Festival

15. 12. 2023 · 1 792 zhliadnutí JustKubik

Nejmenovaný, největší festival
Rok 2023, rok na který nezapomenu a nejspíš už nikdy nezažiju.
Čtyři dny naprosté svobody, čtyři dny tančení a čtyři dny Euforie.
Cesta vlakem už trochu naznačovala že to bude divoký výlet za kultůrou ale mě by ani ve snu nenapadlo co se může stát. Jen já, moji dva nepokrevní bratři, plno Euforie a chlastu.

Příjezd proběhl hladce jen rozbalit stan a ubytovat se, jeden stan pro nás všechny a rychle spěchat na uvítací rave. Spousta lidí, spousta ostrých světel a nekonečné dunění hudby.
Po dvou hodinách maximálně jsem si při cestě pro další drink všiml krasné černovlasé slečny. Stála tam sama a jen se tak rozhlížela. Neváhal jsem ani minutu a pár chvil na to už s náma neúnavně pařila. Ukázalo se že je tam taky s přáteli, kamarádkou a kamarádem.

Hned první večer jsem si neuvěřitelně sedli a nespíš i kvůli tomu jsme spolu skončili ve stanu i když oba trošku nervozní. Nervozita rychle opadla a ani nevím proč leželi jsme v jednom spacáku. Opravdu na těsno jsme se do toho spacáku dostaly a bylo téměř nemožné schovat nezvladatelnou erekci. Všimla si ji téměř okamžitě a na oplátku přitiskla ten nejkulatější zadeček na můj rozkrok. Jelikož Euforie z ravu stále pracovala strhla se ta nejvášnivější svlékačka v mém živote. Oblečení skoro okamžitě všude jen ne na těle. Ležely jsme na boku, ruku jsem měl pod jejím krkem a držel za prso, druhou rukou jsem roztáhl půlky a snažil se dotknout nádherné hladké kundy.
Ona rukou za zády chytla moje tvrdé péro a bez zaváhání začala tvrdě honit. V tu chvíli začala doslova vytékat. Má ruka z prsa přejela na krk a dole jsem zajel prstem dovnitř. Vyjekla slastí a já ji následoval. Následovalo dlouhé a hluboké prstění, něco co bych mohl dělat do nekonečna.

Po bleskovém nasazení kondomu už nám nic nebránilo v naprosto slastné souloži. Na boku v pevném sevření a tvrdé šukání. Vzrušení umocňoval fakt že kolem nás je spousta dalších stanů a lidí a můžou nás slyšet. Vlastně i to že se mohli kdykoliv vrátit moji dva kámoši. Byl to nejdokonalejší sex co jsem za svůj život zažil ale o těch dalších 3 wild nocích možná někdy příště. :)