáhla látku přes hlavu a odhodila ji stranou. Kaštanové vlasy jí spadly přes jedno rameno, hruď se jí zvedala a klesala s povzbuzujícím dechem. Čekala, že bude nervózní, když se poprvé po několika měsících takhle vystaví, ale způsob, jakým se na ni díval, jak jeho pozornost ulpívala na bílé krajce obepínající její ňadra a na kousku růžové bavlny mezi stehny, v ní vyvolal pocit, že je opečovávaná a podivně uvolněná.

"Potřebuju to sundat.” řekla a chytila ho za tričko.

Tomáš se naklonil dopředu a pomohl jí, pak ho odhodil na zem k jejím šatům. Jeho ruce se vrátily k její tváři, sevřely jí čelist a políbil ji tak smyslně, že se dožadovala dalšího. Když se konečně odtáhl, sotva dokázala zaostřit na jeho rysy.

"Jsi krásná," řekl a bříškem palce jí pohladil tváře.

Projel jí příval něčeho ohromně sladkého. Jestli ji chtěl tím komplimentem přimět, aby si svlékla zbytek oblečení, tak se mu to povedlo. Sáhla po zapínání podprsenky ve stejném okamžiku, kdy vyslal své ruce na průzkumnou misi. Při pocitu, jak jeho dlaně sklouzly dolů, aby ji pohladily v pase, její prsty při svém úkolu zmatkovaly.

Pobaveně si oddechl a políbil ji na ústa.

"Vidíš, co myslím tím roztomilým." Jeho ruce ji odstrčily stranou a jediným pohybem jí rozepnul podprsenku.

“Očividně máš praxi."

Zasmál se, sklonil hlavu a přejížděl rty po jejím krku.

"Instruktážní videa."

Monika si schovala vlasy za ucho a upřímně se zasmála. Podprsenka sklouzla po tenkých ramínkách dolů. Sledovala, jak se mu zvedá hlava, když uvolňuje košíčky. Dostavila se další vlna vzrušení. Jeho dlaně zaujaly místo podprsenky a začal jí masírovat ňadra.

Sevřela mu tvář, naklonila bradu a přitiskla svá ústa k jeho, aby mu ukázala hloubku své touhy. Ponořil jazyk mezi její rty, zatímco ji hladil a prsty dráždil její bradavky, dokud se v reakci na to nepohnuly její boky.

Monika se nad ním svíjela a třela se o jeho erekci. Jeho celá délka se neodbytně tlačila mezi jejími hladkými záhyby.

Na okamžik se od polibku odtrhl a jeho hlas vedle jejích úst zněl jako chraptivý šepot.

"Dokážeš se takhle udělat?" zeptal se. Mělce přikývla a pokusila se znovu chytit jeho ústa, ale on se odtáhl a zavrtěl hlavou.

"Udělej to. Chci se dívat."

Rychle oddechovala a kousala se do spodního rtu, zatímco po něm bloudila pohledem. Líbil se jí oheň v jeho očích, pevnost v čelisti, široká holá hruď ... Chtěla ho potěšit, jak jen to šlo.

"Jedna podmínka.” prohrábla mu prsty vlasy.

Přesunul ruce k jejímu pasu a pevně ji držel. "Řekni."

Monika se na něj vrhla a sledovala, jak se jeho oči plní touhou.

"Chci tě nahého."

Zasténal a dotkl se svými ústy jejích. Rty měl ještě teplé a vlhké od jejich posledního polibku.

“Tak oba.” řekl.

Nepotřebovala, aby jí to někdo říkal dvakrát. Monika z něj slezla, stoupla si mezi jeho rozevřená kolena a zahákla si palce za pásek bikinových kalhotek. Zadržela dech, když si je přetáhla přes boky a tlačila je, dokud jí nespadly ke kotníkům.

Díval se na ni, zatímco si stahoval poklopec, jeho pohled byl žhavý a intenzivní. Zvedl zadek z pohovky a svaly na břiše se mu napjaly. Vyschlo jí v ústech a pohled jí sklouzl k linii tmavých chloupků, která se ztrácela uvnitř jeho džín. Snažila se soustředit, překvapilo ji, že její sebeovládání už dosáhlo bodu zlomu.

