Novoročni představy

29. 12. 2023 · 2 162 zhliadnutí Xena1971

Každý konec roku sám o sobě nabádá k zamyšleni, co bylo a jak by mohlo být líp. Za sebe mohu říct, že schůzek a sexu, který k ničemu nevede bylo dost.
Zřejmě si málokdo uvědomil, že žena po padesátce používá rozum a nespokojí se s málem. Ví co chce a nenechá se využívat. Hezky se čte, jsi tak krásná a ty prsíčka. Jenže pokud to dotyčný píše pod galerie všem, tak mě tím spíš odradí.
Zřejmě dělám něco špatně. Kromě toho, že nějak rychle stárnu, tak mě každé zklamáni ubere na chuti a touhách něco ještě zkoušet.
Nechci se však nechat odradit úplně, a proto vymýšlim nové způsoby, jak být mužským nablízku a přitom z toho vytěžit něco pro sebe.
Napadlo mě proto, co umím nejlíp a to dělat hospodyňku. Vrtá mi to pořád hlavou a vymýšlím různé scénáře, jak vám to přiblížit. Navíc je to jediny způsob, kdy lze domluvit, abych přijela já za mužským.
Ráda se po bytě pohybuji nahá, ale u mě to nejde. Náš dům je kamenný, je tu zima a taky pořád otevřený pro navštěvy. Nejlíp je v pelíšku, když si pěkně pod peřinou mohu hrát se svoji mušličkou.
Je mnoho plánů do Nového roku, jak si zpřijemnit volné chvile. A když mě napadlo, že kromě privátního wellnes, lze využit účelně i domácnosti mužů, tak představy neberou konce.
Roli poštovní doručovatelky vyměnit za eroticky laděné návštěvy chlapů. Domluvit si úklid domacnosti v prádle, a pak jen čekat na chutě, které to vzbudí.
Co myslíte? Nekoukat jen na fotky, ale dopřát si ženské tělo naživo. Možnost si sáhnout, pohladit, obejmout. Toužim potkat člověka, který mě vrátí zpátky do časů, kdy jsem se při pohledu na muže chvěla chtíčem a křičela nepřestávej.
Ty představy, když mi chlap sáhne na prsa a já chci víc. Ochutnat a citit jeho tvrdé mužství v sobě, jak vyvolává pocit blaha a nekonečného mokra.
Usínat v náručí toho druhého a těšit se na další setkání.
Vím, naivní představy. Samotný sex však neni o ničem, ale prožit chvile, co navodi tu pravou atmosféru. Mám ráda vzrušeni, které neni jednoduché vyvolat.
Ještě mě napadá tanec, tělo na tělo. V přitmí u domácího krbu, oba nazí a uvolnění. Každý centimetr těla prozkoumat, u toho si dopřát jemnou masáž a cítit, jak muž odkapává a žena taje.
Navzájem se orálně uspokojit a nic neřešit.
Po společné sprše si uvařit něco dobrého k jídlu a proložit si dobroty hrátkami třeba v sedě na židli. Napíchnutá na penis a pravidelně pulzujícím tělem dosáhnout vrcholu.
Nejsem náročná, jen těžko uspokojitelná. Co však vím, že pokud se mužský zaměři vic na ženu než na sebe, tak se třeba odměny dočká.


Podobné poviedky