Prdelka

12. 12. 2023 · 2 294 zhliadnutí Gregory8401

Byl krásný letní večer a my, já a prdelka jak jsem něžně oslovoval svou přítelkyni, jsme vyrazili tančit do altánu na Grébovku.
Prdelka patřila mezi ty ženy, které nenosí kalhotky. Jsou to ženy, které své tělo dobře znají a mají ho rády. Mají ho rády natolik, že jsou ochotny se podělit o pohled na něj. Zcela neomylně najdou pohledem ty kteří si všimnou jejich nabízené nahoty. Pro ty pak připraví své představení.

Prdelka měla na sobě krásné červené šaty s bílými puntíky a střevíčky na vysokém podpatku. A to bylo vše… Tedy pokud nepočítám malé psaníčko které si nesla v ruce. Věděl jsem to, byl jsem u toho, když si je oblékala.
Z koupelny přišla nahá vykoupaná voňavá a neskutečně krásná. Podívala se na mě tím sví veselým pohledem a když v mé tváři uviděla touhu se na ni okamžitě vrhnout, zvedla prst a řekla ne ne. Teď ne. A neodolatelně se u toho zasmála. V tu chvíli jsem neměl sílu jí odporovat.
Vklouzla do šatiček a otočila se ke mně zády, abych jí pomohl se zipem. Nadzvedla si své dlouhé vlasy. Mé oči sjeli od jejích vlasů přes dlouhý štíhli krk po zádech až dolů k oblinám zadečku, který zatím vykukoval z rozepnutých šatiček. Jezdec zipu ovšem tuto krásu schoval za jemnou látku.

Narozdíl od prdelky já nepatřím k vášnivým tanečníkům a tak jsem si našel místo s dobrým výhledem, abych si mohl tento večer užít i já. Věděl jsem jaké představení se chystá. Přišli jsme mezi prvními, a tak se mi podařilo najít místo, které mi nabízelo výhled na celý taneční parket. Objednali jsme si lahev vína a než se začalo tancovat stihli jsme ji při příjemné konverzaci vypít. Víno nám stoupalo příjemně do hlavy a má partnerka se začala na židli kroutit v rytmu hudby. Šli jsme tancovat. První tanec patří mě. Hned od prvních tónů bylo jasné, že její kruhová sukénka, která i v klidu zakrývala sotva polovinu stehýnek dá náhodným pozorovatelům možnost k nahlédnutí až na její holý zadeček.
Ona to moc dobře ví. Ví že bude ukazovat a ví co bude ukazovat, nikdy nechce ukázat vše. Nějaké tajemství si musí nechat později pro náhodného pozorovatele nebo pozorovatelku. A tak ukazuje jen kousíčky z oblinek zadečku. A pozorovatel čeká na další otočku v bláhové naději, že třeba proud větru, který se spojí s pohybem ženy, jí překvapí a sebere ji kontrolu nad situací a poodhalí ještě něco víc. To se občas stane a v tu chvíli má pozorovatel možnost zahlédnout celý zadeček, který se mu při takové souhře náhod na okamžik ukáže v celé kráse. Mozek v tu chvíli pracuje jako fotoaparát, který přesně ví, jaký okamžik zaznamenat. A hlavně uchovat. Uchovat do trvalé paměti.
Tanečník má jasný úkol. Musí zajisti ženě volnost pohybu, tak aby sama mohla řídit co má být vidět. A zároveň je povinen zajistit aby nikdo nezahlédl její klín. Tu svatyni, která v tu chvíli patří pouze jeho stehnům, o které se jen tak mimoděk lehce tře.
Tento ze začátku náhodný dotek s partnerovo stehnem je pro ně velmi vzrušující. Její odhalený klín který před světem chrání pouze tenká látka sukničky se dotkne stehna tanečníka a v tu chvíli jimi projede elektrický náboj vzrušení. Takže z lehkého a náhodného doteku se stává silnější a cílený. Cítím, v ní toto elektrizující napětí, které v ní narůstá a vím že teď ji musím vypustit.
Tyto ženy nemůžeš mít sám pro sebe. Musíš se o ně umět dělit a dát jim prostor pro jejich exhibici. Ta je pohání a vzrušuje. Proto si jdu sednout a jí nechávám na pospas tanečníků, kteří sledovali náš předváděcí tanec. A ona září a užívá si zájmu, který vyvolala. Sedím a pozoruji ten rej zvedajících se šatiček a vykukujícího zadečku. A přestože se snažím stejně jako i ostatní pozorovatelé víc než jen oblinky zadečku se mi zahlédnou nepovede.
