Ubytovna 1/24

14. 12. 2023 · 4 060 zhliadnutí RomanRomana

"Kde jsi byla tak dlouho? Říkalas, že se osprchuješ a hned se vrátíš. Byla jsi pryč skoro půl hodiny", vyjel jsem na svoji manželku, když se konečně objevila ve dveřích našeho dvoulůžáku.
"Na ženských sprchách nešlo světlo, tak jsem musela až na konec chodby do vašich chlapskejch a tam bylo plno", vysvětlovala a sundávala si osušku, pod kterou byla nahá. Její rajcovní obrovské bradavky byly ztopořené - neklamná známka, že byla vzrušená. Vsadil byh se, že píču měla rozpálenou a otevřenou, ale
stála dál než jsem mohl dosáhnout.
"Tak jsi čekala, až odejdou?"
"To bych se načekala. Vešla jsem k nim a řekla, že na mě čeká na pokoji manžel a že se musím rychle vrátit osprchovaná, s upravenou pičkou a navoněná", dráždila a provokovala moji fantazii.
"Tvůj manžel tě chce dneska mrdat?", zeptal se mě bez okolků jeden chlap ze sprchy, u které jsem zrovna postávala. "Než jsem mu stihla odpovědět, vystoupil mokrý ze sprchy, vrazil mi ruku mezi nohy a zašeptal mi do ucha - Má rád, když strká péro do čerstvě vystříkaný kundy? Rajcuje ho to?"

"Co jsi mu odpověděla?" zeptal jsem se manželky a už si honil péro tvrdé jak železná tyč.

"Že nevím. Ten samec se jen zasmál a když mě strčil do své sprchy a otočil si mě zády k sobě tak mi řekl - Máš štéstí že ti pomůžu to zjistit."

Myslel jsem, že exploduju, když se na mě manželka pomalu nasouvala a když jsem cítil teplé lepkavé vlhko v její kundě.

"Nenech se zahanbit. Vycákal do mě snad litr semene, ale ty mě určitě naplníš víc. Když mě uspokojíš, ukážu ti, jak jsem mu ho pak do sucha očistila*, vyhekla a vecpala mi jazyk do pusy.

Zatmělo se mi před očima, napnul jsem se jak struna a začal ji plnit kundu obsahem svých koulí.

Podobné poviedky