MILF a dorostenecký B-tým

11. 1. 2024 · 8 496 zhliadnutí anett_41

Moje nejlepší kamarádka má již dvě děti, a tak narozdíl ode mě si užívá plně rodinného života. Zatímco já trávím většinu víkendů staráním se sama o sebe a o to, abych si užila dokud jsem mladá, kamarádka tráví víkendy rozvážením svých dětí na jejich koníčky. Mladší dcerka jezdí na koni a starší syn hraje fotbal za místní vesnické mužstvo. Dříve se zde scházelo jen pár chlapů, takže byli rádi za jeden tým, ale s pozvolným boomem přistěhovalců z Prahy se podařilo sestavit i B-tým, který ale věkově odpovídal spíše přestárlému dorostu. Většina fotbalistů v B-týmu měla mezi 19 a 22 roky, což byl případ i kámoščina syna Patrika, kterému bylo právě oněch 19.

Jednu říjnovou sobotu, když jsem zrovna s vývarem a lahví okurek vydýchávala u televize předchozí noc v klubu, mi kamarádka zavolala s prosbou, jestli bych nemohla odvézt Patrika na zápas, jelikož dcera spadla z koně a k radosti všech tak musí dojet do nemocnice zkontrolovat naraženou ruku. I když jsem malinko pochybovala o své střížlivosti, za hodinu jsem již byla s Patrikem v autě a jeli jsme směr Mladá Boleslav. Na fotbale jsem byla jen párkrát a většinou se jednalo o velké zápasy v první lize.. u klandru na vesnickém fotbale jsem byla snad poprvé, ale o to víc mě to chytlo. Vůně grilovaných klobásek, děti pobíhající kolem hřiště, dědkové nadávající na všechny a na všechno, rozhodčí, který se nehnul z prostředního kruhu, jelikož ho zároveň i celý vyplňoval... no a v neposlední řadě naše družstvo plný mladých kluků proti značně starším domácím.

Zápas proběhl relativně v klidu a i díky jednomu gólu Patrika vyhráli naši 1:4, což se samozřejmě projevilo na náladě kluků, kteří zůstali na hřišti a radovali se s námi, kteří je přivezli. Po chvíli se vydali do svých šaten, kde ale zjistili, že jim domácí zamkli přístup do sprch a všech čtrnáct kluků tak zůstalo zpocených a nepřevlečených. Prakticky všichni už měli domluvený nějaký návazný program a tohle zdržení rozhodně nebylo v plánu... po rychlé poradě jsme se dohodli, že část kluků rozvezou ostatní auta přímo k nim domů a já společně s Patrikem a dvěma dalšíma klukama z vedlejší vesnice vyrazím směr naše domácí hřiště, kde si kluci můžou skočit do sprchy a pokračovat ve svých večerních plánech po vlastní ose.

Cesta domů trvala sice něco přes 75 minut, ale díky dobré náladě kluků, kteří se stále cítili jako hrdinové po bitvě, se jelo poměrně hezky. Nevím, jestli to bylo vyplaveným testosteronem, ale dva Patrikovi spoluhráči si mě postupně začali dobírat a naráželi na to, jakou má Paťa "luxusní tetu". Nebudu lhát, tyhle komentáře od mladých sportovců mě rozhodně nepohoršují, ba naopak. Patrik ovšem úplně nadšeně nevypadal a s červeným obličejem zíral potichu do mobilu, jako by se snažil v autě nebýt. Jakmile jsme dorazili k domácímu hřišti, vyložila jsem kluky a nabídla se, že na ně můžu počkat a vzít je po umytí do centra. S nadšením nabídku přijali a slíbili, že budou za deset minut zpátky.