Mezi jednotlivými tanci se ke mně vrací a upíjí víno, které zjevně snižuje její už tak malý ostych.
Tanečníci zasouvají své nohy co nejhlouběji mezi její a doufají, že se oni její klín otře a ten stále častěji a intenzivněji naráží na jejich nabídnutá stehna. Postupem času se osmělují i ostatní tanečnice. Kroutí zadečky a zvedají sukénky a mě se nabízí směsice rozevírajících se výstřihů kde lze zahlédnout prsíčka přidržovaná k tělu krásnými podprsenkami a nebo i bez nich a vykukujících zadečků, které ukazují kalhotky, tanga a dokonce stejně jako u mé partnerky i holé prdelky.
I já pociťuji účinky vína, které tak rádo uvolňuje zábrany a zcela bez skrývání se po všech těchto nabízených kouscích těl dívám. V mozku se mi skládají do obrazů nahých tančících dívek. Tento obraz mě vzrušuje tak, že už nedokáži dále jen tak sedět a jdu si pro prdelku.
Okrádám jejího tanečníka o privilegium jejích doteků a schovávám ji ve svém náručí. Přitiskne se na mé tělo a zhluboka oddechuje. Přestáváme vnímat okolí a hudbu a pomalu se jen tak ploužíme někam ke kraji. Má ruka zabloudí pod lem její sukénky a naráží na holou kůži jejího stehna. Je horká a hebká. Nebrání se mému doteku a to mi dodává odvahy a já pokračuji po stehýnku výš a výš až narazím na oblinku holého zadečku.
Zvedá hlavu z mého ramene a koukne se mi do očí.
„Jestli budeš pokračovat ještě kousek, nabídneš můj zadeček očím všech okolo.“ Řekne.
„Vadí ti to?“ Zeptám se
Místo odpovědi mi vrátí hlavu zpět na rameno.
Má ruka přejíždí po oblině jejího zadečku až nahoru na záda, spolu sní se zvedá i opona kterou sukénka tvoří a její zadeček se díky tomu objevuje na scéně, tentokrát na scéně ne jejího, ale mého divadla. Vystupuje v celé své kráse a ukazuje se všem kteří se chtějí podívat. Všem, kteří dosud měli možnost zahlédnout pouze kousky náhodně a přitom řízeně ukazované prdelky. Pro všechny, kteří až dosud nedokázali identifikovat jeho nahotu. Všem těm jsem ušetřil bezesnou noc při přemítání nad obrazy, které jejich mozek zaznamenal a ze kterých tato holá skutečnost nebyla vidět.
Cítím, jak se jí zrychluje dech. Nahota na veřejnosti jí vzrušuje. Tančíme pomalu v kruhu tak aby si ji mohli všichni prohlédnout.
Po chvíli opět zvedne hlavu z mého ramene.
„Nepůjdeme si na chvíli sednout?“
Souhlasím a spustím závěs sukénky a ta padá a zakrývá jeviště na kterém byl hlavním hercem její nahý zadeček. Vyrazím k našemu stolku, ale ona mě zastaví. Otočí se směrem k vinici a kývne směrem k uvolněné lavičce. Hned poté tím směrem vyrazí a mě si vede za ruku přes celý parket. Vycházíme pár schodů a ocitáme se na terase mezi keříky vína.
Ty sice částečně lavičku kryjí, ale i tak je na ni z mnoha míst na tanečním parketu vidět. Vůbec nepochybuji o tom, že si toto místo vybrala pro své divadlo. Jako odplatu za to mé.
Posadila se na ni a já vedle ní. Na nic nečekala a začala mě vášnivě líbat. Mé vzrušení bylo obrovské a já myslel, že můj úd protrhne látku kalhot a vystřelí ven. Měl jsem její jazyk hluboko ve svých ústech kde se proplétal s tím mým. Její ruka neomylně zamířila k mému údu a začala ho laskat přes látku kalhot. To jí dlouho nevydrželo a tak našla zip mého poklopce, který jí nečinil žádný odpor a ochotně se od ní nechal rozepnout. To umožnilo aby ven vyskočil můj zcela ztopořený a napnutý penis.
