Kamarádky mají problém V

12. 12. 2023 · 2 178 zhliadnutí Pavelpanq

Pokračování

Madam dovedla dívky do kuchyně a poručila jim, aby nandaly jídlo jen pro ní a donesly ke stolu. Ta se zatím usadila ke stolu a čekala. Po chvíli Petra donesla jídlo na talíři a Nikola nesla pití. Položily vše před Madam na stůl.
,,To byla ale doba. Obě si klekněte a počkejte než se najím. Potom dostanete vy." Obě si klekly a čekaly. ,, Když Madam dojedla, odešla do kuchyně odkud donesla dvě psí misky a v nich jídlo. Položila na zem a koukla na své otrokyně.
,,Odteď budete jíst jako fenky! Tak polezte ať vám to nevystydne.'' Obě lezly po čtyřech k miskám. Nikola s Petrou pochopily co se po nich chce a jelikož byly vyhládlé tak se hned pustily do jídla. Moc jim to nešlo, což Madam ocenila smíchem a zároveň narážkama jaký to jsou špinavý fenky. Nebylo divu. Obě měly špinavé obličeje a vlasy. ,,Koukám že už máte prázdné misky, tak šup do koupelny. Dejte ruce před sebe, nasadím vám akorát pouta. To zvládnete se umýt i když máte spoutané ruce." Odvedla je do koupelny a zamkla za sebou. Dívky ze sebe začaly umývat zbytky oběda a následně i z vlasů. Jiný rozkaz nedostaly a tak si po umytí sedly na zem a opřely se o zeď.

Takhle seděly asi dalších 20 minut než pro ně přišla Madam. ,,Co to má být tohle?? Vy nevíte jak se čeká na Vaši Madam ? Okamžitě stoupnout! Já vás to naučím."
Vzala je za vodítka a vedla přes chodbu do mučírny, kde byl připoutaný, už vyčerpaný Honza. Obě za Madam cupitaly, ale už jim začínaly být vetřelci v zadečku a kundě. Když došli do mučírny, tak jim Madam sundala pouta na rukou.
,,Teď se celé svlékňete."Mezitím Madam šla osvobodit Honzu. Opatrně mu sundavala svorky z bradavek. Začal řvát do roubíku bolestí.
,,Ale no tak, snad tě to nebolí'' smála se mu. Obě dívky už byly jen ve spodním prádle, opatrně si sundaly kalhotky s dildy a podprsenky. Madam povolila hák co měl Honza a vytáhla mu ho z análu. Následně mu vyndala roubík.
,,Děkuji vám Madam že ste mě potrestala". Odpověděl Honza.
,,Nemáš zač otroku, teď se jdi umýt."

Honza odešel a Madam šla k dívkám. Ty čekaly už v naučeném postoji s rukama za hlavou a rozkročenýma nohama. Hladila je po prsou a občas zatahala za bradavky. ,,To stačí, lehňete si na záda tady na ten stůl." Ukázala Madam na široký a dlouhý stůl. Dívky si lehly a Madam jim každé zvlášť spoutala nohy a ruce za hlavou. Potom z pod stolu vytáhla provaz a připnula pouta k provazu.
Obešla stůl a stisknutím tlačítka se provazy začaly namotávat. Když byla Madam spokojená napnutím svých otrokyň tak přestala. Obě ležely napnuté jak struna.
Madam odešla ke skříni a přinesla dva kuličkové roubíky.
,,Otevřte pusy, nechci abyste mi tady řvaly." Poslechly a Madam jim nasadila a pevně dotáhla roubíky. Donesla si už rozhořené svíčky a začala obcházet dívky. Ty sledovaly co má Madam v plánu. Madam začala na jejich bříška kapat vosk. Pouta držela ale pevně a tak nebyla šance před kapkami uhýbat. Následně se Madam přesunula k prsům a bradavkám. První kapky dopadly na prsa a Petra sebou začala házet, to Nikola to snášela lépe. Jen zavřela oči a sem tam zafuněla do roubíku. Když už byly prsa i bradavky skoro celé pokryté voskem tak začaly kapky vosku dopadat na podbříšek a pomalu se blížily k jejich mokrým kundám. Kundy pod vrstvou vosku nebyly skoro vidět a Madam byla spokojená. Povolila provazy a rozpojila jim pouta na nohách. ,,Zvedněte se a stoupnout vedle sebe''. Madam si prohlížela svůj výtvor a hned dostala nápad.
,,Jste krásné a ten vosk Vám moc sluší, Teď po Vás ale chci abyste si ten vosk ze sebe sami sundaly. Berte to jako soutěž mezi sebou a ta která bude mít všechen vosk dole jako první bude mít dnes dovolený orgasmus. Poraženou zamknu do zítra vyplněnou do pásu cudnosti a až do večera bude spoutaná ve stodole. Myslím si že to je dobrá motivace, tak se snažte. Můžete začít." Madam se posadila do křesla. Nikola začala loupat vosk z kundy. Bolelo jí to, ale za chvíli ji měla čistou. To Petra začala u prsou a jak jí to bolelo, tak u toho brečela a slintala přes roubík. Sliny jí tekly a chtěla to vzdát. Po chvíli měla Nikola čisté bříško a pokračovala na prsa. To Petra byla teprve z půlky očištěna. Mezitím přišel do místnosti Honza. Madam mu ukázala na místo vedle křesla a hned si tam klekl. Nikola sundala poslední kapku vosku a koukla se hned hrdě směrem k Madam.

