Červení mniši 3

15. 12. 2023 · 1 609 zhliadnutí Barlock

Červení mniši 3. část

Byl slyšet gong. Tentokrát zazněl třikrát za sebou.
Má průvodkyně mě pobídla. Nastal čas…
Byla jsem připravená a odhodlaná si to užít. Kundička mi po přípravě zadečku ještě stále brněla. Byla připravená stejně jako zadeček, kdyby náhodou.

Má průvodkyně na mě dala kápi a zavázala oči hedvábným šátkem. Šli jsme do hlavního sálu. Měla s sebou velkou dlouhou berlu na konci zakončenou soškou bohyně Venuše.
Jak jsem vstoupily, doprovodila mě k velkému oltáři, kde čekalo pět mnichů v červených kápí.
Má průvodkyně pětkrát za sebou silně udeřila do země svou berlou. Na to odpověděl největší mnich se svou berlí, která byla zakončena soškou bohem Marsem.
Zazněl gong.
Ve mně lítaly pocity jako divé. Nervozita, adrenalin, endorfiny. Všechno se to ve mě pořádně míchalo.
Podlamovaly se mi kolena. Srdce mi prudce bušilo.

Mniši se kolem mě postavili. Hlavní mnich s maskou orla mi přikázal, ať sundám svou kápi. Má průvodkyně ji převzala. Také jsem dostala otázku, jestli chci sundat šátek. Chtěla jsem si jej ponechat. Aspoň ještě chvíli. Kdykoli jsem jej mohla sundat.
Odvedli mě na oltář a pomohli mi si na něj lehnout na záda. Byl celkem teplý na to, že byl z nějakého kamene nebo mramoru. Na ornamentech dokola byly milostné scény nějakých bohů.
U hlavy mi stál největší mnich s maskou orla. Po levé ruce byl mnich s maskou vlka, po pravé s maskou zajíce a u nohou stáli mniši, kteří měli masky lva a leoparda.
Jak jsem tak ležela a cítila mnichy kolem sebe, kteří stáli nehnutě kolem mě, zazněl gong.
Začali mě nejdříve hladit. Každý na své straně. Mačkali mi kozičky, hladili po vlasech, šíji. Projížděli mi stehna a nohy. Bylo to šílené. Kundička z toho byla celá rozparáděná.
Dva mniši u nohou mi začali pomalu ale jistě přejíždět ke kundičce. Opatrně jako by omylem se jí dotýkali. Po stranách mi nepřestávali mniši masírovat kozičky a teď už i bradavky. Mnich u hlavy mi začal přejíždět prstem rty a občas zatlačil a dožadoval se vstupu. Když jsem pusinku otevřela, jenom přejel dál.
Takto to trvalo nějakou chvíli a já šílela rozkoší.
Zazněl gong.
V tu chvíli už mi do pusinky vstoupil mnichův prst. Dva mniši po stranách se ke mně sklonili a začali mi laskat bradavky a cucat je. U nohou se mniši začali prsty dobývat do kundičky a začali je na střídačku pomalu prozkoumávat.
Byla úplně horká a rozpálená. Málem se to nedalo vydržet.
Najednou se mi u hlavy octl mnichův pyj, který mi dal k ústům. Já ho okamžitě vzala do pusinky a začala jej laskat a sát. Takto to trvalo nějakou chvíli, když zazněl opět gong.
Mniši se otočili. Ten, kterého jsem kouřila, přešel k mé kundičce a začal se do ní dobývat. Mniši u nohou jsem měla po stranách a začali se věnovat mým bradavkám. Ti, co byli po stranách, přešli k hlavě a dali mi k ústům své pyje. Já je vzala do pusinky a na střídačku je pěkně oba kouřila.
Lízala jsem je, sála. V mé pusince pěkně tvrdly. Já si to začala silně užívat.
Mniši po stranách mi masírovali kozičky a cucali a tahali bradavky. Hlavní mnich mě pomalu šoustal.
Pěkně pomalu mi ji protahoval. A já cítila, jak mě hezky vyplňuje. Úplně jinak než ty umělé dilda. Cítila jsem jeho teplo uvnitř a jak čím dál víc tvrdnul.
Bylo to krásné. Kouřila jsem dva mnichy a jeden mě zároveň protahoval do kundičky. No, a to laskání bradavek byl takový skvělý bonbonek.
Zazněl gong a mniši se přetočili. Ti, co jsem kouřila, se přesunuli k nohám, hlavní mnich přešel na stranu a masíroval mi obě kozičky a bral si každou zvlášť na střídačku k ochutnání. Zbylí mniši jsem měla u hlavy a už jsem si jejich pyje dávala na střídačku do pusinky.

