erotická hra

14. 1. 2024 · 5 340 zhliadnutí erotika69

Je to sice už nějaký ten pátek zpátky, ale pořád na ten silný erotický zážitek vzpomínám. Pořád se mi vybavují detaily z onoho nezapomenutelného večera a pořád ve mne ty vzpomínky vzbuzují vzrušení. Proto jsem se rozhodla, že se s vámi o ty úžasné pocity, které jsme tenkrát všichni zúčastnění prožívali, podělím a snad vás tím i nabudím, abyste něco podobného vyzkoušeli i vy.
Abyste se v té povídce později orientovali, tak se vám představím. Jmenuji se Petra. Bylo mi tenkrát čerstvých dvacet. Seznámila jsem se s o dost starším mužem, v současnosti stále mým partnerem. Jmenuje se Libor. Přestože byl mezi námi opravdu velký věkový rozdíl, padli jsme si po všech stránkách, ale nejvíc nám to klapalo v sexu. Nikdy jsme neupadli do stereotypu, snad možná také proto, že Libor má neskutečnou fantazii, kterou dokáže dostat do praxe, takže pořád něco obměňujeme a vylepšujeme no a já jsem pro každou špatnost a snad i úchylku, takže ty jeho nápady vždycky ještě něčím okořením. Nemáme sex často, spíš naopak. Je to ale záměr. Snažíme se být maximálně zdrženliví až do chvíle, kdy už to jeden z nás doslova nemůže vydržet. O to je potom ten sex hezčí a prožitky daleko hlubší, prostě až k zešílení. No a hned v začátku našeho vztahu jsme probírali otázku sexu ve více lidech a kdo jaké máme zkušenosti v této věci zkušenosti. Protože ani já, ani Libor jsme nikdy sex ve více lidech nezažili, řekli jsme si, že bychom mohli něco zkusit. Mne ta představa neskutečně vzrušovala a Libor na tom byl podobně. Nechtěli jsme ale vletět do nějakých divokých orgií. Lákala nás spíš představa lehké erotiky, kdy se stupňuje napětí, vzrušení, kdy všechno graduje, až už se to nedá vydržet. Prostě něco podobného, jak to máme v osobním společném sexuálním životě, ale tady díky přítomnosti dalších lidí to vzrušení nastane daleko rychleji. Libora hned napadlo, že by vymyslel erotickou hru. Ale ne nějakou stupidní, vážně hodně vzrušující a uvolňující, která by gradovala a zaručila všem zúčastněným hluboký erotický zážitek. Řekl mi, ať to nechám na něm, že něco vymyslí. Já jsem jen dostala za úkol, abych sehnala minimálně jeden pár, lépe ale více, protože prý dá dohromady nějakou hru pro páry.
Nějakou dobu to trvalo, než on dal vůbec dohromady tu samotnou hru a než se mně podařilo sehnat někoho, kdo by si s námi zahrál. Stanovili jsme si také nějaká kritéria, která ne všichni zájemci splňovali, takže od nápadu k realizaci nakonec uběhl skoro rok. Ale o co delší bylo čekání, o to víc se to vyplatilo. Nakonec jsme se domluvili tři páry. Vzájemně jsme se znali jen z fotek a korespondence a poprvé se viděli až při setkání onoho dne D. Podle domluvy jsme si pronajali hotelový apartmán a tam se jednoho pátečního podzimního večera sešli. Naše pozvání přijali Dana s Dušanem a Lucka s Filipem. Dana s Dušanem byli pár tak trochu podobný nám, jen ona byla o něco málo starší než já a Dušan o něco málo mladší než Libor. Lucka s Filipem byli ale úplně mlaďouncí, oba čerstvě devatenáctiletí. Musím říct, že jsme si až zázračně všichni sedli. Než jsme se odebrali do apartmánu, seděli jsme v restauraci, jen lehce popíjeli, a spíš hodně povídali. Něco o sobě a později hlavně o tom, co by nás mělo čekat. Hlavní slovo si vzal Libor, který celou hru vymyslel a musel nás seznámit s pravidly. Ani já jsem nevěděla, co vymyslel, přestože jsem na něho několikrát naléhala, aby mi prozradil detaily. Neprozradil. Prý ať se také nechám překvapit.
Jedna z prvních otázek, na kterou jsme museli všichni odpovědět, byla, zda je někdo někomu nesympatický. Na tom by totiž mohla celá ta společná akce ztroskotat. Naštěstí se tak nestalo, naopak sympatie byly nepřehlédnutelné a skoro na všech byla vidět touha po detailnějším poznání druhých. Libor nás ujistil, že součástí hry sice bude zvláště v pozdější fázi nahota i sex, ale ten nebude povinný s někým z druhého páru. Vždycky bude existovat nějaká varianta, která by vylučovala nevěru, pokud by s ní měl někdo mít problém. Rovněž nás ujistil, že pokud bude nějaký úkol mezi stejným pohlavím, nebude náročnější, než takový, se kterým se v určité formě může člověk setkat při běžném životě. Dále museli všichni říct, kdy měli poslední sex, protože jedna z podmínek, i když špatně prokazatelná, byla, že všichni musí mít minimálně čtrnáct dnů před akcí půst. Všechny páry to potvrdily, ale jestli to byla pravda, těžko říct. My jsme totiž po těch čtrnácti dnech byli opravdu na hraně a věřím, že i ostatní páry, pokud to dodržely, prožívaly poslední dny muka. No a potom jsme také museli slíbit, že všichni, kdo hru začneme hrát ji dokončíme, že splníme všechny úkoly, které na nás padnou, byť se u toho třeba budeme sebevíc stydět. A také, že souhlasíme s tím, že pokud bychom z nějakého úkolu chtěli vycouvat, mají ostatní právo nás ke splnění jakkoliv donutit. Všem bylo všechno jasné, nikdo neprotestoval. Naopak ti nejmladší, Lucka s Filipem nás všechny nedočkavě pobízeli, že už by chtěli hrát. No tak jsme si po chvilce objednali donášku nějakého pití do apartmánu a odebrali se jak se později ukázalo doslova na bojiště.