Sklouzla z lavičky a klekla si do trávy tak aby mě zakryla svým tělem a hlavu sklonila ke mně do klína. Chvíli tam jen ležela a já cítil její dech na jeho hlavičce. Pak si mě vložila do úst. Podíval jsem se seshora na ní a viděl jsem, že její vyšpulený zadeček je zpola holý. Musela to vědět i ona. A vzhledem k tomu, že jsme byli o něco výš než byl taneční parket, nabídla pozorovatelům většinu svého holého zadečku. Pod kterým mezerou mezi stehýnky vykukovala její mušlička. Nabídla ji jako odpustek všem zvědavcům, kteří by nás chtěli rušit. Netrvalo dlouho a mé vzrušení přemohlo mou vůli. Snažil jsem se ji zastavit, ale nenechala se. Jen zvedla hlavu koukla se mi do očí a pak jen lehce zrychlila pohyb po těle mého údu. Každým dalším přiražením jí má hlavička zajížděla hlouběji a hlouběji. Zastavil jsem ji hlavu oběma rukami a v tu chvíli jsem vypustil své sperma. Nepohnula se ani o kousek a nechala mě vychutnat si ten pocit vyvrcholení v teple jejích úst.
Přesto, že můj úd už dávno dostříkal celou dávku, stále mi ho držela mezi rty. Jak z něj pomalu odtékala krev a on vadl, udělal jí v ústech místo a ona ho využila k laskání jeho hlavičky jazykem.
Pomalu jsem začal přicházet k sobě. Rozhlédl jsem se. Většina přítomných si nás nevšímala a věnovala se tanci a povídání. Přesto se našlo pár lidí, kteří nás pozorovali. Všiml jsem si jednoho páru, kde on se věnoval jejím ňadrům a ona koukala na holý zadeček mé partnerky.
Mezitím se prdelka zvedla a posadila se vedle mě na lavičku. I ona si prohlédla okolí, aby zjistila zda její představení vzbudilo očekávanou pozornost. Její pohled se neomylně zastavila na oné dívce. Přestože ji při tom nemohla vidět, věděla, že jí pozorovala. Naklonila se ke mně a zeptala se.
„Všiml jsi si té dívky, která na nás kouká.“
„Ano, dívala se celou dobu na tvůj holý zadeček.“ Odpověděl jsem.
Prdelka se na ní ještě chvíli koukala a pak zvedla nohy. Položila je na lavičku tak, že kotníky měla roztažené na šířku svého zadečku a kolínka dala k sobě pod bradu, kterou si jimi podepřela. Tím vznikl trojúhelník který pozorovatelce zcela jistě nabídl výhled přímo do její mušličky, která se jen stěží mohla schovat mezi jejími stehýnky. Pozorovala přitom zda svým pohledem uhne. Neuhla…
Chtěl jsem se jí začít věnovat, abych jí vrátil to co mi před chvílí půjčila. Ale zarazila mě.
„Počkej chvilku.“ Špitla a dál pozorovala onu dívku.
I já jsem koukal co bude dál.
Jejich oči se setkaly, již nebylo pochyb o tom, že se na nás dívá.
Její přítel se dál věnoval laskání jejích ňader a líbání jejího krku.
Prdelka přešla do útoku. Našla pozorovatele a rozhodla se mu přichystat představení. Pomalu začala roztahovat kolínka a tím i rozevírat rtíky její svatyně, která až dosud skrývala své nitro. Dívce pozorovatelce se viditelně zrychlil dech. Její partner dosud nezaznamenal kam se dívá a myslel si, že její vzrušení má pod kontrolou on sám. Ale to nebyla pravda.
Roztažené nožky mé prdelky už nabízely pohled na její vnitřní lístečky. Prsty si je roztáhla a tím se uvolnila cesta až do jejího nitra. Jednou rukou si držela vnitřní rtíky jakoby se bála, že by mohly zakrýt to nové jeviště její hry. Prstem druhé se začala hladit.
Dívka se opřela o sloup držící střechu tanečního parketu. Na chvíli zastavila svého přítele a zcela zbavena zábran, které zmizeli vlivem vypitého alkoholu a zároveň pozorováním neobvyklé podívané, chtěla i ona uvolnit svou svatyni ze sevření toho kousku látky svých kalhotek. Šáhla pod sukni a sundala si své kalhotky. Stáhla je přes obliny svého zadečku a nechala je spadnout po nohách ke kotníkům.