Trochu jsem nevěděla, jak to budou mít ti dole. Jeden bude na ocet.
Jeden z mnichů byl v mé kundičce a projížděl my ji. Měl větší penis než hlavní mnich a pěkně ji nadoraz protahoval. Cítila jsem, jak mi nedává nic zadarmo a pěkně mě šoustá.
Ten druhý mnich se sklonil a prstem mi přejížděl prdelku. Občas nenápadně do ní maličko zajel.
Nevydržela jsem to a vybuchla v plné extázi. Měla jsem šílený orgasmus. Zastavili se všichni, tak jak byli, čekali. Ani se nehnuli. Já to vydýchávala.
Nechali mě odpočinout si. Netrvalo to ale dlouho a u kundičky se mniši přehodili a já měla v kundičce již třetího mnicha. Ten, co mě tak pěkně vyšukával si hrál s mou druhou dírkou a dobýval se do ní prstem, dvěma? Těžko říct..

Opět jsem začala na střídačku kouřit mnichy co byli stále u mé pusinky. Jejich pyje u mě hlavy pěkně vyseli a houpali se, když jsem odpočívala. Nebrali si je do rukou. Nechali je tak. Nesměli.
Přesto byly stále pěkně tvrdé.
Mnich, co mě teď šoustal, měl svůj penis dlouhý a hezky mi v ní čvachtal a pleskal o stehna. Už jsem neležela jen tak na znak, měla jsem nohy na jeho ramenou. Druhý mnich se mi stále hrál s prdelkou. Nevím, jestli tam měl jeden nebo dva prsty, ale pěkně mi ji projížděl.
Ty pocity byly zase nové. V kundičce mi jezdilo péro a v prdelce zároveň prsty.
Bylo to neskutečné. Krásné a divoké.
Kouřila jsem jako divá, už to vypadalo, že to na jednoho mnicha jde a vystříká se mi do pusinky, když zazněl gong.

Měla jsem změnit pozici. Klekla jsem si na všechny čtyři.
Znovu jsem měla v puse hlavního mnicha. Dva mnichy u koziček a jednoho mnicha pode mnou. Pěkně mě šoustal. Ten, který se skoro udělal do mé pusinky, tak stál vedle mého pozadí a hrál si s mou prdelkou. Nenechal ji ladem, ale pěkně ji projížděl nějakým přiloženým dildem.
Cítila jsem, že má žalud a žilkování. Hezky do mě zajížděl. Byl dost studený a mnou projelo naopak horko.
Mnich pode mnou mě nepřestával šoustat, měl ale průměrného ptáčka a nijak mě to nic nedávalo. Za to prdelka byla štěstím bez sebe. No, dohromady to byla neskutečná slast. Hlavní mnich mě divoce šoustal do pusinky, mniši po stranách mi masírovali kozičky a tentokrát mě po nich pleskali, tahali za bradavky, různě kroutili, mnich u zadečku mi jej projížděl dildem a to dost rychle a mnich pode mnou mě šoustal do kundičky.
Bylo to hustý. Už po prožitém jednom orgasmu se hlásil o slovo druhý. Nestihl přijít. Zazněl gong a proběhlo další výměna mnichů.

Vlastně se jen proměnili mniši u zadečku. Co mě šoustal do kundičky, tak mi protahoval umělákem prdelku, a ten druhý si lehl pode mne a začal mě šoustat do kundičky.
Přestala jsem vnímat jak se točili, gongy, čas a jen si užívala nádherného šoustání.
Pocity se pomalu vytrácely. Byl už jen endorfin a testosteron, který mě začal ovládat. Začala jsem být jako divoká kočka. Zvláštní, že jak se všechny pocity z těla, z šukání, protahování prdelky, kouření, masáže koziček smíchali v jedno, stane se z vás divoká nezkrotná šelma, která řve slastí. Přejde to do úplně nové roviny. Zvlášť v této pozici na všech čtyřech, to z vás udělá právě tu divokou šelmu. Hladovou po další jízdě, kde nechcete, aby skončila. Je to jiné jak šoustání s přítelem, nebo i vibrátorem, kde se třeba i uděláte a usnete. Toto se nedá popsat. Takové no…, už tomu říkám domácí šoustání, vám to zkrátka nedokáže dáta spíše vám to přijde jako ztráta času nebo dokonce protivné.
Zazněl opět gong a mě vytrhl z divoké vody na pyjích a divokého mrdání všeho co šlo….
Mniši se přeskládali, už nevím jak. Ale asi hlavní mnich byl nade mnou a toho co jsem naposled kouřila šel pode mne. Polkla jsem.
Viděla jsem tuto polohu na nějakém laciném péčku a představovala si jaké to asi je. Vždy jsem se ale usmála, že je to blbost a té holce to nemůže nic přinést. Jen to hraje.
Nehrála. Naprosto vás to ovládne. Je z vás divoká šelma a spíše vás to nutí křičet.
Když neustále dva mnichy kouříte, jen vám pleská po kozičkách, tahá je a masíruje. Čtvrtý mnich vás tvrdě šuká do kundičky a to hlavní, že vás poslední pyj šuká divoce do prdelky.
Nešlo to vydržet. Šílela jsem. Křičela slastí. Přicházel další mnohem masivnější orgasmus.
Snažila jsem se sebou házet, jak mě to úplně ovládlo. No mniši to čekali a pevně mě drželi. Nepouštěli. Jen zase čekali. Tak jak byli, až odezněl. Pomalu mě ale hned zas začali zahřívat.
Pomalu projíždět a netrvalo dlouho a opět mě slušně šukali.

