Kdesi v Mostě

11. 12. 2023 · 2 436 zhliadnutí sex2vec

Tonda zaparkoval kdesi na sídlišti. Řekl, ať počkám v autě. Měl jsem celou cestu zavázané oči šátkem. Pak jsme šli kousek k nějakému vchodu.

"Já bych tě rád odvezl zpátky, ale nemám čas tady čekat!" Řekl mi, když mě u vchodu přředával někomu cizímu. V chodbě byla cítit zatuchlina. "Jsme v paneláku?" Zeptal jsem se. "Drž hubu, co se staráš!" Zakřičel na mně neznámý. Slyšel jsem hlasité vybavování ve vyšších patrech, které se linulo přes chodbu. Vstoupili jsme do výtahu, který s pánem byl docela těsný. Najednou se výtah zastavil.

"Tak! Já se o tebe nechci prát s ostatníma, až se na tobě budou střídat, ale mám teď pnutí!" Řekl ten neznámý a dodal ať si kleknu k jeho rozkroku. "Ooooch, uhmmmm!" Vydal ze sebe zvuk, "Aby bylo jasno, já jsem bílý, ale ti cikáni se k tobě budou hrozně chovat, protože jsou rasisti. Otřel si své péro o můj obličej, než se výtah zase rozjel.

"Deváté patro!" Ozvalo se. Hmm, tak je to panelák. Ale to bylo v tu chvíli vedlejší, protože na chodbě byl neskutečný hluk. "Je vidět Podkovo, že jsi ho už ojel ty prase!" Přivítal nás chraplavý hlas neznámého, když viděl můj postříkaný obličej. "Já si ho beru na soukromáka jako první, ne abyste čuměli!" Nakázal jakýmsi povýšeným tónem. "Dobře Fotře, je celej tvůj!" Řekl kdosi a další neznámý mě táhl skrz celý byt do pokoje, který se zdál klidné místo v bytě. Teda hluk se aspoň ztišil, když zavřel dveře. "Tak puso!" Řekl jen, když si mě najednou přitáhl k sobě, jak mu pupek dovolil, aby mi vrazil nečekanou pusu. Z toho jsem odhadl, že už bude mít docela léta.

"Svlíkni se!" Řekl mi a já ho poslechl. Pak mně začal znovu osahávat. "Hmm, hmm, dobrý, ale péro takový průměr, koule dobrý, zadek, krása." Dumal chvíli. "Já ti fakt nevím, kam ti to semeno mám nastříkat dřív!" Řekl a hodil mě na postel. "Teď si tě trochu vychutnám!" Řekl a začal mě objímat. Pak mi začal jezdit pérem po obličeji a rtech. Chvíli mě šukal do pusy. "Moment!" Vykřikl, když se ozvalo zaklepání a někdo se ho ptal, jestli už může taky.

"Říkal jsem vám, abyste nečuměli!" Vykřikl směrem ke dveřím, zatímco mi pomalu přirážel do pusy. Dělal takové pomalé, zato prudké pohyby, v péru mu cukalo a asi se ještě nechtěl udělat. Každým pohybem ho zarážel do mého krku stále hlouběji. "Jo, je tam po koule!" Řekl. Nutno říct, že to nebylo nic moc, když tak chvíli odpočíval. Pak ho vyndal a vystříkal se mi na pusu. "Uff, to bylo super!" Řekl a plácl mě po zadku.

Pak nanesl gel, ale mohla to být indulóna. Pigloval mě snad hodinu, ale taky ne moc rychle. Doslova mě zavalil do matrace a drtil pod svou tíhou. "Huh, ufff, ufff!" Vydával zvuky, a když se udělal, chvíli se zase mazlil. Ale šátek mi sundávat neměl, protože vypadal fakt hrozně, a místnost vypadala tak, jak voněla. Na zdi byly staré tapety, v pokoji docela bordel.

"Asi se ti moc nelíbím co?" Řekl mi, když jsem si šátek znovu nasazoval, aby to bylo snesitelnější.