Její přítel na ni nevěřícně koukal. Chvíli jsem se bál, že se této situace zalekne a ukončí své něžnosti. Ale to se naštěstí nestalo. Zahleděn do své hry neviděl tu naší. Sedl si na bobek a sundal jí ty kalhotky ze střevíčků na kterých přistáli. Pak si je jako trofej schoval do kapsy.
Mezitím se prdelky prst zanořil do mušličky tak hluboko, jak mu to jeho délka umožňovala. A pokračoval v dráždění mušličky zevnitř.
Její vzrušení umocněné vědomím, že ji při tom pozoruje ona dívka rostlo tak rychle, že bylo jasné že brzy dosáhne orgasmu.
Dívka naproti se již také neudržela a schovala ruku pod svou sukénku. Zatím se ještě styděla nám ukázat co tam s ní dělá, ale podle jejího výrazu to bylo jasné.
V tu chvíli prdelka dosáhla orgasmu a celá se třásla v křeči slasti, která ji přemohla. Nevěděl jsem co pozorovat dřív. Ale teď už nastal můj okamžik. Klekl jsem si vedle lavičky z boku ke své přítelkyni, tak abych co nejméně schoval výhled do její mušličky a zabořil jí hlavu do klína. Začal jsem jí olizovat poštěváček a jemně si hrát prstem se vchodem do jejího nitra. Cítil jsem její vzrušení. Vždy jsem ženám záviděl možnost mnohonásobného orgasmu. Díky této jejich vlastnosti jsem věděl, že i po orgasmu, který si sama udělala, mám i já šanci si vychutnat okamžik kdy ji k orgasmu přivedu já.
Můj prst její mušlička spolkla jak nic, takže jsem musel přidat ještě jeden, abych jí tu její dírku zaplnil. Jezdil jsem v ní prsty a zároveň jí cucal knoflíček lásky. Sál jsem ho silně a cítil jak v podtlaku uvnitř úst bobtná. Spolu s tím jak rostl její poštěváček rostlo i její vzrušení a nezadržitelně se řítila k dalšímu orgasmu. Její tělo se celé napnulo a přestala na chvíli i dýchat. Já jsem nepřestával a náhle mi její výstřik svlažil celý obličej. Ještě chvíli jsem pokračoval v dráždění jejího svíjejícího se těla a dostavil se ještě jeden slabší orgasmus.
Teprve po něm jsem se zvednul a sednul si vedle ní. Po obličeji my stékaly kapky její lásky.
Dívám se kolem sebe. Množství pozorovatelů se nijak moc nezměnilo. Jen dívku od naproti jsem neviděl. Prdelka mezitím vyndala ze své kabelčičky kapesník a jemně mi otírala obličej. A v tom jsem ji zahlédl. Posunula se i se svým přítelem kousek dál do stínu, dostatečně na to aby zmizela ostatním z výhledu, ale pouze tak daleko aby na nás dobře viděla. Tam nechala svého partnera aby schoval ruku pod její sukni a po jejích nohách doputoval až do její mušličky, která již byla připravena pojmout jeho prsty, které se do ní zabořily. Dotyk jeho prstů se silně vzrušenou a prokrvenou stěnou její mušličky ji prakticky okamžitě přiváděl k orgasmu. Musela si držet ústa rukou aby nekřičela na celé kolo a jen co její orgasmus ustál tak na něj navázal další a její tělo se rozetřáslo v celé řadě orgasmů. Její nohy ji už neudržely a zhroutila se do jeho náručí. Toto bylo zase její představení pro nás. Neukázala nám sice svou mušličku, zato jsme se mohli dívat a doslova studovat výraz jejího obličeje, který se zkroutil pod neovladatelnými stahy všech svalů. Po chvíli, kterou potřebovala na vzpamatování otevřela oči a koukla se na nás. I ona chtěla vědět zda jsme si její představení užili.
Prdelka tiše zatleská. Dívka se na nás usměje a políbí stále nic netušícího přítele. Ten šťastný z toho, jak ji dokázal uspokojit, si ji odvádí někam do soukromí, kde mu ona vrátí to co od nás všech dostala…
I my se zvedneme a odcházíme domů, kde již v soukromí se plně oddáme jeden druhému…

Podobné poviedky