Největší ze všech darů

12. 12. 2023 · 1 759 zhliadnutí Angelface1


Je zima, všude romanticky bílo a při světle pouličních lamp to skoro vypadá jako by se z nebe sypalo zlato. Září a leskne se , ale na dlani se rozpouští a teče ….. úplně jako já. Při pomyšlení na to co mě čeká taju a vlhnu tak, že ani sníh se mi nevyrovná. Byl mi vybrán - ON- milenec na jednu noc. Viděla jsem foto, ale… jaký bude? Bude něžný nebo rázný? Jak bude líbat ? Jak bude chutnat a vonět? Jaké to s ním bude doopravdy?
Slyším kroky pak nic, ticho a krátké zaklepání. Podlamují se mi kolena. Plna očekávání jdu ke dveřím a otvírám…
Stojí tam - vážně muž s velkým M - ne o moc vyšší než já, široká ramena ,sebevědomý postoj a malinko nesmělý úsměv na tváři. Nervozita z počátečního setkání mizí a s ní i obavy , jakou konverzací začít( jako by byla nějaká jiná , než trapná). Přichází totiž ke mě , zavírá za sebou dveře a se slovem AHOJ mi bere tvář do dlaní a začíná mě líbat. Úplně mi vezme vzduch z plic a můj rozum se se mnou loučí. Zaplavuje mě pocit dotýkat se ho všude najednou. Ruce nám kloužou po tělech , jako by se dlouho znala , ale nesměla k sobě. Líbám ho na krk , jazykem kroužím kolem bradavky a konečně se dostávám k jeho péru (je oholený což je báječné),sladký a úplně tvrdý. Chytám ho za koule a nemůžu se nabažit toho jak chutná. Sklání se ke mě , zvedá mě a odnáší na postel. Pokládá mě na záda a rozevírá klín. Hladí mou kundičku a líbá stehna a bože…. dotýká se jazykem TOHO místa . Krouží okolo a co chvíli olízne i obě moje “ horké a toužící dírky” ….. chvílemi úplně zapomínám dýchat. Otáčí mě na břicho a líže mi zadeček . Prsty vniká do mojí broskvičky a já už jen velmi špatně ovládám hlasitost svých vzdechů. Nedá se to vydržet , ale zároveň nechci udělat vůbec nic , aby přestal. Otáčí mě zpět a já vím , že i on má co dělat aby se alespoň trochu ovládl . V těch vlnách slasti ,v kterých jsem se topila jsem si nemohla všimnout , kdy přesně si nasadil kondom- ale teď ho má- kouzelník a vniká do mě…. hledí mi očí … pomalu přiráží … chytá mi ruce nad hlavou a jeho pohled se začíná mlžit. Sténá se mnou a dostává se tak hluboko , že zadečkem masíruju jeho koule. Začínají mnou zmítat orgasmy . Jeden, druhý…. Třetí… už je nepočítám a on musí chvílemi zpomalovat , aby nezkrátil ty slastné chvíle o víc než musí. Prosím ho, ať si sundá kondom a postříká mě … neváhá … přesně ví co a v jaký okamžik udělat . Jeho horké a sladké semeno tryská … konečně se ho můžu dotknout. Tak hladké a klouzavé…chci ho cítit všude. Na kundičce na břichu na prsou…. Beru si ho do pusy… chci cítit jeho chuť … a otřásá mnou poslední , ale nejsilnější vyvrcholení …. Padám na postel a on se obléká a s úsměvem , teď už vůbec ne nejistým, odchází. Pomalu procitám , a abych uvěřila , že to nebyl jen sen pohladím kundičku. Ne , sen to opravdu nebyl , je celá mokrá a vláčná ,horká a použitá…..
Opět se otvírají dveře a vychází můj manžel . Těžce se mu dýchá a špatně se mu mluví … jak je nadržený. Stačí jeden pohled , aby se ujistil , že jsem si svůj dárek užila do poslední kapky. Svléká si kalhoty a sklání se aby ochutnal tu cizí chuť a aby dosucha vylízal tu ošukanou kundičku. A mnou opět otřásá zemětřesení za zemětřesením. Vůbec se neovládám ,něco tak silného jsem ještě nepoznala . Vniká do mě a pocit slasti se snad stokrát nádobí… oba jsme na vrcholu blaha a pokud by to šlo, nikdy bychom nechtěli přestat. ….už …už ….stříká …na kundičku na zadeček a nakonec ho strká naposledy dovnitř. Tím vrcholí mé finále, při kterém si musím držet srdce ,aby mi nevyskočilo z hrudi … úžasné, božské, nezapomenutelné … dar který ukradl vítězství všem darům a to nám oběma !!!!


P.S. Jak moc se Vám povídka líbí smíte směle vyjádřit kreditem.

Podobné poviedky