Jeden mnich to už nevydržel a nastříkal mi plnou dávku do pusinky. Jen jsem něco polkla a nechala stékat, dál jsem je kouřila. Mnich také nemohl jen tak zastavit a odejít, proto se prohodil s tím, co mi masíroval kozičky. Vlastně tam ti všiváci měli takovou odpočinkovou zónu, aby mě mohli dál rozdávat plnou rozkoš, Která nekončila. Vůbec jsem své tělo nepoznávala. Co dokáže. Jak jej přestanete ovládat. I když si na tom třeba hodně zakládáte. Prostě jej nedokážete uřídit. Probudili šelmu a ta se jen tak nedá zastavit.
Cítila jsem, jak mi něco v zadečku pulzuje. Hlavní mnich už to nevydržel a plnil mi zadeček. Pulzoval v něm. Div, že nespadl. Ten dole ale nepřestával. Nepřestávali ani ti dva co jsem je kouřila a neustále mě šukali do pusinky. Jeden odskočil zaujmout uvolněné místo u zadečku a už mi jej šukal. Hlavní mnich se přesunul k mé pusince a strčil mi své péro nevybíravě do pusinky a pomalu mi ji protahoval. Byla to neskutečná jízda. Už to vypadalo, že budou pomalu odpadávat, ale ještě se vzchopili a dál mě na střídačku šukali a já je kouřila.
Zazněl asi poslední gong.
Nevím, jestli jsem neměla nějaký otvůrek nedotčený spermatem, ale spíše ne. Musím říct, že mniši byli slušně trénovaní, docela dost vydrželi. Skoro u konce si mě brali fakt dost divoko. Pořádně mě šukali. Nic mi nedali zadarmo. Drželi mě a mrdali. Divoce.
Po tomto gongu se pomalu přesunuli doprostřed místnosti. Poslední, co odcházel mě vzal za ruku a dovedl mě mezi ně doprostřed. Sáhli mi na ramena a zatlačili. Klečela jsem a před sebou pět penisů. Různé velikosti, tloušťky, chuti a lesklých žaludů.
Všechny na střídačku jsem je začala kouřit. Poslední mnich, co měl největší výdrž už to nevydržel a dostala jsem jeho celou dávku do pusinky. Pomalu jsem jej pusinkou čistila. Opět mi jeho sperma vytékalo ven. No za chvíli se dožadovali zbylí mniši. Ještě jeden to nevydržel. Určitě ale byl, protože to byla už jen troška.
Vzali mě za ramena a zvedali mě. Uklonili se a zazněl pětkrát úder Venušiny berly. Mnich s maskou orla vzal svou a také pětkrát udeřil.
Zvláštní. Nenapadlo mě, že budou polykat něčí sperma nebo je mít jen v puse. Zkusila jsem to párkrát ale nijak mě to neuchvacovalo. Spíše jsem to příteli občas, velmi občas dopřála, abych ho potěšila, když už moc žadonil. Ale tady mě to neskutečně rozpalovalo. Kundička mi z toho tekla. Byla ze mne hladová šelma. Potřebovala jsem ho cítit. Chutě se smíchali, nevnímala jsem je. Pocity šíleně nádherný.
Zazněl poslední gong. Mniši odcházeli ve svých kápích a maskách dravců z místnosti pryč.
Měla jsem v hlavě prázdno, několik orgasmů a chuť semene v pusince a vůně na mém těle mě naprosto zbavili všeho. Má průvodkyně mě podala mou kápi a odvedla mě do místnosti s horkou vanou uprostřed, kde mě začala omývat.
Zeptala se mě, jestli ještě přijdu. Jsou různé rituály v tomto klášteře lásky. Vlastně mě sdělila, že tento byl pro novicky takový zajížděcí. Ale iniciační to nebyl.
Pokud budu chtít navštěvovat chrám lásky červených mnichů pravidelně, stačí zavolat na číslo, které mi dala. Heslo pro vstup jsem ale ještě neobdržela.
Čekal na mě již taxík a vyrazili jsme na cestu domů. Odevzdala jsem kápi a oblekla své kalhotky a podprsenku.
Přijeli jsem za zhruba půlhodinky.
Doma jsem políbila přítele a svalila se do postele.
Okamžitě jsem usnula.
Spánkem blaženosti z neskutečně brutální a nádherné šukačky, plné totální rozkoše, kterou nejde ovládat. Jen přijímat a těšit se ze svých pocitů a těla šelmy, která splynulo s dravci.