trénik - pokračování

13. 1. 2024 · 1 724 zhliadnutí Sportovniborecek

navazuje na povídku Trénink

„Ukaž co v Tobě je kámo“, nahnul se borec k trenérovi a přiblížil se pohrdavě k jeho tváři. V modrých očích se zableskl hněv a zlost. Tón hlasu byl agresivně nízký. Přiblížil se ještě blíž, až se ho břichem letmo dotkl. Vstoupil tak do intimní zóny, což trenérovi zvedlo mandle a pocítil škubnutí v ohryzku.

Vzedmul se v něm záchvěv primitivní síly vyzívající ho k útoku a boji. Jen tak tak se opanoval a rychle se podíval na holku aby zmírnil své napětí, které mu začalo bubnovat ve spáncích.

Ta se jen pobaveně dívala na oba samce, mezi kterými lítal testosteron a oba nabuzoval. Mrkla na trenéra a dávala mu svolení… ale k čemu? Provokovala ho taky? Ucítil v sobě další nával hormonů a hrudníkem strčil do borce. Opět se mu zadíval do široce rozevřených očí a přikývl.

„Tak jak chceš magore“, procedil skrze zuby a cítil, že udělá všechno pro to, aby toho naboba pokořil.

„Tak uděláme výzvu. Kolik kdo udělá kliků s tvou starou na zádech! “Nevěděl, co to mele… vždyť mu muselo být jasný, že borec je namakanej a v silovém souboji by ho udělal. Nechápal, proč si tak věří… že by v tom měla prsty ta vůně holky? Chtěl se jí dotýkat, chtěl ji mí na sobě.
„Začni kámo“, vybídl ho.

Borec se na ni podíval a v očích se mu zalesklo pobavení ale i obava. Vzepřel se na rukou a ona mu vlezla na záda, zaklesla se nohama o jeho kotníky a objala ho láskyplně kolem krku. Borec začal klikovat. U šestého se mu začal kolem spánků řinout pot, oddechoval a u devátého zkolaboval….. Trenér to pobaveně pozoroval a strašně tomu borci záviděl… ale teď přijde jeho chvíle… a pocítí ty její kozičky na sobě. Těšil se, ale zároveň na to nechtěl myslet, aby ho to neoslabilo….

Zaujal pozici ve vzporu a holka mu vlezla na záda… objala ho, ucítil dokonalé štíhlé tělo .. prsa se mu zapíchla do lopatek a vlasy mu přepadly vedle tváře. Zavnímal její vůni…. Začal klikovat, poctivě, v plném rozsahu … borec stál před ním a on z něho viděl jen boty a vysoké ponožky na svalnatých nohách… jako připomenutí dalšího samce, se kterým je potřeba se vyrovnat. U sedmého kliku si při plném nádechu uvědomil, že cítí další pach… byl to pot toho borce, který uvízl na jejích rukou… škublo mu mezi nohama a napumpovalo do to něj další sílu… on bude lepší.. zabral a tvrdě makal až do patnáctého kliku. …pak zůstal ležet. Holka se mu schválně otřela ohanbím o pevný zadek. Zvedl hlavu, borec se k němu skláněl a podával mu ruku.

„Tak teď bude moje disciplína – dáme bench“, řekl mu borec nasraně . „A uděláme si to těžší… ona nám bude stát mezi nohama... Trenérovi škublo v koulích a zatočila se mu hlava. To nedá, už teď cítil, že by nejraději borcovi dal přesdržku a jí položil na záda.

Přiblížila se k oběma a pohladila jim prsa. „Chci vidět, co ve vás je, “špitla a sáhla oběma na zadek. Trenér byl v koncích… cítil jak mu pumpuje v žaludu. Byla jen otázka času, kdy bouchne.

Borec si lehnul a začal benchovat, rozevřel nohy a holka mu je ještě více rozevírala svými stehny. Když začal viditelně námahou oddechovat, šáhla mu na koule … “Přidej, přece se nenecháš porazit!“. Trenér jistil činku za hlavou borce a tohle bylo poslední, než se mu postavilo nádobí.