Po pár minutách čekání se ozvala potřeba vývaru vyjít zpět na světlo světa. Vyskočila jsem tedy z auta, vešla do budovy se zázemím a pokoušela se najít záchody. Ve chvíli kdy jsem je po pár metrech v chodbě uviděla jsem zaslechla krom tří tekoucích proudů vody ze sprchy i jednoho z Patrikových spoluhráčů:
"... a ty kozy typííííčo, já mít takovouhle tetku tak k ní chodim na nedělní obědy třikrát týdně vole. Takhle bych jí vohnul vo stůl a vlastní smetanou bych jí zcákal."
"Hej tyvole ty seš magor" rozesmál se podle hlasu Patrik.
"Ty kokos vole neříkej mi do magorů, vidim jak ti stojí klacek jen tu o ní kecáme" odpověděl ještě veseleji první spoluhráč.
"Ale hovno mi stojí, tobě stojí" odsekl Paťa
"Když pomyslim na tu prdel tak by stál všem jak kámen vole" doplnil druhý kámoš Patrika, který zároveň s touto poslední větou vyšel s ručníkem kolem pasu do chodby a uviděl mě, jak tam nehnutě stojím a poslouchám vše, co právě řekli. Výraz mladého fotbalisty se ve vteřině změnil v úděs a oba jsme na sebe beze slova koukali. V tom se ozval opět první kamarád:
"Co si zamrz vole vidíš ducha nebo co?" a vyšel taky ze sprchy, ale tentokrát bez ručníku, který si ani nestihl nasadit zatímco si mě všiml. Oproti svému spoluhráči se ale nezastavil a došel s pobaveným výrazem skoro až ke mně
"Ale coto, vy nás tu špehujete paní teto?" zeptal se provokativním tónem
"Nešpehuji nikoho, hledala jsem jen záchody" odvětila jsem s pohledem upřeným na jeho vypracované bříško a pod ním se houpající pyj, čehož si fotbalista samozřejmě všiml.
"Jo záchod," pomrknul, "tak ten je tady" řekl, vzal mě za ruku a vedl mě směrem do sprch.

"Tyvole Roby co blbneš?!" vykřikl mezi dveřmi Patrik, když viděl jak mě jeho kámoš vede k němu do sprch.
"Klid vole, kdyby nechtěla tak nejde" uchechtl se opět Roby a měl bohužel naprostou pravdu. Zatlačil mě pod jednu ze sprch, pustil vodu a nechal ji téct na moje oblečení, přes které hned po zvlhnutí šlo vidět vše, co mám pod ním. Roby na nic nečekal a strčil mi ruku z vrchu přímo do kalhotek a neomylně zamířil k tlačítku štěstí. I přes stísněný prostor kalhotek a kraťasů ho bezpečně našel, dvakrát po něm přejel a ze mě vyjelo pouze slastné zasténání.
Druhou rukou mě chytil za zadek, přitáhl si mě blíž k sobě a imperativně zašeptal
"A teď seš naše." Neměla jsem žádných námitek, ale dokázala jsem ze sebe vydat jen jakýsi "uh-hah" zvuk, který ale jasně deklaroval souhlas, což vedlo v jediné - Roby se definitivně pustil do práce.

Zatímco mi svlíknul kraťasy i s kalhotkami, pravačkou mi přejížděl přes klitoris, levačkou mi mačkal zadek a líbal mě u toho na krku, všimla jsem si o metr dál stojícího Páti, který stál opravdu poctivě ve všech smyslech slova. Ve chvíli kdy jsme se střetli očima jsem zaznamenala jakýsi drobný tázavý výraz, na který jsem zareagovala jemným pokývnutím. To jako by spustilo další sled událostí. Patrik ke mně pozvolna přistoupil, chytl mi svýma rukama prsa a začal je mačkat, což jsem mu oplatila dotykem na jeho tvrdým péru, které jsem začala honit.

Namáčklá na stěnu pod sprchou jsem jedno péro měla v ruce, druhé jsem cítila na svém stehně a třetí se ke mně blížilo z boku. Spoluhráč z chodby (později jsem zjistila, že se jmenuje Marek) ke mně přišel a rukou mi zatlačil na hlavu ve znamení toho, aby si klekla. To jsem bez přemýšlení udělala a rázem jsem měla všechny tři penisy přímo v úrovni očí. Dva jsem vzala do rukou a jeden do pusy, postupně jsem všechny kouřila a honila, až jsem ztratila přehled čí úd je zrovna v mé puse a čí údy jsou v mých rukách. Chvílema se mi snažili dostat do pusy dva najednou, občas mě někdo ptákem profackoval a najednou jedno z pér zmizelo - netrvalo ovšem dlouho a hned jsem zjistila, kam. Zatímco jsem pokračovala v kouření jednoho z nich a honění druhého, ucítila jsem zezadu na zadku třetí tvrdé péro, které se pomalým krokem snažilo dostat zezadu do mé kundičky. Ucítila jsem typické nasazení mokrého ptáka na hranu mé kundičky, pak obě ruce na boku a pomalý první zásun, který doprovodilo jemné zasténání, slyšitelné i přes plnou pusu.