"Máš skvělé tělo, Moniko."

Ach, Bože. To vůbec nepomohlo. Teplo ji zaplavilo jako fyzické pohlazení. Bradavky se jí stáhly do tvrdých malých pupenů a nohy se jí zachvěly.

“Díky." řekla a polkla, když si posunul džíny a boxerky ke kolenům. Objevil se jeho penis a ona musela na pár vteřin zavřít oči, aby se udržela.

"Taky se mi líbí tvoje tělo."

"Proto máš zavřené oči?” 
Zaslechla v jeho hlase humor a znovu je otevřela, aby zjistila, že ji pozoruje s něžným výrazem ve tváři. Teď už se svlékl a seděl před ní nahý. Nemohla od něj odtrhnout pohled.

"Tvé tělo se mi líbí až příliš.” upřesnila.

"Nic takového neexistuje.” řekl.

Tomáš k ní natáhl ruku a sevřel ji. Stáhl ji dolů do stejné polohy, v jaké byla před chvílí, jenže tentokrát, když se její nohy rozestoupily a usadily se, jeho penis přistál na kluzkém potůčku její kundičky. S holou kůží přitisknutou na holou kůži cítila každý jeho centimetr.

Zasténal a přitiskl jí dlaň na páteř, aby si ji přitáhl blíž. Druhou rukou ji objal kolem prsou a vzal její bradavku do úst. Monika mu sevřela vlasy a prohnula se v zádech. Pevně ji sál, pak po ní přejel jazykem a dlaní jí hnětl prs. Vzdychla, podívala se na něj a sledovala, jak jeho ústa pracují.

"To je tak boží pocit ... Nepřestávej."

Její boky klouzaly sem a tam a její kundička zanechávala na jeho penisu mokrý lesk. Z jeho vrčení ji mrazilo v zádech. Když se přesunul k jejímu druhému prsu, pevně sevřela jeho vlasy a přitiskla se blíž, aby prohloubila spojení. Jeho horký dech ji ovanul, když si do úst vtáhl její bradavku.

Toužila po tom, aby ho měla v sobě, ale chtěla vydržet, dokud to jen půjde.

Tomáš ji pustil a padl zpátky na pohovku. Hluboce zasténal, shrbil se v křesle a rukama spočinul na jejích stehnech. Podívala se dolů a uviděla, jak se mu na špičce penisu tvoří kapička vlhkosti.

Chytil ji za boky a silněji ji přitiskl ke své erekci. Jeho oči se setkaly s jejími a on prudce vydechl.

“Sakra." 
“Mmm ... ještě ne. Vypadá to, že jsem tě dostala do úzkých.” řekla a zněla mnohem sebejistěji, než se cítila.

"Teď chci, abys prosil."

Zaklonil hlavu a jeho tichý smích skončil sténáním, když se znovu posunula dopředu.

"Bože. Dej mi alespoň centimetr …" 
Naklonila se k němu a vtiskla mu jemný polibek na ústa.

"Je to mnohem víc než centimetr.” 
Usmál se na její rty a odhrnul jí vlasy z obličeje.

"Máš vůbec představu, jak moc se mi teď líbíš?"

Po všem, co dnes večer řekli a udělali, jí ta jediná otázka vrátila ruměnec do tváří. Skryla svou reakci tím, že ho políbila a beze slov mu dala najevo, co k němu cítí. Její boky pokračovaly v rytmickém klouzání a její kundička byla každou vteřinou vlhčí. Potřebovala ho v sobě tak moc, až ji to začalo bolet.

Když se její rty oddělily od jeho, posadila se dozadu, aby měl plný výhled na její tělo, a doufala, že ho to přiměje k tomu, aby se zlomil.

"Stačí, když mi to řekneš.” řekla.

