Poprvé BB

13. 12. 2023 · 3 655 zhliadnutí daradu

Pozval jsem svou tehdejší přítelkyni, aby se se mnou podívala na film, ona mi navrhla nějakou romantickou komedii. Já jsem protestoval a domluvili jsme se na tom, že budeme raději koukat na něco hororového. Pamatuji si, že krátce poté, jak film začal, jsem se cítil jako obrovský idiot, protože jsem neměl téměř žádné sexuální zážitky a došlo mi, že skutečný romantický film by pravděpodobně navodil náladu o něco lépe, než tohle. V duchu jsem si pořádně nadával.
Přítelkyně, se jmenovala Agáta, byli jsme oba mladí (něco přes 18 let) a oba nervózní ze sexu a všeho kolem. Pro mě to bylo hlavně proto, že byla neuveřitelně krásná. Byla vysoká v 178 cm, středně dlouhé černé, bledou hebkou pleť, nohy, které snad nikde nekončili a prsa, která byla dost velká na to, abych je uchopil do svých dlaní.
Bylo to během letního dne, takže jsem měl na sobě jen tričko a kraťasy a ona měla na sobě něco podobného, až na černé tílko, na kterém na mě celou noc zíral její úžasný dekolt a vyzýval mě, aby se mé oči pořád setkávali s její výstřihem... jak bych to mohl odmítnout? K filmu jsme si udělali popcorn, takže vzduch měl příjemnou jemnou vůni másla s nádechem květinového parfému, který měla na sobě.
Jak film pokračoval, trochu jsme se přitulili a ona si opřela hlavu do mého ramene a hrudníku, což se změnilo v občasné zatmění v mě hlavě a nevěnování se filmu. Nicméně podle pravidel 90. let každý film, který byl "komedie", musela žena přimět muže, aby si nějakým způsobem ublížil. V tomto případě ženská role mačká mužovy koule a pak se mu posmívá. V tu chvíli jsem již věděl, že miluji ballbusting, ale nemohl jsem to říct své přítelkyni, protože mi to připadalo trapné.
Zatímco ženy ve filmu mačkají chudákovi, Agáta se směje, pak se na mě podívá a žoviálním způsobem říká: „Teď už budu vědět, co mám dělat, když mi budeš lézt na nervy“. Jen se zasměju a řeknu „Hodně štěstí“ a arogantně se ušklíbnu, očividně se ji snažím navnadit, aby pokračovala v konverzaci, ale také jsem si zakryl rozkrok, abych nebyla příliš implicitní.
Celou dobu mi buší srdce, polovina vzrušením a druhá polovina se snaží pumpovat krev do mého ptáka, když se snaží předpovídat budoucnost. Jakmile to udělám, Agáta se na mě ušklíbne arogantním pohledem, který mě sám o sobě postaví na půl žerdi, a pak mě začne lechtat na bocích, aby mi odtáhla ruce z jejich obranné pozice. Využívám této příležitosti, abych udělal totéž, lechtal jsem ji na bocích a také se pohyboval na jejích stehnech.
Strávíme pár chvil lechtáním a nakonec začneme zápasit. Trochu se obracíme; přitlačí mě a já měním polohu. Během všech těch tahanic kolem skončí pode mnou s rukou mezi mýma nohama. Uvědomila si prekérnost situace, rychle zvedla ruku a plácla mě do varlat. Bolest byla mírná, ale příjemná, nikdy předtím jsem nebyl zasažen rukou do koulí, když jsem měl erekci. Snažím se naoko dostat z jejího sevření. Plácnutí přes její zadek nestačilo, abych jí ze mě dostal a tak do mě tloukla tou malou pěstičkou znovu a znovu. Můj mozek teď jede na plné obrátky a snažím se přijít na to, že bych měl předstírat, že to bolí pořád víc, než se prozradím. Nebo bych možná měl říct pravdu a modlit se, aby si o mě neřekla, že jsem úplné prase. Po 7 nebo 8 úžasných plácnutích do koulí to vzdá, vezme si příklad z filmu a místo toho mě popadne za koule.
Bolest bylo něco, co jsem nikdy předtím necítil, když se ale její prsty sevřely kolem mého penisu, což způsobilo, že obě moje koule byly stlačeny k sobě a stlačily je způsobem, který způsobil mnohem větší bolest než facky. Kdybych měl na sobě džíny, možná bych mohl blufovat déle, ale s těmito šortkami, které v podstatě neposkytují žádnou ochranu, jsem po pár sekundách upadl a sundal její ruce ze svých koulí.
"Hehe, to jsem měla udělat hned od začátku," řekl Agáta a zasmála se mé reakci. Musela se asi cítit špatně, když se ke mně schoulila, dala mi ruku dolů do kalhot a začala mě laskat. "Nezdá se, že by to bylo tak špatné." Zavtipkovala, když ucítila v ruce můj tvrdý penis.
Konečně jsem sebral odvahu a řekl jí to, vlastně není co ztratit. "Ne, vlastně se mi to líbilo... moc."
Zvědavě se na mě podívá, takže pokračuj "Nevím proč, ale ta bolest je dobrá, když jsi mě popadla, bylo to úžasné."
"Ach, můj bože, nemyslela jsem si, že je to možné, vyšlo z Agáty. Vždycky jsem to viděla jen jako bolestivou věc, ale jestli se ti to líbí, tak to zkusím," říká a vykouzlí mi na tváři největší úsměv.
Následujících pár okamžiků je v podstatě nebe, když mi začne mačkat koule, evidentně s tím nemá zkušenosti a ve skutečnosti mačká docela tvrdě, ale je to tak dobré, že je pro mě čistá extáze bolesti. Položil jsem ruku na její tílko a zatímco jsem se mazlil s těmi dokonalými kozami, nechal jsem ji drtit moje varlata. zašeptal jsem jí. "Už budu...uáá," Jsem tak nervózní, ale i ztracený v rozkoši a nechci nic jiného, než vystříknout.
Neřekne nic, ale začne mě mačkat ještě silněji a přitom se na mě usmívá... po několika dalších krásných chvílích stříkám. Bylo to poprvé, co mě nějaká dívka přiměla k ejakulaci, a skutečnost, že to bylo, když mi mačkala koule a já jsem cítil její nahá ňadra...bylo to čisté nadšení a byl jsem na vrcholu světa.
Po tom všem bylo sperma v mých kraťasích úplně všude, tak jsem se šel umýt a převléknout. Pak se vrátit dolů, abych se s ní zase pomazlil. "Byla to zábava, doufám, že si to zopakujeme," říká a dívá se na mě s nevinností v očích. Nakonec jsem si vybral ten správný film.

Podobné poviedky