Ohlédla jsem se a viděla jsem Marka, jak do mě začal pozvolna přirážet a užívat si mou kundičku pod tekoucí sprchou. Z dohledu mi najednou zmizelo i druhé péro Robyho, který si lehl na zem hlavou pod přirážející péro svého kamaráda a lízal mi při prcání horní část kundičky. Měla jsem co dělat abych po pár minutách stihla vytáhnout Patrikův dick ze své pusy, jelikož jsem cítila rychlý příval orgasmu, který toto kombo způsobilo. Moje kundička se několikrát pevně sevřela, začla jsem se klepat a to spustilo řetězovou reakci i v Markovi, který skoro nemohl kvůli pevnému sevření vytáhnout svůj poklad a postříkat mi zadeček. Naštěstí se mu to podařilo, proplácal mi zadek svým rychle ochabujícím pérem a pomalu se sesunul pod vedlejší sprchu.

Celá tato scéna trvala sice jen chviličku, ale i to stačilo k tomu, aby než jsem se stihla otočit zpátky na Patrika, mířily na mě salvy jeho výstřiku přímo na obličej. Vzala jsem tak jeho klenot do pusy a pořádně jako hodná teta mu ho očistila. To už se ovšem hbitý Roby otočil na zemi tak, že měl obličej pod tím mým a naznačil, ať si sednu. To jsem udělala a plynule jsem do sebe pohltila jednoznačně největší péro ze všech tří kluků. Robyho zahnutý klacek příjemně dráždil moji vnitřní stěnu a druhý orgasmus byl jen otázkou času. Roby se mi celou dobu koukal přímo do očí, hrál si s mýma kozama a zatímco jsem na něm jezdila, střídavě mě plácal přes prsa i zadek. Už už jsem pomalu cítila jak se opravdu blíží druhá vlna nepopsatelné euforie, když jsem na zádech ucítila tlak ruky, která mě přitiskla prsama na Robyho hruď. Patrik se za pár minut po svém výstřiku sebral a s již opět tvrdým pérem se mi začal soukat do zadečku tak, aby ve mně byli s Robym oba.

Přestala jsem rajtovat, čekala až se Patrikovo péro probojuje do mého úzkého zadečku a když se tak stalo, začala jsem pomaličku přirážením opakovat jeho přírazy a tím jsem dostávala do varu i Robyho. Přes tenkou stěnu oba kluci museli cítit navzájem se třít své údy, zároveň se každý pohyboval v dost těsném prostoru sám o sobě a tak po pár minutách intenzivního mrdání se udělal nejdřív Roby a chvíli po něm i Patrik.

Voda pořád tekla ze sprchy a ze mě pomalu vytékaly dva bílé čůrky dávek mladých fotbalistů. Na chvíli jsem zavřela oči a užívala si ten slastný pocit, který jsem nečekala, že dnes zažiju. Ležela jsem tam uvolněná, uspokojená... a najednou i podivně mokrá z druhé strany. Lehce jsem přiotevřela oči a Marek s Robym nade mnou stáli a čůrali přímo na moje prsa. Patrik se mezitím ještě na chvíli přiblížil k mé kundičce a pohrál si s ní ještě prsty. Rozmlženým okem jsem viděla, jak si na závěr společně všichni tři kluci plácli a pak mi pomohli vstát. Tekoucí sprchu jsme využili na omytí a pak v naprosto promočeném oblečení jsem kluky zanechala v kabinách a sama odjela domů.

Další setkání s Paťou a jeho mámou, mou nejlepší kámoškou, bude asi trochu podivné.