Když se měnil s borcem a lehl na zapocenou lavici, vzrušení polevilo. Jenže jakmile se mu opřela do stehen, tlak ohanbí ho zase zradilo. Začal rychle benchovat, příliš rychle, příliš agresivně, vydával ze sebe všechno, aby zapomněl na svoje pudy. Borec mu jistil osu, ale byl příliš blízko, příliš blízko, než se sluší… začal cítit jeho pach, trenky měl skoro u nosu. Najednou ho holka chytla za koule a ucítila ztvrdlé péro, vzdechla. „Hmnn.. tak přidej, tohle je dost málo“. Borec ho pinknul svými vyboulenými trenkami o čelo a procedil mezi zuby. „Jsi teprve v polovině, co já ty sračko, vzdej to….“

Trenérovi se zatočila hlava z té potupy a drzosti, jenže holka mu začala masírovat kládu a on na druhé straně cítil tvrdej klacek borce, kterým se mu schválně lepil na čelo… už nemohl.. nos mu zahltil pach borcovi nadrženosti a on ztratil všechnu sílu. Byl potupen.

„Tak to nebudeme prodlužovat kluci, dáme teď poslední výzvu, a to jsem já. Chci vás oba cítit v sobě“. Sundala si triko a podprsenku, její nádherný kozy vypadly ven. Pohladila svého borce po zadku a trenérovi dál masírovala rozkrok. Ten se už nesnažil vůbec vzdorovat. Péro si dělalo, co chtělo a bylo jasné, že chce pumpovat semeno do jejího těla. Borec shodil zpocené triko a odhalil vyrýsované břišáky. Holka si sundala legíny a pomalu se rozkročila nad zmateného a bezbranného trenéra. Jakmile byla s kundičkou nad pupkem, borec vzal trenérovi trenky a prudce mu je strhl a nemohl skrýt obdiv, když pod nimi objevil ztopořenou obří kládu… mnohem větší, než jeho. Pinknul do ní pobaveně rukou a sám se svlékl. Ona mezitím začala hladit trenéra po prsou a pomalu se tlačila pysky nad jeho žalud. Nasedla si a pomalu nechala zajet klacek až po koule… trenér zavzdychal.

Najednou se probral a byl přítomen… do té doby to byl snad sen… probudil se v něm barbar a automaticky začal pohybovat pánví, aby se dostal do té hloubky slasti ještě víc… začal přirážet... jenže v tu chvíli ucítil další tlak… borec se snažil se svým ocasem dostat taky dovnitř. Holka zakňourala. Přilehla trenéra, takže on už byl jen účastníkem… na svém údu ucítil neuvěřitelný tlak. Zvětšoval se až už měl pocit, že mu upadne péro… a pak ucítil borcovi zpocené koule na svých… bylo to jako jiskra. Jiskra, která začala pálit v jeho rozkroku… cítil pumpování cizího ocasu, jak klouže a doráží… tím masíroval jeho péro a dováděl ho k šílenství.. slast překrývající odpor. Nemohl se hýbat. Nemohl do toho vůbec zasáhnout.

Holka si to užívala… prsy se třela o vypracovanou hruď trenéra a lízala mu bradu… cítila, že je v napětí a že mu to není příjemné… na druhou stranu věděla, že ho má ve své moci .. přešla k lízání ucha a pokračovala níž ke klíční kosti… trenér povolil... pak ho začala osahávat na bicepsových svalech a zajela mu jemně do podpaždí…objevovala jeho vypracované ruce… párkrát mu svaly olízla.
Borec přestal pumpovat a bylo vidět že drží všemi silami výstřik…. Byl hluboko uvnitř… trenér využil situace a odstrčil ho nohou. Zvedl ze sebe holku a ucítil prudké plácnutí svého ptáka o břicho.

