Dovolená v Piestanech

12. 12. 2023 · 2 511 zhliadnutí Baculka6102

Už je to víc jak půl roku to co sei na inzerát, že hledám zralou ženu přihlásila Miluška. Jde o opravdu už zralou babču (74), která má dost kilo navíc, ale to jí nevadí, aby byla pořád v sexu aktivní. Jen pro zajímavost nemá endoprotézou, ani vyndavací zuby do skleničky jak si někteří myslí. Scházíme se naprosto diskrétně asi tak 2x do měsíce a zůstávám celou noc až do rána. Přesto že je mezi námi značný věkový rozdíl (74-35), v sexu s tím nemáme žádný problém. Postupem času jsme zjistili, že nám na začátek nejlépe vyhovuje 69, já ležím na zádech Miluška je nade mnou, ani se moc na kolenou nezvedá, spíš na mě leží je sice silnější, ale nedělá nám to problém a já se krásně dostanu pusou k její kundičce a jazykem ji hezký projíždím od shora dolů a naopak. Po pár schůzkách jsem ji vyprávěl, jak mě přímo fascinovala, když jsem byl u ní poprvé, jak suverénně si lehla na záda roztáhla nohy co to jen šlo a nabídla mi kundu, ať si s ní dělám co chci. Na to se začala hrozně smát, prý měla v tu chvíli hrozně strach, co může čekat od takovýho úchyla, když tak mladý chlap chce lízat kundu starý bábě. Nakonec jsme spokojený oba a oběma to tak vyhovuje.
Vyrážíme spolu na dovolenou, máme zaplacený týden v lázních Piešťany, bývalý hotel ROH, ale už modernizovaný a i s dostatečným wellness. Při příjezdu jsme zažili trochu komplikace, měl jsem objednaný pokoj s velkou manželskou postelí, ale dostali jsme pokoj s dvěma samostatnými lůžky. Sice je dali k sobě, ale pohodlný to rozhodně nebylo. Bylo dost dohadování a vysvětlování, že takový pokoj rozhodně nechceme a trval jsem na objednaném pokoji s postelí. Paní recepční napřed pořád nechápala proč pořád požadují výměnu pokoje, až jsem se jí zeptal, že jako vdaná žena chápe výhody manželské postele proti samostatným lůžkem.Dost dlouho ji trvalo pochopit, na co já s Miluskou potřebujeme manželskou postel. Držela v ruce naše občanky a porad nechápala nač potřebujeme širokou manželskou postel. Když jsem jí řekl pravý důvod zrudla snažila se omluvit a konečně mi dala klíče od toho správného pokoje co jsme měli objednaný.
Na nic jsme nečekali a hned jsme postel vyzkoušeli. Asi třetí den nás dopoledne překvapil déšť a vrátili jsme se už dopoledne na pokoj, mokré bundy a boty jsme dali sušit na balkon a chvíli že si odpočineme na pokoji. Moc dlouho nám to ale nevydrželi a za chvíli jsme si začali užívat. Co čert nechtěl zapomněli jsme na úklid a nedali si cedulku na dveře "nerušit". Užívali jsme si šedesatdevitku , leželi jsme na posteli, já na zádech hlavou ke dveřím, ale vzhledem k tomu že jsem měl hlavu mezi stehny a věnoval se její kundičce,neslyšel jsem nic a Miluška byla zády ke dveřím a věnovala se taky své činnosti. Asi až za chvíli jsem zaznamenal nějaký pohyb u dveří a tam stála paní pokojská připravena na úklid. Nevím kdo víc byl překvapený paní něco povídala já vůbec neslyšel, přestal jsem lízat a vybídl jsem Miluskou aby se zvedla. Oba jsme klečeli na posteli celý rudý, proti nám u dveří stála paní pokojská a dřív než jsme ze sebe dostali trapnou omluvu,nás dostala pokojská dotazem zda se může na nás chvíli " pozerat". Miluška si klekla čelem k ní a já ji začal šukat zezadu, chvílemi jsem to střídal a probíral jsem ji ty volně vysici kozy a pak zase ji držel za pěkný boky a zezadu jsem ji projížděl kundu. Protože jsme už šukali spolu ráno, nebyli jsme hned hotový a ani jsme nepostřehli, kdy paní pokojská odešla. Zřejmě si to nenechala při sebe, protože u večeře si nás přišli prohlédnout snad všichni zaměstnanci hotelu. I pan šéf kuchař se nás přišel zeptat, zda jsme spokojeni se servírovaným jídlem, aby si nás taky prohlédl.Protoze se to dozvěděli i někteří hosté využili jsme i místního wellness, především finskou saunu, aby to nebyly jen řeči, ale aby to viděli i na vlastní oči. Pár lidí se na nás dívalo přes prsty a někteří nám otevřené fandili a nebály se nám to dát i na jeví. Zbytek dovolené přiběhl v pohodě bez nějakých komplikací. Domu jsme oba jeli ušukaný, ulizany a překouřený, ale opravdu spokojený.

Podobné poviedky