,,Tak máme vítěze, obě ste mi udělaly radost. Byla to pěkná podívaná. Ale pravidla jsou pravidla. Ty pojď ke mě a líbej mi kozačky. Ty otroku zatím dočisti tu kurvu neschopnou a klidně si jí připoutej. Stejně zůstane do večera svázaná." Nikola si klekla u Madam a ta jí vyndala roubík. Začala ji líbat kozačky.. Honza zatím připoutal Petře mezi kotníky k poutům rozporku a ruce k provazům visícím ze stropu. Moc jí ruce ani nevytahoval do výšky. To jen kvůli stabilitě, aby mu nespadla. Dočistil ji bříško a kundičku. Po vosku ji zůstaly krásně červené fleky. To samé i Nikole.
,,Hotovo Madam.''
,,Dobře, až do zítra bude za trest zamčená v pásu cudnosti a všechny díry bude mít vyplněné. Všechny hračky máš tamhle na stole. A ty mi vyzuj boty a masíruj mi nožičky." Rozkazovala Madam.
Honza vzal za stolu malý anální kolík, zacož byla Petra ráda a opatrně ho namazany lubrikantem zasunul Petře do zadečku. Skoro ho už ani necítila. Potom vzal 18 cm dildo a zasunul ji ho do kundy, to vše zajistil kovovým pásem kolem pasu a mezi nohama. Tím dildo zajistil aby nevyklouzlo.

,,Teď ji odpoutej a obleč si jí podle sebe, venku je docela chladno tak ať nenastydne." Honza ji donesl růžovou podprsenku, bílé tílko a růžové legíny. Odpoutal ji rozporku a provazy. Pouta na nohou jí sundal a počkal až se oblékne. Podprsenka jí pod tílkem prosvítala a legíny krásně kopírovaly její křivky. Na kotníky dostala znovu pouta a ty spojil krátkým ŕetízkem. Ruce jí spoutal za zády na těsno. Donesl dřevěnou tyč a prostrčil jí ji mezi ruce a záda. Připnul k obojku a trochu jí zvedl. To nutilo Petru být v předklonu. ,,Můžete jít, já se na ni přijdu za hodinu podívat." Honza Petru v předklonu s rukama skoro nad hlavou vedl že sklepa nahoru po schodech ke vchodu do domu. Odemkl dveře a vyšel s ní ven na dvůr. Petra zjistila že dům je obehnán vysokou zdí a tak tam není vidět. Vedl ji po čerstvě poslané trávě do od domu 100 metrů vzdálené stodoly.

Když vešli dovnitř tak se jí málem podlomila kolena. To nebyla stodola, ale další mučírna, sice bez bicích nástrojů a jiných hraček. Ale za to tady po stěnách visely všude provazy, ovladače od kladek ze kterých visely řetězy. hromady provazů. Honza povolil tyč, odepnul od obojku a Petra se tak mohla narovnat.
,,Jelikož je teprve jedna hodina odpoledne, tak začneme jen zlehka. Do večera dlouhá doba a Madam si s vámi chce dnes pořádně užít." Domluvil a za spoutané ruce jí dovedl k dece, kam ji donutil lehnout na břicho. Hladil ji po zadečku, stehnech a rukách. Potom se zvedl a šel pro provazy.
Svázal jí nohy pod a nad kolenama pevně k sobě. To samé pod a nad lokty. Povolil pouta a pevně spoutal zápěstí. Sundal pouta na kotníkách a spoutal provazem. Kotníky I zápěstí jí spoutal k sobě.
,,Tak tomuhle se říká svázáná do kozelce, doufám že se ti to líbí a užiješ si to. Madam za tebou do hodiny přijde. Zatím se měj." Odcházel a Petra řvala do roubíku. Házela sebou až se unavila a zůstala ležet na boku.