Borec si lehnu na zem, holka se vysmekla a sedla si jeho klacek. Začal ji pomalu píchat a trenér ve svém vzrušení přiklekl ... díval se na svalnatá stehna zabírající plnou silou, která směřovala ke koulím a pak dál do penisu, který prudce zajížděl do roztáhlé kundičky. Kleknul si tak, aby sevřel borcovi stehna mezi svá kolena, položil holku na borce a nemusel se ani moc snažit, aby mu péro automaticky zajelo na hranu pochvy. Borec se mu podíval do očí.. byla v nich touha. Trenér se zamračil a prudce mrdnul dovnitř… chytnul holku za prsa a začal drtit bradavky….cítil se jako stroj, který má za chvíli vybuchnout, vzrušení v jeho rozkroku dosahovalo bolestivého neúnosného tlaku. Semeno chtělo ven. Přirážel rychleji a rychleji. Cítil, že za chvíli bude. Holka začala vzdychat, až po chvíli vyjekla … vysmekla se z obou ptáků a posunula se kundičkou kupředu a zalehla borcovi hlavu. Naskytl se mu nádherný pohled do roztažené pipiny… semeno se mu tlačilo ven a on byl najednou zbaven slastného vyvrcholení…. Borec povolil nohy, vyndal je a dal kolem zmateného trenéra k odpočinku. Mezi vypracovanými půlkami se objevila vyholená čistá díra. Trenér byl zmaten. Holka na trenéra pohlédla a souhlasně kývla. … pobaveně dávala najevo, že si teď může trenér vyřídit účty.

V trenérovi se vzedmula agrese, pomyšlení na pomstu a drzost, kterou ho borec provokoval… bezmyšlenkovitě mu roztáhl stehna, plivnul si na ocas a zajel do borcovi díry…. Ten vykřikl a roztáhly se mu oči překvapením… trenérův velký ocas se dral silně a bezohledně dovnitř….

Holka si sedla za borcovu hlavu a ukázala trenérovi kundičku, se kterou si začala pomalu hrát. Borcovi se ale submisivní pozice přestala líbit. Chtěl se zvednout a uniknout z bolesti, která se mu rozlévala on análu. Jenže to trenér tušil, teď to byl trenér, který dokoná svou pomstu. Chytl borce kolem hlavy a sevřel svým bicákem silně, aby ho znehybnil. Druhou rukou mu vyvrátil nohu nad břicho a opřel se o stehno hrudníkem. Měl tak otevřenou cestu k hlubokému píchání. Byl to nádherný pocit vítězství. Borcovi silné ruce ho bušily do zad, snažily se ho zastavil, svíraly ho pevně, jenže marně. Cítil borcův pot, který ho ještě víc dráždil k ponížení toho namyšleného hajzla. U toho se díval střídavě na nadrženou kundičku a střídavě si užíval bezmoc v borcových očích, ty ho prosily, aby už přestal. Najednou byl z borečka malý chlapeček, bezbranný a prosící o odpuštění. To trenéra ještě víc vydráždilo, aby přidal na síle a napumpoval agresivně do borce všechno svoje semeno. Cítil úlevu, všechno z něj spadlo, veškerá nasranost, veškerá tíha odešla s mohutnými výstřiky. Povolil sevření. Toho borec využil a odhodil ho tvrdě stranou.

Trenér ležel udýchaně na boku, neschopen slova. Pomalu se vracel do přítomnosti.

Holka rychle vstala a začala brzdit zmateného borce, který byl na pokraji šílenosti. Veškerá krev se mu nahrnula do rukou a hrudníku, začal divoce dýchat. Moc dobře věděla, že když nezasáhne, bude schopný trenéra zabít. Rychle se mu nabídla a začala se mu kundičkou třít o ztopořený penis. Tvrdě ji vzal a odnesl na lavici. Tam ji začal surově píchat. Křičela slastí a on svoji poníženost a frustraci přeměnil na čistou bezhlavou šukací energii.