"Řekni mi, že to chceš, a já hned sklouznu zpátky dolů a narazím se na tebe tak, že vyplníš celou mou chtivou kundičku.” Monika věděla, že jeho soutěživá povaha ho přiměje k tomu, aby si počkal, ale napadlo ji, že tentokrát by nad ním mohla mít navrch.

"Nikdy jsem si nemyslel, že bys dokázala hrát takhle nečistě."

Olízla si prsty a zvedla se od něj jen natolik, aby měla prostor proklouznout rukou mezi jejich těla. Její dlaň se ovinula kolem jeho penisu. Palcem přejela po špičce a vyslala k němu potutelný úsměv.

"Jen využívám svou moc, to je všechno.”

Zůstala ve zvednuté poloze, naklonila jeho penis k sobě a třela si jeho hlavičku o kundičku. Masírovala si jím klitoris a její vlnící se boky tento pocit ještě umocňovaly. Vzrušil ji tak, že by netrvalo dlouho, než by se takhle udělala.

Chytil se jejích stehen a oči se mu zavřely. “

“Mohl bych použít svou sílu a během dvou vteřin tě položit na záda."

Projela jí vlna touhy. Zalapala po dechu při té představě a strašně si přála, aby ji ovládl ... ale ještě ne.

"Ale neuděláš to," řekla udýchaně a znala odpověď ještě dřív, než tu otázku položila.

Otevřel oči, aby se setkal s jejíma, a zavrtěl hlavou. Přiložila jeho ptáka ke klitorisu a dráždila zduřelý pupen. Přitlačila a klouzala svým vlhkým klínem po hlavičce jeho penisu. Její orgasmus ji překvapil, když ji zasáhl. Vykřikla vzrušením, když jí první nával sevřel břicho. Bolest v jejím nitru nabobtnala a změnila se v příval mravenčení, které se jí šířilo tělem. Její pohled se spojil s jeho. Sledovala, jak se mu sevřela čelist. Volnou rukou se chytila za ňadro a vykřikla, jak sebou trhla v bocích. Zavrčel, když viděl, jak se rozpadá na kousky.

"Kašlu na to.” řekl. "Vyhrála jsi."

Tomáš ji chytil zezadu za krk, stáhl ji dolů a tvrdě ji líbal, zatímco do ní pronikl. Jedním hlubokým přírazem se do ní ponořil a jeho pánev se zvedla, aby se potkávala se jejím protipohybem.

Vydala ze sebe přiškrcený sten při jeho vniknutí, ohromená jeho sálavým teplem, jeho plností. Teď, když ho konečně měla v sobě, se jí zmocnila úleva. Chytil ji za krk a sevřel jí boky, jeho ústa jí při polibku drásala rty. Úplně se ztratil, ale jí se to líbilo - všechno.

Monika se k němu naklonila, ňadry se dotýkala jeho hrudi a její ruce se mu zamotaly do vlasů. Jeho vášeň ji nechávala v klidu. Tvrdě ji šukal, využíval její tělo pro své potěšení, stejně jako ona před chvílí využívala jeho.

Uvolnila ústa a olízla si spodní ret. Vtáhla vzduch a zachvěla se rozkoší, když vedle její tváře zasténal. Jeho strniště jí drásalo kůži, což jen umocňovalo příval pocitů. Uvolnil sevření na spodní části jejího krku a pevným stiskem ji od sebe odstrčil. Prsty se jí zaryl do boků, když ji tvrdě přitahoval proti každému výpadu svého penisu.

Přitiskla se k němu a stále cítila přetrvávající chvění po vyvrcholení. Sledovala změny v jeho výrazu a byla fascinována intenzitou jeho rysů. Celý večer byl tak uvolněný a plný humoru. Teď měl oči temné vzrušením, ústa pootevřená rychlými nádechy, které z něj vycházely. Prohlížel si ji a jeho pohled ulpíval na jejích prsou, která se chvěla do rytmu.

"Ježíši, já nemůžu ... šukat, nemůžu se držet zpátky."