Honza došel do mučírny a tam Nikola masírovala Madam nohy v černých silonkách.
,,Petra je spoutaná jak ste si přála" řekl Honza a klekl si vedle Madam.
,,Dobře, svlékni se." Říkala Madam Honzovi.
,,Ty si vylez zatím tady" Řekla Nikole a ukázala na gynekologické křeslo. Nikola vylezla na křeslo, nohy dala do opěrek a ruce za hlavu. Madam ji ihned připoutala.
,,Teď ho Honzovi budeš kouřit." Honza přistoupil k Nikole a strčil ji ho do pusy. Po chvíli ho vytáhl a nechal si sát koule. Potom ji ho narval celého skoro až do krku. Až se zakuckala. Chytil ji za vlasy a šukal ji pusu. Madam si mezitím oblékla připínák a vystřídala Honzu.
,,Pěkně si ho nasliníš." A rvala připínáka Nikole do pusy.
Po chvilce jí vytáhla připínák z pusy a přešla ke kundě. Projela jí rukou a začala ji tlačit uměláka do kundy. Nikola tekla, takže to šlo skoro samo. Když byl v Nikole celý, tak ji Madam šukala celou délkou. Vždy skoro celého vytáhla a zasunula. Nikola vzdychala blahem.
,,Vráž ji ho do tý huby, kdo má poslouchat jak vzdychá." Zařvala na Petra a ten hned přistoupil k její puse a začal ji šukat pusu.
,,Vystříkej ji hubu a ty koukej všechno spolykat, jinak si mě nepřej." Řekla rázně Madam a začala rychleji přirážet.
Po chvíli se Honza blížil k výstřiku. Chytil Nikolu za vlasy a rychle přirázěl. Stačilo pár přírazú a stříkal ji až do krku. Když ji ho z pusy vytáhl, tak si olízla z koutku vytékající sperma. Celá za zatřásla a prožívala svůj dnešní první orgasmus. Madam nebrala na orgasmus zřetel a dál ji tvrdě šukala, dokud nepřišel druhý. Potom z ní vyjela a vrazila ji ho do huby očistit. Když byla Madam spokojená, přikázala Honzovi aby jí šel dodělat. Sundala si připínák a nastavila mu kundu. Honza ji lízal, šukal jazykem a po chvíli i Madam prožila orgasmus.

,,Teď Vás tady nechám odpočívat, jdu se podívat na tu čubku. Tebe si ale raději taky připoutám, aby si ji tady nešukal." Připla Honzovi na nohu řetěz a zackvakla zámeček. Řetěz byl připoután k oku v podlaze, takže se k Nikole neměl šanci dostat. Madam odešla a zůstali tam sami.

Ve stodole se otevřely dveře, Madam vstoupila dovnitř.
,,Tak jak si to užíváš ? První trest z 10 už máš za sebou." Usmála se. To Petra začala skoro brečet. Madam začala Petře povolovat provazy na rukou a vyndala ji roubík. Protáhla si ruce a pusu.
,,Prosím vás Madam. Nespoutávejte mě už, to hrozně bolí."
,,Drž hubu nebo to bude bolet ještě víc. Doufám že můžeme pokračovat, jsi připravena?"
,,Ano jsem, Madam". Odpověděla Petra.
,,Stoupni si tady k tomu sloupu zády a dej ruce nad hlavu." Madam si vzala židli a přivázala ji ruce ke sloupu na třech místech provazem. Rukama nemohla ani pohnout.
Další provaz Madam vedla nad a pod prsama. Mezi prsama ještě provazy svázala docela pevně k sobě dalším provazem až Petra sykla. Další provaz vedla dost pevně přes břicho.
,,Ještě nohy a jsem spokojená." Řekla Madam
Nandala ji na nohy pouta a k očkům přivázala provaz. Za sloupem v úrovni zad bylo velké oko. Madam si stoupla za Petru a pokrčila ji levou nohu vedle sloupu. Provaz přitáhla k oku za zády a pevně utáhla. To samé udělala i s druhou nohou. Petra visela na sloupu jen v obětí provazů.
,,To strašně bolí, povolte mi ty nohy, já spadnu." Řvala Petra. ,,Neboj, nespadneš. A neřvi, nebo dostaneš zpátky roubík." Reagovala hned Madam. Madam přešla před Petru a začala mačkat její prsa. Jednou rukou zajela i na kundu a zkontrolovala to i pod legínama. Přes legíny byl krásně vidět pás cudnosti. Po asi 5 minutách ji odpoutala nohy a spustila je na zem. Připoutala ke sloupu pod a nad koleny a také kotníky. Nasadila roubík, pohladila ji a odcházela.






Podobné poviedky