V apartmánu byly dvě místnosti. V jedné byla velká postel a ve druhé, obývací části, jsme si nechali předem instalovat velký stůl s šesti židlemi. Obě místnosti byly propojeny širokými posuvnými dveřmi, takže jakoby tvořily jeden prostor. Sedli jsme si kolem po párech, Libor vytáhl hrací pole o 100 políčkách, kde vždy zhruba po dvaceti políčkách byly dvě až pět políček nějaká tematická zóna, na kterou když někdo stoupl, tak si k tomu tématu tahal úkol. Obtížnost, lépe řečeno odvážnost úkolu závisela také od toho, kolikáté kolo kdo jel. Každý totiž po projetí kola svlékal jeden svršek svého oděvu. Takže logicky, ten kdo jel nejrychleji, byl první nahý. Na začátku jsme si všichni museli na sobě nechat jen omezený počet oblečení. Holky maximálně čtyři svršky, přičemž jsme musely mít podprsenku a pánové dokonce jen tři. Ty tematické zóny byly masérna, ordinace, pódium a mučírna.
Všichni si hodili kostkou a kdo měl nejvyšší číslo, tak začínal a dále se pokračovalo proti směru hodinových ručiček. Už první hod byl napínavý, protože já a Dana jsme měly šestku, takže jsme o první místo na startu musely házet znovu. Prohrála jsem a musela jsem začínat. A hned jsem dala dvakrát šestku a ještě pětku a zapíchla jsem se doslova na dostřel první zóně s úkoly. Začátek hry byl trochu nudný, protože všichni házeli víc či míň a postupně se nějak posouvali po poli a asi se spíš nejvíc soustředili na to, kdo první stoupne na nějaké tematické pole a jaký dostane úkol. Kupodivu jsem první překážku zdolala bez problému. Naopak se do ní prvně chytil Filip a i Dana. Úkoly pro muže a ženy nebyly stejné, takže Filip měl dopodrobna popsat, jak by prováděl erotickou masáž mladší ženě a Dana naopak měla popsat, jak si představuje erotickou masáž, kterou by jí prováděl starší masér. Dobře jsme se u toho pobavili, protože zvlášť Filip perlil. Potom Libor stoupl na ordinaci a musel odpovědět na jednu intimní otázku od každého, což byla také zábava, protože třeba Lucka se ho zeptala, kolikrát denně onanuje. Ti mladí tu hru prostě od začátku hodně oživovali. Na ordinaci stoupla nakonec také Lucka a musela na sebe prozradit hodně intimností, až se Filip divil. Ani mně se ale tematické zóny v prvním kole nevyhnuly. Naopak jsem stoupla na pódium a potom ještě i do mučírny. V obou mě čekaly otázky na tělo, přičemž horší byla ta mučírna, protože tam jsem měla popsat, jakým způsobem bych mučila sokyni, kdybych k tomu měla možnost. Jediným, kdo se v prvním kole všemu vyhnul, byl Dušan. A také jel po poli nejpomaleji, takže vlastně vedl. Do druhého kola doslova vlétla po třech šestkách a čtverce Dana a nejen že první svlékala rifle, ale přistála zase v masérně. A tady už ten úkol byl tvrdší - měla si půl minuty nechat od svého partnera přes kalhotky masírovat pipinu. Dobrá podívaná a s Danou i ta půlminuta hodně zamávala. Její kalhotky suché nezůstaly. Postupně jsem ale bez riflí byla i já, bez minisukně Lucka a bez kalhot všichni pánové. Druhé kolo běželo plným proudem a na spodním prádle všech už bylo i na co koukat. A že na každého jednou dojde se záhy ve druhém kole přesvědčil Dušan, protože stoupl do ordinace a musel na minutové vyšetření intimních partií, kdy doktorku a sestru jsem dělala já s Luckou. Vzaly jsme si ho bokem a musel se nám ukázat. Zajímavý pohled. Uff. Já jsem vůbec měla to druhé kolo celkem dobré, tedy aspoň první polovinu, protože do ordinace stoupla i Lucka, a musela na pětiminutové vyšetření za námi, tedy za mnou a Liborem. Vzali jsme si ji vedle do ložnice tak, aby to ostatní moc neviděli a pěkně jsme si ji prohlédli. Bylo vidět, že se styděla, ale strpěla všechno. Když ale vezmu, jak se hra potom vyvíjela dál, tak toto proti tomu, co čekalo skoro na každého, nebylo skoro nic................
Chcete vědět, jak to všechno bylo dál?