Proudila jí rozkoš, chtěla víc a víc. Ruka jí vklouzla mezi stehna a energicky si třela klitoris. Sledoval, jak si druhou rukou sahá za tělo a noří se pod zadek, aby ho našla. Konečky prstů ho pohladila po koulích a její dotek ho přiměl znovu zaklít.

Chtěla se usmát, ale nedokázala se soustředit na nic jiného než na svůj orgasmus. Její kundička byla stále přecitlivělá a tak netrvalo dlouho a dosáhla svého. Vzpínala se proti němu boky a hnala se za uvolněním. Nejdřív to na ni přicházelo v pomalých, líných pulsech, které se stupňovaly až do valící se vlny, která se přes ni převalila a pohltila ji do sebe. Monika se stále třela a nakonec vykřikla a třásla se, až si myslela, že se rozsype.

“Pojď sem."

Tomáš ji chytil za lokty, přitáhl si ji k sobě a objal ji tak pevně, že se nemohla pohnout. Opřela se ústy o jeho krk a líbala ho, zatímco lapala po dechu.

Díky pevnému objetí se ještě víc zabořil do sedadla a zajel do ní. Síla jeho přírazů vyvolávala otřesy, při kterých skučela. Nepřestával, šukal ji dlouze a náruživě, dokud necítila, že už to nevydrží.

“Takhle ne.” vykřikla. Tomáš otevřel oči do široka, jakoby na něj právě dopadla tlaková vlna z vybuchlé bomby. Zmateně zíral a snažil se dál přirážet, protože byl téměř u konce.

Monika ho odstrčila, nechala ho vyklouznout a sesunula se na zem mezi jeho kolena, přičemž neustále udržovala oční kontakt. Hluboce oddechoval, netušil.

“Postříkej mě. Chci tě na své tváři, v puse, na jazyku.” Mírně zaklonila hlavu, usmála se a vyplázla jazyk.

Tomáš, jako nepřítomný duchem, vstanul a tyčil se nad ní jako hrdinská socha dekadentního umělce. Ztopořený penis chytil do své velké ruky a pokračoval honěním.

Monika si nabažila toho pohledu a pak převzala vše do svých rukou. Chytila ho pevně, držela si ho poblíž svého jazyka a honila ho sama, zatímco druhou rukou mírně drtila jeho koule. První výstřik horkého semene chytila do pusy a než se stihla olíznout, přišel další, který přistál na tváři. Tomáš stříkal, všechny svaly v těle zatnuté a vypadal, že se každou chvilku zhroutí zpět do sedačky. Monika spolkla první dávku, chytila ho oběma rukama za zadek a narazila si ho téměř na mandle. Párkrát přirazila a vymačkala ho do poslední kapky, když ho pak z její pusy vytáhl, ještě ho olízala, jako poděkování za skvělý večer.

Jak vzrušení pominulo, zavládlo mezi nimi ticho. Tomovo tělo se nad ní s povzdechem uvolnilo a jeho prsty ji hladily po vlasech. Monika dlouze vydechla, postavila se a snažila se uklidnit své smysly. Jejich lesknoucí se těla spočinula v objetí a ona stále cítila jeho chuť na jazyku.

Pokusila se odtáhnout, aby se na něj podívala, ale jeho paže ji pevně objaly a přitiskl si ji na hruď. "Neodcházej," řekl. "Chci tě tam, kde jsi."

Usmála se, políbila ho na krk a přitiskla si ohnuté paže k jeho hrudi, aby mezi nimi zůstalo teplo.

"Vím, že teď asi není vhodná chvíle se o tom zmiňovat," řekla, "ale konečně jsem vyhrála soutěž. Jen jsem na to chtěla upozornit."

Jeho ramena se pod ní pohnula v tichém smíchu a jeho hlava se otočila, aby jí mohl dát polibek na čelo.

"Předpokládám, že se budeme řídit obvyklými pravidly. Na tři vítězné?"

Zavrtěla se proti němu a pohybovala boky, až zasténal.

"Myslím, že je to fér," řekla.


Jeho paže se kolem ní pevně sevřely a Monika se rozesmála, když ji během pář minut přetočil na záda, přesně jak slíbil.