Radši jsem byl zticha 2

31. 12. 2023 · 2 953 zhliadnutí Ramxa

Tou svou frndou se mi přiblížila k puse, kde jsem měl pořád ty prošukaný kalhotky. Otevřel jsem pusu a ona se mi pyskama položila na rty. Chvíli se nic nedělo. Jen jsem nosem nasával vůně. Najednou se trochu prohla a trochu mi do pusy učůrla! Mrcha! Měl jsem v hubě její kalhotky co měla celý večer na sobě, ve kterých s někým šukala a teď mi na ně decentně nachcala. Cejtil jsem se jako poslední běhna v bordelu. Zajímavý pocit. Bral jsem to jako trest, že jsem jí nechal jít samotnou. Kam až tohle zajde? Můj pták byl před explozí, ale věděl jsem, že když se udělám nebude to dobře. Chtěl jsem víc.
Vstala a šla do sprchy. Já ležíc na postely jako poslední kus okurky v salátu, co nikdo nechce. Nechal jsem jí ve sprše asi pět minut a šel za ní. Vyndal jsem si ty pochcaný a mrdem nasáklý kalhotky z pusy a držel je v ruce. Když jsem přišel do sprchy, k mému údivu stála ve sprcháči oblečená zády ke mě. Sprcha pořád tekla.
Přistoupil jsem k ní a chytil za vlasy až jekla. Druhou rukou jsem začal šmátrat po jejím zadku. Kalhotky položil tam, co byl sprcháč a párkrát jsem jí plácnul. Ukazováčkem následně hledal kruh. Sikla něco, že né. Mne to nezajímalo, co si ta mrcha myslí. Vzal jsem srcháč a polil jí tu prdel. Ukazováček jsem zajel dovnitř a připravoval jí na to, co jsme za těch dlouhých patnáct let ještě nedělali. Kroutila se a kňučela, ale k nějakému výraznému odporu se neměla. Decentně se prohla jako správná dáma a namířil jsem si to přímo do její prdele. Chvilku to trvalo, ale už ho tam měla. Chytil jsem jí oběma rukama za madla a zajel co to dalo. Jak hekla víc, plácnul jsem jí jako rákoskou přes prdel. Rukou se začala sama dráždit a rychle se blížila k cíli. Oba jsme se začali cukat a hekat. Zůstal jsem v tý prdeli dokud nevytekla poslední kapka. Pak jsem ho vytáhl a ona se sesunula na zem. V mokré blůze, sukni a rozteklým líčením vypadala k zulíbání. A pak jsem si vzpomněl, co mi udělala v posteli. Čubka. Jak tam tak ležela a díval se na ní z vrchu, začal jsem na ní chcát. Na sukni, na kozy a blížil jsem se k obličeji. Neucukla a otevřela pusu, tak dostala i tam. To byl rajc! Poděkovala mi. Osprchovali jsme se a šli spát. O tom co se stalo nám nebo jí samotné nepadlo ani slovo.

Podobné poviedky